Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ξεχασα....σε αυτα ομως υπαρχουν waiting lists...οποτε γραψου απο τωρα για να μπορεσεις να ξεκινησεις απο Γεναρη

εγω ειχα γραφτει κ πηρα θεση αλλα επρεπε να παρω 2 λεωφορεια να παω κ φοβηθηκα μεσα στα χιονια μην μου αρρωστησει...κ ετσι τον μαθαινω εγω :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ωραία ιδέα βρε κορίτσια το κολύμπι!! :) μακροβούτια θα κάνουν ο Νικ και ο Γιώργης το επόμενο καλοκαίρι!!! :) :) :) Λέτε να γραφτούμε κι εμείς;! :) Θα κάνει και στους δυο μας καλό μου φαίνεται :) Κάθε είδους άσκηση είναι καλή, έτσι; (γιατί από γυμναστική γιοκ η μάνα! lol :D )

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

καλημερα...

τα τμηματα μουσικης που λεω εγω ειναι απλα μια προσεγγιση στον κοσμο της μουσικης....δεν μαθαινουν καποιο οργανο ουτε ειναι αυστηρα σε μοργη μαθηματος...πιο πολυ παιχνιδι ειναι....

και το κολυμπι ειναι super απλα εγω βαριεμαι λιγο το πριν και το μετα....

το φαγητο τους πως το μετρατε???

οσο φανε ???

και το απογευμα τι τους δινετε??? εμεις τρωμε ή γιουρτι ή τοστ αλλα θελω να του δινω και αλλα πραγματα....

νατασσα μην στενοχωριεσαι για τα κιλα...κι εμενα 9,5 ειναι...

οι υπολοιπες που ειστε καλε???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Αχ πως θα περάσει το Σαββατοκύριακο? Τι θα κάνω μονάχη μου οεο???? Και είσαστε και χαμένες?? Αχ παναγίτσα μου!

Λοιπόν Πασχαλίτσα εγώ μετά το μεσημέρι του δίνω είτε κανενα γιαουρτάκι (αλλά τελευταία το έχει βαρεθεί) ή λίγο ψωμάκι ή κανένα ζυμαρικούλι (αν έχω βρει χρόνο να του φτιάξω) ή καμια ρυζογκοφρέτα/καλαμπογκοφρέτα. Αναλόγως δλδ τι θα έχω ή τι θα φτιαξω. Γενικά μετά το μεσημέρι που φευγει η γυναίκα δεν έχουμε προγραμμα. Ενω όταν είναι εδώ η γυναίκα έχει προγραμμα.

Α! επίσεις δεν στενοχωριέμαι που είναι τσιλιμπιθρας! μου αρέσει! Μ'αρέσουν τα αδυνατουλικα μωρα και είναι ίσως το μόνο πράγμα που είχα πει από πριν κάνω μωρο ότι θα κάνω και τελικά το έκανα: δεν θα αγχώνομαι με το αν και πόσο έφαγε αν πείρε κιλα κλπ. Γι'αυτο ποτέ δε μετράω το φαγητό του! όσο θέλει.

uDLqp1.png

Hellos...κ εγώ δεν μετραω το φαγητό του...κ δεν του δίνω κάθε μερ.α τα ίδια...οκ στον παιδικό τρώει στο προγραμμα το δικό τους που μου αρέσει κ έτσι το απόγευμα γιαουρτακι,φρουτάκια,ρύζογαλο σπιτικό κλπ. Το ΣΚ μπορεί να φάει το πρωί φρούτα κ το απόγευμα δημητριακά. Ανάλογα τι ώρα ξυπνήσει κουράζεται μέσα στη μέρα κ χτυπάει 12ωρα κ δεν ξυπνάει πλέον καθόλου μέσα στη νύχτα.

Εμείς είμαστε 14 κιλά μπουχαχαχα αλλα είναι πολύ καλουλης από τότε που περπάτησε φύγαμε κ οι διπλές..γενικά πολύ δυνατό μωρό μου το λένε όλοι

Πασσάλους ωραίο ακούγεται αυτό με τη μουσική, ίσως είναι κάτι σαν αυτο που κάνει ο άντρας μου με τον μικρό.

Διαφημίσεις

καλημέρααααααααααααααα

Μ'ακούει κανείς???

Που είστε καλέ?

Λοιπόν το ΣΚ ήταν καλυτερο απ' ότι περίμενα μιας και είδαμε τις γιαγιάδεσ πολυ. Εχθές τη μανούλα μου που μου είχε λείψει και το Σάββατο στην πεθερούλα με την κουνιάδα μου και τα παιδάκια!

Ο Νίκ έχει πολύ πλάκα! λέει όλο αυτο και εκέινο για να τοθ δώσουμε τα τηγάνια που τους έχει μια αδυναμία μαζί με τα φαράσια και τις σκούπες!

Τι θα γίνει θα την κανονίσουμε τη συνάντηση?

Α! ξέχασα να σας πω έγινε δεκτός στον παιδικό σταθμό το δημόσιο! θα τον γράψω από Νοέμβρη ή Δεκέμβρη για να πηγαίνει όταν θα έρχομαι Ελλάδα!

uDLqp1.png

Καλημέρα κοριτσάρες!

Μπαίνω στα γρήγορα γιατί τρέχω αλλά ήθελα να πετάξω μια ιδέα για συνάντηση στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο - έχει δωρεάν είσοδο αύριο που είναι η Παγκόσμια Μέρα των Ζώων...! (7,5? δηλαδή θα μας στοιχίσει αφού τα μικρά μας μπαίνουν δωρεάν αφού είναι κάτω των τριών) Νομίζω ότι τα μικρούλια μας είναι σε πολύ καλή ηλικία να ξετρελαθούν με μια τέτοια εμπειρία!

Τι λέτε; Θα σας ενδιέφερε; Εγώ έχω χώρο στο αμάξι και για μια ακόμη μανούλα και το μαγιόπαιδό της... ;)

Για πείτε για πείτε!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

καλημέρααααααααααααααα

Μ'ακούει κανείς???

Που είστε καλέ?

Λοιπόν το ΣΚ ήταν καλυτερο απ' ότι περίμενα μιας και είδαμε τις γιαγιάδεσ πολυ. Εχθές τη μανούλα μου που μου είχε λείψει και το Σάββατο στην πεθερούλα με την κουνιάδα μου και τα παιδάκια!

Ο Νίκ έχει πολύ πλάκα! λέει όλο αυτο και εκέινο για να τοθ δώσουμε τα τηγάνια που τους έχει μια αδυναμία μαζί με τα φαράσια και τις σκούπες!

Τι θα γίνει θα την κανονίσουμε τη συνάντηση?

Α! ξέχασα να σας πω έγινε δεκτός στον παιδικό σταθμό το δημόσιο! θα τον γράψω από Νοέμβρη ή Δεκέμβρη για να πηγαίνει όταν θα έρχομαι Ελλάδα!

Μπράβο Νατασάκι που περάσατε καλά τελικά το ΣΚ! Θα δεις πόσο γρήγορα θα περάσει ο καιρός!!!

Μπράβο και για το σταθμό! Θα είναι πολύ καλή εμπειρία για το Νικ - να μάθει και τη γλώσσα ;) Γιατί φαίνεται τα ελληνικά τα μιλάει ήδη φαρσί! χιχιχιχι Μπράβο στο Νικ!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Πάντως ούτε κι εγώ μετράω ακριβώς τι τρώει - αν και κάποιες φορές με πιάνει μια ανησυχία.... ειδικά όταν τρέχω πολύ ή όταν είμαι σε φάση PMS και γενικά όλα μου φταίνε και όλα με προβληματίζουν lol lol lol

Το πρωί και το βράδυ πίνει το γάλα του (φρέσκο πλήρες αγελαδινό γάλα - 250ml συνήθως, κάποιες φορές λιγότερο) - αφού το ευχαριστιέται δεν έχω μπει στη διαδικασία να το αντικαταστήσω, ειδικά το πρωινό... του δίνω όμως και μια ρυζογκοφρέτα το πρωί μετά το γάλα... Κατά τις 12-1 τρώμε τα φρούτα μαζί με γιαούρτι γιατί δε τα τρώει αλλιώς!! Αφού τα τρώει έτσι πάλι καλά! ένα γιαούρτι των 150γρ advance απλό τρώει και από φρούτα μπανάνα, σταφύλια, νεκταρίνια, αχλάδια... αναλόγως... του τα ψιλοκόβω (εκτός από το σταφύλι που τρώει κανονικά τις ρώγες) Το πορτοκάλι το΄χουμε ξεχάσει lol δε του αρέσει! Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να του δώσω φρεσκοστημένο χυμό αλλά δε το πίνει με τίποτα!

Τρώει μεσημεριανό κατά τις 4... Ακόμα του φτιάχνω "κρεατόσουπα" συνήθως - απλά δε του τα αλέθω τόσο πολύ ίσα ίσα να κοπούν λίγο σε κομματάκια - αλλά τρώει και άλλα φαγητά που τρώμε κι εμείς - φακές, γεμιστά, σπανακόρυζο, τραχανά και άλλα διάφορα.. τα περισσότερα τα αλέθω όμως έστω και λίγο βρε κορίτσια... εσείς τα δίνετε κανονικά;;;; (έχουμε 12 δόντια, μας λείπουν οι κυνόδοντες και η δεύτερη σειρά από τραπεζίτες)

Το απόγευμα δίνω διάφορα.... καμιά φορά του δίνω κρέμα (7 δημητριακά και μήλο) - σπάνια, συνήθως για κάτι πιο γρήγορο - άλλες φτιάχνω βρώμη με μέλι και κανένα φρούτο επιπλέον (σα porridge), άλλες φορές του βάζω δυο φέτες ψωμί σίκαλης με λίγο τυράκι...

Αυτό που με προβληματίζει πολύ είναι το μπιμπερό - θέλω να του το κόψω και δε μπορώ! Ενώ πίνει από ποτηράκι - το γάλα του το θέλει με το μπιμπερό... όσες δε θηλάζετε τους το έχετε κόψει το μπουκάλι; πώς βρε κορίτσια; Όχι τίποτα άλλο αλλά παίζει με τη θηλή από το μπιμπερό - τη δαγκώνει...

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια. Τι κάνετε;

Πολύ ησυχία το σκ βρε.

Νατασσα μου μπράβο για τον παιδικό. Και εγω θα ήθελα να πάω φέτος την μικρή αλλά είπα να μην φέρουμε αρρώστιες μια που θα έχουμε και λεχούδι σπίτι.

Και εγω θέλω να έρθω στον ζωολογικό κήπο μπορώ;

Douar μου και εμείς ενω έχουμε ακριβώς τα ίδια δόντια τα τρώμε αλεσμένα ακόμη. Ένώ τα τρώει όλα και κανονικά βαριέται και το αφήνει όσες φορές προσπάθησα, οπότε δεν την πιέζω. Γάλα και εμείς με το μπιμπερό πίνουμε και δεν με ενοχλεί γιατί πάντα το πίνει στο κρεβάτι και πολλές φορές κοιμισμένη οπότε με βολεύει.Όλα τα άλλα τα πίνουμε ή σε ποτηράκι ή με το καλαμάκι.

Naya θα κανονίσουμε καμια συνάντηση και εμείς εδω πάνω;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Καλημερούδια!!! :)

Ναι το'χω κάνει κι αυτό Pasxalitsa v μου, αλλά όπως και της irenepap δεν το πολυγούσταρε και δεν έτρωγε πολύ... Δεν επέμεινα... Σκέφτηκα ότι μάλλον βιαζόμουν... αλλά θα το ξαναπροσπαθήσω! :) Τώρα που έμαθε να τρώει και τα σταφύλια ίσως να είναι διαφορετικά - όσο να'ναι έχει μεγαλύτερη πείρα τώρα χιχιχι

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...