Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε. Εγώ στο τρέξιμο, την Κυριακή έχουμε επέτειο με τον άντρα μου,12 χρόνια μαζί κ θα βγούμε με όλη την παρέα μας για δείπνο. Ο μικρός σπίτι χιχι

Νατάσσα κ πασχαλιτσα, μέσα στην ημέρα δίνετε γάλα στα μικρά σας? εάν ναι δώστε φρέσκο γαλατακι. Δώστε το με ποτηράκι η καλαμακι όπως πίνει το κάθε παιδάκι. Σιγά σιγά θα αρχίσει να συνηθίζει να πίνει γαλα κ απο αλλού κ μετα μπορείτε να του δώσετε κ γάλα πριν κοιμηθεί φρέσκο. Εγώ είμαι 31 κ μέχρι τα 25 έπινα ένα κιλό γάλα τη μέρα. Μισό το πρωί μισό το βράδυ. Στα 25 όμως ο ντοκιμαντέρ μου είπε ότι το παραλάβω κ η υπερβολική δόση ασβεστιου πλέον δεν κάνει. Είμαι πολυ υπέρ του να μην κόψουν ακόμα το γάλα, ευτυχώς είμαι ένα καλό παράδειγμα σε Υτο το θέμα για το παιδι μου.

Κατα τα αλλα είμαστε πολυ καλά. Πλέον ο Γιωργάκης δεν θέλει το καρότσι αλλα εγώ το κουβαλαω όταν έχουμε μεγάλες αποστάσεις για να μπορεί να κοιμηθεί κ για μεσημέρι στο καρότσι.

Φιλία πολλά σε όλες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν τα από χτες το βράδυ:

Από τις 22:00 που κοιμήθηκε ξύπνησε στις 01:45 και και εγώ είμουν κοντά του προσπαθώντας να τον ηρεμήσω χωρίς να του δώσω στήθος. Κατά τις 2:00 κοιμήθηκε αλλά μετά από λίγο (μερικά λεπτά) ξαναξύπνησε με ποιο πολλά κλάμματα και δεν μπορούσε να ηρεμίσει μαζί του έκλεγε και η μάνα που έβλεπε το βλαστάρι της να ταλαιπωρήται και όπως ίσως μπορείτε να φανταστείτε του έδωσα στήθος και ηρέμησε. Το επώμενο 2ωρο ήταν πολύ δύσκολο μιας και είχε ανησυχία. Τελικά κοιμήθηκε μέχρι το πρωί.

Φαιρούλα έχουμε προσπαθήσει και ακόμα προσπαθούμε να μάθουμε να πίνουμε το φρέσκο σε οποιοδήποτε σκεύος και σε οποιαδήποτε θερμοκρασία. Μακάρι να το μάθουμε αλλά πιστεύψ πως δεν θα το πολυαγαπίσει ποτέ μιας και δεν πίνουμε ούτε εμείς!

Ρε κορίτσια κάτι άλλο που με απασχολεί είναι πως να τον ηρεμώ χωρίς στήθος. Γιατί ρε κορίτσια δεν πίνουμε γάλα όταν πινάμε αλλά κυρίως όταν είμαστε κάπως.

Ξεκίνησα να γράφω πρωί και μεσημέριασε γιατί εχω και δουλειά!

φιλάκια

uDLqp1.png

καλημερουδια!

ναι ειμαστε καλυτερα!

νατασσακι νομιζω οτι δεν πρεπει να ανχωνεσαι με το παραμικρο , κ για τα ποδια που λες πηγαινε τον σε εναν ορθοπαιδικο καλυτερα που ειναι πιο ειδικος.εμεις κλεισαμε ραντεβου στις 9/11 να τον δει. (στραβωνει το ενα ποδαρακι του προς τα μεσα οπως της νατασσας.παλιοτερα το εκανε εντονα, τωρα οχι τοσο) για τα παπουτσια εμας η παιδιατρο μας μας ειχε πει διαφορετικα πραγματα. δηλαδη απτην μερα που περπατησε επρεπε με το που ξυπναγε να φοραγε παπουτσι κ οχι ξυπολυτο. παπουτσι που να κρατουσε πισω την φτερνα κ τον αστραγαλο.εννοειται με καμπυλη μεσα.αυτα μου ειχε πει ειναι κανονες μεχρι κ τα δυο. τωρα εχω μονο κατι all star που το κανουν κ του φοραω αυτα αναγκαστικα. αλλα θα βγω το σαββατο για ενα ζευγαρι αθλητικα σιγουρα κ για παντοφλες.δυστυχως νατασσα εμεις αγοραζουμε αυτες τις παντοφλες(που ειναι σαν παπουτσι) απτα μουγερ που κανουν ενα σωρο λεφτα. περσυ αυτες ειχαμε παρει κ λογικα κ φετος θα τα σκασουμε.η γιατρος μας λεει οτι ακομα θελει σκληρο πατω κ να βασταει τον αστραγαλο κ την φτερνα.

αχ κ ρουχα θελουμε, να δω τι θα πρωτοαγορασουμε

το σαββατο θα παρουμε επιτελους κ καινουργιο καρεκλακι αυτοκινητου

σας ειπα? ετοιμαζω παρτυ γενεθλιων στον αγγελο τον αλλο μηνα

κ λεω για κατι τετοιο , πως σας φαινεται ?[http://www.flickr.com/photos/charleyscakes/4817488056//COLOR]

88M1p3.pngycQap3.png

naya μου περαστικα κ σε εσας....μα τι παθατε????

παντως κ μεις βγαζουμε ολα τα δοντια μαζεμενα κ τα βραδια ξυπναει κ τον παιρνω στο κρεββατι.το κανει καμια βδομαδα αυτο

fairy 12 χρονια μαζι ε? πωπω!!!! παντα ευτυχισμενη κοπελαρα μου κ παντα ερωτευμενοι αν γινεται . :tongue::tongue::tongue::tongue:

διαβασα καπου οτι θα ερθεις ελλαδα? υπαρχει περιπτωση να σε δουμε επιτελους?

88M1p3.pngycQap3.png

fairy 12 χρονια μαζι ε? πωπω!!!! παντα ευτυχισμενη κοπελαρα μου κ παντα ερωτευμενοι αν γινεται . :tongue::tongue::tongue::tongue:

διαβασα καπου οτι θα ερθεις ελλαδα? υπαρχει περιπτωση να σε δουμε επιτελους?

ευχαριστουμε πολυ :) χαζευα εχθες φωτο μας απο τοτε που ημουν 19 κ εκεινος 21...ποσα χρονια περασαν...ποσα αλλαξαν...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι ερχομαι για μια βδομαδα...δεν υποσχομαι τιποτα ριτακι μου, το θελω πολυ να σας δω αλλα το σκεφτομαι να κατεβω Αθηνα ... ψιλοβαριεμαι αχαχαχαχ οι φιλες μου απο Αθηνα μαλλον θα ερ8ουν να με δουν, οπως παντα....οποτε ακομα δεν ξερω....να προτεινω να μπειτε σε ενα δυοα υτοκινητα κ να ερθετε για ουζακι στη Χαλκιδα??? μια ωριτσα ειναι :cool::cool:

νατασσακι μην αχωνεσαι...ακου το παιδι σου!!!! το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο...οπως κ η καθε μαμα! εγω ποτε δεν κλαιω πχ μπροστα στο παιδι, το παιζω σκληρη...προσπαθω να του μεταφερω σιγουρια, να τον κανω σκληρο αντρακι....χιχι...ελπιζω να κανω καλα...

ο μικρος σου τωρα εχει μεγαλωσει αρκετα, θα πρεπει να επιμεινεις κατα την γνωμη μου σε αλλες μεθοδους...θυμασαι που σου ελεγα οτι καλυτερα να ξενυχτησετε μια βδομαδα να μαθει καποια πραγματα παρα να φτασετε 3 χρονων κ ακομα να πελευετε να ειναι αυτονομος :rolleyes: στα λεω επειδη μεγαλωνω το παιδι μου μονη μου κ ξερω ποσο δυσκολο ειναι να εχεις δουλεια κ να νυσταζεις...και...και....και....εαν επιμεινεις θα τα καταφερεις :) για τον θηλασμο δεν λεω κοψτον, καποια παιδακια τον κοβουν μονα τους οταν ειναι ετοιμα, καποια αλλα δυσκολευοντε....απλα προσπαθησε να ταιζεις μονο πρωι κ βραδυ....ειναι τοσο τελειο που θηλαζεις ακομα

Διαφημίσεις

μπηκα να πω μια γρηγοργ καλημερα κ φυγω για ΟΑΕΔ. ειναι η μοναδικη στιγμη του μηνα που νιωθω ασχημα που περιμενω στην ουρα για τα λεφτα..... αλλα παλι καλα να λεμε

φιλαρες κ πολλα μπραβο στο νατασσακι κ στον Ν. :tongue::tongue::tongue::tongue:

θα τα πουμε αργοτερα! ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

Τέλεια Νατάσα! Έτσι μέρα με τη μέρα καλύτερα!!!

Εγώ θα πάρω σήμερα τη μικρή και θα παμε στους δικούς μου και πολύ στεναχωριέμαι που δε θα έρθει και ο μπαμπας μας αλλά δε γίνεται αλλιώς.

Αύριο θα έχουμε γκρεμίσματα στο σπίτι οπότε δεν μπορεί να μείνει η μικρή...

Ρε κορίτσια, έχω 2 βδομάδες καθυστέρηση, έγκυος δεν είμαι (έκανα και τεστάκι και ήταν αρνητικό), έχω τρελό πρήξιμο και αρκετά πονάκια αλλά τίποτα! Μόνο άλλη μια φορά μου έτυχε αυτό πριν 3 χρόνια και πλακώθηκα στις ορμονολογικές και τελικά τπτ δεν ήταν. Αλλά δεν μπορώ και να μην κάνω τίποτα.. Πόσο να περιμένω?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

γεια σας κ παλι μανες!

τελειωσα με ΟΑΕΔ νωρις κ ηρθα κ πηρα τον γιωργη κ πηγαμε κουνιες. εγινε μαυρος , λυσαξε κ τωρα τον αλλαξα κ αλωνιζει στο σαλονι . σε λιγο θα πεσει τεζα στανταρ!

τι σκουπιδι κ κακο ειναι αυτο ρε κοριτσια? μπλιαξ

Αφηστε για την κινηση στους δρομους,εγω με το μηχανακι ξεμπερδεψα τσακ μπαμ ευτυχως

εχτες τελειωσαμε κ την πτυχιακη κ απο βδομαδα την παραδιδουμε !

αυριο ο αγγελος (περιεργο για σαββατο)εχει ρεπο κ ελπιζουμε ν αμην μας τα χαλασει ο καιρος κ να βγουμε οικογενειακως

τι αλλο ????

οι χαμενες μανουλες-φιλες της παρεας που γυρνανε?ευχομαι να ειναι καλα!

απτην ειρηνουλα εχουμε τιποτα νεα?

η φρεσκομανουλα μας η sue???

88M1p3.pngycQap3.png

καλημέρα κοριτσάκια!

naya καλό κουράγιο με τα γκρεμίσματα! Εγώ θα περίμενα μέχρι 1 μήνα καθυστέρηση και θα πήγαινα στο γιατρό και αυτό γιατι ποτέ δεν πολύ-κοιταγα πότε είναι να αδιαθετήσω.

Ριτα πάλι καλά που έκανες τη δουλειά σου γιατι εγώ πήγα το πρωί στα ΚΕΠ αλλά έχουν Κατάληψη και δεν κατάφερα να κάνω τη δουλειά μου.

Λοιπόν εμείς εχθές ξυπνήσαμε στη 1, στις 3:30 και στις 6 και κάτι. Βέβαια έχει και λίγες μιξούλες και βήχα και ίσως ξύπναγε γι'αυτό. Θα δούμε πως θα πάει και το ΣΚ.

Εγώ είμαι σε αφωνία! δε βγαίνει η φωνή μου!

uDLqp1.png

γεια σασ

πο πο παλι για ξενυχτια διαβαζω:confused::confused:

αχ νατασσακι δεν σε βλεπω για δευτερο τουλαχιστων οχι συντομα:tongue: οσο για το ποδι κ εμενα ο γιωργοσ το ειχε κ το εχει ακομα οχι οπωσ μικροσ αλλα το εχει...το δεξι μονο το παει πρωσ τα μεσα αλλα κανενασ γιατροσ δεν μου ειχε πει οτι ειναι κατο σοβαρο απλα μου ελεγαν οτι θα φτιαξει μεγαλονοντασ κ οπωσ εγινε.

εδω μπουμπουνιζει τωρα κ το πρωι εσκαγε ο τζιτζικασ τι αλλο θα δω:shock:

θυμαστε που σασ ειπα οτι κατι μασ τσιμπαει? ε τελικα ειναι κοριοι:shock::shock::shock:

τρελαθηκα στισ δουλειεσ σημερα ,ευτυχωσ ειχα κ τον αηδονη γιατι μονη μου τοσα στροματα κ κρεβατια δεν θαα μπορουσα να συκωσω...τυναξα ψεκασα αντε να δουμε τι καναμε τωρα,στο τελοσ απο το πολυ ψεκασμα βλεπω να ψωφαμε εμεισ αντι γι αυτο.

παω σε λιγο να τα παρω απο το σχολειο τα μεγαλα..αα ο ιασονασ αρχισε παλι τσιμπλεσ κ αρχισαμε κολιρια:evil:

αυτα φιλια σε ολεσ τισ τσουπρεσ:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

θενακι κοριοι???διαβασα καλα:confused: πω πω θυμαμαι που ειχαν τσιμπησει τν αδελφο μου στο φανταρικο του ..... εναι σαν γαζι τα τσιμπηματα αυτα, στην σειρα....... ω ρε δουλειες κ τρεχαματα παλι.

οσο για τα ποδια που λες, τωρα εχει διορθωθει εντελως?εμας λιγο ακομα το κανει με το ενα του ποδαρακι κ εχουμε ορθοπεδικο σε λιγες μερες.

ναι νατασσακι εξυπηρετηθηκα κ μαλιστα η υπαλληλος ηταν κ ευγενικοτατη με ολους! τωρα να δουμε ποτε θα μπουν τα λεφτα.... 500ευρω παρακαλω τι θα τα πρωτοκανω οεο!

ο γιωργης τσακισε 2 πιατα μακαρονια με κοτοπουλο :shock::shock::shock: κ τωρα κανει τον ταρζαν για να χασει μαλλον !

Kaλα γκρεμισματα naya μου , η μικρη ειναι καλυτερα?

οσο για την καθυστερηση , αστο λιγο ακμα κ πηγαινε σε εναν γιατρο

εγω που εχω εμετους?δυο μερες τωρα? :rolleyes: δεν εχω καμια καθυστερηση ουτε εγινε κατι υποπτο τον προηγουμενο μηνα αλλα μπηκα λιγο στο τρυπακι..... αποκλειεται φυσικα ....ειπαμε εγω γκαστρουλα απτου χρονου !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...