Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα και πάλι....

Μόλις γύρισα από το μαιευτήριο, Δήμητρα είδες που το μελετούσα το καρδιοτοκογράφημα? έκανα και από τούτο.....

Προετοιμαζόμαστε και ελπίζουμε όχι σύντομα για να μην ταλαιπωρηθώ γιατί η μικρή κοιτάζει τα αστέρια από εμπρός... Η βλέννη αυτή ήταν διαστολική κάπως έτσι το είπε τεσπά, κάνει ο οργανισμός προεργασία κλπ... αλλά ανακαλύψαμε ότι κάνω αρκετές συσπάσεις τις οποίες δεν αντιλαμβανόμουν μέχρι πρότινος. Αρα δεν γεννάμε απόψε...λάθος συναγερμός.

Πήγες και γύρισες βρε θηρίο! Ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες Βικάκι!

Ολα καλά! Προετοιμάζεσαι λοιπόν! Τέλεια!

Σου είπαν τι να προσέξεις; Αν γίνει κάτι;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΚΑΣΑΜΕ!

ποτε πηγες κ γυρησες ρε θηριο?δηλαδη τι ειναι αυτη η βλενη?δεν ειναι το πωμα???

κ ποτε θα γυρησει η μικρη???

Πολύ καλές οι ερωτήσεις σου!!!! Πες μας Βίκυ, πες μας!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλησπέρα και πάλι....

Μόλις γύρισα από το μαιευτήριο, Δήμητρα είδες που το μελετούσα το καρδιοτοκογράφημα? έκανα και από τούτο.....

Προετοιμαζόμαστε και ελπίζουμε όχι σύντομα για να μην ταλαιπωρηθώ γιατί η μικρή κοιτάζει τα αστέρια από εμπρός... Η βλέννη αυτή ήταν διαστολική κάπως έτσι το είπε τεσπά, κάνει ο οργανισμός προεργασία κλπ... αλλά ανακαλύψαμε ότι κάνω αρκετές συσπάσεις τις οποίες δεν αντιλαμβανόμουν μέχρι πρότινος. Αρα δεν γεννάμε απόψε...λάθος συναγερμός.

Nα σαι καλα βρε Βικακυ!!!!Θα σκαγαμε!!!Δεν πειραζει δεν ηθελε η μικρη!!

Τι να κανουμε?Για να καθετε η μικρη εκει μεσα κατι παραπανω ξερει;);););)

;);););););)Χιχι!!

Δεν πειράζει Βικάκι μου! Ηταν πολύ ωραίο πάντως! Όπως και να έχει πλησιάζει ο καιρός!!!

Επικίνδυνα...

ΣΚΑΣΑΜΕ!

ποτε πηγες κ γυρησες ρε θηριο?δηλαδη τι ειναι αυτη η βλενη?δεν ειναι το πωμα???

κ ποτε θα γυρησει η μικρη???

Δεν είναι το πώμα, δεν έχει καμία εξάλειψη ο τράχηλός μου αλλά είναι μαλακός, τώρα για το πότε θα γυρίσει μάλλον κανείς δεν το ξέρει....

Πήγες και γύρισες βρε θηρίο! Ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες Βικάκι!

Ολα καλά! Προετοιμάζεσαι λοιπόν! Τέλεια!

Σου είπαν τι να προσέξεις; Αν γίνει κάτι;

Πήγα μόλις στέγνωσα το μαλλί γιατί είχα πολλά πετρώματα και μου λέει ο γιατρός έλα ξεκινάμε παρέα να πάμε να ρίξουμε μία ματιά.Μάλλον επειδή δεν τον έχω πάρει ποτέ τηλ. για τπτ γι'αυτό ανησύχησε. Αλλά το αίμα αυτό εξακολουθεί να υπάρχει αλλά είναι σκούρου χρώματος δλδ παλιό. Το από πότε ποιός ξέρει...

Μου είπε να μην κουράζομαι, να μην τρέχω κλπ γυμναστική και σια γιατί αν μου σπάσουν από τώρα τα νερά θα ταλαιπωρηθώ πολύ αν μπω σε τοκετό. Οπότε κάνουμε την κοτούλα.... Μωρέ ταλαιπωρήθηκα λιγάκι αυτές τις μέρες με την πλημμύρα....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Βικάκι μόλις σου έγραφα μήνυμα! Και νόμιζα πως ήρθε η ώρα... Μας ξεγέλασε η κοντέσσα. Οπότε θα σε δω αύριο υποθέτω ε?

Άντε, όλα καλά να πάνε και όποτε θέλει ας είναι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Λαθος συναγερμος ... οκ Βικακυ κι εμεις ξενυχτουσαμε μπας και μαθουμε νεα σου

Ολα καλα λοιπον!

Σας αφηνω γιατι δεν την παλευω

Φιλακια

Φιλάκια Ειρήνη μου,

εμείς έχουμε ραντεβού μέσα μην ξεχνιόμαστε...:-D

Καληνύχτα!!!

GaiGp3.png

Δεν πειράζει κάναμε πρόβα! Όπως κάνουν τις ασκήσεις πυρκαγιάς ένα πράγμα!

Βίκυ, εσύ να είσαι καλά κι αν δε γίνει σήμερα, θα γίνει κάποια στιγμή σύντομα!

Βάζω τη μαμά μου για ύπνο (!) οπότε σας καληνυχτώ κι εγώ!

Φιλάκια και εύχομαι μια ήρεμη νύχτα σε όλες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Πήγα μόλις στέγνωσα το μαλλί γιατί είχα πολλά πετρώματα και μου λέει ο γιατρός έλα ξεκινάμε παρέα να πάμε να ρίξουμε μία ματιά.Μάλλον επειδή δεν τον έχω πάρει ποτέ τηλ. για τπτ γι'αυτό ανησύχησε. Αλλά το αίμα αυτό εξακολουθεί να υπάρχει αλλά είναι σκούρου χρώματος δλδ παλιό. Το από πότε ποιός ξέρει...

Μου είπε να μην κουράζομαι, να μην τρέχω κλπ γυμναστική και σια γιατί αν μου σπάσουν από τώρα τα νερά θα ταλαιπωρηθώ πολύ αν μπω σε τοκετό. Οπότε κάνουμε την κοτούλα.... Μωρέ ταλαιπωρήθηκα λιγάκι αυτές τις μέρες με την πλημμύρα....

Ευκαιρία λοιπόν να ξεκουραστείς! Εννοείται πως ξεχνάς τη γυμναστικούλα και μη σου πω και την οδήγηση ετσι;

Μπράβο πάντως στο γιατρό σου! Πολύ καλός!

Πως ένιωσες πριν, όταν πίστεψες ότι ήρθε η ώρα; Αγχώθηκες; Χάρηκες; Ολα μαζί;

Εμείς παντως ήμαστε όλες δίπλα σου!

X4pTp3.png

Αχ Βικάκι μόλις σου έγραφα μήνυμα! Και νόμιζα πως ήρθε η ώρα... Μας ξεγέλασε η κοντέσσα. Οπότε θα σε δω αύριο υποθέτω ε?

Άντε, όλα καλά να πάνε και όποτε θέλει ας είναι.

Καλώς το Μαράκι μου, λες αύριο να έρθω? Θα σου πω το πρωί πως θα είναι τα πράγματα, ίσως να κάνω κανα-δυο μέρες αποχή και ξεκούραση μην έχουμε άλλα.....δεν θέλω να γίνει τίποτα από τώρα, κάτι θα ξέρει που λέει ο ντόκτορ να περιμένουμε λιγάκι ακόμα...

GaiGp3.png

Καλώς το Μαράκι μου, λες αύριο να έρθω? Θα σου πω το πρωί πως θα είναι τα πράγματα, ίσως να κάνω κανα-δυο μέρες αποχή και ξεκούραση μην έχουμε άλλα.....δεν θέλω να γίνει τίποτα από τώρα, κάτι θα ξέρει που λέει ο ντόκτορ να περιμένουμε λιγάκι ακόμα...

Θα έλεγα να μην πας για γυμναστική. Και καλά να νιώθεις τώρα πρέπει να μαζεύεις δυνάμεις!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...