Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 7

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια, ανα κατάλαβα καλά από το μήνυμα της Αννας στο facebook, όλα καλά και 14/01 παντρεύονται: http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=602748385&ref=nf

Συμφωνείτε; Η είναι άλλη Αννα;

Κατεβασα ενα κατεβατο εγω κι νομιζω πως τα ειπα ολα :P

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω μια μεγαλη απορια.....

Ολοι λενε σε εμας με εναν πονο κι ολοι δηλαδη σοι φιλοι κι γνωστοι τωρα θα εχουν μαζευτει οχι ενας πονος αλλα κι εγω δεν ξερω ποσο

Αρχιζω κι φοαβεμ τον τοκετο κοριτσια

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Αχ Αννουλα, πολυ ευχαριστα τα νεα σου! Να ζησετε, παντα ευτυχισμενοι κ με το καλο το μωρακι σας! Σε σκεφτομασταν κ ανησυχουσαμε για σενα που εξαφανιστηκες αλλα ηταν για καλο ευτυχως. Ολα καλα απο δω κ περα! Τον τοκετο μην τον φοβασαι. Το'χουν περασει τοσες δισεκατομυρια γυναικες τοσους αιωνες τωρα. Εμεις θα κωλοσουμε? Ολα καλα θα πανε. Καλα αποτελεσματα κ στην β επιπεδου σου.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Αννούλα!!! Συνχαρητήρια, με το καλό ο γάμος και απο δω και πέρα όλα να είναι υπέροχα στην κοινή ζωή σας!!!

Κορίτσια, δεν κρατήθηκα άλλο, της πήρα τα δυο πρώτα της φορμάκια!!!!! Και είδα και μια προίκα πανέμορφή, ήταν φουξ με λαχανί και είχε πάνω μαργαρίτες και φυσικά πεταλουδίτσες:tongue::tongue::tongue: Δεν την πήρα όμως, θέλω να τη δει και ο μπαμπάς, να συμμετέχει στη διαδικασία!!!!

Ευτυχώς δεν έχω μαγέιρεμα σήμερα γιατι κουράστηκα στην αγορά και μιας και η μαμά έχει ταβέρνα θα πάμε εκεί ( έχει και τα καλά του αυτό). Αύριο όμως τι μαγειρεύεις?

Και εγώ φοβάμαι πολύ τον τοκετό αλλά φαντάζομαι πως θα τα καταφέρουμε κι εμείς, ε??? Ο γιατρός μου έδωσε και το τηλ της μαίας για μαθήματα, λέω να την πάρω απο τν καινούργια χρονιά, πιστεύω και αυτά τα μαθήματα θα με ηρεμήσουν.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα κι από μένα.

Αννούλα πολύ ευχάριστα τα νέα σου.Να είσαι ήραμη και να το απολαύσεις!!!!!!!!!!!!!

taniabell έτσι ξεκινάμε όλες με δυο φορμάκια και σε λίγο παίρνουμε και τα επιπλάκια!!!!!!!!!!!!!Καλοφόρετα να είναι, να τα χαρεί η μπουμπούκα σου!!!!!!!!!

Αχ εγώ λίγο λαχτάρησα γιατί από χθες το βράδυ δεν τον ένιωσα καθόλου τον μικρό.Τώρα με κλώτσησε και λίγο ηρέμησα αλλά βρε κορίτσια τί λαχτάρα παίρνω όταν δεν τον ακούω......

Εσάς σας έτυχε ποτέ;Πάντα τα νιώθετε το ίδιο έντονα;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα κι από μένα.

Αννούλα πολύ ευχάριστα τα νέα σου.Να είσαι ήραμη και να το απολαύσεις!!!!!!!!!!!!!

taniabell έτσι ξεκινάμε όλες με δυο φορμάκια και σε λίγο παίρνουμε και τα επιπλάκια!!!!!!!!!!!!!Καλοφόρετα να είναι, να τα χαρεί η μπουμπούκα σου!!!!!!!!!

Αχ εγώ λίγο λαχτάρησα γιατί από χθες το βράδυ δεν τον ένιωσα καθόλου τον μικρό.Τώρα με κλώτσησε και λίγο ηρέμησα αλλά βρε κορίτσια τί λαχτάρα παίρνω όταν δεν τον ακούω......

Εσάς σας έτυχε ποτέ;Πάντα τα νιώθετε το ίδιο έντονα;

Μην ανυσηχείς κουκλίτσα και εγώ δεν την νοιώθω πάντα το ίδιο έντονα, μάλιστα πρίν λίγο καιρό δεν την είχα νοιώσει για δύο μέρες και είχα τρελαθεί!! ομως μόλις ηρέμησα την κατάλαβα αμέσως!!! έχουν και αυτά τις καλές και τις κακές τους μέρες φαντάζομαι!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Μην ανυσηχείς κουκλίτσα και εγώ δεν την νοιώθω πάντα το ίδιο έντονα, μάλιστα πρίν λίγο καιρό δεν την είχα νοιώσει για δύο μέρες και είχα τρελαθεί!! ομως μόλις ηρέμησα την κατάλαβα αμέσως!!! έχουν και αυτά τις καλές και τις κακές τους μέρες φαντάζομαι!

Ναι βρε παιδί μου, έτσι θα είναι.Αλλά φοβάμαι πάρα πολύ.......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα εγκυούλες μου!

Αννα η ώρα η καλή! Πόσο χαίρομαι για εσάς!

Annie τέλειο το Κλειώ!

Η μπεμπούλα μου είναι 676γρμ αλλά ήταν όλο πλάτη και δεν είδα τη φατσούλα της... Μόνο όταν χασμουρήθηκε ήταν τέλειο! Απίστευτο!

Φιλάκια και καλο σκ!

KOWTp3.png

Καλημερα και απο εμενα μανουλες!:PΚαλο Σ/Κ και πανω απ ολα ξεκουραστο γιατι αυτες τις μερες ειμαι κομματια.

angie και εμενα με ποναει η μεση μου,να σου δωσω να καταλαβεις εχθες το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τον πονο, σε σημειο που αγχοθηκα κιολας.Βεβαια οσο πιο πολυ κουραζομαι τοσο χειροτερα αλλα δεν γινετε κι αλλιως!Σημερα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα με ενοχλει και παλι.

Δηλαδη αν ποναμε απο τωρα πιο μετα που θα παρουμε κι αλλο βαρος τι θα κανουμε?Ολη μερα στο κρεββατι?Ελπιζω πως οχι:rolleyes::rolleyes:

Αννουλα χαιρομαι πολυ με τα καλα σου νεα!Μπραβο κοριτσακι μου!Η ωρα η καλη,να εισαστε παντα ευτυχισμενοι και με το καλο το μωρακι σας!:D:D

Σας αφηνω να κανω καμια δουλεια και ελπιζω να μην ειμαι παλι χαλια το βραδυ!:-(

φιλακια σε ολες!!!:P

Καλημέρα κορίτσια, διαβάζω τα νέα σας αλλά δεν είχα χρόνο να γράψω τα νέα μου...

Άννα όλα καλά λοιπόν...άντε η ώρα η καλή!!!!!!

Βάλια μου τέλεια η αγορά σας στην κούνια..μ'άρεσε πάρα πολύ

Δε θυμάμαι κάτι άλλο προσωπικό σας....έχω και αμνησία εγκυμοσύνης συγχωρέστε με...θα επανορθώσω η ξεχασιάρα...

Κορίτσια......αγοράκι έχω κι εγώ 402 γραμμάρια....κάντε κι εμένα μπλε....

Φιλιά σε όλες τις μανούλες κ καλό σ/κ

Συγχαρητηρια sfkr! Με το καλο ο γιος!!!

Κοριτσια κθ εγω με την μεση ταλαιπωρουμε. Ειδικα οταν πλενω πιατα με πεθαινει. Λογικο ειναι και θα χειροτερεψει οπως ειπατε οσο βαραινουμε.

Εγω ακομα δεν εχω ψωνισει τιποτα, :( . Πηγαμε και ψωνισαμε για το βαφτιστηρι μας κ λεω στον αντρουλη μου να παρουμε κατι για την μπεμπα κ δεν ηθελε ακομα. Βεβαια το δωματιο ακομα δεν εχουμε ξεκινησει να το φτιαχνουμε. Ακομα δεν ξερουμε τι θα κανουμε με τα γραφεια μας κ τα κομπιουτερ... Θα την βρουμε την λυση ομως.

Φιλια σε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...