-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Καλημέρα κορίτσια! Παρακολουθώ εδώ και καιρό το φόρουμ σας, όμως αυτήν την φορά νιώθω μεγάλη απελπισία, θυμό και απογοήτευση και αποφάσισα να σας γράψω.. Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο προσπαθούμε να κάνουμε ένα παιδάκι..ευτυχώς στην αρχή των προσπαθειών μας έκανα από νωρίς έναν απλό ορμονολογικό έλεγχο όπου διαπίστωσα χαμηλή ΑΜΗ και αυξημένη FSH (κυμαίνεται από 10 έως 18). Ο τότε γυναικολόγος μου με έστειλε και για εξέταση σαλπιγγογραφίας λέγοντας μου ότι φαίνεται στον υπέρηχο να έχω καρδιόσχημη μήτρα (δεν ίσχυε τελικά) και πως δεν πρέπει να χάσω χρόνο γιατί σε λίγο δεν θα έχω ωάρια..με το που έκανα την σαλπιγγογραφία έμεινα προς μεγάλη μας έκπληξη δύο φορές έγκυος μέσα σε 3 κύκλους με φυσικό τρόπο όμως κατέληξαν σε βιοχημική.. Μαζεύοντας τα κομμάτια μας πήγαμε σε άλλον γιατρό ο οποίος μας έψαξε για θρομβοφιλία και βρήκαμε πως υπάρχει αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο που ενεργοποιείται από την κύηση, οπότε με αντιπηκτικές θα είχαν πάει όλα καλά θεωρητικά.. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να επισκεφθούμε τον Σφ....η για να μας πει τη γνώμη του και μας είπε το ίδιο..αν θέλουμε να προσπαθήσουμε μόνοι μας, αλλά να βιαστούμε λόγω του ότι θα χαθούν τα καλά ωάρια και δεν έχουμε πολύ χρόνο.. Ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας λοιπόν και με φυσικό τροποποιημένο κύκλο καταφέραμε και μαζέψαμε συνολικά 4 βλαστοκύστες,στο μεταξύ έκανα υστεροσκόπηση και σε διάστημα ενός έτους πήρα 2 φορές αυτό το βαρβάτο σχήμα με τις 3-4 αντιβιώσεις.. Βάλαμε αρχικά τη μία μόνο(4ΑΑ ποιότητα) καθώς ο γιατρός ήταν σίγουρος για την επιτυχία και μας είπε να μην βάλουμε 2, όμως δεν ευδοκίμησε και στη συνέχεια έναν κύκλο μετά βάλαμε 2 (5ΑΑ και 3 BC), όμως πάλι ήρθε το απόλυτο τίποτα.. οι ηλικίες μας είναι 32 ετών,έχουμε κάνει τα πάντα από εξετάσεις (καρυότυπο, εύθραυστο Χ, dfi, σπερμοδιάγραμμα) και όλα είναι φυσιολογικά..ο γιατρός αυτό που λέει είναι να επιμείνουμε, να μην απογοητευόμαστε..τον ρώτησα μάλιστα μηπως να κάνω πάλι σαλπιγγογραφία και η απάντηση του ήταν θετική, να το δοκιμάσω ξανά με φυσικό δηλαδή, αν νιώθω πως με έχει κουράσει η εξωσωματική..είμαι πραγματικά πολύ μπερδεμένη..γνωρίζω το πόσο καλός γιατρός είναι και τα όσα έχει πετύχει, όμως έχει κλονιστεί πραγματικά η εμπιστοσύνη μου καθώς δεν μπορώ να δεχθώ ότι από 3 βλαστοκύστες, εκ των οποίων οι 2 θεωρούνται άριστης ποιότητας δεν έδωσαν εγκυμοσύνη καθαρά λόγω τύχης..ό,τι συμβουλή έχετε θα τη δεχτώ και θα την ακούσω με χαρά.. από καρδιάς σας ευχαριστώ όσους διαβάσατε το σεντόνι μου
Καλησπέρα κορίτσι μου ! Εχουμε σχεδόν την ίδια ηλικία (είμαι 33) και είμαι στον ίδιο γιατρό με πάρα πολύ χαμηλή ΑΜΗ. Σου δικαιολόγησε λίγο τους λόγους της αποτυχίας ; Ή σου είπε τυχαίο γεγονός;
-
Cafe Μάϊος 2010
-
Θέματα
-
- 12.120 απαντήσεις
- 1.216.861 εμφανίσεις
-
- 11.341 απαντήσεις
- 2.247.236 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 146.159 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 506.683 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 149.483 εμφανίσεις
-
-
-
- 62 απαντήσεις
- 3.371 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 33
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 486 απαντήσεις
- 111.286 εμφανίσεις
-
- 12.120 απαντήσεις
- 1.216.861 εμφανίσεις
-
- 11.341 απαντήσεις
- 2.247.236 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 89 εμφανίσεις
-
- 2.301 απαντήσεις
- 128.636 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 2.270 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 5.610 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 1.662 εμφανίσεις
-
- 700 απαντήσεις
- 207.675 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα