Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες μαζί μας την ιστορία σου. Αυτές οι ιστορίες δίνουν ελπίδα & αισιοδοξία σε όλες εμάς που ακόμα δεν τα έχουμε καταφερει. 
      Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε κατ’ευχην!🤞🏻♥️

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

heloooooooooooooooooooo

και ναι εχω ιντερνετ εχω κ υπολογιστη ...ομως δειχνι οτι δεν φορτιζει(τι αλλο θα με βρει οεο????)

μπηκα γρηγοαρ να σας πω οτι ειμαστε καλα οικογενειακως κ για να ζηλεψετε να σας πω οτι ειχα ενα απιστευτα ομορφο απογευμα με τις φιλες νατασσα κ douar !!!!!!!!!!!! φυσικα ειχαμε κ τα μικρα μας αγορια παρεα! αυριο λεπτομεριες :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:/COLOR]

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!

Τέλοιο απόγευμα αλλά λίγο :(

Λοιπόν να επαναληφθεί παρακαλώ πολύ και εύχομαι να έχουμε και άλλες συμμετοχές!

Πασχαλίτσα δεν πρόλαβα να σου στείλω επιβεβαιωτικό μωμ γιατι είμουν εκτώς εχθές. Την επόμενη όμως θα σε ενημερώσω στα σίγουρα!

Καλα τα ξανθομπουμπουράκια των ριτα και douar είναι γλύκα!

uDLqp1.png

Πολύ καλό μεσημέρι σε όλες τις Μαγιομανούλες και τα Μαγιόπαιδα (είπαμε και τελοσαπριλόπαιδα! χιχιχι)

Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα χθες!!! :) Σας ευχαριστώ κορίτσια για την απίθανη συνάντηση! Καλά δε το συζυτώ! Ο Γιώργης και ο Νίκανδρος είναι απίστευτοι!!!! Ό,τι και να πω είναι λίγο!! Ο Νίκανδρος να σημειώσω είναι και απίθανος DJ ;)

Πολλά πολλά φιλιά σε όόόόόλες!!!

Υ.Γ. Νατάσα και Ρίτα κουκλάρες μαμάδες! ;):)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

natassouli αλλαξες τα τικερακια σου ! επιτελους τελεια!!!!

εμεις ησυχα.... ο μικρος με λιγο μυξα (λογικο θα πω η μανα) τον μαθαινω να φυσαει την μυτη του κ εχει τοσο πλακα! εδω λιγη συννεφια κ ψυχρουλα ......αχ πρεπει να φτιαχνουμε ντουλαπες σιγα σιγα μου φαινεται ....

88M1p3.pngycQap3.png

σιδερωσα , ο γιωργης βλεπει ακουει κ χορευει με ντιντι (cd) με βοηθησε να φτιαξουμε κ το δωματιο του ΑΜΕ!!!! κατι ραφακια μονο θελω να βαλω κ ολο προκυπτει κατι αλλο κ το αμελουμε γμτ

καλε, ξερετε καμια συνταγη δοκιμασμενη σε ομελετα φουρνου αλλα να εχει κ ντοματα? μου ζητησε ο αγγελος ..... μαλλον θα αυτοσχεδιασω εεχεχεχ fairyyyyyyyyyyyyyyy εσυ που αγαπας την κουζινα καμια ιδεα??????

88M1p3.pngycQap3.png

ενα γριγορο γεια θα πω

μου λειψατε καλε εχω πλακοθει στισ δουλειεσ οσο λειπουν τα παιδια το πρωι αλλα ομολογω τεμπελιαζω καμια φορα ....ξαπλα στο καναπε με καφε κ παιζω φαρμα τωρα δλδ που εφτιαξα το pc

εμεισ καλα ειμαστε λιγο μυξουλα την εχουμε ...τα χω πλακωσει στισ βιταμινεσ κ τα μουρουνελαια τα μεγαλα κ καπωσ κρατανε ακομα ...για να δουμε πωσ θα περασουμε τα μεγαλα κρυα.:confused:

ειρηνακι φιλια στη φωτεινουλα κ στην μπεμπουλα ...αχ κοριτσομανα θα γεμισει το σπιτι απο μπουμπουκια μηροδατα χιχι

νατασσα ελπιζω να εισαι καλα ψυχολογικα...κοιτα μη πεσεισ γιατι αν πεσει η μανα παει το σπιτικο;).

σουδακι λεχονα πωσ πανε τα ξενυχτια? αχ ουτε να το σκεφτομαι δε θελω :confused: αποχη απο το σεξ κανουμε ειναι η καλυτερη μεθοδοσ αντισυληψεισ:tongue::tongue:. ριτακι μου καλο μακια μακια κ εμενα ο μικροσ εσπασε λιγο δοντι μια γωνιτσα δλδ κ ειναι παλι σαν δρακουμελ χεχε.

αυτα για την ωρα ηρθε ο κυρισ του σπιτιου ...παω να τα κανω κ μπανιο να πανε για υπνο αν με αφυσει η κολονα του σπιτιου μου θα ξαναμπω:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέρα φιλεναδίτσες, δε σας έχω διαβάσει, μπηκα για ενα γρηγορο γεια.

Ήτνα λίγο τρεχάτη βδομάδα και κενευρίσρικα πολύ και με το forum γιατί 2 φορές έγραψα ολόκληρο κατεβατο και χάθηκε.

Φιλιά!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Να μαι λοιπόν και εγώ σας διάβαζα όλο αυτό τον καιρό αλλά δεν μπορούσα να μπαίνω γιατί η δουλειά μου έχει στριμώξει πάρα πολύ τελευταία και στο σπίτι όταν πηγαίνω τρέχω και δεν φτάνω. Η μικρή μου φαίνεται ότι μεγάλωσε πάρα πολύ και την προηγούμενη εβδομάδα συνειδητοποίησα ότι μεγάλωσε πάρα πολύ και στεναχωρήθηκα να σας πω την αλήθεια αλλα΄τι να κάνουμε :-(

Είχαμε και ένα δυσάρεστο στην οικογένεια μου πέθανε η γιαγιά μου μεγάλη ήταν αλλά ήταν μια απώλεια για μένα. Είχαμε και τα δύο χρόνια που πέθανε ο πεθερός μου και ένοιωθα κάπως πέθανε 2 μήνες αφού του είχαμε ανακοινώσει την δεύτερη εγκυμοσύνη τη μικρή δεν την γνώρισε καθόλου.

Άσχετο Τι γνώμη έχετε αν είχατε κάποια λεφτά μαζεμένα θα κάνατε την κίνηση να αγοράσετε κάποιο οικόπεδο για εξοχικό ή θα το αφήνατε λόγω της κρίσης?

καλημερα φιλες

ομορφο σαβ/ακο σε ολες

εμεις αρρωστοι.... ο γιωργης δηλαδη , μαλλον τον κολλησα εγω :-(:sad: απο χτες εχει τρελο βηχα το παιδακι μου κ μυξες. αφηστε που με το ρουφυχτηρι του ματωσε η μυτη...εχει τυχει σε καμια?:confused:

μιλησα πριν λιγο με την παιδιατρο μου ειπε να παρω ενα συροπι, να την καλεσω αν χρειαστω κατι (συνηθως βεβαια ξανατηλεφωνει κ η ιδια μονη της) κ αν μεχρι κ την τριτη βηχει το ιδιο να παω οπωσδηποτε να μας δει μη τυχον κ θελει μασκες η εχει κανει ακροαστικα κ θελει αντιβιωση. στεναχωρηθηκα γμτ

τα υπολοιπα παιδακια?

ο γιανναρος?ο νικανδρος?

xainti kαλως ηρθες παλι στο παρεακι μας! αχ μεγαλωνουν τα θαυματακια μας κ εμενα προσωπικα λιγο με στεναχωρει αλλα περισσοτερο μου αρεσει !!!

οσο για την ερωτηση που κανεις να σου πω την αληθεια αν οντως ειχαμε χρηματα που περισσευανε ναι θα καναμε μια αγορα.ειτε οικοπεδου ειτε σπιτιου.με το σκεπτικο οτι οι τιμες πεφτουν συνεχεια κ νομιζω αν ηταν οντως να αγορασετε καποια στιγμη στο μελλον καλυτερα τωρα να το εκμεταλλευτειτε. δεν ξερω αν ακουγεται καπως επιπολαιο για τους καιρους που ζουμε, παντως κ εμεις το εχυμε συζητησει στην οικογενεια μου

αυτα....σας φιλω προς το παρον

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα!

αλλαγη σκηνικου καιρου ε? σας αρεσει ?

στην θεσ/ικη τα ιδια? στα γιαννενα?? για πειτε μανουλες

ο μικρος μου παιρνει συροπι για τον βηχα κ ισως ειμαστε λιιιιιιιιγο καλυτερα, αλλα εχουμε κ ενα 38 ΑΜΕ ΑΜΕ

απο ορεξη φυσικα παει μια χαρα.εχτες ειχα εδω κ την μανα μου κ τηντρελανε για τα καλα.

αχ μακαρι να ειναι καλυτερα αυριο

θα τα πουμε αργοτερα

ομορφη κυριακη σε ολες:D:D:D

88M1p3.pngycQap3.png

Άσχετο Τι γνώμη έχετε αν είχατε κάποια λεφτά μαζεμένα θα κάνατε την κίνηση να αγοράσετε κάποιο οικόπεδο για εξοχικό ή θα το αφήνατε λόγω της κρίσης?

χαιντι...εγω λεω ναι αλλα με προυποθεσεις...

δηλαδη αν μιλαμε για αποσταση maximum 1 ωρα απο την αθηνα ναι...αλλιως θα το σκεφτομουν πολυ...

δεν ξερω αν εχετε ηδη σπιτι δικο σας αλλα ειναι μια καλη λυση αν δυσκολεψουν τα πραγματα...απλα μετακομιζεις στο εξοχικο και ερχεσαι να δουλευεις εδω...ξερω πολλους που το κανουν...

ritaki περαστικα στον Γιωργη σου!!!

ευχομαι να αναρρωσει γρηγορα...ειναι κριμα να ταλαιπωρουνται....

εχει πλακα να φυσανε την μυτη τους...εμενα του το εμαθε ο πατερας του...;)

εμεις σημερα ειδαμε τα ξαδερφακια μας,πηγαμε σε παιδοτοπο και ο Γιωργης τρελαθημε με τα τραμπολινο-φουσκωτα....

εχω δει ενα ωραιο φουσκωτο καστρο στο jumbo αλλα αν το παρουμε θα μας κλεισει ολο το σαλονι...:?

εχετε καμια δοκιμασμενη συνταγη για κεικ για τα μικρα μας?

εφτιαξα ενα και εγινε χαλια,το πεταξα...και δεν θελω παλι να πειραματιστω με συνταγες απο το ιντερνετ...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

kαλημερα μονουλες κ παιδακια!

ομορφη βδομαδα σε ολες!

πως ειστε?

εδω βροχη δυνατη ολο το βραδυ ....μου αρεσει που ειμαι σπιτι κ δεν δουλευω ! θα φτιαξω κ φακουλες σημερα η καμια σουπιτσα για ν αμπουμε στο κλιμα.

ο μικρος καπως καλυτερα.βηχει αλλα λιγοτερο κ απο πυρετο κατι δεκατακια μας κανει τα βραδια αλλα μετα το ντουζ ειναι καλυτερα. τα ιδια η ξαδελφη του, εγω πολυ καλυτερα ευτυχως.

το δυσκολο της υποθεσης ειναι οτι εξακολουθει να θελει να βγαινει στην βεραντα κ κανει σαν θηριο οταν βλεπει κλειστα τζαμια η οταν δεν τον αφηνω. αντε να συνηθισει τωρα.

οι υπολοιπες μανουλιτσες ? ολες καλα?

τα παιδακια σας?

douar ο γιανναρος ειναι καλα? ελπιζω να μην τον κολλησαμε τιποτα, σας εχω συνεχεια στο μυαλο μου

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...