Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Μέχρι τώρα δίνω σε κάθε κύκλο και καμία φορά με τον τροποποιημένο μπορεί να δώσω και 2. Βέβαια ποτέ δεν έχουν προχωρήσει και τα δύο, συνήθως κάποιο δεν είναι καλό και δεν γονιμοποιείται καν. Εχει τύχει να δει και 3 ωοθηλακια στον υπέρηχο (προφανώς με φάρμακα) και όταν έρθει η ώρα της ωοληψιας να είναι κενό μέσα. Ολα παίζουν.  Δε ξέρω μέχρι πότε βέβαια.
      Σίγουρα είναι καλό να αποδεχόμαστε το πως νιώθουμε, άλλωστε δεν είναι με κακή πρόθεση. Απλά είναι σχεδόν τραγελαφική η χρονική στιγμή που σκάνε όλες αυτές οι ανακοινώσεις στη ζωή μου αυτές τις μέρες ενώ προσπαθώ ακόμα να επεξεργαστώ ποσους μηνες ακόμα θα συνεχιστούν οι ωοληψιες . Όλοι προσπάθησαν τύπου 2-3 μήνες και όλα μια χαρά, τα κατάφεραν.Το χειρότερο που άκουσα είναι πως στενοχωριέμαι επειδή δε μπορώ να πίνω αλκοόλ τις γιορτές 🤣

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια να σας πω προκαταβολικά Καλά Χριστούγεννα και με το καλό ο νέος χρόνος.Εύχομαι το 2010 να είναι η χρονιά που θα φέρει σε όλες μας τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με το καλό να κρατήσουμε τα παιδιά μας αγκαλιά!!!!!!!!!!!!

Θα φύγω από αύριο και δεν θα έχω υπολογιστή.Αν βρω, θα μπω για να δω τα νέα σας.Καλά να περάσετε όλες!!!!!!!!!!!!!!!Να προσέχετε τα μπεμπουλίνια!!!!!!!!!!

Καλά Χριστούγεννα και σε σένα κοριτσάκι!να περάσεις υπέροχα,να χαρείς,να διασκεδάσεις,να προσέχεις και να μην αγχώνεσαι για τίποτα,όλα μια χαρά θα πάνε!!!

τέλεια η ευχή σου,με το καλό να έρθει η στιγμή που θα κρατήσουμε τα παιδιά μας αγκαλιά και να είναι γερά και καλότυχα!!!!

καλές γιορτές να έχεις!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν κάθεσαι να ηρεμήσεις λιγάκι Αννούλα? Για το καλό σου στο λέω γλυκιά μου. Αργά ή γρήγορα θα γυρίσει και τότε καλύτερα να έχεις ανακτήσει την αυτοκυριαρχία σου ώστε να συζητήσετε.

Το μπεμπουλινάκι σου πώς είναι? Κουνιέται καθόλου ή έχει κουρνιάξει?

GaiGp3.png

Aννα μου καλη ..θα συμφωνησω με την angel για τα λογια της....

παρ' αυτα εσυ νομιζεις οτι κανει επιτηδες για να χωρισετε???

εγω παλι νομιζω οτι επειδη δεν ζει συνεχεια μαζι σου να καταλαβαινει τις αλλαγες που γινονται στο σωμα σου κ την ψυχολογια σου,ετσι δεν μπορει να σε καταλαβει τι εννοεις...

αστον να ηρεμησει κ εξηγησε του τα ολα αυτα ηρεμα.

δεν μπορω να καταλαβω..μεχρι χθες τρεχατε για τα χαρτια του γαμου κ σημερα χωριζετε για μαλακιες??

παντως κ αυτος πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες του κ να μπει στην θεση σου πανω απο ολα!!!!!

οπως ειπε κ η angel αυτα τα χωρισω κ τα ξαναφτιαχνω ειναι οτι χειροτερο για σενα!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κορίτσια να σας πω προκαταβολικά Καλά Χριστούγεννα και με το καλό ο νέος χρόνος.Εύχομαι το 2010 να είναι η χρονιά που θα φέρει σε όλες μας τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με το καλό να κρατήσουμε τα παιδιά μας αγκαλιά!!!!!!!!!!!!

Θα φύγω από αύριο και δεν θα έχω υπολογιστή.Αν βρω, θα μπω για να δω τα νέα σας.Καλά να περάσετε όλες!!!!!!!!!!!!!!!Να προσέχετε τα μπεμπουλίνια!!!!!!!!!!

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος και για εσένα και την οικογένειά σου Ελισάβετ !!!! Σου εύχομαι να περάσεις υπέροχα, να ξεκουραστείς και να γλεντήσεις με τους αγαπημένους σου!!

GaiGp3.png

Εριξα τοσο κλαμα...που θα παω να ξαπλοσω κι θα ελπιζω κι θα ευχομαι να ερθει να μιλησουμε.

Ναι το ξερω πως δεν κανει καθολου καλο στην ψυχολογια μου αυτο το χωριζουμε....αλλα πως μπορω να του δωσω να το καταλαβει?

Δεν καταλαβενι πως περιμενουμε ενα παιδι?Τι στο καλο ειδε στον υπερυχο δηλαδη?

Οχι δεν εχω νοιωσει ακομα το μπεμπε μου θα αργησω πιστευω με τοσα που περναω :(:(:(

Θα γεννησω τελικα στο ΕΛΕΝΑ η αληθεια ειναι.Πολλατα λεφτα στο ΙΑΣΩ κι καλυτερα ν ατα χαλασω στο παιδι.

Το φυλλο δεν το εχουμε μαθει ακομα......στην Β-ΕΠΙΠΕΔΟΥ μονο μας ειπε η γιατρος. ΓΙα να δουμε....

Παντως η κοιλια μου φαινετε αρκετα απο οσο περιμενα εγω πριν..μαλλων επιδη φορεσα κολιτο μπλουζακι κι φανηκε

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

anna

πρώτα απ'όλα ηρέμησε,δε βγαίνει τίποτα με το να τρελένεσαι έτσι.σκέψου οτι κάνεις κακό στο μωρό.και συμβουλέψου το γιατρό σου για την πίεση&τα χάπια,απόψε κιόλας,δεν είναι αργά.δεν μπορείς να μένεις με πίεση,ε?

δυστυχώς δεν μπορεί καμιά μας να σε συμβουλεύσει γιατί δεν σας γνωρίζουμε,οπότε οτι και να λέμε νομίζω είναι λίγο άτοπο.

συμφωνώ με την angel.προσπάθησε να μιλήσεις σε κάποιον δικό σου,που να σε νοιάζεται,να ξέρει και τους δυό σας για να σε βοηθήσει.διαφορετικά σε κάποιον ειδικό.

και μετά ψάξε μέσα σου να βρείς αλήθειες,για το ποιοι είστε,τι ζητάτε εσύ και ο καλός σου....και ζήτα κι από αυτόν να κάνει το ίδιο.

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Και για να το ρίξουμε λιγάκι και στο αστείο-σοβαρό...

Αννούλα μου είσαι ανεκπαίδευτη μάλλον ακόμα. Βρε κουτό, έπρεπε να κατσικωθείς στο τμήμα με τα παιδικά έπιπλα μέχρι να κλείσει το ΙΚΕΑ , και μετά κουνάμενη λυγάμενη να κατέβεις κάτω και να τους πεις "Καλά ε! χάσατε, έχει φοβερά πράγματα, αγάπη μου να ξανάρθουμε αύριο να τα ξαναδούμε με την υσυχία μας..."

Έτσι λοιπόν , α)Η πεθερά σου δεν πρόκειται να το ξαναρισκάρει να έρθει μαζί σου για ψώνια. β) Ο άντρας σου χαζός δεν είναι, θα το έπιανε το υπονοούμενο και θα έκανε το παπί.

Ενώ εσύ τώρα και νευρίασες, και έκλαψες, και η πεθερούλα πήρε πόντους. Και το σημαντικότερο, ο άντρα σου έχει χάσει τα αυγά και τα καλάθια....γιατί αλλιώς σκέφτονται οι άντρες και αλλιώς οι γυναίκες γλυκιά μου.

Άντε τώρα να ξεκουραστείς και να ηρεμίσεις, και προσπάθησε την επόμενη φορά που νιώθεις ότι θα εκκραγείς , να μετράς μέχρι το 10 από μέσα σου χαμογελόντας για να προλαβαίνεις να σκεφτείς ποιο διπλωματικά. οκ μανούλα?

GaiGp3.png

Θα γεννησω τελικα στο ΕΛΕΝΑ η αληθεια ειναι.Πολλατα λεφτα στο ΙΑΣΩ κι καλυτερα ν ατα χαλασω στο παιδι.

Και εγώ στο Έλενα θα γεννήσω για πολλούς και διάφορους λόγους συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του οικονομικού, περισσότερο όμως για λόγους ασφαλείας. Προσωπική μου εκτίμηση φυσικά...

GaiGp3.png

Και για να το ρίξουμε λιγάκι και στο αστείο-σοβαρό...

Αννούλα μου είσαι ανεκπαίδευτη μάλλον ακόμα. Βρε κουτό, έπρεπε να κατσικωθείς στο τμήμα με τα παιδικά έπιπλα μέχρι να κλείσει το ΙΚΕΑ , και μετά κουνάμενη λυγάμενη να κατέβεις κάτω και να τους πεις "Καλά ε! χάσατε, έχει φοβερά πράγματα, αγάπη μου να ξανάρθουμε αύριο να τα ξαναδούμε με την υσυχία μας..."

Έτσι λοιπόν , α)Η πεθερά σου δεν πρόκειται να το ξαναρισκάρει να έρθει μαζί σου για ψώνια. β) Ο άντρας σου χαζός δεν είναι, θα το έπιανε το υπονοούμενο και θα έκανε το παπί.

Ενώ εσύ τώρα και νευρίασες, και έκλαψες, και η πεθερούλα πήρε πόντους. Και το σημαντικότερο, ο άντρα σου έχει χάσει τα αυγά και τα καλάθια....γιατί αλλιώς σκέφτονται οι άντρες και αλλιώς οι γυναίκες γλυκιά μου.

Άντε τώρα να ξεκουραστείς και να ηρεμίσεις, και προσπάθησε την επόμενη φορά που νιώθεις ότι θα εκκραγείς , να μετράς μέχρι το 10 από μέσα σου χαμογελόντας για να προλαβαίνεις να σκεφτείς ποιο διπλωματικά. οκ μανούλα?

Μου αρεσε πολυ αυτο που ειπες......κι σωστο κιολας...τελια δεν σκφτομαστε τουλαχιστον εγω δεν σκεφτομαι καθαρ οταν ειμαι χαλια καθολου.....Ετσι επρεπε να κανω ομως...ετσι για να σκασει απο την κακια της τελειως.......

Γελασα.σε ευχαριστω που με εκανες κι γελασα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Έλα να σου πώ τί είδα χτες το βράδυ εγώ στον ύπνο μου από το άγχος μου. (Γιατί καλά το κρύβω στον ξύπνιο μου το άγχος μου, στον ύπνο το υποσυνείδητό μου κάνει πάρτυ...).

Γέννησα λέει ένα πανέμορφο κοριτσάκι, αλλά είχε μία μεγαλούτσικη μύτη ασχημούλα μεν, αλλά μου έλεγε ο γιατρός ότι φτιάχνεται ... Και την παίρνω λοιπόν στην αγκαλιά μου να την θηλάσω και τί να δώ? Αντί για στόμα, είχε μία μικρή προβοσκίδα...σαν ηλεκτρική σκούπα το ρούφαγε το γάλα.... Πω-πωωωωωωωωω

Είπε κανείς κάτι?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Έλα να σου πώ τί είδα χτες το βράδυ εγώ στον ύπνο μου από το άγχος μου. (Γιατί καλά το κρύβω στον ξύπνιο μου το άγχος μου, στον ύπνο το υποσυνείδητό μου κάνει πάρτυ...).

Γέννησα λέει ένα πανέμορφο κοριτσάκι, αλλά είχε μία μεγαλούτσικη μύτη ασχημούλα μεν, αλλά μου έλεγε ο γιατρός ότι φτιάχνεται ... Και την παίρνω λοιπόν στην αγκαλιά μου να την θηλάσω και τί να δώ? Αντί για στόμα, είχε μία μικρή προβοσκίδα...σαν ηλεκτρική σκούπα το ρούφαγε το γάλα.... Πω-πωωωωωωωωω

Είπε κανείς κάτι?

:tongue:

Καλά έχουμε ξεφύγει όλες μας.

Αννα, πρέπει να ηρεμήσεις, πρώτα για το δικό σου καλό κι αν είσαι εσύ καλά θα είναι και το μωράκι σου.

Χαλαρά λοιπόν, με μεγάλες βαθιές ανάσες και ευχάριστες σκέψεις.

Για όποια ενδιαφέρεται βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον μπλογκ, Ελληνα γυναικολόγου. Ρίξτε μια ματιά: http://gynaikologos-manolis.pblogs.gr/

X4pTp3.png

Καλημέρα κι από μένα! Μπράβο για τα αποτελέσματα Ολα καλά!

μαρακι 2108 κι εγώ για τη β' επιπέδου πήγα 21 εβδομάδων και 3 ημερών μας επί ότι είναι 389 γραμμάρια και απόλυτα φυσιολογικό.

Μην ανησυχείς πια.

Πλάον τον νιώθω κι εγώ κάθε μέρα αλλά μόνο μία φορά με έχει κλωτσήσει τόσο δυνατά που τίναξε το χέρι μου από την κοιλιά μου! Σκόραρε! :-P Εντυπωσιακό.

Χθες ήρθε σπίτι το πρώτο πράγμα που αγοράσαμε για τον ζουζούνο μας. Αποφασίσαμε να μη του φορέσουν πλαστικές πάνες αλά υφασμάτινες. Και τις παραγγείλαμε μέσω Ιντερνετ και ήρθαν. Κορίτσια είναι Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ε Σ!!!.

Nα μαι κ γω βράδυ Σαββάτου...:rolleyes:dim angel επειδή μ ενδιαφέρουν αυτές οι πάνες κ έχω δει κ γω στπ ίντερνετ απο που κ πόσο τις αγόρασες; Και ήθελα να ρωτήσω αυτές τις πλένουμε κ τις ξαναχρησιμοποιούμε;;;:?:

ntesehjufpgrhgvn.png

Nα μαι κ γω βράδυ Σαββάτου...:rolleyes:dim angel επειδή μ ενδιαφέρουν αυτές οι πάνες κ έχω δει κ γω στπ ίντερνετ απο που κ πόσο τις αγόρασες; Και ήθελα να ρωτήσω αυτές τις πλένουμε κ τις ξαναχρησιμοποιούμε;;;:?:

Τις αγόρασα από το site που σας έστειλα. Κι απ'ό,τι έχω διαβάσει κι εγώ τις πλένουμε στους 60 με το απορρυπαντικό για μωρά και τις ξαναχρησιμοποιούμε. Μπορούμε και να τις σιδερώσουμε.

X4pTp3.png

METAMEΣΟΝΥΧΤΙΕΣ ΜΑΝΕΣ!!!!!!Θα μας βαλουν το κοκκινο Χ απο πανω...χαχαχα..

αφηστε καλε τις τρελες σκεψεις κ τα αγχη..τι ονειρα ειναι αυτα που βλεπετε?

εγω μανουλες νυσταξα..το βοδι!..καλο μας ξημερωμα!!!φιλια!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...