Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελα τωρα σιγα σιγα θα ηρεμησεις!!!Να σου στειλω λιγο σουφλε σοκολατα

με παγωτο βανιλια και σιροπι σοκολατα να ερθεις στα ισα σου??????

σταματααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασικά λίγο βλάκας νιώθω που πήγα μέχρι το μαιευτήριο, δεν μου αρέσει αυτό το panic mode αλλά αφού το είπε ο γιατρός εγώ τί να πώ... Δεν το ρισκάρεις να μην πας.... Τώρα με έχει πιάσει μια νευρικότητα που δεν την είχα πριν.

Πολύ καλά έκανες. Φυσικά και έπρεπε να πας, ειδικά αφού σου το είπε κι ο γιατρός.

Μάλλον τώρα αρχίζεις να συνειδητοποιεις ότι παραλίγο να γεννήσεις απόψε και σίγουρα αγχώνεσαι, λογικό.

Δημητρούλα καλά είμαι, ευχαριστώ πολύ. Νύσταξα όμως. Μάλλον θα σας αποχαιρετίσω για απόψε. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Όχι, μην έρθεις. Αφού σου είπε ο γιατρός όχι μην το ρισκάρεις. Γράφαμε συγχρόνως πριν και δεν το'χα δει.

Και θα μείνω στο σπίτι?? Μπα... θα πάω στο Έλενα αύριο το πρωί να πάρω τον αριθμό πρωτοκόλλου για να μπεί ο καλός μου στις ωδίνες...απλά θα πάω με ταξάκι...θα παρακάμψω τα μμμ

GaiGp3.png

Έχεις τέτοιο πράγμα εκεί???????????????????

Για κακη μου τυχη εχω!!!!Ειδες τι μου εκανες ε?????Με ειχες σε αγωνια 2 ωρες και δεν μπορουσα να φαω τιποτα και τωρα ντολμαδακια, σουφλε σοκολατα με παγωτο.....εχω και κατι cocies σοκολατα!!!!!!Αστα να πανε!!!!

Αντε ελατε να φαμε!!!!

Διαφημίσεις

Πολύ καλά έκανες. Φυσικά και έπρεπε να πας, ειδικά αφού σου το είπε κι ο γιατρός.

Μάλλον τώρα αρχίζεις να συνειδητοποιεις ότι παραλίγο να γεννήσεις απόψε και σίγουρα αγχώνεσαι, λογικό.

Δημητρούλα καλά είμαι, ευχαριστώ πολύ. Νύσταξα όμως. Μάλλον θα σας αποχαιρετίσω για απόψε. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλες.

Φιλάκια πολλά Μαράκι!!!!

Θα τα πούμε αύριο!! Φιλάκια στη Αθηνούλα!!

GaiGp3.png

Για κακη μου τυχη εχω!!!!Ειδες τι μου εκανες ε?????Με ειχες σε αγωνια 2 ωρες και δεν μπορουσα να φαω τιποτα και τωρα ντολμαδακια, σουφλε σοκολατα με παγωτο.....εχω και κατι cocies σοκολατα!!!!!!Αστα να πανε!!!!

Αντε ελατε να φαμε!!!!

Πες δ/νση και ήρθα (δεν κάνω πλάκες εγώ, θα με δεις με το κουτάλι μπροστά σου....)

:mrgreen::mrgreen:

GaiGp3.png

Αντε ελατε να φαμε!!!!

πωπω ρε γμτ που μενεις?????να βαλω παπουτσια κ να ρθω!!!!!με τις πυτζαμες!!!!οδηγαω κιολας αμα λαχει!!!χαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Και θα μείνω στο σπίτι?? Μπα... θα πάω στο Έλενα αύριο το πρωί να πάρω τον αριθμό πρωτοκόλλου για να μπεί ο καλός μου στις ωδίνες...απλά θα πάω με ταξάκι...θα παρακάμψω τα μμμ

Καλά θα κάνεις. Μιά φίλη μου έλεγε νωρίτερα ότι το δεύτερο παιδί της παραλίγο να το γεννήσει στο Μετρό. Ένιωθε το κεφαλάκι από κάτω. Τόσο εύκολη γέννα είχε. Και στο πρώτο της, έφτασε στο μαιευτήριο με 8 διαστολή. Ουτε επισκληρίδιο δεν πρόλαβαν να της κάνουν. Με 2 σπρωξιές βγήκε. Μακάρι όλες να έχουμε τόσο εύκολες γέννες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

πωπω ρε γμτ που μενεις?????να βαλω παπουτσια κ να ρθω!!!!!με τις πυτζαμες!!!!οδηγαω κιολας αμα λαχει!!!χαχαχα

Σας περιμενω!!!!!!Νεα Ιωνια μενω.........................

Διαφημίσεις

Πες δ/νση και ήρθα (δεν κάνω πλάκες εγώ, θα με δεις με το κουτάλι μπροστά σου....)

:mrgreen::mrgreen:

Εχω κουταλια αγαπη μου και μεγαλα κιολας!!!!Για να τρωμε το παγωτο μεσα απο τον κουβα

και να το ευχαριστιωμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χιχιχιχιχιχι

ναι...κ εγω Θεσσαλονικη...αν ξεκινησω τωρα..θα χει μεινει τιποτα?????χαχαχα

canstock0537724.jpg

Και δεν πεταγεσαι χρυση μου στον Χατζη που εχει και γαμω τα γλυκα?????

Νομιζω κανει και deliveri ε?????

Κοριτσάκια άρχισα να νυστάζω κι εγώ τώρα. Εφυγε η υπερένταση, χαλαρώσαμε και γέρνουν τα βλέφαρα... :)

Μας εύχομαι ένα ήρεμο βράδυ! Ονειρα γλυκά! Εστω και χωρίς σουφλε σοκολάτας.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...