Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σχετικά με το όνομα ήμαστε μεταξύ Νικόλα (μπαμπάς του αντρουλη μου) και Ανδρέα (μπαμπά μου). Και τα 2 μας αρέσουν αλλά επικράτησε ο Νικόλας μιας και ο μπαμπάς του άνδτρα μου έχει φύγει, να ακουστεί το όνομά του.Δεν είχε κι άλλο γιο.

Δε με χαλάει, ωραίο όνομα είναι.

Για λίγο λέγαμε μήπως δώσουμε 2 ονόματα αλλά τελικά αποφασίσαμε να κρατήσουμε το Ανδρέας μήπως το 2ο είναι πάλι αγοράκι.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάντως πιστεύω ότι το όνομα αρκεί να σας αρέσει εσάς. Θεωρώ (προσωπική μου άποψη) πως όποιο όνομα και να δώσουμε στα μωράκια μας, αν αργότερα δεν του αρέσει μπορεί να βγάλει κάποιο υποκοριστικό που να ταιριάζει στα γούστα του, έτσι δεν είναι?

GaiGp3.png

Πιστέψτε ένα όνομα μπορεί να είναι μεγάλο μαρτύριο για ένα παιδί αν δεν είναι "εύηχο". Η διαδικασία δε αλλαγής μικρού ονόματος, θέλει πολλά λεφτά, δικαστήριο, υπομονή....

Το κυριότερο είναι να μας αρέσει, ναι, αλλά να μη δημιουργήσει πρόβλημα στο παιδάκι και στη ζωούλα του.

X4pTp3.png

Πιστέψτε ένα όνομα μπορεί να είναι μεγάλο μαρτύριο για ένα παιδί αν δεν είναι "εύηχο".

Συμφωνώ και επαυξάνω....

πχ το όνομα που με βάφτισαν 99% όποιος το ακούει γελάει. Από το Δημοτικό όποιος το άκουγε είχε κάτι να πεί.... παρότι δεν το χρησιμοποιούσα όπου το έβλεπε κάποιος γραμμένο το σχολίαζε. Ακόμα και ο άντρας μου το κοροϊδεύει που και που αλλά του ανταποδίδω την ... χάρη....

Ήταν το όνομα της μητέρας του πατέρα μου που μου έδωσαν , του οποίου το υποκοριστικό είναι εξίσου χάλια. Ακόμα και του ίδιου του πατέρα μου δεν του άρεσε ούτε το όνομα ούτε το υποκοριστικό που προέκυπτε (αλλά η παράδοση - παράδοση.....) και έτσι από μωρό με φωνάζουν με άλλο όνομα που με πολύ προσπάθεια και πολύ φαντασία σχεδόν θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει με υποκοριστικό του βαφτιστικού μου....

Να μην πώ για το επώνυμό μου... άλλο δούλεμα από εκεί..

GaiGp3.png

Μανουλίτσες καλημέρα!!! Επιτέλους Παρασκευή!!! Τι κάνετε;;;

Thalia μου καλή επιτυχία κορίτσι μου για τη β-επιπέδου!!! Περιμένουμε να μας πει τα νέα σου!!!

taniabell & atlantis πολύ χαίρομαι που είναι τα μωρούλια σας μια χαρούλα!!!

Εγώ σήμερα στις 6.00 έχω ραντεβού για υπέρηχο και έχω πολύ αγωνία και λίγο άγχος...

Κοριτσάκια μου... μου έχει καρφωθεί να πάω να κάνω 3d υπέρηχο να δω τον μπεμπούλη μου & να τον έχω και εγώ φωτο!!!... Ξέρει καμία πόσο μπορεί να κοστίζει στο ΙΑΣΩ??? Πρέπει να κλείσω ραντεβού??? Και αν με ρωτήσουν τι θα τους πω??? Οτι είμαι χαζομαμά και θέλω φωτο του γιού μου???

SHAKEITBABYDAGOODMORNING-vi.gif

Επεξεργάστηκαν by valia81

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα.

Καταρχήν να πω πόσο χαίρομαι που μέχρι τώρα έχουμε μόνο καλά νέα από τους υπερήχους.

Το τσιγάρο το έκοψα σχετικά εύκολα, γιατί είχα αναγούλες.Δε νομίζω πάντως πως αν μου έρθει να ανάψω ένα τσιγαράκι δε θα το κάνω.Τί ψυχή έχει ένα τσιγαράκι.......Πάντως προς το παρόν δε μου έρχεται.

Όσο για τα ονόματα ξέρω ζευγάρια που έφτασαν στο χωρισμό γι' αυτό το θέμα και έχω και μια φίλη που έχει κόρη 5 χρονών αβάπτιστη και τη φωνάζουν μπέμπα.Με το άντρα της δε συμφωνούν με τίποτα, αλλά κατά τα άλλα δεν είναι χωρισμένοι, μένουν στο ίδιο σπίτι αυτοί και η "μπέμπα".

Εγώ είμαι λίγο πιο παραδοσιακή και ο γιος μου θέλω να πάρει το άνομα του πεθερού μου, γιατί θα είναι ολόκληρο όνομα, επίθετο και πατρώνυμο όπως το δικό του.Αν και δε με ξετρελαίνει το όνομά του, θα το συνηθίσω.

Εξάλλου πιστεύω πως το παιδί δίνει προσωπικότητα στο όνομα και όχι το όνομα στο παιδί.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

goodmorning!

valia μια χαρούλα θα είναι και το δικό σου μωράκι!όσο μεγαλώνουν όμως δε φαίνονται καλά στον υπέρηχο...αχ,σε καταλαβαίνω με την 3d φωτο,κι εγώ θα ήθελα.ναι,έτσι να τους πείς,γιατί?έχουμε κάθε δικαίωμα να είμαστε χαζομαμάδες:tongue:

εμείς με το καλό θα ονομάσουμε τη μικρή μας Γεωργία,το όνομα της πεθεράς μου.πείτε ρε παιδιά,είναι πολύ χάλια????και πως να τη λέμε,Γεωργία ή Γιωργία?τα υποκοριστικά δεν μου αρέσουν γενικά..

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημερα γλυκες εγκυουλες!

Αποψε εχω ραντεβου για την επαναλειπτικη β επιπεδου. Ελπιζω αυτη τη φορα να ειναι ολα τελεια και ο καλος γιατρουλης να μας εξηγησει τα παντα, οχι οπως ο προηγουμενος. Θα δουμε και το μωρακι μας 3D! Ανυπομονω!

Χθες το βραδυ πηγα για υπνο στις 1:00, ξυπνησα 2:30 και 4:00 για τσισα κ απ'τις 4:00 μεχρι 7:00 το πρωι κοιταζα το ταβανι. Τελικα με πηρε ο υπνος μεχρι τις 8:30. Συνολικα 4 1/2 ωρες παλι. Και τωρα καινε τα ματια μου... Πολυ ταλαιπωρια ο υπνος μου.

Κοριτσια, οσες γραφτηκατε στη Φαιναρετη, με πηραν τηλ οτι την Δευτερα στις 7:00 μμ θα εχουν μια προβολη για τον τοκετο. Σας το'παν εσας; Θα πατε;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

goodmorning!

valia μια χαρούλα θα είναι και το δικό σου μωράκι!όσο μεγαλώνουν όμως δε φαίνονται καλά στον υπέρηχο...αχ,σε καταλαβαίνω με την 3d φωτο,κι εγώ θα ήθελα.ναι,έτσι να τους πείς,γιατί?έχουμε κάθε δικαίωμα να είμαστε χαζομαμάδες:tongue:

εμείς με το καλό θα ονομάσουμε τη μικρή μας Γεωργία,το όνομα της πεθεράς μου.πείτε ρε παιδιά,είναι πολύ χάλια????και πως να τη λέμε,Γεωργία ή Γιωργία?τα υποκοριστικά δεν μου αρέσουν γενικά..

Μια χαρα ονομα το Γεωργια. Προσωπικα το προτιμω οπως ειναι με "ε", αλλα γουστα ειναι αυτα. Κι εγω γενικα προτιμω τα αυθεντικα ονοματα- οχι υποκοριστικα. Εμεις (πρωτα ο Θεος) θα την ονομασουμε Αθηνα. Ηταν δικη μου επιλογη αφου αυτη ηταν η συμφωνια μας αν ειναι κοριτσι. Εκτος οτι μου αρεσουν πολυ τα αρχαια ελληνικα ονοματα, ηταν κ η αγαπημενη γιαγια του μπαμπα μου, αυτη που τον μεγαλωσε, οποτε πιστευω οτι θα του αρεσει. Εμεις θα δωσουμε κ δευτερο ονομα, παρολο που δεν ακουγεται ποτε. Θα ειναι Κατερινα, για μια ξαδερφουλα μου που χαθηκε αδικα πολυ νεα κ για την αγαπημενη θεια (σαν γιαγια) του αντρα μου.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

maraki υπέροχο το Αθηνά!και είναι πολύ γλυκό να τιμάς έτσι αγαπημένους ανθρώπους που έχουν φύγει από κοντά μας..

καλά αποτελέσματα για απόψε!να είναι όλα τέλεια!

ωχ,ελπίζω να μη λένε κάποια από εσάς Γεωργία και παρεξηγηθεί.....:cool:

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα μανουλες!!!! πολυ χαιρομαι που ολες εχετε καλα νεα απο τις εξετασεις σας!για να δουμε κι εμεις την Δευτερα!!!β ο η θ η σ τ ε καποια απο σας να μου βαλει το τικερακι μου γιατι τα νευρα μου εχουν γινει κροσιααααααααααααααααααα

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα κι απο μενα μανουλες!!!! πολυ χαιρομαι που ολες εχετε καλα νεα απο τις εξετασεις σας!για να δουμε κι εμεις την Δευτερα!!!β ο η θ η σ τ ε καποια απο σας να μου βαλει το τικερακι μου γιατι τα νευρα μου εχουν γινει κροσιααααααααααααααααααα

Πες μου να σε βοηθήσω εγώ ;) !!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

angie μου, το τικερακι σου πρεπει να αρχιζει και να τελειωνει με . Αρα, το φτιαχνεις και απ'το ΒΒcode κανεις copy/paste μονο το κομματι που αρχιζει και τελειωνει σε .

Ελπιζω να βοηθησα.

Βαλια μου, σ΄ευχαριστω. Καλη επιτυχια και στις υπολοιπες μανουλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

δε θελω να ξανα προσπαθησωωωωωωωω..........βαρεθηκα!!!δε μου βγαινει με τιποτα!!valia αν σου πω τον κωδικο μου μπορεις να μου το κανεις?τι αλλο να σου πω?α,την τελευταια περιοδο ε?λοιπον 19/07 ειναι και ο κωδ.εισοδου ειναι 250685,help pleaseeeeeeeeee!!!!!!και διαλεξε μου οοοο,τι θες εσυ αρκει να ναι ροζ για κοριτσακι!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

δε θελω να ξανα προσπαθησωωωωωωωω..........βαρεθηκα!!!δε μου βγαινει με τιποτα!!valia αν σου πω τον κωδικο μου μπορεις να μου το κανεις?τι αλλο να σου πω?α,την τελευταια περιοδο ε?λοιπον 19/07 ειναι και ο κωδ.εισοδου ειναι 250685,help pleaseeeeeeeeee!!!!!!και διαλεξε μου οοοο,τι θες εσυ αρκει να ναι ροζ για κοριτσακι!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...