Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ εγω εδω ειμαι μανουλες!εγω την Δευτερα θα παω για β' επιπεδου!κ μετα στις 29 ξανα στον γιατρο!

ακομη δεν μπορω να βγαλω ακρη με τα τηλεφβνα του Ιπποκρατειου!τα νευρα μου!!!!!!!:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ πολύ σύντομα μετά τη β' επιπέδου θα πας εσυ!!!!!!!Εγώ αργώ ακόμη.....

Ναι κανονικά έπρεπε να πάω με τον καινούριο χρόνο... αλλά δεν αντέχω να περάσουν οι γιορτες και μετά.... Και ραντεβού δεν είχαν την άλλη εβδομάδα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημέρα και από εμένα εγκυούλες! Και εγώ θα δω τη μπεμπούλα μου απόψε!

Ρε κορίτσια κανένα νέο από την Αννούλα έχουμε;;; Εύχομαι να έχουν πάει όλα καλά με τον άντρα της... Πολύ τη σκέφτομαι...

KOWTp3.png

maraki, μπράβοοοο! Με το καλό η μπέμπα! Σας την έσκασε ε?! Γερή να είναι!

taniabell, το ότι δεν υπάρχει και 2η δασκάλα στην τάξη ώστε να μην μένουν χωρίς δασκάλα δεν είναι δική σου ευθύνη! Μην τους κάνεις καν τη χάρη να στενοχωρηθείς! Δεν σε αφορά, αν θέλει η διευθύντρια και ο δήμος ας πάρουν κι άλλο άτομο. Και στο κάτω κάτω κι οι γονείς δεν είναι σωστοί τις περισσότερες φορές, αφού τα στέλνουν άρρωστα... Οπότε αναγκάζεσαι κι εσύ να πάρεις αναρρωτικές που είναι προβλεπόμενες από το νόμο. Άιντε, να έχουμε λίγη συναίσθηση και ανθρωπιά!

Βάλια, ωραία τα προικάκια σας! Να τα καλοκοιμηθεί και να τα χαρείτε!

Annie, εγώ όταν είχα πάρει πριν ποοοόλυ καιρό δεν είχα πρόβλημα... Αμέσως έβγαλα άκρη! Καλή επιτυχία πάντως γιατί μάλλον έπεσες σε δύσκολες μέρες...

Εσείς που θα πάτε να δείτε τα μωράκια σας να το απολαύσετε και να τα χαρείτε!

Εγώ έδειξα σήμερα τα αποτελέσματα της β' επιπέδου στη γυναικολόγο, όλα καλά! Την ρώτησα αν είναι όντως μικρούλης, γιατί οι περισσότεροι δείκτες ήταν χαμηλοί, και μου είπε μια χαρά είναι, να βγει εύκολα και μεγαλώνει μετά! (Δεν μπορούσα παρά να συμφωνήσω! ;)) Την εντυπωσίασε και η καθαρότητα της φωτογραφίας! Χεχε, έχουμε φωτογένεια από τώρα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

γεια σας φιλες μανουλες κι απο μενα!!! σημερα φτιαχνω μπιφτεκακια με πατατες με την κοπελα του αδερφου μου!!βαλτε ολες τα ψευδωνυμα σας στο γκρουπ μας στο facebook για να γνωριζομαστε!!

βαλια τελεια η κουνια σας!! με το καλο κ το μωρουλι!

άννυ μη σε εκνευριζει τιποτα,ειπαμε τωρα...ηρεμα κ χαλαρα!

απο χτες δεν εχω ακουσει καθολου το μωρακι μου και εχω σκασει..εχουμε καιρο να θιξουμε 2 θεματα!! τσιγαρο και σεξ..τι κανετε με αυτα??? τα λεμε κι απο το φεις,φιλακια :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Μας την εσκασε για τα καλα η μικρη! Αφου ρωταγα και ξαναρωταγα τον γιατρο αν ειναι σιγουρος. Η πλακα ειναι οτι ο γιατρος λεει οτι ξεχωριζει το φυλο απο το μυαλο. Κι ενω κοιταζε το μυαλο μας λεει πτι ειναι κοριτσι. Και η δικη μου η ατακα (απο την εκπληξη μου φυσικα): μα γιατρε, μηπως ειναι αγορι με μυαλο εξυπνο σαν κοριτσιου? Επεσα απ'τα συννεφα αλλα το χαρηκα πολυ. Η αληθεια ειναι οτι το πρωτο τριμηνο ημουν σιγουρη οτι ειναι κοριτσακι, αλλα αφου ειπε η γιατρος 80% αγορι το πιστεψα κι εγω. Ειμαι τυχερη ομως γιατι η συμφωνια με τον αντρα μου ηταν οτι αν ειναι κοριτσι δινω εγω οτι ονομα θελω κ διαλεγω κ νονους κ αντιστοιχα αυτος αν ειναι αγορι. Οποτε εκει που τον πιεζα να βρει ονομα κ νονους, τωρα εχω εγω την μπαλα. Δεν μπορω να πω οτι με χαλαει. Αχ, ανυπομονω να παω αυριο να μου πει ο καλος γιατρουλης οτι ολα καλα με το κοριτσακι μας!

Καλη επιτυχια κ στις υπολοιπες μανουλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

γεια σας εγκυουλες! τι κανετε σημερα? εμεις το πρωι ειχαμε ραντεβου στο γιατρο μας. το ζουζουνακι μας ειναι καλα κ οι εξετασεις αιματος πολυ καλες. μου αυξησε κ το σιδηρο γιατι ο αιματοκριτης μου απο 41 επεσε στο 36,1 κ καμια φορα ζαλιζομαι λιγακι. τωρα ξανα ραντεβου σε ενα μηνα. ουφ! πως θα περασει? ευτυχως ειναι κ οι γιορτες οποτε ελπιζω να περασει γρηγορα! ρωτησα κ για τιμες στην κλινικη κ μου ειπε για φυσ.τοκετο 2250 για μονοκλινο κ 2350 για δικλινο κ για καισαρικη 2700 κ 2800. οι τιμες αυτες περιλαμβανουν ολα τα εξοδα κ του γιατρου κ της κλινικης κ την επισκληρηδιο. πηγαμε κ στα jumbo κ πηραμε κατι μικροσκοπικα φορμακια:P

φιλακια σε ολες!

a%3E

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Ωραία νέα Δέσποινα! Καλή συνέχεια!

Angie, μην ανησυχείς! Συμβαίνει, ειδικά όταν έχεις δραστηριότητα! Κι εμένα μου έχει συμβεί (και χωρίς να κάνω κάτι) αλλά τζάμπα η ανησυχία! (Και οι θερμίδες από τις σοκολάτες για να τον ξεκουνήσω, αλλά σημασία!)

Ανέβασα στις " μανούλες Απριλίου" τη φωτό από τη β' επιπέδου (έχω μείνει έκπληκτη που τα κατάφερα, γιατί την επεξεργάστηκα κιόλας...!) και αναρωτιέμαι αν φαίνεται μόνο στο γκουπ ή την βλέπουν όλοι... Θα ήθελα να φαίνεται μόνο στο γκρουπ μας. Τί να κάνω? Μπορεί κάποια να με βοηθήσει? Ευχαριστώωω!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

maraki2108 σας την εσκασε για τα καλα!καπως ετσι θα την παθω κ εγω!!!:tongue:

iwanna Μου αστα με το νοσοκομιο!φρικη!και μια χαρα που ειναι μικρουλι το μωρο..θα συμφωνησω!!!;)

angie Μου με το τσιγαρο εγω ειμαι οπως κ πριν στα 2-3 την μερα οπως εχει πει κ ο γιατρος..οσο για το sex....τι ειναι αυτο??τρωγεται???:confused:εχει πολυ καιρο που ειχαμε κανει μια προσπαθεια κ απο τοτε τιποτα..οχι οτι ο συζηγος δεν θελει..εγω ειμαι καπως....:rolleyes:

απο οτι βλεπω οι κλινικες στην Καβαλα μια χαρα τιμουλες εχουν!:-)

εμεις να δουμε πως θα ξεβρακωθουμε!!!:lol::lol:

κ μιας που διαβασα κατι για ονομα του παιδιου...εγω κοριτσια εχω προβλημα με αυτο το θεμα.λεγαμε οτι αν ειναι αγορι θα βγαζαμε το ονομα του πεθερου μου, αλλα τωρα που ισως το ζουζουνι ειναι κοριτσι ο αντρας μου θελει παλι να βγαλει το ονομα της πεθερας μου!δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει το ονομα της..αλλα ρε κοριτσια εγω δεν εχω αδερφια κ πολυ θελω να βγαλω της μανουλας μου το ονομα...ο συζηγος μου ειχε αδερφο κ ετσι οι γονεις του θα ακουσουν σιγουρα το ονομα τους...κ εγω εχω γονεις!δεν φυτρωσα!!:mad::-x@#%$#^&^*

του χω κανει θεμα αρκετες φορες αλλα παραμενει ''παραδοσιακος'' τυπος κ πολυ με νευριαζει!!!!!!

pSC1p2.png

Μας την εσκασε για τα καλα η μικρη! Αφου ρωταγα και ξαναρωταγα τον γιατρο αν ειναι σιγουρος. Η πλακα ειναι οτι ο γιατρος λεει οτι ξεχωριζει το φυλο απο το μυαλο. Κι ενω κοιταζε το μυαλο μας λεει πτι ειναι κοριτσι. Και η δικη μου η ατακα (απο την εκπληξη μου φυσικα): μα γιατρε, μηπως ειναι αγορι με μυαλο εξυπνο σαν κοριτσιου? Επεσα απ'τα συννεφα αλλα το χαρηκα πολυ. Η αληθεια ειναι οτι το πρωτο τριμηνο ημουν σιγουρη οτι ειναι κοριτσακι, αλλα αφου ειπε η γιατρος 80% αγορι το πιστεψα κι εγω. Ειμαι τυχερη ομως γιατι η συμφωνια με τον αντρα μου ηταν οτι αν ειναι κοριτσι δινω εγω οτι ονομα θελω κ διαλεγω κ νονους κ αντιστοιχα αυτος αν ειναι αγορι. Οποτε εκει που τον πιεζα να βρει ονομα κ νονους, τωρα εχω εγω την μπαλα. Δεν μπορω να πω οτι με χαλαει. Αχ, ανυπομονω να παω αυριο να μου πει ο καλος γιατρουλης οτι ολα καλα με το κοριτσακι μας!

Καλη επιτυχια κ στις υπολοιπες μανουλες.

Μπράβο Μαράκι με το καλό η μπέμπα. Ωραία πληθαίνουν και τα κοριτσάκια.

Και αύριο όλα καλά θα πάνε.

Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες και καλή συνέχεια σε όλες μας.

Διαφημίσεις

γεια σας φιλες μανουλες κι απο μενα!!! σημερα φτιαχνω μπιφτεκακια με πατατες με την κοπελα του αδερφου μου!!βαλτε ολες τα ψευδωνυμα σας στο γκρουπ μας στο facebook για να γνωριζομαστε!!

βαλια τελεια η κουνια σας!! με το καλο κ το μωρουλι!

άννυ μη σε εκνευριζει τιποτα,ειπαμε τωρα...ηρεμα κ χαλαρα!

απο χτες δεν εχω ακουσει καθολου το μωρακι μου και εχω σκασει..εχουμε καιρο να θιξουμε 2 θεματα!! τσιγαρο και σεξ..τι κανετε με αυτα??? τα λεμε κι απο το φεις,φιλακια :-)

μην ανησυχείς θα το ακούσεις. θα κοιμάται το μωρούλι!

Η γιατρός μου είπε ότι τώρα μεγαλώνουν άλλα όργανα και μπορεί να μη το ακούμε και συνέχεια. Από την 26η εβδομάδα και μετα να ανησυχούμε αν κάνει ώρες να το ακούσουμε.

Από σεξ ε που και που το ΣΚ εμείς κάνουμε. Αλλά μια με τις αναγούλες μια η κοιλούμπα εγώ από όρεξη δεν έχω ιδιάιτερη.

Τσιγάρο δεν κάπνιζα ποτέ οπότε νο πρόμπλεμ.

Ωραία νέα Δέσποινα! Καλή συνέχεια!

Angie, μην ανησυχείς! Συμβαίνει, ειδικά όταν έχεις δραστηριότητα! Κι εμένα μου έχει συμβεί (και χωρίς να κάνω κάτι) αλλά τζάμπα η ανησυχία! (Και οι θερμίδες από τις σοκολάτες για να τον ξεκουνήσω, αλλά σημασία!)

Ανέβασα στις " μανούλες Απριλίου" τη φωτό από τη β' επιπέδου (έχω μείνει έκπληκτη που τα κατάφερα, γιατί την επεξεργάστηκα κιόλας...!) και αναρωτιέμαι αν φαίνεται μόνο στο γκουπ ή την βλέπουν όλοι... Θα ήθελα να φαίνεται μόνο στο γκρουπ μας. Τί να κάνω? Μπορεί κάποια να με βοηθήσει? Ευχαριστώωω!

iwanna Mου η φωτογραφια ειναι τελεια!!!εφ οσον δεν φαινεται στον δικο σου τοιχο δεν νομιζω να την βλεπουν κ αλλοι εκτος απο το group μας...

pSC1p2.png

maraki2108 σας την εσκασε για τα καλα!καπως ετσι θα την παθω κ εγω!!!:tongue:

iwanna Μου αστα με το νοσοκομιο!φρικη!και μια χαρα που ειναι μικρουλι το μωρο..θα συμφωνησω!!!;)

angie Μου με το τσιγαρο εγω ειμαι οπως κ πριν στα 2-3 την μερα οπως εχει πει κ ο γιατρος..οσο για το sex....τι ειναι αυτο??τρωγεται???:confused:εχει πολυ καιρο που ειχαμε κανει μια προσπαθεια κ απο τοτε τιποτα..οχι οτι ο συζηγος δεν θελει..εγω ειμαι καπως....:rolleyes:

απο οτι βλεπω οι κλινικες στην Καβαλα μια χαρα τιμουλες εχουν!:-)

εμεις να δουμε πως θα ξεβρακωθουμε!!!:lol::lol:

κ μιας που διαβασα κατι για ονομα του παιδιου...εγω κοριτσια εχω προβλημα με αυτο το θεμα.λεγαμε οτι αν ειναι αγορι θα βγαζαμε το ονομα του πεθερου μου, αλλα τωρα που ισως το ζουζουνι ειναι κοριτσι ο αντρας μου θελει παλι να βγαλει το ονομα της πεθερας μου!δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει το ονομα της..αλλα ρε κοριτσια εγω δεν εχω αδερφια κ πολυ θελω να βγαλω της μανουλας μου το ονομα...ο συζηγος μου ειχε αδερφο κ ετσι οι γονεις του θα ακουσουν σιγουρα το ονομα τους...κ εγω εχω γονεις!δεν φυτρωσα!!:mad::-x@#%$#^&^*

του χω κανει θεμα αρκετες φορες αλλα παραμενει ''παραδοσιακος'' τυπος κ πολυ με νευριαζει!!!!!!

Αχα... Ωραίο θέμα ανοίξατε κορίτσια... :confused: Ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού;;; Εχουμε και εμείς το θεματάκι μας... :mad::x:x Τον πεθερό μου τον λένε Βασίλη και εγώ είμαι βαφτισμένη Βασιλική και θέλει ο άντρας μου να βγάλουμε και τω μωρό Βασίλη........ Ρε κορίτσια δεν μου αρέσει να έχω με το μωράκι μου το ίδιο όνομα... ή θέλει της μαμάς του... Μαρία δηλαδή Μάριος...

Απαπαπαπαπαπαπα

Ενώ εγώ του λέω να βγει ο μπαμπάκας μου (Παναγιώτης) που στην τελική είναι δίπλα μας σε όλες μας τις δυσκολίες... :P αλλά λέει ο αντρούλης μου ότι δεν του αρέσει το όνομα...

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ και κάθε φορά που ξεκινάμε την κουβέντα πάντα τσακωνόμαστε... :-(:sad:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Αχα... Ωραίο θέμα ανοίξατε κορίτσια... :confused: Ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού;;; Εχουμε και εμείς το θεματάκι μας... :mad::x:x Τον πεθερό μου τον λένε Βασίλη και εγώ είμαι βαφτισμένη Βασιλική και θέλει ο άντρας μου να βγάλουμε και τω μωρό Βασίλη........ Ρε κορίτσια δεν μου αρέσει να έχω με το μωράκι μου το ίδιο όνομα... ή θέλει της μαμάς του... Μαρία δηλαδή Μάριος...

Απαπαπαπαπαπαπα

Ενώ εγώ του λέω να βγει ο μπαμπάκας μου (Παναγιώτης) που στην τελική είναι δίπλα μας σε όλες μας τις δυσκολίες... :P αλλά λέει ο αντρούλης μου ότι δεν του αρέσει το όνομα...

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ και κάθε φορά που ξεκινάμε την κουβέντα πάντα τσακωνόμαστε... :-(:sad:

παντα τσακωνομαστε οπως λες..και καταληγουμε εμεις να κλαιμε σαν τους μαλα...ες κ αυτοι να μας κοιτανε με υφος ''εισαι τρελη??''

pSC1p2.png

παντα τσακωνομαστε οπως λες..και καταληγουμε εμεις να κλαιμε σαν τους μαλα...ες κ αυτοι να μας κοιτανε με υφος ''εισαι τρελη??''

Ετσι ακριβώς είναι... Αλλά τι προτείνεις να κάνουμε??? :-(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...