Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας σπάνια προσευχόμουν να μου δώσει ο Θεός ένα παιδί. Προσευχόμουν πάντα να αντέξω ό,τι έρχεται και να μην χάσω την πίστη μου.

Και αυτό γιατί τις μισές φορές όντως λύγιζα και θύμωνα και απελπιζόμουν... 🥹

Κι ακόμα και τώρα μάχη δίνω να μην θεωρήσω τίποτα δεδομένο και να φανώ αντάξια της Χάρης. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα φιλεναδες!!!!!

Χαθηκα τον τελευταιο καιρο, αλλα περναω ζορια στη δουλεια, μετα απο 2 αδειες εγκυμοσυνης ηρθε τωρα και μια παραιτηση και ειμαστε 3 ατομα που τρεχουμε 10ωρα σαν τους τρελους, με δουλειες να μενουν πισω, λαθη να γινονται απο τη βιασυνη και εκκρεμοτητες να μου ερχονται στο μυαλο ακομη και οταν κοιμαμαι......

Μη σας ζαλιζω με αυτα.....

Περαστικα στους αρρωστουλιδες, περασαμε και εμεις το κρυωματακι μας πριν 10 μερες, αλλα τωρα ειναι μια χαρουλα ο Νικολας μου.

Θενα την εχω πατησει με ψιλους, θελει καλο ψεκασμα(υπαρχει στο φαρμακειο ειδικο προιον) και να πλυνεις τα σκεπασματα. Σε εμενα οι καντηλες κρατησαν περιπου 20 μερες αλλα η φαγουρα εφυγε γρηγορα.

Νατασσα καλη συνεχεια με τον υπνο σας, Ριτακι μπραβο για την πτυχιακη σας, Naya καλο κουραγιο με τις εργασιες σας, Douar, xainti, fairy, andith, pasxalitsa, sue,ειρηνη (και σιγουρα καποιες ξεχναω)ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Ο Νικολας μου ειναι πολυ καλα, δυστυχως μεσα στην εβδομαδα δεν μπορω να τον ευχαριστηθω καθολου και στεναχωριεμαι πολυ.

Τρωει το φαγητο του σε κομματακια, προσπαθει να πει κουβεντουλες(λεει καποιες σωστα αλλα τις περισσοτερες με την πρωτη μονο συλλαβη), οταν τον παω στην τουαλετα και του λεω κανε τσισα 8 στις 10 φορες κανει(με ενα χαμογελο επιτυχιας φοβερο...), εσκασε πριν λιγες μερες το 8 δοντακι μας και καθε μερα τον λατρευω και περισσοτερο......(πολλα ειπα η χαζομανα..)

Καλο σ/κ, πολλα φιλια

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια είναι γεγονός! Ο Γιωργάκης μου πλέον κοιμάται χωρίς κάγκελα!!! Χάρηκε απίστευτα όταν τα έβγαζαν.΄΄δεν το πίστευα...πήγαινε μόνος του κ ξαπλώνε κ μιλάτε στο ταβάνι, στα αυτοκόλλητα, έλεγα τραγούδια....απόψε πρώτη βραδιά, ο μεσημεριανοςνυπνοςνπηγε θαυμάσια, ξυπνήσε κ κατέβηκε να έρθει να με βρει...πως μεγάλωσαν!!

Σας φιλω

μια κρυουλιαρικη καλημερα απο μενα κ τον γιωργη !

περαστικα στον γιανναρο τον φιλο μας κ την πανεμορφη μανουλα του douar που ειναι ντουετακι αρρωστουλια......βρε τι μου θυμιζει ?τι μου θυμιζει?ευχομαι ν αμην σας κολλησαμε εμεις:?:?:? εγω μαλλον ξανακατρακυλιζω γιατι λιγο βηχα τον εχω :cry:

μπραβο στον γιωργο της fairy μας! παλι πηρε την πρωτια!!! xexeex καλα βρε φιλεναδα κοιμαται ησυχος?δηλαδη δεν γυριζει στον υπνο του?δεν φοβασαι??? να ζησετε κ παλι φιλεναδα!!!! παντα αγαπημενοι με τον αντρουλη κ παντα χερι χερι!!!!!!!!!!!!!!! ατελειωτα φιλια!!!!

ελενακι καιρο εχουμε να σε δουμε.... σημασια εχει οτι ειστε καλα:P οσο για το ποσο σκληρο ειναι να δουλευεις αμετρητες ωρες κ να εισαι μακρυα απτο παιδι σου , ξερω πως ειναι κ το μονο που εχω να πω ειναι ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΝΑ! εχεις βοηθεια απο παπουδες-γιαγιαδες?η κοπελα?

σας φιλω ολες

ομορφο σαβ/ακο σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!

υ.γ.καπου στο parents πηρε το ματι μου την 3xmama, της εχω στειλει μηνυμα να δω αν ειναι καλα:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Θενάκι μου τι είναι αυτό πάλι ρε κορίτσι? Καλά τελευταία ακούω πολύ συχνά για ψίλους τι γινετε ρε κορίτσια:shock::shock::shock::shock:

Ελενάκι πολύ χαίρομαι που σε βλεπω ξανά! Καλό κουράγιο! Να σε ρωτήσω όρθιο τον βάζεις και κάνει τσίσα?

douar μου περαστικά σας κορίτσι και στους δύο. Σου τηλεφώνησα προχθές αλλά δεν απάντησες (αν θέλεις κάλεσε με όποτε μπορείς)

Ριτάκι μου γλυκό ελπίζω να μην ξανακυλίσετε!

Φαιρούλα μπράβο κοριτσάκι. Και ο Νικ όταν ξυπνάει έρχεται και μας βρίσκει και τρελένομαι η μάνα! εγώ του έχω βάλει ένα σαν καγκελάκι που μπαίνει κάτω από το στρώμα γιατι έχει πέσει μερικές φορές από το κρεββάτι. με αυτό έχει χώρο να κατέβει αλλά δεν μπορεί να πέσει.

uDLqp1.png

kαλημερα φιλες! σαν πολυ κρυο δεν εχει βαλει καλε? βγηκα εξω για τσιγαρο κ παγωσα..... η ιδεα μου ειναι ?

εχω αφησει τον μπαμπα μας να κοιμηθει λιγο παραπανω κ μετα θα του παραδωσω το γιωργη κ θα αρχισω ντουλαπες! για φαγακι δεν ξερω , μαλλον θα παρω την μανα μου να φτιαξει τιποτα να παμε να φαμε εκει ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ δηλαδη.

douar μου περαστικααααααααααααααααααααααααα παλι

σας φιλω προς το παρονννν

καλημΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕρα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!

Ελενάκι πολύ χαίρομαι που σε βλεπω ξανά! Καλό κουράγιο! Να σε ρωτήσω όρθιο τον βάζεις και κάνει τσίσα?

QUOTE]

Ναι ορθιος, ειτε παταει πανω στη λεκανη ή μεσα στη μπανιερα οταν εχει κανει κακα και τον πλενω.

Μπραβο στα παιδακια που κοιμουνται πλεον χωρις καγκελα, εμεις βλεπω να αργουμε αν κρινω απο το ποσο ανησυχο υπνο κανει και ποσες φορες χτυπαει στα καγκελα.....

Αληθεια, ποσους υπνους κανουν μεσα στη μερα τα μικρα σας?

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Τι κανετε?βγαλαμε κ μεις τα καγκελα σημερα!!της εχω βαλει μαξιλαρια κατω αν κ ειναι πολυ χαμηλα αλλα για να μην τρομαξει πιο πολυ αν πεσει!καταχαρηκε,παει κ καθετε κ ξαπλωνει μονη της!

Ελενακι κ μενα χτυπαγε στα καγκελα αλλα το μεσημερι μια χαρα κοιμηθηκε χωρις αυτα!Εγω της τα εβγαλα γιατι την τελευταια βδομαδα δεν ηθελε καθολου να μπει στη κουνια κ ειπα να δοκιμασουμε να τα βγαλουμε!Η Ολγα κοιμαται 1 φορα συνηθως μεσα στη μερα το μεσημερι τις καθημερινες που παει παιδικο τα σ/κ μπορει να κοιμηθει κ λιγο το πρωι,οχι παντα!

fairy απ οτι βλεπω στο φατσοβιβλιο ειστε μια τρελη τρελη οικογενεια!κριμα που ειστε Αγγλια!να καναμε τρελες ολοι μαζι!!

ειπε κ μια λεξη το καμαρι μου!μπιμπιγια!πιπιλα δηλαδη και μπιλια το νερο:confused::confused::confused:,στην αρχη νομιζα οτι ελεγε μιρμυγγια γιατι μας εκαναν μια επιθεση τελευταια κ ειχαμε παντου κ τα βλεπαμε κ λεγαμε που ειναι τα μυρμιγγια!ευτυχως που δεν ειπε μαλ@κιες που το λεω συχνα:oops::oops: κ πρεπει να το κοψω!

Σας φιλω κ σας αγαπω!

rXrPp3.png

tα χειμωνιατικα ειπα να φτιαξω κ τελικα κανω γενικη οοοοολο το σπιτι. τωρα σχεδον εχω τελειωσει πλεον , αυριο σιδερο ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

σας αφηνω τωρα γιατι εχει γενεθλια ο αδελφος μου κ θα βγουμε για φαγακι εξω. παω λοιπον για μπανιαρισματα κτλ μεχρι να σχολασει κ ο αγγελος

καλη βδομαδα ναχουμε

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

καλημεραααααα

τι κανετε?καλε σασ αγαπω το ξερετε:tongue:

αχ βρεκοριτσια μακαρι μια μερα να βρεθουμε οοοοολεσ μαζι αραγε θα γινει αυτο ποτε εστο κ γιαγιαδεσ:shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εμεισ με τουσ κοριουσ τελειωσαμε θελω να πιστευω δλδ...δεν ειναι ψιλοι γιατι ειχαμε κ τετοιουσ προπερσυ αλλα ειχαμε ψεκασει κ μετα καθε 3 μηνεσ το κανουμε αλλα αυτοι μονο καλοκαιρι βγαινουν με τισ πολλεσ ζεστεσ μασ τσιμπουσαν...εδω που μενω ειναι εξωχη περνανε προβατα εξω απο το σπιτι μου εχουμε κ γατοσκυλα οποτε ολο κ κατι περισσοτερα ζουζουνια θα εχουμε αλλα τωρα με τουσ ψεκασμουσ μεσα κ εξω απο το σπιτι ολα τεζα:tongue:.

ειχε κ η πεθερα μου τελικα κοριουσ τσιμπισαν την ανεψια του αντρα μου που κοιμηθυκε το βραδυ κ εχει καμια κατοσταρια τσιμπιματα χωρισ υπερβολεσ:( ψεκασε κ αυτη κ τωρα τεζα κ αυτησ.

τα παιδια καλα μονο μυξεσ λιγεσ ο ιασονασ.μπραβο στα παιδακια που βγηκαν απο τα καγκελα τησ φυλακησ:mrgreen: εμεισ φτιαξαμε κουκετα κ μενει να την τοποθετησει ο μπαμπασ μασ οοοοοταν μπορεσει για να βαλουμε κ τον ιασονα ...να πω ομωσ που ακομα δεν εχει μαθει να ανεβαινει μονοσ του στουσ καναπεδεσ οποτε φοβαμε λιγο για το θεμα κρεβατιου:rolleyes: τεσπα θα δουμε.

περαστηκα στη μαμα κ στο γιανναρο...σασ στελνω θετικα βαιπσ γαι να γιανετε :mrgreen::mrgreen:

ελενακι εμενα κοιματε μεσημερι κ βραδυ κ οσο θα μεγαλωνει θα κοιματε λιγοτερο ισωσ να κοψει κ το μεσημεριανο οπωσ κ ο Γιωργοσ το ειχε κοψει απο πολυ μικροσ κοντα στα 2 αντιθετα η Δαναη εχει πιο πολυ αναγκη απο υπνο σαν πιο δραστιρια;).

αυτα τα λιγα φιλια σε ολεσ κ σε ολουσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

kαλημερα!

αγαπαμε θενακι !!!!!!!

εχω ταχυδρομιο κ σουπερ να παω κ βαριεμαιιιιιιιιιιιι να βγω στο κρυο

καταταλλα πως ειστε?????

θα μπω το μεσημερι που θα λειπει ο αγγελος για κους κους:tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα κι απο μενα!

Για τον ύπνο του μεσημεριου ο δικός μου κοιμάται 2-3 ώρες και όταν δεν κοιμάται (είμαστε στη γιαγια και είναι και η ξαδερφη κλπ) εχει φοβερη γκρινια.

Η ανηψιά μου έκοψε το μεσημεριανο ύπνο πολί νωρίς (περίπου 18 μηνών) μάλλον όταν έκοψε την πιπίλα.

Στα δικα μου τώρα ακόμα δεν έχω φωνή! Πήγα εχθές σε γιατρο μου αντιβίωση και κορτιζόνη και μου είπε αφωνία για 3 μέρες:shock::shock::shock::shock::shock:.

Είδε επιπλέον πως έχω παλινδρόμηση και έχει ερεθιστεί ο φάρυγγας χαμηλά και από αυτό και μου έδωσε φάρμακα για 2 μήνες και γι'αυτό! Και μια δίαιτα (άντε να χάσω κ κανενα κιλό να πάω στον άνδρα μου κουκλάρα :P:p:p:tongue::tongue:)

Σήμερα θα πάω να του πάρω και κατσικίσιο γάλα μήπως του αρέσει πιο πολυ.

Φευγω θα πάω τράπεζες.

Σας φιλώ γλυκά

uDLqp1.png

αχ κοριτσάκια μου επιτέλους λίγες χαλαρές στιγμές. Δεν ξέρω πόσες βέβαια γιατί και χθες τέτοια ώρα ξύπνησε η μικρή και ξανακοιμήθηκε στις 6.30 το πρωί κι αυτό για ένα δίωρο. Έχει πολύ άσχημο μπούκωμα και κοιμάται δεκάλεπτα με διάλειμματα μισής και μιας ώρας.... Όλη μέρα γκρίνια και έκανε και ενα 38αρι έτσι για το καλό...

Θένα πάλι καλά που τελειώσατε γρήγορα με τους κοριούς είχε ένας φίλος μου και δεν μπορούσαν να τους ξεφορτωθούν ότι κι αν έκαναν και στο τέλος έφεραν συνεργείο για απεντόμωση.

Για τα κάγκελα που λέτε μου κάνει μεγάλη εντύπωση! η φωτεινή κοιμάται σχεδόν με τα κάγκελα αγκαλιά, ούτε την πάντα δεν τολμώ να της βγάλω.

Νατάσα περαστικά κοπέλα μου. Μάρεσει που βλέπεις τη θετική πλευρά:):)

Τα νέα που προσπαθούσα να σας πω χθές και με διέκοψε το αφεντικό είναι ότι τελικά η καθυστέρηση που είχα ήταν λόγω ... εγκυμοσύνης...

Τι να πω βρε κορίτσια, μου ήρθε πολύ ξαφνικό. Με τη φωτεινή μας πήρε ενάμιση χρόνο προσπαθειών και τώρα με τη μια και χωρίς να το έχουμε πάρει και πολύ απόφαση και ήταν και το κωλοτέστ αρνητικό οπότε όταν είδα τη χοριακή στα ύψη, έναν ταμπλά τον έπαθα.

Σήμερα που κάναμε υπέρηχο και ακούσαμε καρδούλα άρχισα σιγά σιγά να το χωνεύω και να μπορώ να ευχαριστηθώ τη χαρά που θα έχουμε του χρόνου άλλο ένα διδυμάκι (και πιθανότατα μαγιόπαιδο).

Με εχουν χτυπήσει ξαφνικά και ένα σωρό σκέψεις για όλα όσα πρέπει να αλλάξουν και να διευθετηθούν (μα κάλα είχα τόσο πανικό και στην πρώτη εγκυμοσύνη?? Δε θυμάμαι :confused::confused:)..

Άντε πάω να φτιάξω δεύτερο τικεράκι :D:D

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Είναι φυσικά λίγο λάθος το τικεράκι γιατί υπολογίζει με την τελευταία περίοδο. Έτσι υπολόγισε και ο γιατρός 7 βδομάδες αλλά με τις μετρησεις στον υπέρηχο και λαμβάνοντας υπόψιν ότι μετά τη γέννα έχω μεγάλο κύκλο, είμαι τελικα 4-5 βδομάδων.

Αντε παω να κανω καμια δουλιτσα

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Είναι φυσικά λίγο λάθος το τικεράκι γιατί υπολογίζει με την τελευταία περίοδο. Έτσι υπολόγισε και ο γιατρός 7 βδομάδες αλλά με τις μετρησεις στον υπέρηχο και λαμβάνοντας υπόψιν ότι μετά τη γέννα έχω μεγάλο κύκλο, είμαι τελικα 4-5 βδομάδων.

Αντε παω να κανω καμια δουλιτσα

Τι τέλεια νέα!!!!!!!!!!1:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Ζηλευω θελω και εγώ!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ σας! με το καλό κούκλα!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...