Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ετσι ακριβώς είναι... Αλλά τι προτείνεις να κάνουμε??? :-(

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!:lol::lol:

τι να κανουμε?εγω περιμενω να βεβαιωθω για το φυλλο κ θα κανω συμφωνια απο τωρα!οχι οταν θα ρθει η καλη ωρα να βαφτιστει το παιδι!

δεν ξερω..θα πατησω ποδι..Α!λεει κ το αλλο!

οτι τα πρωτα παιδια σε φυλλο (δηλαδη το πρωτο παιδι αν ειναι κοριτσι και το δευτερο παιδι αν ειναι αγορι)πανε λεει απο την μερια του αντρα τα ονοματα!!!ΕΛΕΟΣ!

εγω δεν εχω γονεις?????

δεν ξερω ρε κοριτσια..εγω ειμαι υπερβολικη η ετσι ειναι?

εχω κ νευρα τωρα κ τα λεω κ ετσι αλλα τι να κανω...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!:lol::lol:

τι να κανουμε?εγω περιμενω να βεβαιωθω για το φυλλο κ θα κανω συμφωνια απο τωρα!οχι οταν θα ρθει η καλη ωρα να βαφτιστει το παιδι!

δεν ξερω..θα πατησω ποδι..Α!λεει κ το αλλο!

οτι τα πρωτα παιδια σε φυλλο (δηλαδη το πρωτο παιδι αν ειναι κοριτσι και το δευτερο παιδι αν ειναι αγορι)πανε λεει απο την μερια του αντρα τα ονοματα!!!ΕΛΕΟΣ!

εγω δεν εχω γονεις?????

δεν ξερω ρε κοριτσια..εγω ειμαι υπερβολικη η ετσι ειναι?

εχω κ νευρα τωρα κ τα λεω κ ετσι αλλα τι να κανω...

Εμείς κάναμε μια "συμφωνία" πριν καν παντρευτούμε!

Είπαμε το πρώτο από τη μεριά του μπαμπά, ό,τι και να είναι και μετά εναλλάξ. Το 2ο από τη δική μου μεριά κ πάει λέγοντας... Και δεν αλλάζουμε φύλο στο όνομα γιατί των μαμάδων μας είναι μόνο γυναικεία και δεν το βρήκαμε δίκαιο... Καταλάβατε τί εννοώ;

Πάντως μου αρέσουν πολύ και τα 4 ονόματα των γονιών μας οπότε δεν ζορίστηκα! Αν ήταν κανένα περίεργο δεν ξέρω τί θα έκανα... :confused:

Το καλύτερο πάντως που έχω ακούσει είναι να το διαλέξει το μωρό μόνο του! Είχαν γράψει χαρτάκια με ονόματα, τα έβαλαν μπροστά του και του έδωσαν το όνομα που μόνο του διάλεξε! Και έτσι καθαρίζουν οι γονείς! Στους δυσαρεστημένους παππούδες λένε "τα παρόπονα στο εγγόνι σας!" και στο δυσαρεστημένο -με το όνομά του- παιδί όταν μεγαλώσει "ας πρόσεχες! Εσύ το διάλεξες!" Σας βοηθά η λύση ή είναι πολύ ουτοπικό για τους άντρες σας;

annie, ούτε και σε μένα θα άρεσε αυτό! Ελπίζω να βρείτε τη χρυσή τομή! Βάλια κι εσείς!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Δυσκολο το θεμα των ονοματων. Εμεις ευτυχως ειχαμε κανει αυτη τη συμφωνια απο πριν μεινω εγκυος. Αλλιως, δυστυχως το εθιμο/τυπικο δεν ειναι υπερ των μαμαδων. Ειναι αυτο που αναφερθηκε πιο πανω, το πρωτο καθε φυλου στον αντρα κ το δευτερο καθε φυλου στην γυναικα. Πολυ αδικο. Μια αλλη λυση ειναι τα ασχετα ονοματα, οχι συγγενικα, που συμφωνειτε απο κοινου. Δυσκολο ομως να πειστουν οι αντρες. Μου αρεσε παντως η λυση με το μωρο να διαλεγει μονο του! Ετσι κανεις δεν μπορει να παραπονεθει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα σε ολες!!!

valia, πολυ ωραια τα πραγματακια σας, με το καλο να ερθει και ο μπεμπης για να συμπληρωσει την εικονα!

iwanna, τι κουκλι που ειναι το μωρακι σου. Σε φανταζομαι να κοιτας τη φωτο με τις ωρες και να λιωνεις.....Αλήθεια φαινεται να εχει χαρακτηριστικα απο εσενα ή τον μπαμπα του?

Εμείς πάμε αυριο το πρωι για την β επιπεδου και εχω τρελη αγωνια. Ακόμα δεν το εχω καταλάβει να με κλωτσαει και τις τελευταιες μερες εχω συχνα πονους περιοδου και όλα αυτα με αγχωνουν. Λιγες ωρες μεινανε ακομα!

Καλά το θέμα με τα ονοματα θα παραμεινει διαχρονικο...Εμείς πάντως συμφωνησαμε σε ένα και ένα, δηλαδη αν είναι αγορι στον πεθερο μου και αν ειναι κοριτσι στη μαμα μου και ευτυχως ουτε η πεθερα μου εχει κανενα θεμα αν το πρωτο ειναι κοριτσι να παρει το ονομα της μαμας μου.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Ειδατε την angie στο facebook μια κούκλα νυφούλα που ειναι;

Πάντως ενημερωτικά οι φωτογραφίες από το group φαίνονται και σε μη μέλη του. Οποτε όποιο κοριτσάκι δεν θέλει να την βλέπουν οι υπόλοιποι νομίζω η λύση ειναι να ....την σβήσει.

Οσο για το θέμα του sex και του τσιγάρου που έθιξε η angie,

τσιγάρο:δεν καπνίζω και δεν αφήνω κανέναν να καπνίζει :) (αν και 99,9% των ανθρώπων δεν καπνίζουν μπροστά μας)

sex: ο γιατρός μας έχει πει ελεύθερα οπότε εφαρμόζουμε την 'συμβουλή' του (συνήθως σ/κ) , η κοιλίτσα δεν με ενοχλεί καθόλου ;)

Φιλάκια πολλά και μην αγχώνεστε για τα ονόματα!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες!!!

valia, πολυ ωραια τα πραγματακια σας, με το καλο να ερθει και ο μπεμπης για να συμπληρωσει την εικονα!

iwanna, τι κουκλι που ειναι το μωρακι σου. Σε φανταζομαι να κοιτας τη φωτο με τις ωρες και να λιωνεις.....Αλήθεια φαινεται να εχει χαρακτηριστικα απο εσενα ή τον μπαμπα του?

Εμείς πάμε αυριο το πρωι για την β επιπεδου και εχω τρελη αγωνια. Ακόμα δεν το εχω καταλάβει να με κλωτσαει και τις τελευταιες μερες εχω συχνα πονους περιοδου και όλα αυτα με αγχωνουν. Λιγες ωρες μεινανε ακομα!

Καλά το θέμα με τα ονοματα θα παραμεινει διαχρονικο...Εμείς πάντως συμφωνησαμε σε ένα και ένα, δηλαδη αν είναι αγορι στον πεθερο μου και αν ειναι κοριτσι στη μαμα μου και ευτυχως ουτε η πεθερα μου εχει κανενα θεμα αν το πρωτο ειναι κοριτσι να παρει το ονομα της μαμας μου.

Άντε λίγη υπομονή ακόμη! Καλά αποτελέσματα εύχομαι πάνω απ' όλα και μια καθαρή φωτό να καμαρώνετε κι εσείς το μωράκι σας!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Μας φαίνεται ότι έχει πάρει το πεταχτό μου άνω χείλος! Φαίνεται πιο πολύ στις κλασσικές που είναι προφίλ...

Άσε... ως τώρα τον έχουμε στο τραπέζι του σαλονιού, στο χωλ μαζί με 2 δικές μας μωρουδιακές, σαν background στον υπολογιστή, στους παππούδες από ένα αντίγραφο (αλλά δεν ξέρω αν την κορνίζωσαν) και περιμένω να δώσω κ στην αδερφή μου που δεν την είδα ακόμη... Για το πορτοφόλι όμως δεν εκτύπωσα! ...Ακόμη!

Χχχμμμμ... Νομίζω κάπως το λένε αυτό...

...ΧΑΖΟΜΑΜΑ!!! :D:tongue::cool:

Κορίτσια...και στα δικά σας!

Να είναι όλα γερά, μόνο! Μην ξεχνιόμαστε!

Ειδατε την angie στο facebook μια κούκλα νυφούλα που ειναι;

Πάντως ενημερωτικά οι φωτογραφίες από το group φαίνονται και σε μη μέλη του. Οποτε όποιο κοριτσάκι δεν θέλει να την βλέπουν οι υπόλοιποι νομίζω η λύση ειναι να ....την σβήσει.

Οσο για το θέμα του sex και του τσιγάρου που έθιξε η angie,

τσιγάρο:δεν καπνίζω και δεν αφήνω κανέναν να καπνίζει :) (αν και 99,9% των ανθρώπων δεν καπνίζουν μπροστά μας)

sex: ο γιατρός μας έχει πει ελεύθερα οπότε εφαρμόζουμε την 'συμβουλή' του (συνήθως σ/κ) , η κοιλίτσα δεν με ενοχλεί καθόλου ;)

Φιλάκια πολλά και μην αγχώνεστε για τα ονόματα!

Tην είδαμε,την είδαμε νύφη την angie και συμφωνώ! Κούκλα!

Όσο για τις φωτογραφίες, γιατί το λες αυτό; Μκήκα από της αδερφής μου το λογαριασμό και δε δείχνει τπτ. Ούτε στα νέα, ούτε στον τοίχο μου, ούτε στις φωτογραφίες μου, ούτε στο προφίλ μου... Αν μου έχει ξεφύγει κάτι σε παρακαλώ ενημέρωσέ με!

καλημέρα και από εμένα εγκυούλες! Και εγώ θα δω τη μπεμπούλα μου απόψε!

Ρε κορίτσια κανένα νέο από την Αννούλα έχουμε;;; Εύχομαι να έχουν πάει όλα καλά με τον άντρα της... Πολύ τη σκέφτομαι...

Γεια σας κορίτσια!κ γω αναρωτιόμουνα για την Αννούλα-μη βλέπετε που δε γράφω, σας διαβάζω ααλλά είμαι τόσο κουρασμένη απ τις δουλειές του σπιτιού, επιτέλους χθες τελείωσα κ είμαι πιο χαλαρή-αν ήρθε ο άντρας της , αν τα βρήκανε...Ελπίζω να ναι καλά κ γι αυτό να μη μας γράφει.

ntesehjufpgrhgvn.png

γεια σας κοριτσάκια,πωπω πολλά θέματα ανοίξατε! Όμως πρώτα θα σας πω τα νέα μου!!! Πήγα σήμερα στο γιατρό και η πεταλουδίτσα μου ζυγίζει 650 γραμμάρια!!!! Μεγαλώνουμε συνεχώς τώρα... Είναι μια χαρά και για πρώτη φορά καταφέραμε να την δουμε στο προσωπάκι αφού δεν έιχε τα χεράκια της μπροστά. Μάλιστα έχουμε δυο φώτο, μια χαμογελαστή και μιαμουτρωμένη, έχει πολύ πλάκα.Περιττο να σας πω ότι είναι μια κούκλα!!!!!!! Κιλά ευτυχώς δε πήρα, παραμένω στα +3, καλό αυτό γιατί είναι και οι γιορτές μπροστά!!!

Όσο αναφορά τα ονόματα ευτυχώς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, ένα και ένα έχουμε πει. Τσιγάρο δεν κάπνιζα ποτέόπότε δεν έχω πρόβλημα και όσο για το σεξ ακόμη συνεχίζουμε συνήθως τα σαββατοκύριακα.

Ιωάννα πως έβαλες τη φώτο στο face για να είναι μόνο στο group, μήπως καταφέρω να σας δείξω και εγώ την κούκλα μου, γιατί δεν θέλω να την δουν και άλλοι. Το μωρό σου είναι ένας κούκλος!!!

Καλό βράδυ κοριτσάκια!!!!:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

κοριτσια στο facebook οι αλλοι δεν βλεπουν τις δημοσιευσεις μας. μονο αν ειναι μελη. μπηκα απο του αντρα μου κ δεν φαινοταν οι φωτογραφιες που ανεβασα.

thalia 81 καλη επιτυχια αυριο στη β'επιπεδου. οσο για τη δραστηριοτητα των μωρων ο γιατρος μου ειπε πως κ αυτα σαν κ εμας εχουν διαφορετικη διαθεση αναλογα με τη μερα κ μπορει κ για δυο μερες να μην το καταλαβω.

καλο σας βραδυ! φιλακια!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

γεια σας φιλες μανουλες κι απο μενα!!! σημερα φτιαχνω μπιφτεκακια με πατατες με την κοπελα του αδερφου μου!!βαλτε ολες τα ψευδωνυμα σας στο γκρουπ μας στο facebook για να γνωριζομαστε!!

βαλια τελεια η κουνια σας!! με το καλο κ το μωρουλι!

άννυ μη σε εκνευριζει τιποτα,ειπαμε τωρα...ηρεμα κ χαλαρα!

απο χτες δεν εχω ακουσει καθολου το μωρακι μου και εχω σκασει..εχουμε καιρο να θιξουμε 2 θεματα!! τσιγαρο και σεξ..τι κανετε με αυτα??? τα λεμε κι απο το φεις,φιλακια :-)

Αngie μην ανησυχείς για το μωράκι.:cool:Κ γω εδω κ 15 μέρες που έκανα δουλειές στο σπίτι κ κουραζόμουνα πολύ δεν το ένιωθα κ στεναχωριόμουνα μόνο το βράδυ το ένιωθα ελάχιστα.κ είχα διαβάσει καποια κοπέλα εδώ που έλεγε πως όταν κουραζόμαστε το μωρό δεν κινείταιι.Σήμερα που χαλάρωσα το ένιωθα απ το πρωί :-P:-Pοπότε...μην ανησυχείς!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλησπέρα μανούλες!!

Τα θέματα βλέπω πολλά..........

Το κλασικό του σεχ το έχουμε ξαναπιάσει, και αφού τίποτα δεν αλλάζει το αφήνω..

Τσιγάρο αχχχχχχ, παρότι το έχω κόψει πριν μείνω έγκυος, πραγματικά λυσσάω ώρες-ώρες να κάνω ένα. Αλλά μετά σκέφτομαι κατά πρώτον τί μεγάλο κακό θα κάνω στην πριγκιπέσσα μου και κατά δεύτερον το τί τράβηξα να το κόψω (βασανιστήριο και πάλι λίγα λέω....) οπότε κάνω το παπί...

Οσο έχει να κάνει με το όνομα, επειδή χάσαμε την πεθερά μου σχετικά πρόσφατα, και εφόσον ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος συμφωνήσαμε να πάρει η μικρούλα μας το όνομά της. Στο επόμενο θα δώσουμε όποι όνομα από την οικογένειά μου θέλω εγώ, οπότε όλα οκ.

Θέλω να ελπίζω ότι η Άννα θα τα έχει βρεί με τον καλό της και ότι απλά "δεν προλαβαίνει... " να μας γράψει αφού τον έχει κοντά της....χιχιχιχι

Από κούραση πώς τα πάτε κοπελούδια? Εγώ την μισή μέρα είμαι ράκος κυριολεκτικά, όποτε με βάλεις στο κρεβάτι κοιμάμαι άνετα, φυσικά δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ λόγω της δουλειάς και των υπολοίπων υποχρεώσεων μετά το γραφείο , και το βράδυ που την πέφτω ξυπνάω κάθε λίγο και λιγάκι για επίσκεψη στο wc και μετά βρυκολακιάζω για καμία ώρα. Αποτέλεσμα να κοιμάμαι 4-5 ώρες κάθε βράδυ και να σέρνομαι κατά τ' άλλα....

Θα πώ στον γιατρό μου να μου δώσει καμία βιταμίνη γιατί βλέπω σε λίγο καιρό να σέρνομαι στα πατώματα.........

GaiGp3.png

Τα μισά τα ξέχασα...

Thalia μου καλή επιτυχία αύριο στην εξέτασή σου......

Κορίτσια εμένα η μπουμπού μας είναι μονίμως γυρισμένη προς τα πίσω και εγώ δεν έχω φωτογραφιούλα της.... Να το έλεγα στον γιατρό ή θα με κυνηγήσει?

GaiGp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!

σήμερα κάναμε την μηνιαία επίσκεψη στο γιατρο,όλα καλά,δόξα το Θεούλη.είναι σχεδόν 500 γρ.!!και μετά πήγαμε στα μαγαζιά&πήραμε το πρώτο της φορμάκι,που γράφει hello world!!!!!!!!!!!!!!

μόνο που μου είπε οτι επειδή έχω χαμηλό πλακούντα,αν δεν ανέβει,δε θα μπορέσω να γεννήσω φυσιολογικά.το είχα διαβάσει,το ήξερα.θα ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά,αλλά καθόλου δε με πειράζει,ας φτάσω εκεί στην ώρα μου,ας είναι όλα καλά κι ας είναι οποιουδήποτε είδους τοκετός.

επίσης τον ρώτησα πότε να ανησυχήσω αν δεν νιώσω το μωρό και μου είπε οτι πρέπει απαραιτήτως να το νιώθω κάθε μέρα,έστω μια φορά.είδατε,ο κάθε γιατρός τα δικά του..τώρα θα ψάχνομαι κάθε μέρα...

Βασ32 και elisavet καλή δύναμη με τις ενεσούλες σας,μη μασάτε!elisavet καλορίζικα τα πραγματάκια σας,με το καλό να τα χρησιμοποιήσετε και να τα χαρείτε!και καλά αποταλέσματα-αιματοκρίτη.

thalia καλή επιτυχία για αύριο!να το χαρείς!

ελπίζω κι εγώ η anna να είναι καλά...

όσο για το όνομα,τελικά όλοι οι άντρες "παραδοσιακοί"είναι σ'αυτό το θέμα,δηλ.θέλουν να βγάζουν των γονιών τους,τουλάχιστον το πρώτο παιδί,εκτός κι αν συντρέχει ειδικός λόγος,ε?με "δημοκρατικές" λοιπόν διαδικασίες η μικρούλα μας θα πάρει το όνομα της πεθεράς μου,που δεν μου αρέσει και πολύ σαν όνομα.αλλά δεν πειράζει,μόνο να είναι καλά.

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...