Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια! Ηρθα κι εγω! Ολα καλα τελικα. Οι μετρησεις αυτου του γιατρου (που εμπιστευομαι πολυ περισσοτερο) ηταν ολες μεσα στα ορια. Ειμασταν σχεδον μια ωρα μεσα. Μας εξηγουσε τα παντα. Πραγματικα ειναι καταπληκτικος. Αδικα τα 105 ευρω που σκασαμε στο Μητερα. Τελος παντων, τελος καλο ολα καλα. Η κουκλα μας ειναι 351 γραμμαρια, πολυ μικροτερη απο ολων σας, αλλα πηγα και λιγο νωριτερα απο σας για β επιπεδου νομιζω. Παντως ειναι στα φυσιολογικα ορια και αυτο μ'ενδιαφερει. Αχ, μου'φυγε ενα βαρος! Ισως επιτελους να μπορεσω να κοιμηθω...

Αννυ, και το Κλεονικη αλλα και το Κλειω ειναι πολυ ομορφα ονοματα.

irev, τι να σου πω. Η αληθεια ειναι οτι εφοσον στο πρωτο παιδι δεν δωσατε κανενος απ'το σοϊ, και αφου ειχατε συμφωνησει οτι δεν θα ακολουθησετε το εθιμοτυπικο, το σωστο πιστευω ειναι να δωσετε οποιο ονομα σας αρεσει, γιατι αν δωσετε Δεσποινα θα παρεξηγηθει του συζηγου η οικογενεια, και αντιστοιχα αν την ονομασετε Κων/να ισως στενοχωρηθει η μαμα σου. Δυσκολα τα πραγματα.

Εμενα η μπουμπου κλωτσαει αρκετα και βλεπω την κοιλια να κουνιεται και γελαω μονη μου. Σημερα μαλιστα, οσο περιμεναμε στου γιατρου την εβλεπα να κλωτσαει και πανω απο την μπλουζα! Πολυ πλακα! Εχω κι εγω προσθιο πλακουντα και αργησα να την ακουσω. Ομως απο τοτε που την ακουσα, την νιωθω καθε μερα (εκτος απο χθες και ειχα ανησυχησει) και μαλιστα αρκετες φορες την μερα, ανεξαρτητα απο φαγητα ή μουσικες. Τι υπεροχη αισθηση!

Μιλωντας για μουσικες, εγω εχω αρχισει να βαζω κλασσικη οποτε μπορω. Λενε οτι βγαινουν πιο ηρεμα τα παιδια. Ποιος ξερει?

Εν τω μεταξυ, οπου και να βρισκομαι, με οποιους και να'μαι παντα θελω για το μωρο να μιλαω. Νομιζω οτι ολοι θα με βαρεθουν στο τελος, αλλα πραγματικα δεν εχω τιποτα αλλο να πω. Ειμαι μια τρελη χαζομαμα απο τωρα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα εγκυουλες κ καλο σ/κ!

thalia κ maraki μπραβο για τα αποτελ/τα:D

παλι στις 7 ξυπνησα σημερα οπως κ καθε μερα.δεν αντεχω αλλο γιατι πιανομαι κ σηκωνομαι. το θεμα με τα ονοματα ειναι πολυ σοβαρο αλλα πιστευω πως πρεπει να υπαρχει συννενοηση στο ζευγαρι κ να μην χωνονται αλλοι κ να λενε τη γνωμη τους οποιοι κ να ειναι. κ στο κατω κατω αν καποιος απο τους παππουδες εχει χαλια ονομα γιατι να το παρει κ το μωρακι κ να το κοροιδευουν αργοτερα? εμεις πρωτα ο Θεος θα το πουμε Αναστασιο το οποιο δεν μου αρεσει πολυ γιατι ενω ολοκληρο ειναι ωραιο κανεναν δεν τον φωναζουν ετσι αλλα με υποκοριστικα. τον πεθερο μου τον φωναζουν Τασο κ δεν μου πολυαρεσει αλλα τι να κανουμε δεν ειναι κ χαλια,ε? οσο για τη μουσικη εγω βαζω να ακουσω το babyradio κ μαλλον του αρεσει κ ο μπαμπας του οταν ειμαστε στο αυτοκινητο του βαζει σαρακατσανικα να τα μαθαινει απο τωρα!

φιλακια πολλα!

a%3E

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα μανούλες, πρωινή - πρωινή και εγώ. απο τις εφτά είμαι κάε μέρα ξύπνια, μάλλον με προετοιμάζει η μικρή για τις λίγες ώρες ύπνου που θα κάνω όταν γεννηθεί.:tongue: Σήμερα λέω να της πάρω το πρώτο τς φορμάκι αλλά και να ρίξω μια ματιά για καροτσάκια, προσπαθώ να το καθυστερήσω όσο μπορώ αλλά μια ματιά δεν πειράζει.;)

Επιτέλους έφτασε και το σαββατοκύριακο!!! άλλες τρεις μέρες δουλίτσα και μετά ξεκούραση για 15 μερούλες!!!

maraki και thalia μπράβο για τα αποτελέσματα! Καλή συνέχεια!!!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλες!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα κι από μένα! Μπράβο για τα αποτελέσματα Ολα καλά!

μαρακι 2108 κι εγώ για τη β' επιπέδου πήγα 21 εβδομάδων και 3 ημερών μας επί ότι είναι 389 γραμμάρια και απόλυτα φυσιολογικό.

Μην ανησυχείς πια.

Πλάον τον νιώθω κι εγώ κάθε μέρα αλλά μόνο μία φορά με έχει κλωτσήσει τόσο δυνατά που τίναξε το χέρι μου από την κοιλιά μου! Σκόραρε! :-P Εντυπωσιακό.

Χθες ήρθε σπίτι το πρώτο πράγμα που αγοράσαμε για τον ζουζούνο μας. Αποφασίσαμε να μη του φορέσουν πλαστικές πάνες αλά υφασμάτινες. Και τις παραγγείλαμε μέσω Ιντερνετ και ήρθαν. Κορίτσια είναι Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ε Σ!!!.

X4pTp3.png

Καλημερα κι απο μενα. Σημερα καταφερα και κοιμηθηκα συνεχομενες 6 ωρες, με μονο ενα διαλλειμα για τσισα. Μαλλον το αγχος μ'ετρωγε τοσο καιρο κ δεν μπορουσα να κοιμηθω. Dim angel aπο που παραγγειλες τις υφασματινες πανες; Πολυ καλη ιδεα. Αυτες τις ξαναχρησιμοποιεις ή ειναι μιας χρησης; Ειμαι λιγο ασχετη, σορρυ.

Συγχαρητηρια κ στις αλλες κοπελες για τα αποτελεσματα κ καλη επιτυχια σε οσες κανουν την επομενη εβδομαδα.

Εμεις ελπιζω σημερα να στολισουμε το σπιτι Χριστουγεννιατικα. Πρεπει να'μαστε οι μονοι που μειναμε. Περιμεναμε ομως να μαθουμε οτι ολα ειναι καλα με την μπεμπα μας.

Καλη μερα κ καλο ΣΚ σε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!!κι εγω πρωινη πρωινη σημερα,με ξυπνησε ο τυπος απο την αποσυρση που ηρθε με το γερανο να παρει το αυτοκινητο...χτες κοιμηθηκα κανα 3 ωρο το απογευμα αργα κ ξυπνησα και βρυκολακιασα!!!4 και 20 κοιμηθηκα!!!!ο,τι υπηρχε στην tv το ειδα!!δε με παιρνε ο υπνος με τιποτα!ρε κοριτσια εσας σας ποναει η μεση ?εμενα με πεθαινει..σημερα θα φτιαξω παστιτσιο!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Dim angel aπο που παραγγειλες τις υφασματινες πανες; Πολυ καλη ιδεα. Αυτες τις ξαναχρησιμοποιεις ή ειναι μιας χρησης; Ειμαι λιγο ασχετη, σορρυ.

Κι εγώ άσχετη είμαι αλλά το ψάχναμε με τον άντρουλη μου τουλάχιστον 2 βδομάδες. Και καταλήξαμε σε αυτές: http://www.mybabycenter.gr/index.php?target=products&product_id=29865

Είναι υφασμάτινες και τις πλένεις στο πλυντήριο και τις ξαναχρησιμοποιείς.

Ειναι τέλειες. Μόλις εκανα και το πρώτο μου πείραμα στο πως μπαίνουν. Τι χαριτωμένες! Οι πρασινες είναι πάρα πολύ ωραίες. Ενα ωραίο λαχανί.

Επεξεργάστηκαν by dim_angel

X4pTp3.png

Καλημέρα κι από μένα! Μπράβο για τα αποτελέσματα Ολα καλά!

μαρακι 2108 κι εγώ για τη β' επιπέδου πήγα 21 εβδομάδων και 3 ημερών μας επί ότι είναι 389 γραμμάρια και απόλυτα φυσιολογικό.

Μην ανησυχείς πια.

Πλάον τον νιώθω κι εγώ κάθε μέρα αλλά μόνο μία φορά με έχει κλωτσήσει τόσο δυνατά που τίναξε το χέρι μου από την κοιλιά μου! Σκόραρε! :-P Εντυπωσιακό.

Χθες ήρθε σπίτι το πρώτο πράγμα που αγοράσαμε για τον ζουζούνο μας. Αποφασίσαμε να μη του φορέσουν πλαστικές πάνες αλά υφασμάτινες. Και τις παραγγείλαμε μέσω Ιντερνετ και ήρθαν. Κορίτσια είναι Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ε Σ!!!.

Γεια σου dim angelτι κανεις? ειανι πρακτικες οι υφασματινες πάνες?? αν δεν κάνω λάθος θέλουν καθε τοσο πλύσιμο??? δεν θα ναι κουραστικο ??? δεν ξέρω κιόλας υποθέσεις κάνω

καλημερα κοριτσακια μου!!!κι εγω πρωινη πρωινη σημερα,με ξυπνησε ο τυπος απο την αποσυρση που ηρθε με το γερανο να παρει το αυτοκινητο...χτες κοιμηθηκα κανα 3 ωρο το απογευμα αργα κ ξυπνησα και βρυκολακιασα!!!4 και 20 κοιμηθηκα!!!!ο,τι υπηρχε στην tv το ειδα!!δε με παιρνε ο υπνος με τιποτα!ρε κοριτσια εσας σας ποναει η μεση ?εμενα με πεθαινει..σημερα θα φτιαξω παστιτσιο!!

Ναι ρε παιδί μου. Τι είναι αυτό με τον ύπνο. Μου τα έλεγε η κολλητή μου που ήταν έγκυος περσι και την κορόιδευα. Τώρα τα λουζόμαστε.

Παστίτσιο ε; Πω πωωωωω!

X4pTp3.png

Γεια σου dim angelτι κανεις? ειανι πρακτικες οι υφασματινες πάνες?? αν δεν κάνω λάθος θέλουν καθε τοσο πλύσιμο??? δεν θα ναι κουραστικο ??? δεν ξέρω κιόλας υποθέσεις κάνω

Γεια !! Καλά είμαι. Αφού είναι Σάββατο! Χιχι!

Ετσι είναι. Αλλά σκεφτόμουνα πω εδώ εμείς δεν αντέχουμε μια σερβιέτα για μερικές μέρες. Και δημιουργούν και μύκητες.... Πως θα άφηνα το μωράκι μου να είναι όοοολη μέρα, για μήνες...χρόνια μέσα σε μια πλαστική πάνα.

Πολύ ανθυγιεινό.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

dim_angel πολυ ωραιες οι πανες! Να σε ρωτησω, αν καταλαβες γιατι εγω δεν ειμαι σιγουρη. Λεει οτι περιεχουν καποιο απορροφητικο φυλλο. Αυτο ειναι επαναχρησιμοποιουμενο ή μιας χρησης?

Στο ιδιο site ειδα και μπιμπερο απο ανοξειδωτο ατσαλι. Πολυ ενδιαφερον. Δεν φοβασαι μη σπασει οπως τα γυαλινα, και δεν βγαζει αυτες τις απαισιες ουσιες που εχουν τα πλαστικα. Πολυ καλο site. Ευχαριστουμε πολυ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλη σας μέρα κοριτσάκια!

thalia και maraki πολύ χάρηκα με τα καλά σας νέα!maraki ηρέμησε τώρα και απόλαυσέ το!

irev συμφωνώ με το maraki..καλό θα ήταν να επιλέξεις μαζί με τον άντρα σου ένα από τα δύο ονόματα,να καλέσετε όλους τους παππούδες&να τους εξηγήσετε οτι αφού υπήρξε τέτοιο θέμα στην πρώτη εγκυμοσύνη,τώρα μόνο ένα όνομα μπορείτε να βγάλετε-κάντε και κλήρωση εν ανάγκη!ο χαμένος θα λυπηθεί,αλλά θα το σεβαστεί,ε?

annie το Κλειώ είναι υπέροχο!

despoina γιατί να μη τον φωνάζετε Αναστάσιο?από εσάς εξαρτάται,μπορείτε να το "επιβάλλετε" πολύ εύκολα.

μπράβο σου dim angel για τη γενναία απόφαση να χρησιμοποιήσεις υφασμάτινες πάνες!!!!φαντάζομαι θα είναι μεγάλο μανίκι,αλλά αξίζει!το έχω σκεφτεί πολύ κι εγω,αλλά είμαι πολύ περίεργη με την υγειινή,θα θέλω να τις πλένω αμέσως,αυτό φυσικά δε γίνεται&σκέφτομαι που θα τις αποθηκεύω μέχρι να πλυθούν.άσε που για ένα μεγάλο διάστημα,επειδή θα ξεκινήσουμε πρώτα ο Θεούλης να οικοδομήσουμε το σπίτι μας,θα μας φιλοξενήσουν οι δικοί μου&το βλέπω λίγο ανέφικτο να το συνεχίζω εκεί,οπότε..

καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Κάθε πάνα έχει 2 απορροφητικά βαμβακερά υφάσματα, σαν πετσετούλες φαντάσου τα. Το ένα είναι ιδανικό για νεογέννητα, και το άλλο είναι για επιπλέον ενίσχυση, πχ για το βράδυ.

Πλένονται και αυτά. Τίποτα δεν είναι μιας χρήσης.

Ναι έχει ωραία πράγματα κι έχω βρεί κι άλλο ένα παρόμοιο:http://www.ecofamily.gr/index.php

Ακόμα προσπαθώ να κάνω υπομονή και να μην ξεφύγω με τα ψώνια. Μόνο τις πάνες έχω πάρει...αλλά για πόσο ακόμα :D

Παρακαλώ ;)

X4pTp3.png

Κορίτσια, αν κατάλαβα καλά από το μήνυμα της Αννας στο facebook, όλα καλά και 14/01 παντρεύονται: http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=602748385&ref=nf

Συμφωνείτε; Η είναι άλλη Αννα;

X4pTp3.png

Καλημερα/Καλησπερα μανουλες ....

Εχω πολυ καιρο να μπω κι βλεπω ποσα πολλα εχουν γινει.

ΓΥΡΙΣΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ !!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τρεχουμε με χαρτια με σπιτι κι αλλα παρα πολλα κι δεν προλαβενω να μπω να σας διαβασω κι να σας πω κι τα νεα μου.

Ειναι τοσα πολλα που δεν ξερω αν θα τα θυμηθω κι ολα...βλεπετε με την εγκυμοσηνη ξεχναω :confused: κι τα θυμαμε μετα απο πολυ ωρα.....χι χι χι:tongue:

ΑΠο δευτερα αρχισαμε να τρεχουμε με τα χαρτια μας για τον γαμο κι τελειωσαμε την ΠΕΜΤΗ επιδη το ενα τους βρωμαγε κι το αλλο δεν τους εκανε.Οχι τιποτα αλλα εμεις τρεχαμε απο εδω κι εκει κι στην τελικη κιολας γυρναγαμε στο σπιτι μας στισ 9 η 10 το βραδυ, απο 9 το πρωι που φευγαμε.Χθες ειμασταν ξαπλα ολη μερα κι ξεκουραση.ΕΠιτελους να λεμε που τελειωσαμε τα χαρτια κι δεν χρειαστηκε να τρεξουμε κι αλλο γιατι στο τελος θα ελεγα πως δεν θα εκανα κανεναν γαμο απο την κουραση που τραβηξαμε.

Πηγενουμε κι στην πεθερα μου με τον ανδρα μου κι καθε φορα μας δινει πραγματα να μεταφερουμε κι εκει "ξεσκιζομαστε" ειδικα ο κακομοιρης ανδρας μου οιυτε μια μερα να ξεκουραστει δεν μπορει απο το ταξιδι.

Καθε μερα πλυντηριο κι σιδερο κουραστηκα ποια....κι εχει να φερει κι αλλα τοσα ΕΛΕΟΣ!

Μονο που το σκεφτομαι κουραζομαι.

Απο την κουραση μου πριζονουσαν τα ποδια μου :-(

Την δευτερα ειχαμε παει στην γιατρο μου κι ειδαμε το μπεμπε μας κι ηταν ενας χαζοχαρουμενος μπαμπας :lol::lol::lol::lol::lol: ειχε πλακα αυτο.Πρωτη φορα ειδε το μπεμπε του κουναγε κι τον κωλο του κι τα χερακια του.Το φυλλο ακομα να το μαθουμε δεν μας το διχνει.

ΣΤην Β-επιπεδου στις 22 δεκεμβριου θα δουμε ....μακαρι να παει καλα η εξεταση .

Απο οτι βλεπω μιλατε για ονοματα.

Εμεις το ειχαμε πει πως αν ειναι κοριτσι θα το βγαλουμε ΣΟΦΙΑ (το ονομα της πεθερας μου) κι αν ειναι αγορακι θα το βγαλουμε ΝΙΚΟΛΑΟ ( το ονομα του πατερα μου,κι του παππου μου) αρα δεν μαλωνουμε για τα ονοματα :DΧαιρετω ολες τις μανουλες.Δεν εχω διαβασει οσα εχετε γραψει κι ολα οσα εχω χασει θα τα διαβασω μολις μπορεσω αλλη μερα τωρα δεν προλαβενω.

Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ...

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...