Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας σπάνια προσευχόμουν να μου δώσει ο Θεός ένα παιδί. Προσευχόμουν πάντα να αντέξω ό,τι έρχεται και να μην χάσω την πίστη μου.

Και αυτό γιατί τις μισές φορές όντως λύγιζα και θύμωνα και απελπιζόμουν... 🥹

Κι ακόμα και τώρα μάχη δίνω να μην θεωρήσω τίποτα δεδομένο και να φανώ αντάξια της Χάρης. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεεραααα!!!

Ρίτα περαστικά σας, με αυτό τον καιρό μάλλον κάνατε την αρχη και σιγα σιγα θα ακολουθουμε και οι υπολοιποι (φτου μακρια απο ολα τα παιδακια).

Εμεις ειμαστε σε τρελο τρελο τρεξιμο, προσπαθω να βοηθήσω τον άντρα μου με τις δικές του δουλειες οπότε και ο λίγο χρόνος στο σπίτι έχει συρρικνωθεί. Η μικρή τρέχει, σκαρφαλώνει, πήρε χαμπαρι και ότι ο σκύλος τρελαίνεται όταν βλέπει τον φακό και είναι όλη μέρα με το φακό στο χέρι να τον κουνάει πάνω-κάτω και ο άλλος ο τρελός να κυνηγάει το φως και να τρεχουν και οι 2 γυρω γυρω στο σπίτι και να γίνεται ΜΠΑΧΑΛΟ!!

Ειρήνη μου πολύ θέλω να βρεθούμε θα σε πάρω τηλ μόλις μπορέσω (αν και το βλέπω για την άλλη βδομάδα).

Για το φαγητό βρε κορίτσια τι να πω, εμας μας πάνε λίγο πίσω τα δοντάκια γιατί έχουμε μόνο 3 ακόμα. Οπότε άλεσμα ακόμα και ότι είναι μαλακό της δίνω και κομματάκια στο χέρι να συνηθίζει.

Από λεξούλες προσπαθεί να πει αυτά που της λέμε αν και τα πιο πολλά τα ξεχνάει μετά. Εχει γέλιο όταν ξεχνιέται καμια φορά με το παιχνίδι κι αρχίζει μια πάρλα με τα δικά της λογάκια, λες και κάνει διάλεξη είναι :D:D

Αχ σας αφήνω θα προσπαθήσω να μπαίνω συχνότερα!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω για τα περαστικα naya .......

εχτες το βραδυ καναμε κ πυρετο αρκετο .σηκωθηκε μεστον υπνο του στις 4 κ το θερμομετρο εδειχνε 39.3 τον εκανα ντουζ μεστην νυχτα κ αυτος ν απαιζει , τον ξαναθερμομετρησα κ εδειχνε 38.5 του εδωσα αντιπυρετικο κ γαλατακι κ διωξαμε τον μπαμπα μας κ κοιμηθηκαμε μαζι. αυριο θα τον παω παιδιατρο αν κ ο βηχας εχει σχεδον σταματησει αλλα αυτο που κ που που κανει πυρετο καλο θα ηταν να μην το αφησω.

περσυ δεν ειχαμε αρρωστησει σχεδον καθολου , φετος την αρπαξε νωρις γμτ

αχ θελω να βγω να του παρω παπουτσια κ παντοφλες ρε γμτ αλλα δεν τν βγαζω εξω με αυτον τον αερα

88M1p3.pngycQap3.png

ωχ βρε ριτακι...ταλαιπωρηθηκε ο Γιωργης...κριμα...

ελπιζω να μην ειναι κατι πιο σοβαρο και να περασει συντομα...

εγω παντοφλακια παρηγγειλα απο εδω...

http://www.inch-blue.com/uk/

εχει 2 λιρες μεταφορικα...ειναι λιγο ακριβα αλλα ειναι πολυ καλα και απο αλλες κοπελες ειδα πως δεν μυριζουν τα ποδαρακια τους ουτε ιδρωνουν...

παρομοια μπορεις να δεις και εδω...

http://www.robeez.co.uk/EN-UK/default.htm?lang=EN-UK&PriceCat=3&RefID=GOUK_robbez

φιλακια σε ολες!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημέρα κοριτσάκια και παιδάκια

Λοιπόν τα μωρά μας δεν είναι πια μωρά είναι παιδάκια. Ο Νικ ξυπνάει και κατεβαίνει από το κρεββάτι και έρχεται μέσα! έχει πολύ πλάκα γιατι εγώ τρομάζω και εκείνος μου λέει μαμάαα (το πάει λίγο συρτό το μαμα). Προσπαθεί να πει τα πάντα! ότι λέω προσπαθεί να το επαναλάβει! λέει συνεχώς νέες κουβεντούλες και πλέον μπορούμε να συνεννοηθούμε πολύ καλά!

Λοιπόν τις τελευταίεσ δυο μέρες δεν είμουν και πολύ καλά (λαιμός και λίγο πυρετός που όμως με εξάντλησε) αλλά σήμερα είμαι καλύτερα ευτυχώς από το θέμα της εξάντλησης γιατι ο πονόλαιμος καλά κρατεί.

Την Κυριακή ο μικρούλης έσκισε το μετωπάκι του στις κούνιες και έτρεχε αίμα :(:(:(. Ευχομαι μόνο μην του αφήσει κανένα σημάδι.

Πασχαλίτσα πολύ ωραίο το site με τις παντόφλες! Αν δεν είχα αγοράσει πριν από μερικές μέρες μάλλον θα παήγγελνα! Όταν τις λάβεις να μας πεις αν είναι ανατομικές και άν έχουν σκληρό πίσω στη φτέρνα. Γιατι εμεις επηδεί έχουμε ένα θεματάκι με τα ποδαράκια μας πρέπει να φοράμε ανατομικά παπούτσια. Και να ξέρεις δεν είναι και τόσο ακριβές που λες΄, φαντάσου ότι εμείς αυτές που πείραμε έκαναν 27?:shock::shock::shock::shock: και κάτι άλλες που είδα στο Μουγερ είχαν 32:shock::shock::shock::shock:. Όσο για τα παπούτδια παρήγγειλα από το SITE της Kickers γιατι αυτά που είδα στο Μουγερ είχαν 98?:shock::shock::shock::shock::shock:. Ρε πάνε καλά? οεο???? και ήταν και ασχημούλικα! Σήμερα ήρθε το ειδοποιητήριο και πρέπει να πάω να τα παραλάβω.

Αφήστε τα το πόσο έχω αγχωθεί με το θέμα παπούτσια δεν λέγετε! Από την αρχή δλδ αλλά μετά το φιλοσόφισα λίγο πιο χαλαρά και του είχα πάρει αθλητικά. Οταν άρχισε να περπατάει εγώ δεν έδωσα σημασία που πήγαινε κάπως μέχρι που μας το επισήμανε η νταντά μας και ρωτήσαμε και τη γιατρό και μας είπε πως έχουμε ένα θέμα αλλά μάλλον θα φτιαξει με τον καιρό και να πάρουμε παπούτσια μποτάκια με κορδόνια! Ρε Ρίτα πήγατε τελικά στον ορθοπεδικό? αν ναι τι σας είπε. Οι υπόλοιπες τι σας είχαν πει για παπούτσια ψήλα (μέσα ο αστράγαλος) ή χαμηλά? Στα καταστήματα μου είπαν πως τα αθλητικά δεν είναι τα ενδεδειγμένα για παιδιά κάτω των 3 παρά μόνο για λίγες ώρες στο πάρκο. Μα καλά δλδ που αλλού θα πάει το παιδί? Θα πάρει τους δρόμους και θα περπατάει?

Αυτα σας ζάλησα λίγο ε?

οι υπόλοιπες που είστε? Αντε να ξανακανονήσουμε γιατι 4/11 φεύγω!

uDLqp1.png

καλημερα κοριτσια

ριτακι μου περαστηκα σασ βρε παιδι μου τι ειναι τωρα αυτο!ο γιατροσ τι σου ειπε?

εγω παντοφλακια δεν του εχω αλλα του βαζω χοντρεσ καλτεσ με αντιγλιστρικα ξερετε αυτα που απο κατω εχουν κ κατι πατουσακια σαν πλαστικα.τετοιεσ παντοφλεσ ειχα κ εγω στα παιδια τα αλλα αλλα απο κατω τρωγοντε γριγορα κ μετα γλυστρανε γιατι δεν εχει πατο κανονικο:confused:

εξω του εχω ενα στιλ ολ σταρ μποτακι αλλα σε τζιν κ πιο μαλακο πατω κ τωρα του παραγγειλα αθλητικα http://www.laredoute.gr/product-%CE%91%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-Nike.aspx?productID=324213742&documentID=407711

εμεισ καλα ειμαστε με εξερεση εμενα που εχω καμια πενηνταρια τσιμπιματα στα ποδια κ πλεων δεν βλεπεισ ποδι αλλα καντιλεσ..πηγα χθεσ στη δερματολογο μου εδοσε φουσικορτ κ αντισταμινικο αλλα καθε μερα εχω κ αλλα ....μαλλον απο τισ φουσκεσ μου λεει κατι σε τσιμπαει(κοπρια με λιγια λογια) γιατι μενω κ σε εξοχη τρομαρα μου ....8 χρονια εδω δεν μπορω να το χονεψω το μεροσ με τπτ ειμαι παιδι τησ πολυκατοικια βρε παιδι μου αφου κ το σωμα μου δεν το δεχετε τεσπα ....παω χτυπαει τηλεφωνο

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Νατασσα με το καλο να μας ερθεις. εγω 2-8 Νοεμβριου θα ειμαι Ελλαδα

τωρα για τα παπουτσια...εμας εδω μας ειπαν μεχρι να περπατησει για 6 βδομαδες να μην βαλει παπουτσι. η πατουσα πρεπει να μαθει στο δαπεδο για να δυναμωσει ο αστραγαλος...κοινως με τα μποτακια η τα παπουτσακια το παιδι δεν μαθαινει να ισοροπει.

εγω του φοραω αθλητικο γενικα. εχουμε ενα ζευγαρι απο εδω

http://stores.ebay.co.uk/Kidz-Shooz?_trksid=p4340.l2563

σας τα συστηνω ανεπιφυλακτα γιατι εχουν πολυ καλες μαλακες σολες. μην τους φορατε σκληρες σολες, να μπορει η πατουσα να κανει κινησεις μαζι με το παπουτσι.

μεσα στο σπιτι φοραει καλτσες συνηθως κ καμια φορα του φοραω τα καλοκαιρινα πεδιλα μην πανε χαμενα αλλα με καλτσα. αλλα το πιο πιθανο ειναι να τα βγαλει ολα αυτα αχαχαχα κ να ειναι ξυπολυτος. ευτυχως εχω μοκετα παντου

περαστικα στα αρρωστα μωρακια κ τις μανουλες

να ξερετε πως εδω ειμαι καθε μερα....αλλα πνιγεστε ολες κ το καταλαβαινω...εγω ειμαι γραφειο οποτε μπαινω πιο ευκολα

σας φιλω ολες

Τι κανετε κοριτσια μου??!εγω ειμαι δουλεια αλλα εχω διαλλειμα τωρα,αλλα δε φευγω αφου δεν εχω αμαξι ακομα!1-2:30 εχω διαλλειμα,αυτη την εβδομαδα δουλευω και το Σαββατο και κανονικα σημερα θα επρεπε να κατσω μεχρι τη 1 αλλα θα το κανω την αλλη Τεταρτη γιατι θελω να παω σε κατι δημοσιες υπηρεσιες που ειναι ανοιχτες τη Τεταρτη το απογευμα αλλα δεν ετοιμασα ολα τα χαρτια!εχω να διαβασω και λογιστικη αλλα βαριεμαι,το μυαλο μου δεν υπαρχει πλεον!δουλευω 8-5:30,Τριτη και Παρασκευη εχω λογιστικη 7-9 και Πεμπτη και Σαββατο 2ωρα μαθηματα οδηγησης!το βραδυ μολις κοιμηθει η μπουμπου της μαγειρευω για την επομενη και ειμαι κομματια γενικοτερα!ευτυχως σε 2 μηνες θα δωσω για διπλωμα και ελπιζω να το παρω να μην εχω και αυτο!

ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ!!!!σας αγαπω πολυ!θα περασει ο καιρος και θα συνηθισω και θα προλαβαινω να μπαινω ελπιζω!!

η Ολγα καλα τα παει ευτυχως στο παιδικο,παιρνει αμεσως αγγαλια τη δασκαλα καθε πρωι μου δινει φιλακι και φευγω!μου λειπει το τρελοκοριτσο,εχει βηχα αλλα τιποτα αλλο ευτυχως!

κουβεντες δεν πολυλεει,κυριως στη γλωσσα της!αλλαπου θα παει θα μιλησει κ αυτη σιγα σιγα και φαγητακι τρωει κομματακια απο 9 μηνων οποτε ουτε αλεθουμε,μονο με το μηλο πνιγετε και δεν της δινω!!

περαστικα σε ολους πολλα φιλακια!!!!

rXrPp3.png

Νατασσα με το καλο να μας ερθεις. εγω 2-8 Νοεμβριου θα ειμαι Ελλαδα

τωρα για τα παπουτσια...εμας εδω μας ειπαν μεχρι να περπατησει για 6 βδομαδες να μην βαλει παπουτσι. η πατουσα πρεπει να μαθει στο δαπεδο για να δυναμωσει ο αστραγαλος...κοινως με τα μποτακια η τα παπουτσακια το παιδι δεν μαθαινει να ισοροπει.

εγω του φοραω αθλητικο γενικα. εχουμε ενα ζευγαρι απο εδω

http://stores.ebay.co.uk/Kidz-Shooz?_trksid=p4340.l2563

σας τα συστηνω ανεπιφυλακτα γιατι εχουν πολυ καλες μαλακες σολες. μην τους φορατε σκληρες σολες, να μπορει η πατουσα να κανει κινησεις μαζι με το παπουτσι.

μεσα στο σπιτι φοραει καλτσες συνηθως κ καμια φορα του φοραω τα καλοκαιρινα πεδιλα μην πανε χαμενα αλλα με καλτσα. αλλα το πιο πιθανο ειναι να τα βγαλει ολα αυτα αχαχαχα κ να ειναι ξυπολυτος. ευτυχως εχω μοκετα παντου

περαστικα στα αρρωστα μωρακια κ τις μανουλες

να ξερετε πως εδω ειμαι καθε μερα....αλλα πνιγεστε ολες κ το καταλαβαινω...εγω ειμαι γραφειο οποτε μπαινω πιο ευκολα

σας φιλω ολες

Ναι θυμάμαι που το είχες ξαναπεί και τον άφηνα συνέχεια ξυπόλυτο και φόραγε παπούτσια μόνο όταν ήταν έξω σε κουνιες κλπ.

και έτσι όλα τα παπούτσια που του είχα πάρει ήταν πολύυυυυ μαλακά με πολύυυυυυυυ μαλακό πάτο και έξω ο αστράγαλος αλλά ο μικρός όταν άρχισε να περπατάει είδαμε πως έχει ένα θεματάκι ραιβοποδίας και κλείνει τις πατούσες προς τα μέσα (δεν ξέρω αν αυτό είναι εξαιτίας της ραιβοποδίας ή κάτι άλλο) και γι'αυτο μας είπε η παιδίατρος να του πάρω μποτάκια. Καλά το πόσο έχω αγχωθεί (πάλι:D:D:D) με αυτό.

uDLqp1.png

κοριτσακι μου μην αχωνεσαι....εμενα εχει πλατυποδια :)

λυπαμαι που δεν ξερω να σου πω περισσοτερα πανω σε αυτο..εγω απλα ακολουθησα γενικες οδηγιες κ εβλεπα τι κανανε κ οι αλλες μαμαδες στον παιδικο αλλα κ οι κοπελες...ισως στην περιπτωση σας να πρεπει να ακολουθησετε αλλο προγραμμα

ασχετη ερωτηση νατασα μου!!!

χριστουγεννα θα ειστε Αγγλια? αν δεν κατεβετε Ελλαδα ειστε ευπροσδεκτοι στο σπιτι μας να περασουμε τις γιορτες μαζι :)

εφυγα για μιτινγκ

περαστικα στα μωρακια και τις μανουλες....

τι παθατε βρε ολοι???

εγω με το παπουτσι εκανα περιπου οπως η fairy...

τωρα του εχω 2 ζευγαρια αθλητικα και ενα μποτακι για πιο καλο...

εμεις εχουμε μεγαλο κουτουπιε και καποια παπουτσια τον ενοχλουν...

καλτσοπαντοφλακια εχω κι εγω αυτα

http://sterntaler.com/aktuelles.php?sterntaler=ff7c453eab5eb298d25a3ba6f65afdd4

τα ειχα βρει σε ενα prenatal το καλοκαιρι με εκπτωση και ειχα παρει 3...

τα εχει και η allouette...

ειναι τα καλυτερα γιατι ειναι ολος ο πατος καλυμμενος...

ηθελα ομως και παντοφλακια για τα πολλα κρυα...

μαλλον αυτα νατασσακι δεν κανουν για εσας.ειναι σαν να περπαταει ξυπολυτος...ειναι πολυ μαλακα...

θα σας πω εντυπωσεις ομως...

φιλια!

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

περαστικα στα μωρακια και τις μανουλες....

τι παθατε βρε ολοι???

εγω με το παπουτσι εκανα περιπου οπως η fairy...

τωρα του εχω 2 ζευγαρια αθλητικα και ενα μποτακι για πιο καλο...

εμεις εχουμε μεγαλο κουτουπιε και καποια παπουτσια τον ενοχλουν...

καλτσοπαντοφλακια εχω κι εγω αυτα

http://sterntaler.com/aktuelles.php?sterntaler=ff7c453eab5eb298d25a3ba6f65afdd4

τα ειχα βρει σε ενα prenatal το καλοκαιρι με εκπτωση και ειχα παρει 3...

τα εχει και η allouette...

ειναι τα καλυτερα γιατι ειναι ολος ο πατος καλυμμενος...

ηθελα ομως και παντοφλακια για τα πολλα κρυα...

μαλλον αυτα νατασσακι δεν κανουν για εσας.ειναι σαν να περπαταει ξυπολυτος...ειναι πολυ μαλακα...

θα σας πω εντυπωσεις ομως...

φιλια!

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία πασχαλίτσα μου! Λέω κάποια στιγμή να ρωτήσω και κανέναν άλλο γιατρό γιατί ρε κορίτσια δεν είναι και κανένα τεράστιο πρόβλημα δλδ αν ήταν κάτι σημαντικό θα το είχαμε εντοπίσει και νωρίτερα όχι ξαφνικά στους 17 μηνες. Μάλλον θα φτιάξει μόνο του.

πάντως και εμείς έχουμε πολύ μεγάλο κουντεπιέ (έχει να παίρνει το παιδι :D:D:D) και γενικά μεγάλο πόδι! φανταστείτε το νέο kickers που πείραμε είναι 24 :shock::shock::shock: (καλά η μαμά φοράει 41-43 ανάλογα το παπούτσι). Αυτή στο Μουγερ μου είπε πως πρέπει να έχει χώρο ενα δάχτυλο πίσω όταν του φοράμε τα παπούτσια για να του αφήνει περιθώρια να μεγαλώσει.

σας είπα που έφτιαξα φακυ με ρύζι σήμερα? Ήταν η πρώτη φορά και πρώτη φορά που έφαγε ο Νικ όσπρια. Φανηκε να του αρεσει πολύ! ελπίζω να μην του κάτσει βαρύ.

uDLqp1.png

κοριτσακι μου μην αχωνεσαι....εμενα εχει πλατυποδια :)

λυπαμαι που δεν ξερω να σου πω περισσοτερα πανω σε αυτο..εγω απλα ακολουθησα γενικες οδηγιες κ εβλεπα τι κανανε κ οι αλλες μαμαδες στον παιδικο αλλα κ οι κοπελες...ισως στην περιπτωση σας να πρεπει να ακολουθησετε αλλο προγραμμα

ασχετη ερωτηση νατασα μου!!!

χριστουγεννα θα ειστε Αγγλια? αν δεν κατεβετε Ελλαδα ειστε ευπροσδεκτοι στο σπιτι μας να περασουμε τις γιορτες μαζι :)

εφυγα για μιτινγκ

Φαίρυ Χριστούγεννα θα είμαστε μάλλον επάνω. Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την πρόσκληση! Δεεν μπορώ να σου π ακόμα μιας και δεν ξέρω αν όντως θα είμαστε επάνω και γιατι. Ο καλός μου έκανε αίτηση για δουλεια στο royal mail για τα Χριστούγεννα και αν τον πάρουν θα μείνουμε εκεί.

uDLqp1.png

θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας:

Πριν 2 ώρες κατάφερα (όχι πολύ δύσκολα) να κοιμήσω βράδυ για πρώτη φορά (πρώτη φορά εγώ και βράδυ) τον Νικ χωρίς στήθος! Δεν ξέρω σε πόση ώρα θα ξυπνήσει και τι να κάνω αν ξυπνήσει. Είμαι λίγο αγχωμένη τώρα γιατί φοβάμαι πως αν κόψουμε το θηλασμό θα σταματήσει να πίνει και γάλα γενικά. Βέβαια μπορεί να προσλαμβάνει ασβέστιο από αλλού. Από την άλλη όσο κιαν το σκέφτομαι ότι θέλω σιγα σιγά να το κόψουμε δε νομίζω πως θα είμαι ποτέ έτοιμη. Αχ δεν ξέρω καιι μήπως είναι λίγο απότομο. Από την άλλη φοβάμαι πως αν τον ξαναθηλάσω δε θα έχω καταφέρει τπτ. Μήπως είναι σαν το κάπνισμα μια και έξω?

uDLqp1.png

ax,νατασσουλα ειναι μια αρχη και αυτο!!!

μπραβο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

πως κι ετσι?

ειχε φαει πολυ για βραδυ?

εγω θα ελεγα οταν ξυπνησει προσπαθησε παλι να τον ξανακοιμησεις αλλα αν τον δεις να εκνευριζεται δωστου στηθος...

σιγα,σιγα κοβεται...το αποτομο δεν ειναι για κανεναν σας καλο νομιζω...

αντε,να παιρνω κουραγιο κι εγω...

εμενα εχει ηδη φαει 2 φορες...

μια για να κοιμηθει και μια πριν λιγο...:rolleyes:

αστα...

παω κι εγω για υπνο!!!

ελπιζω να παει καλα το βραδυ σας....

τα Μαγιόπαιδα

Καλημέραα!!!

Νατάσσα πως πήγε το βράδυ?? Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά πρέπει να νιώσεις εσύ πρώτα σιγουριά για να του τη μεταδώσεις!

Εγώ νομίζω δεν πρέπει να ενδώσεις εύκολα αλλά ούτε και να είσαι τελείως κάθετη στο "μια κι έξω" (αν κι εμενα δεν εκατσε σχεδον καθολου στήθος σε καταλαβαίνω έστω και λίγο γιατί το θήλαστρο το κοψα στον χρόνο και με πολλές αναβολές).

Εμεις πάντως περάσαμε ένα τραγικό βράδυ, ξύπνησε στις 3 και κατάφερε να ξανακοιμηθεί στις 5.30. Όλο κλάματα και γκρίνιες, να μην ξέρουμε τι να την κάνουμε. Της έδωσα και λίγο depon στο τέλος μπας και είναι δόντια αλλά σκέφτομαι ότι ίσως την ενοχλούσε και ένα συγκαμα που έχει κάνει. Δεν ξέρω πολλά για τα συγκάμματα γιατί ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα αλλά τώρα έβγαλε σαν μικρά σπιθουράκια που είχαν και άσπρη μυτούλα προχθές και ανησυχώ λίγο μήπως είναι κάτι άλλο και το λέμε συγκαμα γιατί είναι στην περιοχή της πάνας.

Φιλάκια!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...