Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Την εκανα στο Μητερα. Γιατρος ο Κομης. Η γιατρος μου ηταν παρουσα. Κανεις απ'τους δυο δεν ανεφερε τιποτα για τον δεικτη που ειναι εκτος. Εμεις παντως καλου κακου κλεισαμε ραντεβου κ στον Ελευθεριαδη που εκανα την αυχενικη κ πραγματικα ηταν πολυ καλος. Μας εξηγουσε τα παντα ο ανθρωπος. Αυτος εδω απλα στο τελος μας ειπε ολα καλα.

Θα παω Παρασκευη βραδυ. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα αυτος ο δεικτης. Θα δουμε.

Τανια μην δινεις σημασια σε ανεγκεφαλους ανθρωπους. Εσυ κανε αυτα που πρεπει για σενα κ το παιδακι σου κι ας τους να λενε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοίταξα και στην ποδηλατούπολη, στα prenatal και στα baby house στην Ανδριανουπόλεως, αλλά εκτός που δεν ενθουσιάστηκα τα βρήκα και πολύ ακριβά.

Τελικά πήρα κούνια, ντουλάπα, συρταριέρα, στρώμα και λίκνο στο χρώμα της οξιάς.Είναι απλά και σκοπεύω να τα αναδείξω με τα αξεσουάρ που θα πάρω.

elisavet μου το Ονειρα δεν ειναι στην Κηφισια?κοντα στην Αδριανουπολεως?

επισης αν μου επιτρεπεις να ρωτησω..γιατι δεν εχω ιδεα..το λικνο ή τα καλαθια τι τιμες παιζουν?????:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καθε χρόνο στις γιορτές πηγαίναμε βόλτα για ώρες στην Αθήνα και τον Εθνικο κήπο. Φέτος δεν νομίζω να πάμε, δεν θα αντέξω. Πέρασα όμως πριν λίγες μέρες από την Αθήνα και ήταν πανέμορφα στολισμένη (ευτυχώς μάζευαν πλέον τα βουνά σκουπίδια)

Α, έκανα αίτημα και για το group μας στο facebook. Ακόμη δεν έχει γίνει αποδεκτό, αλλά από ότι ειδα είναι μόλις 14 κορίτσια. Είσαι εσύ Valia μου;

Βρε κοριτσάκια δεν μπορώ να σας βρω στο face book. Πληκτρολογώ στην αναζήτηση καφε μαμάδες απριλίου 2010 σωστά το κάνω????

φιλιά

Καλημέρα μανούλες!!! Λοιπόν αμα τους στείλεις e-mail στο Ιασω θα σου στείλουν τον τιμοκατάλογο!!! To e-mail είναι: [email protected]

Τι κάνετε μανούλες;;; Από σήμερα είπαν ότι χαλάει και άλλο ο καιρός οπότε όσο μπορούμε προσοχή!!!

Ευχαριστώ valia 81 εστειλα μαιλ και περιμένω τις λυπητερες τώρα

Γεια σας κοριτσια

εκανα και γω τις καθιερωμένες εξετσουλες αιματικριτης σταθερα πεφτει στο 33 ειναι τώρα στα ουρα βρεθηκαν κρυσταλλοι πραγμα το οποιο μου ειπε θελει παρα πολύ νερο για να αποφευχθουν οι πέτρες στα νεφρα και κατ επεκταση και ο κολικός οποτε ειμαι συνεχεια με νερο και συνεχεια τρεχω στην τουαλέτα απελπισία δηλαδή

Ερώτηση: Εχει κάποια κοπέλα προβλημα Θρομβοφιλίας??? Εγώ δυστυχώς έχω και κάθε μέρα ειμαι με αντιπηκτικές ενέσεςι στην κοιλιά--σαν ναρκομανης νοιωθω. Εχει καμια ανάλογη εμπειρία να μοιραστουμε????

Φιλιά

Διαφημίσεις

γεια σας εγκυουλες! ελπιζω να ειστε ολες καλα!

neraidoula χρονια πολλα κ ευτυχισμενα! να εισαι παντα κ ολα να πανε καλα για σενα κ το μωρακι σου κ του χρονου να δοκιμασει κ αυτο λιγακι απο την τουρτα σου!

valia81 πολυ πολυ ωραιο το κρεβατακι! ανυπομονω να παμε κι εμεις να κλεισουμε τον αλλο μηνα!

αυριο θα παμε στο γιατρο να δουμε το μωρουλινι μας!

φιλακια κ καλο βραδυ!

a%3E

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Βρε κοριτσάκια δεν μπορώ να σας βρω στο face book. Πληκτρολογώ στην αναζήτηση καφε μαμάδες απριλίου 2010 σωστά το κάνω????

φιλιά

Για πάτα εδώ!!! ;)

http://www.facebook.com/group.php?gid=193295591889&ref=mf

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Valia81 καλοριζικο! Πολυ ομορφο.

Κοριτσια, μπλις γυρισα απο β' επιπεδου. Ολα καλα, μονο που ο μπεμπης εγινε μπεμπα! Βαλτε με για κοριτσακι λοιπον! Ο γιατρος εκει (στο Μητερα) ειπε οτι ολα καλα. Βεβαια στα αποτελεσματα που μας εδωσε ειδα εναν δεικτη εκτος οριου οποτε δεν ξερω τι να κανω. Σκεφτομαστε μηπως την κανουμε και αλλου για πιο σιγουρα. Θα το σκεφτω.

Σχετικα με το σουτιεν, κι εγω δεν αντεχω να το φοραω μες στο σπιτι με τιποτα. Ακομα ειναι αρκετα μικρο το στηθος μου. Δεν πιστευω να πεσει.

Μπράβο Μαράκι.Με το καλό η μπεμπούλα!!!!!!!!!!!!!!!!Φαντάζομαι την έκπληξή σας!!!!!!!!!!

Όσο για το δείκτη, αν ήταν κάτι σοβαρό θα σας έλεγε να το ψάξετε.Οπότε μην ανησυχείς.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Annie μου εκεί είναι τα Όνειρα, στην Κηφισιά.Από την Όλγας στρίβεις δεξιά στο LIDL.

Τα λίκνα περίπου 200-250 και τα καλάθια 100-150 με την προίκα.Έχει πολύ ωραία πράγματα, πήγαινε να χαζέψεις.

Βας εγώ έχω θρομβοφιλία και κάνω τις clexane 0,4 κάθε βράδυ.Η αλήθεια είναι πως κι εγώ αισθάνομαι σαν ναρκομανής αλλά από την άλλη, επειδή είχα μια παλλίνδρομη πριν αυτήν την εγκυμοσύνη, νιώθω και πιο ασφαλής με τις ενέσεις.Αναγκαίο κακό.....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Annie μου εκεί είναι τα Όνειρα, στην Κηφισιά.Από την Όλγας στρίβεις δεξιά στο LIDL.

Τα λίκνα περίπου 200-250 και τα καλάθια 100-150 με την προίκα.Έχει πολύ ωραία πράγματα, πήγαινε να χαζέψεις.

Βας εγώ έχω θρομβοφιλία και κάνω τις clexane 0,4 κάθε βράδυ.Η αλήθεια είναι πως κι εγώ αισθάνομαι σαν ναρκομανής αλλά από την άλλη, επειδή είχα μια παλλίνδρομη πριν αυτήν την εγκυμοσύνη, νιώθω και πιο ασφαλής με τις ενέσεις.Αναγκαίο κακό.....

Ακριβώς το ίδιο ειαχα και εγώ παλίνδρομη τον ιουνιο που μας περασε αλλά δοξα τω Θεο τον Ιουλιο ξαναεμεινα εγκυος

Τις ιδιες ενέσεiς κνω και εγώ κ κάθε μήνα κάνω μια εξέταση που λεγεται Anti-Xa για την πήξη

καλο κουράγιο ευχομαι και στις δύο

Διαφημίσεις

Καλησπερα εγκυουλες!!!!!!:P

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!:PΝα εισαστε καλα και με το καλο τα μωρακια μας:P:p:p

atlantis να χαιρεσαι την αδερφουλα σου!

maraki με το καλο η μπεμπουλα σου!!!!Αντε μεγαλωνει η λιστα με τα κοριτσακια βλεπω!!!!

Πολλα φιλακια σε ολες σας!!!!!

Χρονια Πολλα Νεραιδουλα! Παντα ευτυχισμενη και με το καλο το μωρακι σου!

Τωρα διαβασα οτι ειχες γενεθλια, συγνωμη. Πολυχρονη κοριτσακι.

Καλο βραδυ σε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...