Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οπότε ξεκούραση Βίκυ μου κι αγιος ο Θέος!

Σε ευχαριστώ Αννυ μου , αυτό θα κάνω , θα ξεκουραστώ λιγάκι (έτσι λέω εγώ δλδ..)

Δεν πειράζει κάναμε πρόβα! Όπως κάνουν τις ασκήσεις πυρκαγιάς ένα πράγμα!

Βίκυ, εσύ να είσαι καλά κι αν δε γίνει σήμερα, θα γίνει κάποια στιγμή σύντομα!

Βάζω τη μαμά μου για ύπνο (!) οπότε σας καληνυχτώ κι εγώ!

Φιλάκια και εύχομαι μια ήρεμη νύχτα σε όλες!

Πρόβα generale!!! Το Ελενα από το σπίτι μου είναι 14 λεπτά το βράδυ...:-D:-D

Καληνύχτα και φιλάκια πολλά Ιωάννα μου!!

Ευκαιρία λοιπόν να ξεκουραστείς! Εννοείται πως ξεχνάς τη γυμναστικούλα και μη σου πω και την οδήγηση ετσι;

Μπράβο πάντως στο γιατρό σου! Πολύ καλός!

Πως ένιωσες πριν, όταν πίστεψες ότι ήρθε η ώρα; Αγχώθηκες; Χάρηκες; Ολα μαζί;

Εμείς παντως ήμαστε όλες δίπλα σου!

Εγώ έλεγα , μπα δεν μπορεί, δεν είχα καθόλου πόνους και δεν είχαν σπάσει τα νερά. Απλά πολλές ακανόνιστες συσπάσεις και τα άλλα ευρήματα. Δεν αγχώθηκα ιδιαίτερα, εξάλλου όλα είναι έτοιμα, είχα κάνει και πιστολάκι..:-D:-D

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς το Μαράκι μου, λες αύριο να έρθω? Θα σου πω το πρωί πως θα είναι τα πράγματα, ίσως να κάνω κανα-δυο μέρες αποχή και ξεκούραση μην έχουμε άλλα.....δεν θέλω να γίνει τίποτα από τώρα, κάτι θα ξέρει που λέει ο ντόκτορ να περιμένουμε λιγάκι ακόμα...

Όχι, μην έρθεις. Αφού σου είπε ο γιατρός όχι μην το ρισκάρεις. Γράφαμε συγχρόνως πριν και δεν το'χα δει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Σε ευχαριστώ Αννυ μου , αυτό θα κάνω , θα ξεκουραστώ λιγάκι (έτσι λέω εγώ δλδ..)

Πρόβα generale!!! Το Ελενα από το σπίτι μου είναι 14 λεπτά το βράδυ...:-D:-D

Καληνύχτα και φιλάκια πολλά Ιωάννα μου!!

Εγώ έλεγα , μπα δεν μπορεί, δεν είχα καθόλου πόνους και δεν είχαν σπάσει τα νερά. Απλά πολλές ακανόνιστες συσπάσεις και τα άλλα ευρήματα. Δεν αγχώθηκα ιδιαίτερα, εξάλλου όλα είναι έτοιμα, είχα κάνει και πιστολάκι..:-D:-D

Ε αφού είχες κάνει πιστολάκι!! :mrgreen: Ολα in order!

Φάληρο-Ελενα 14 λεπτά!! Απίστευτο!

X4pTp3.png

αντε βρε ΒΙΚΑΚΙ ΚΟΝΤΕΨΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΙΣ!!!ΑΦΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΧΑ ΧΑ!ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ?? Η ΜΙΚΡΗ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΤΟΜΗ ΤΟΥΜΠΑ Κ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ Κ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ?ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ?? ΟΥΦ ΗΣΥΧΑΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ,ΜΕ ΚΥΡΙΕΥΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι εμείς αγχωθήκαμε περισσότερο από σένα. Μπράβο ψυχραιμία! Ευτυχώς εγώ μόλις μπήκα μετά από λίγα λεπτά απάντησες οπότε δεν πρόλαβα να αγχωθώ για πολύ ώρα. Οι υπόλοιπες που περιμέναν τόσες ώρες νέα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καληνυχτα ΑΝΝΥ * !!!

ΜΑΡΑΚΙ ΑΣΕ,2 ΩΡΕΣ ΣΚΑΣΑΜΕ...ΕΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ Η ΒΙΚΥ ΓΕΝΝΑΕΙ!ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ!!! ΧΑΧΑ!ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΑΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Ευκαιρία λοιπόν να ξεκουραστείς! Εννοείται πως ξεχνάς τη γυμναστικούλα και μη σου πω και την οδήγηση ετσι;

Μπράβο πάντως στο γιατρό σου! Πολύ καλός!

Πως ένιωσες πριν, όταν πίστεψες ότι ήρθε η ώρα; Αγχώθηκες; Χάρηκες; Ολα μαζί;

Εμείς παντως ήμαστε όλες δίπλα σου!

Θα το πιστέψεις ότι πήρα το κινητό μου μαζί να σας στείλω sms αλλά πηγαίναμε από το ένα θάλαμο στον άλλον αλλού για εξέταση αλλού για υπέρηχο αλλού για nst και δεν πρόλαβα να σας γράψω... αλλά μόλις μπήκα σπίτι βουρ στο laptop......συγκινήθηκα βλέποντας ότι γράφατε......πραγματικά..

Περιεγραψέ μας....

Έγινε κόκκινος (δεν του το είπα) μετά άρχισε να φωνάζει που περιφερόμουν με τις πετσέτες (θα κρυώσειςςςςςςς) και έλεγε έτοιμη η βαλίτσα? είναι κατι άλλο? πως είσαι, τί νιώθεις κλπ... Εγώ σέρβιρα κοτοπουλάκι φάγαμε και μετά που σας έγραψα πήρα τον γιατρό και του λέω πάμε μέχρι το νοσοκομείο? η βαλίτσα μου λέειιιιιι:mrgreen::mrgreen::mrgreen: άσε την βαλίτσα χρυσέ μου του λέω θα ξανάρθουμε πιθανότατα....

Τέρας ψυχραιμίας εγώ (τα είχα παίξει μάλλον...)

Θα έλεγα να μην πας για γυμναστική. Και καλά να νιώθεις τώρα πρέπει να μαζεύεις δυνάμεις!

Τώρα θα ήθελα μία δυναμωτική cheesecake αλλά πού να βρείς τέτοια ώρα....:cool::cool::cool:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Απαπα!!!Πολυ αγχος ειναι η αληθεια!!!Που να το περναγαμε κι εμεις!!!!

Χαχα!!!Ε ρε γλεντια.........Εγω να φανταστεις πεινουσα πριν μας πεις οτι

ειχες αυτα τα συμπτωματα ε αυτες της 2 ωρες που ελειπες δεν μπορουσα να βαλω μπουκια στο στομα μου!Τωρα που γυρισες και μες ειπες τι εγινε και μου εφυγε το αγχος εφαγα ενα πιατο ντολμαδακια:confused::confused:

καληνυχτα ΑΝΝΥ * !!!

ΜΑΡΑΚΙ ΑΣΕ,2 ΩΡΕΣ ΣΚΑΣΑΜΕ...ΕΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ Η ΒΙΚΥ ΓΕΝΝΑΕΙ!ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ!!! ΧΑΧΑ!ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΑΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??

Που είσαι αρχηγέ μου και έψαχνα ποστ σου να πατήσω τώρα.....

Είσαι καλύτερα εσύ? Όλα ήρεμα έτσι?

GaiGp3.png

ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!ΑΝ ΓΕΝΝΑΩ ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ 5 ΚΙΛΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΩ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΩ ΤΟΝ 1ο ΠΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Θα το πιστέψεις ότι πήρα το κινητό μου μαζί να σας στείλω sms αλλά πηγαίναμε από το ένα θάλαμο στον άλλον αλλού για εξέταση αλλού για υπέρηχο αλλού για nst και δεν πρόλαβα να σας γράψω... αλλά μόλις μπήκα σπίτι βουρ στο laptop......συγκινήθηκα βλέποντας ότι γράφατε......πραγματικά..

Εννοείται πως σε σκεφτόμασταν! Και μάλλον είχαμε την αγωνία τη δική σου επί όσες ήμασταν!

Έγινε κόκκινος (δεν του το είπα) μετά άρχισε να φωνάζει που περιφερόμουν με τις πετσέτες (θα κρυώσειςςςςςςς) και έλεγε έτοιμη η βαλίτσα? είναι κατι άλλο? πως είσαι, τί νιώθεις κλπ... Εγώ σέρβιρα κοτοπουλάκι φάγαμε και μετά που σας έγραψα πήρα τον γιατρό και του λέω πάμε μέχρι το νοσοκομείο? η βαλίτσα μου λέειιιιιι:mrgreen::mrgreen::mrgreen: άσε την βαλίτσα χρυσέ μου του λέω θα ξανάρθουμε πιθανότατα....

Τέρας ψυχραιμίας εγώ (τα είχα παίξει μάλλον...)

Τι γλυκός μωρέ! Εσύ πάλι πιο πολύ σοκαρισμένη μου ακούγεσαι.

Τώρα θα ήθελα μία δυναμωτική cheesecake αλλά πού να βρείς τέτοια ώρα....:cool::cool::cool:

Θανούλης->μηχανάκι->ζαχαροπλαστείο

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

X4pTp3.png

Απαπα!!!Πολυ αγχος ειναι η αληθεια!!!Που να το περναγαμε κι εμεις!!!!

Χαχα!!!Ε ρε γλεντια.........Εγω να φανταστεις πεινουσα πριν μας πεις οτι

ειχες αυτα τα συμπτωματα ε αυτες της 2 ωρες που ελειπες δεν μπορουσα να βαλω μπουκια στο στομα μου!Τωρα που γυρισες και μες ειπες τι εγινε και μου εφυγε το αγχος εφαγα ενα πιατο ντολμαδακια:confused::confused:

χαχαχαχαχα ρε τέρας πέτα και κανένα ντολμαδάκι από 'δω και έτσωγα το κοτόπουλο με την τσιγκουνιά πριν μην γίνει τπτ και με βάλουν μέσα και είμαι με την πατάτα στο στόμα....

Αλλά το άγχος είναι γεγονός....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...