Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Μέχρι τώρα δίνω σε κάθε κύκλο και καμία φορά με τον τροποποιημένο μπορεί να δώσω και 2. Βέβαια ποτέ δεν έχουν προχωρήσει και τα δύο, συνήθως κάποιο δεν είναι καλό και δεν γονιμοποιείται καν. Εχει τύχει να δει και 3 ωοθηλακια στον υπέρηχο (προφανώς με φάρμακα) και όταν έρθει η ώρα της ωοληψιας να είναι κενό μέσα. Ολα παίζουν.  Δε ξέρω μέχρι πότε βέβαια.
      Σίγουρα είναι καλό να αποδεχόμαστε το πως νιώθουμε, άλλωστε δεν είναι με κακή πρόθεση. Απλά είναι σχεδόν τραγελαφική η χρονική στιγμή που σκάνε όλες αυτές οι ανακοινώσεις στη ζωή μου αυτές τις μέρες ενώ προσπαθώ ακόμα να επεξεργαστώ ποσους μηνες ακόμα θα συνεχιστούν οι ωοληψιες . Όλοι προσπάθησαν τύπου 2-3 μήνες και όλα μια χαρά, τα κατάφεραν.Το χειρότερο που άκουσα είναι πως στενοχωριέμαι επειδή δε μπορώ να πίνω αλκοόλ τις γιορτές 🤣

• Δύναμη! 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α, ξεχασα να σας πω, ενω συνηθως ακουω την μπεμπα καθημερινα, υπαρχουν μερες που δεν την ακουω καθολου. Σημερα ειναι μια απο αυτες. Φυσικα με ανησυχει, αλλα καποια στιγμη την ακουω παλι και ολα καλα. Επισης υπαρχουν μερες που χτυπαει ολη μερα, κι αλλες που δεν ριχνει καθολου. Λενε παντως πως αν φας σοκολατα το μωρο τρελαινεται κ κουνιεται. Μπορειτε να το δοκιμασετε τις μερες που δεν κλωτσαει κι ανησυχειτε. Δεν ειμαι σιγουρη οτι θα πετυχει αλλα μπορειτε να δοκιμασετε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα συναισθηματικά μου με έπιασαν σήμερα. Μέχρι και με ένα παιδάκι στα πόδια του Αι Βασίλη βουρκώνω. Δεν πάω καλά.

Πριν από λίγο όπως ήμουν χαλαρή στον καναπέ ένιωθα τις κλωτσιές του ζουζουνιού. Πολύ δυνατές! Σηκώνω κι εγώ την μπλούζα από περιέργεια και βλέπω μια κοιλιά να κουνιέται από δω από κει. Φοβερό!!

X4pTp3.png

Κοριτσαρες παλι ολη μερα στην αγορα γυρνουσα...κρατηθηκα ομως κ δεν ψωνισα τιποτα!χαιρομαι πολυ με τους υπερηχους που πανε καλα κ ανυπομονω να παω κ εγω την Δευτερα!:D

εγω το νοιωθω καθημερινα το ζουζουνι..ισως φταιει που ειμαι κ cool τελευταια γιατι δεν παω στην δουλεια;)

Αννουλα χαιρομαι πολυ κ για σενα που ειναι ολα καλα με τον αντρα σου!να ζησετε κ να ευτυχισετε!

οσο για το ονομα...οσο το σκεφτομαι κ το λετε κ εσεις ...καλο ειναι το Κλειώ..:rolleyes:

θελω να χιονισει......:lol::lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μπράβο Αννούλα!!! Συνχαρητήρια, με το καλό ο γάμος και απο δω και πέρα όλα να είναι υπέροχα στην κοινή ζωή σας!!!

Κορίτσια, δεν κρατήθηκα άλλο, της πήρα τα δυο πρώτα της φορμάκια!!!!! Και είδα και μια προίκα πανέμορφή, ήταν φουξ με λαχανί και είχε πάνω μαργαρίτες και φυσικά πεταλουδίτσες:tongue::tongue::tongue: Δεν την πήρα όμως, θέλω να τη δει και ο μπαμπάς, να συμμετέχει στη διαδικασία!!!!

Ευτυχώς δεν έχω μαγέιρεμα σήμερα γιατι κουράστηκα στην αγορά και μιας και η μαμά έχει ταβέρνα θα πάμε εκεί ( έχει και τα καλά του αυτό). Αύριο όμως τι μαγειρεύεις?

Και εγώ φοβάμαι πολύ τον τοκετό αλλά φαντάζομαι πως θα τα καταφέρουμε κι εμείς, ε??? Ο γιατρός μου έδωσε και το τηλ της μαίας για μαθήματα, λέω να την πάρω απο τν καινούργια χρονιά, πιστεύω και αυτά τα μαθήματα θα με ηρεμήσουν.

ta φορμακια σου τα ειδα στο facebook πήρα και εγώ στο jumbo οπως και συ ειναι βολικά και φθηνά.Ειδα όμως πήρες κοντομανικα εγώ πηρα μακρυμανικο αλλά τι θα τους φοράμε κοντοή μακρυ μανίκι την ανοιξη?? ή να εχουμε και απο τα δυο καλού κακού??? Ακου απορίες μανάδων την τυφλαμας δεν ξερουμε κκαλά που πάμε ετσι ???

Οσο γιατο τοκετο ευαισθητο πιασαμε Εγώ ειαμι εαχηγός στον φοβο. Μαθηματα ανωδύνου κ αναπνοές οπωσδήποτε ετσι ώστε οχι μονο το παιδί βοηθιέται με οξυγόνο αλλά και εμεις συγκεντρωνομαστε στη σωστη εκτέλεση της αναπνοης κ οχι στον πονο μέχρι να μας κάνουν την επισκληρίδιο. Τι λέτε ????

Διαφημίσεις

Μπράβο Αννούλα!!! Συνχαρητήρια, με το καλό ο γάμος και απο δω και πέρα όλα να είναι υπέροχα στην κοινή ζωή σας!!!

Κορίτσια, δεν κρατήθηκα άλλο, της πήρα τα δυο πρώτα της φορμάκια!!!!! Και είδα και μια προίκα πανέμορφή, ήταν φουξ με λαχανί και είχε πάνω μαργαρίτες και φυσικά πεταλουδίτσες:tongue::tongue::tongue: Δεν την πήρα όμως, θέλω να τη δει και ο μπαμπάς, να συμμετέχει στη διαδικασία!!!!

Ευτυχώς δεν έχω μαγέιρεμα σήμερα γιατι κουράστηκα στην αγορά και μιας και η μαμά έχει ταβέρνα θα πάμε εκεί ( έχει και τα καλά του αυτό). Αύριο όμως τι μαγειρεύεις?

Και εγώ φοβάμαι πολύ τον τοκετό αλλά φαντάζομαι πως θα τα καταφέρουμε κι εμείς, ε??? Ο γιατρός μου έδωσε και το τηλ της μαίας για μαθήματα, λέω να την πάρω απο τν καινούργια χρονιά, πιστεύω και αυτά τα μαθήματα θα με ηρεμήσουν.

taniabell συγνωμη μάλλον εκανα λάθος δεν ήταν τα δικάσου φορμακια στο facebook αλλά της Δεσποινας συγνωμη κεκτημένη ταχυτητατα τα ερωτηματα ισχυουν όμως

Αννυ καλη επιτυχια την Δευτερα κ σ'οποια αλλη κανει την ερχομενη βδομαδα.

Συμφωνω απολυτως με τα μαθηματα ανωδυνου. Εγω θα κανω στην Φαιναρετη που ειναι κ δωρεαν. Βεβαια κανουν και οι μαιες των γιατρων μας που ειναι κι αυτο καλη ιδεα γιατι ερχεσαι κ πιο κοντα με την μαια που θα'ναι εκει εκεινη την ωρα. Ομως αυτο κοστιζει. Οτι θελει κ μπορει η καθεμια.

Καλο σαββατοβραδο να'χουμε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

taniabell συγνωμη μάλλον εκανα λάθος δεν ήταν τα δικάσου φορμακια στο facebook αλλά της Δεσποινας συγνωμη κεκτημένη ταχυτητατα τα ερωτηματα ισχυουν όμως

βασ32 δεν ξερω ουτε κι εγω αν πρεπει να εχουν μακρυ ή κοντο μανικι αλλα ετσι κι αλλιως ειναι τα εσωτερικα φορμακια κ τα εξωτερικα ειναι πιο χοντρα κ ζεστα. εξαλλου μεχρι να σαραντισουμε θα ερθει το καλοκαιρι κ θα τα φορανε μεσα στο σπιτι μεχρι τοτε. οταν κανω μαζικες αγορες θα ρωτησω τις πωλητριες για σιγουρια.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Μανούλες μπαίνω στα γρήγορα για να σας γράψω τα νέα μου!!! Είδαμε χτες τον μπέμπη μας τον ακροβάτη... Είχε τα πόδια πίσω από το κεφάλι!!! Είναι μια χαρά η αναπτυξή του και είμαστε 700gr!!! Σήμερα ήμουν όλη τη μέρα στα μαγαζιά, φαγητό και καφεδάκι και τώρα φεύγουμε πάλι!!! Θα τα πούμε αύριο!!! Συγχαρητήρια σε όλες τις μανούλες που είδαν τα μωράκια τους και είναι όλα καλά!!! Και η ωρα η καλή στην Αννούλα μας!!!

Φιλάκια πολλά πολλά!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας πω προκαταβολικά Καλά Χριστούγεννα και με το καλό ο νέος χρόνος.Εύχομαι το 2010 να είναι η χρονιά που θα φέρει σε όλες μας τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με το καλό να κρατήσουμε τα παιδιά μας αγκαλιά!!!!!!!!!!!!

Θα φύγω από αύριο και δεν θα έχω υπολογιστή.Αν βρω, θα μπω για να δω τα νέα σας.Καλά να περάσετε όλες!!!!!!!!!!!!!!!Να προσέχετε τα μπεμπουλίνια!!!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

εγω το νοιωθω καθημερινα το ζουζουνι..ισως φταιει που ειμαι κ cool τελευταια γιατι δεν παω στην δουλεια;)

Καλησπέρα και από εμένα!!!

Annie Μου έτσι είναι, όταν είμαστε καλά και ξεκούραστες τότε οργιάζουν τα μπεμπουλίνια μας. Κάθομαι και εγώ λίγες μέρες με άδεια και την έχω καταευχαριστηθεί να την νιώθω, το ίδιο και ο μπαμπάς της!!!!

Σήμερα είχα ρεσιτάλ ύπνου με διαλείμματα για καφέ, ψώνια, μαγειρεμα κλπ.... Πολύ το ευχαριστήθηκα. Τελικά κατάλαβα ότι για να ευχαριστηθείς τον ύπνο πρέπει να είσαι ξεκούραστος....

Εφτιαξα ένα τας κεμπάπ και ένα κέικ πορτοκάλι , και φυσικά μόλις τα δοκίμασα γιαμ γιαμ..... (πάει η διατροφή σήμερα....περίπατο...).

Πειράζει που δεν θέλω να βγώ καθόλου από το σπίτι? Θέλω να λιώωωσωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Καλησπερα μανουλες.Πως ειστε πως περασε η μερα σας?

Εμενα ειναι χαλια....τελειως ομως.....

Ειναι σαν να μας εφτυσε καποιος κι ολα πανε στραβα :(

Ακομα δεν προλαβενει να ερθει ελλαδα κι χαλαει το αμαξι του κι τωρα θελει ο μηχανικος 400 εκατοσταρικα σχεδον.....

ΚΙ το αλλο?

Μαλωσαμε κι ειπαμε πως χωρισαμε μια κι καλη...κι εγ ω ειμαι τωρα στο καινουριο μας σπιτι κι καθομαι μονη μου....βλακεια ε? το ξερω αλλα μπας κι θα ερθει λεω να μιλησουμε κι να συζητησουμε.....Ο λογος που μαλωσαμε?

Ειχαμε κανονισει να παμε ΙΚΕΑ να παρουμε μια παπουτσοθηκη γιατι δεν αντεχω να βλεπω τα παπουτσια κατω μου σπαει τα νευρα αυτο...τελος παντων,παμε σπιτι του λογο της συχνης τουαλετας απο μερια μου (κατουριεμε καθε μιση ωρα) κι λεει η μανα του να ερθει μαζι μας εγω δεν μιλαγα περιμενα να απανβτησει ο ιδιος....κι ειπε φυσικα κι ελα κι πεταξε σποντα σε εμενα....Μηπως η Αννα δεν με θελει να ερθω μαζι σας? λεειι η μανα τοιυ.....΄Τελος παντω παμε στο ΙΚΕΑ λα ωραια ολα καλα κοιταγαμε κι παιδικα δωματια πως ηταν φτιαμενα κι τετοια.....κι λεει η μανα του ξαφνικα...πω πω κουραστικα εδω μεσα ειμαι ετοιμη να σκασω θα παω εξω να κανω τσιγαρο κι εγω λεω [ηγενετε (δεν ειχα αντιρηση) κι "επεμεναν" να μεινουν ενω ηθελαν να φυγουν τελος παντω φευγουν κι εμενα εκει απο το πουθενα με πιανει υστερια να αναπνεω με λυγμους κι να κλαιω.....Παω να τους βρω τους βρισκω στο ταμειο οχι εξω,κι φωναζω τον ανδρα μου κι του λεω....ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.κι να το λεω με λυγμους δεν μπορουσα να ανασανω...με πιανει κλαμα κι παω να κρυφτω πισω οπου βρω......για 20 λεπτα προσπαθουσα να ηρεμησω αλλα κι παλι ειμαι ετοιμη να κλαψω......Παω να τον βρω γιατι σκεφτηκα γιατι να ειμαι εγω ο λαλακας της υποθεσης παλι?παω κι ηταν στο ταμειο μονος του η μανα του εξω για τσιγαρο (δηλαδη αν δεν ειχε κανει θα ειχε πεθανει) τελος πνατων παμε στο αμαξι κι με ρωταει πολλες φορες το τι εχω ο δικος μου τιποτα μανα της λεει κι εγω αν δεν το ειχα πει θα ειχα σκασε........ΚΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩς ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ.

Τελος παντων εγω βρηκα τον μπελα μου παλι...αρχισε να με κατηγορει πως το κανω εποτηδες για να τους μαλωσω κι επιδη δεν τους θελω κι αλλα τετοια ειχε χαρει που κρατιμουν μα το θεο ηπια 2 χαπια πιεσεως γιατι με εβλεπα να γενναω σημερα.....κι παλι η πιεση μου ειναι 17...

Με ποιο απλα λογια βγηκα εγω ο λαλακας της υποθεσης......Δεν θελω να εχω εναν ανδρα τετοιο διπλα μου......ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ! ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΙΚΕΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ?ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ?

Βρε κοριτσια αν εχω αδικο σας παρακαλω περιτε το μου......

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Άννα μου ότι και να πεις τώρα που είσαι έγκυος κατά το ήμιση φταίνε οι ορμόνες....

Δεν τον βλέπω όμως να το καταλαβαίνει ο καλός σου αυτό, και ίσως να πιστέψει ότι είσαι ιδιότροπη. Κάτσε και εξήγησέ του όταν ηρεμήσετε, ότι σου είχε λείψει πολύ, ότι η αναμονή σου είχε σπάσει τα νεύρα και ότι τώρα οφείλει να κάνει λιγάκι υπομονή για το καλό σας. Πες του εν ανάγκη το πως αισθάνεσαι εσύ και όχι τί σου φταίει.

Και εμείς έχουμε διαφωνίες και συγκεκριμένα για μέλος της οικογενείας του, αλλά προτιμάω να αδιαφορώ παρά να μου ανεβαίνει η πίεση....

Κάνε λίγο υπομονή , εσύ ξέρεις καλύτερα φυσικά ποιά είναι τα όριά σου.

Δες και την λύση του να μιλήσεις σε κάποιον ποιό ειδικό προκειμένου να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου. Αυτά τα χωρίζω τα ξαναφτιάχνω πάντως είναι ότι χειρότερο για την ψυχολογία σου....

GaiGp3.png

Άννα μου ότι και να πεις τώρα που είσαι έγκυος κατά το ήμιση φταίνε οι ορμόνες....

Δεν τον βλέπω όμως να το καταλαβαίνει ο καλός σου αυτό, και ίσως να πιστέψει ότι είσαι ιδιότροπη. Κάτσε και εξήγησέ του όταν ηρεμήσετε, ότι σου είχε λείψει πολύ, ότι η αναμονή σου είχε σπάσει τα νεύρα και ότι τώρα οφείλει να κάνει λιγάκι υπομονή για το καλό σας. Πες του εν ανάγκη το πως αισθάνεσαι εσύ και όχι τί σου φταίει.

Και εμείς έχουμε διαφωνίες και συγκεκριμένα για μέλος της οικογενείας του, αλλά προτιμάω να αδιαφορώ παρά να μου ανεβαίνει η πίεση....

Κάνε λίγο υπομονή , εσύ ξέρεις καλύτερα φυσικά ποιά είναι τα όριά σου.

Δες και την λύση του να μιλήσεις σε κάποιον ποιό ειδικό προκειμένου να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου. Αυτά τα χωρίζω τα ξαναφτιάχνω πάντως είναι ότι χειρότερο για την ψυχολογία σου....

Λυπει απο το σπιτι κι δν ξερω το που ειναι.....στο "πατρικο" δεν ειναι πηρα τηλ......δεν ξερω ......δεν ξερω τι να σκεφτω.ΚΙ αν ολα αυτα γινοινται επιτιδες?

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...