Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Είχα κ εγώ ελιά πάνω στο χείλος στα γεννητικά φαντάσου (σορρυ για την έκφραση) κ πήγα κ την αφαίρεσα πριν χρόνια γιατί εμένα άλλαζε κ χρώμα.Καλό είναι να την ελέγξεις κ να την αφαιρέσεις.Εμένα της έκαναν κ βιοψία.Μην το αμελείς.

Θα πάω σίγουρα μετά τη γέννα με το καλό να την αφαιρέσω, θα ζητήσω και βιοψία. Μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα μεγάλωσε σε μικρό χρονικό διάστημα που ούτε καν το κατάλαβα!!

πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

βρε μπας και υπαρχει πιθανοτητα φυσολογικης εγκυμοσυνης; πολλα εχουμε διαβασει εδω μεσα….

εγω παντως ειχα ενα θηλωμα που μεγαλωσε στην εγκυμοσυνη και τελικα το αφαιρεσαμε στον 8ο μηνα. μου εκανε τοπικη αναισθησια και το αφαιρεσε με λειζερ. οποτε ρωτα γυναικολογο και δερματολογο αν κρινουν οτι χρειαζεται και μπορει να αφαιρεθει και τωρα ισως. ειδαλλως το αφηνεις για μετα τη γεννα. 

Την επόμενη βδομάδα θα το αναφέρω στο γιατρό να δω τι θα μου πει. Ευχαριστώ πολύ!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που είσαι αρχηγέ μου και έψαχνα ποστ σου να πατήσω τώρα.....

Είσαι καλύτερα εσύ? Όλα ήρεμα έτσι?

ΗΡΕΜΗΣΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!:oops::-D

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΗΡΕΜΗΣΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!:oops::-D

Οπότε τώρα ξέρουμε το κόλπο να σε ηρεμούμε!!!! Όποτε μας κλατάρεις θα ρίχνουμε μία βόλτα μέχρι το μαιευτήριο...:-D:-D να σε αποπροσανατολίζουμε...

GaiGp3.png

χαχαχαχαχα ρε τέρας πέτα και κανένα ντολμαδάκι από 'δω και έτσωγα το κοτόπουλο με την τσιγκουνιά πριν μην γίνει τπτ και με βάλουν μέσα και είμαι με την πατάτα στο στόμα....

Αλλά το άγχος είναι γεγονός....

Βρε αγαπουλα πεινασα αλλο τοσο με την αναμονη που τα εφαγα σε 2 λεπτα!!

Να φανταστεις δεν προλαβα να σου απαντησω μολις εστειλες το πρωτο μηνυμα....ετρεξα κατευθειαν στα ντολμαδακια!!!!Χιχι!!!Αν ελεγες εκεινη την ωρα οτι πεινας θα σου εστελνα οοοολο το πιατο!!

Διαφημίσεις

Βασικά λίγο βλάκας νιώθω που πήγα μέχρι το μαιευτήριο, δεν μου αρέσει αυτό το panic mode αλλά αφού το είπε ο γιατρός εγώ τί να πώ... Δεν το ρισκάρεις να μην πας.... Τώρα με έχει πιάσει μια νευρικότητα που δεν την είχα πριν.

GaiGp3.png

Βασικά λίγο βλάκας νιώθω που πήγα μέχρι το μαιευτήριο, δεν μου αρέσει αυτό το panic mode αλλά αφού το είπε ο γιατρός εγώ τί να πώ... Δεν το ρισκάρεις να μην πας.... Τώρα με έχει πιάσει μια νευρικότητα που δεν την είχα πριν.

Χαλαρά τώρα. Ξέρεις ότι η μικρή ετοιμάζεται. Το δρόμο τον ξέρει και θα πάρει και μια στροφή όταν είναι να βγει για να μην ταλαιπωρηθείτε.

Πάρε βαθιές αναπνοές και σε λίγο αντε να χωθείς στην αγκαλιά του καλού σου!

X4pTp3.png

Ελα τωρα σιγα σιγα θα ηρεμησεις!!!Να σου στειλω λιγο σουφλε σοκολατα

με παγωτο βανιλια και σιροπι σοκολατα να ερθεις στα ισα σου??????

Διαφημίσεις

Βρε αγαπουλα πεινασα αλλο τοσο με την αναμονη που τα εφαγα σε 2 λεπτα!!

Να φανταστεις δεν προλαβα να σου απαντησω μολις εστειλες το πρωτο μηνυμα....ετρεξα κατευθειαν στα ντολμαδακια!!!!Χιχι!!!Αν ελεγες εκεινη την ωρα οτι πεινας θα σου εστελνα οοοολο το πιατο!!

Στην πείνα σας είχα?

Κακό αυτό...

Τί να κεράσω τώρα?

GaiGp3.png

Ελα τωρα σιγα σιγα θα ηρεμησεις!!!Να σου στειλω λιγο σουφλε σοκολατα

με παγωτο βανιλια και σιροπι σοκολατα να ερθεις στα ισα σου??????

Έχεις τέτοιο πράγμα εκεί???????????????????

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...