Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Neverstop είπε:

Τί λες τώρα!!! Και ξέρω τουλάχιστον πέντε έξι κοπέλες που έμειναν σ αυτόν με την πρώτη εξωσωματικη έγκυες!  Κρίμα αν είπε κάτι τόσο άκομψο. Όπως και να έχει θα πας σε όποιον σου ταιριάξει γιατί δεν ψάχνουμε όλες τα ίδια πράγματα σε έναν γιατρό και μάλιστα εξωσωματικο.

Εντάξει μπορεί να έτυχε αλλά μου είχε φανεί άκομψο. Ημουν 26-27 χρονών τότε και λέω τι μου λέει τώρα αυτός. Η μητέρα μου είναι πάρα πολυ ευχαριστημένη αλλά κάπως μου είχε κάτσει άσχημα η σύγκριση.

πρίν από 10 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι😅😅😅😅 άσε με εμένα εγώ στη διατροφή μέχρι πέμπτο πρόσεχα μετά αφέθηκα. Δεν είμαι καλό παράδειγμα

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις εγκυμοσύνη και μωρό. Βγάλτο από το μυαλό σου αυτό. Επίσης στον κύκλο μου τα δύο χρόνια των εξωσωματικων έκαναν παιδί όλες όσες είχαν μείνει και άλλες πόσες δεύτερο και τρίτο. Κάποια στιγμή είχα φάει φρίκη αλήθεια! 

Προς το παρόν σκοπεύω να μην με παραπέμψουν κατευθείαν σε δότρια χωρίς να προσπαθήσω ακόμα. Ισως κάποια στιγμή συμβεί αλλά θέλω να προσπαθήσω όσο γίνεται.
      Καλά εγώ έχω ξεγράψει πάνω από ένα παιδί πλέον 😂 Λέω ας κάνω ένα και είμαι υπέρευχαριστημένη, αλήθεια.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κορτισια!!!

τι κανετε;

καιρο εχω να σας μιλησω ευχομαι να εισαστε ολες καλα και τα μωρουλια σας το ιδιο!

σημερα εγω εκανα καμπυλη ζαχαρου ουφ τι μαρτυριο εκανε καμια σας;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Αν λες εσύ βρε ότι είναι νωρίς... εγώ τι να πω που τα έκλεισα πριν 2 εβδομάδες;;; Από που τα πήρες;;; Με το καλό κοπέλα μου!!! ;)

Από τη Θεσσαλονίκη, Όνειρα λέγεται το κατάστημα και έχει τα ιταλικά έπιπλα baby expert.Τελικά αν αρχίσεις να κοιτάς τέτοια θα πάρεις, είναι δύσκολο να κρατηθείς!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

αύριο απόγευμα πάω κι εγώ στο γιατρό και περιμένω πως και πως να δω τη μικρούλα μου!

Άντε με το καλό!!!!!!!!!Πώς πάει ο αιματοκρίτης;Εγώ θα τον ελέγξω πάλι την Παρασκευή

καλημέρα vatraxaki!

καλά αποτελέσματα για την καμπύλη!

πιστεύω οτι αύριο θα μου πεί κι εμένα να κάνω..δεν πειράζει,θα τα πιω κι αυτά τα ποτήρια....αρκεί να είναι καλά το ζουζουνάκι μου!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

elisavet μου πριν μια εβδομάδα είχα 8.7 αιμοσφαιρίνη,σε λίγες μέρες θα ξανακάνω.

καλά αποτελέσματα και σε σένα!

μακάρι Θεέ μου να τη γλυτώσουμε..

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Τί κάνετε σήμερα; Ελπίζω όλα καλά!

Το μόνο θετικό είναι ότι έγραψα τις εξετάσεις μου κι ότι κάνουν μαθήματα ανώδυνου τοκετού δωρεάν.

Τα μαθήματα είναι 3 και γίνονται μετά τον 8ο από ειδεικευμένη μαία, για να έχουμε βγει σε άδεια μιας και τα μαθήματα γίνονται πρωινές ώρες.

Το 1ο μάθημα αφορά τα αναλωσιμα που χρειάζονται για την υποδοχή του μωρού καθώς και γενικές πληροφορίες για την έναρξη του τοκετού.

Το 2ο, ασκήσεις ανώδυνου τοκετού.

Το 3ο, επανάληψη των ασκήσεων, οδηγίες για την προετοιμασία του σπιτιού και θηλασμός.

Αν την εξυπηρετεί κάποια από εσάς μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο 9406420.

Δεν ήξερα ότι κάνει και το ΙΚΑ τέτοια μαθήματα... Αυτό βέβαια για Αθήνα, φαντάζομαι.

neraidoula, χρόνια πολλά και με το καλό το μωράκι σου!

atlantis, εύχομαι να το απολαύσεις το μωρό σου σήμερα! Για τη β' επιπέδου πας ή για απλή επίσκεψη; Καλή επιτυχία πάντως! Να χαίρεσαι και την αδερφή σου! Δεν πειράζει για μια χρονιά να τα χάσεις τα γενέθλια! Σκέψου ότι του χρόνου θα της ευχηθείς μαζί με το ανηψάκι της!

maraki, και σε σένα καλή επιτυχία και περιμένουμε τα νέα σου!

Για το σουτιέν που λέτε, στο σπίτι ούτε κι εγώ φοράω, ούτε φορούσα ποτέ γιατί δεν ήταν ποτέ βαρύ το στήθος μου (ωραία το έθεσα! ;)) και τώρα ανέβηκα ένα μόνο ένα νουμερο... Τόσο τραγικό είναι; Εδώ ανυπομονώ να το βγάλω όταν γυρίζω απ' έξω, θα πρέπει να το έχω όλη μέρα; :-(

Έχω μια νύστα... Άντε, να κάνω τις φακές και να την πέσω λίγο...

Φιλιά!!!

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Από τη Θεσσαλονίκη, Όνειρα λέγεται το κατάστημα και έχει τα ιταλικά έπιπλα baby expert.Τελικά αν αρχίσεις να κοιτάς τέτοια θα πάρεις, είναι δύσκολο να κρατηθείς!!!!!!!!

Μεγια τα επιπλακια σου, με το καλο να ερθει και το μωρο σας γαι να τα χαρειτε. Φαντάζομαι οτι τωρα θα ανυπομονεις ποτε θα στα φερουν για να ετοιμασεις το δωματιο?

Αλήθεια που είναι αυτο το μαγαζι γιατι δεν το ξερω. Κοιταξες και σε αλλα μαγαζια Θεσσαλονικη?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Μεγια τα επιπλακια σου, με το καλο να ερθει και το μωρο σας γαι να τα χαρειτε. Φαντάζομαι οτι τωρα θα ανυπομονεις ποτε θα στα φερουν για να ετοιμασεις το δωματιο?

Αλήθεια που είναι αυτο το μαγαζι γιατι δεν το ξερω. Κοιταξες και σε αλλα μαγαζια Θεσσαλονικη?

Κοίταξα και στην ποδηλατούπολη, στα prenatal και στα baby house στην Ανδριανουπόλεως, αλλά εκτός που δεν ενθουσιάστηκα τα βρήκα και πολύ ακριβά.

Τελικά πήρα κούνια, ντουλάπα, συρταριέρα, στρώμα και λίκνο στο χρώμα της οξιάς.Είναι απλά και σκοπεύω να τα αναδείξω με τα αξεσουάρ που θα πάρω.

Διαφημίσεις

Valia81 καλοριζικο! Πολυ ομορφο.

Κοριτσια, μπλις γυρισα απο β' επιπεδου. Ολα καλα, μονο που ο μπεμπης εγινε μπεμπα! Βαλτε με για κοριτσακι λοιπον! Ο γιατρος εκει (στο Μητερα) ειπε οτι ολα καλα. Βεβαια στα αποτελεσματα που μας εδωσε ειδα εναν δεικτη εκτος οριου οποτε δεν ξερω τι να κανω. Σκεφτομαστε μηπως την κανουμε και αλλου για πιο σιγουρα. Θα το σκεφτω.

Σχετικα με το σουτιεν, κι εγω δεν αντεχω να το φοραω μες στο σπιτι με τιποτα. Ακομα ειναι αρκετα μικρο το στηθος μου. Δεν πιστευω να πεσει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Valia81 καλοριζικο! Πολυ ομορφο.

Κοριτσια, μπλις γυρισα απο β' επιπεδου. Ολα καλα, μονο που ο μπεμπης εγινε μπεμπα! Βαλτε με για κοριτσακι λοιπον! Ο γιατρος εκει (στο Μητερα) ειπε οτι ολα καλα. Βεβαια στα αποτελεσματα που μας εδωσε ειδα εναν δεικτη εκτος οριου οποτε δεν ξερω τι να κανω. Σκεφτομαστε μηπως την κανουμε και αλλου για πιο σιγουρα. Θα το σκεφτω.

Σχετικα με το σουτιεν, κι εγω δεν αντεχω να το φοραω μες στο σπιτι με τιποτα. Ακομα ειναι αρκετα μικρο το στηθος μου. Δεν πιστευω να πεσει.

Μαράκι μπράβο!!! Ωστε μπέμπα;;; Να είναι καλότυχη!!! Αφου ο γιατρός σου είπε ότι όλα καλά!!! Δείξτη και στον γυναικολόγο σου και θα δεις τι θα σου πει!!!

Αν επιτρέπεται σε πιο γιατρό την έκανες;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μπράβο Μαράκι άντε καλή συνέχεια απο δω και πέρα με την μπέμπα σου πια!!! Όσο για τον δείκτη ρώτα και τον γιατρό σου, δες τι θα σου πει και μετά βλέπεις τι κάνεις.

neraidoula χρόνια πολλά, με υγεία και πολύ ευτυχία, με το καλό το μωράκι σου.

Και εγώ αύριο θα πάω να δω την πεταλουδίτσα μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά σήμερα στη δουλειά εκνευρίστηκα πάρα πολύ!!!! Όπως σας έχω πει δουλεύω σε παιδικό σταθμό, και όπως είναι λογικό είμαστε φουλ στις ιώσεις, όταν λοιπόν βλέπω ότι είναι σοβαρα τα πράγματα παίρνω αναρρωτική!!!! Σήμερα λοιπόν ήρθαν δυο γονείς και έκαναν παράπονα για τις δυο εβδομάδες που είχα αναρρωτική, αν είναι δυνατόν!!!! Δεν μπορώ λέει να λείπω και να αφήνω τα παιδιά τους χωρίς δασκάλα!!! ΚΑι αυτό που με νευρίασε πιο πολύ είναι ότι δεν ήρθαν κατευθείαν σε εμένα αλλά πήγαν στην διευθύντρια μου. Τι να πω??? Δεν φτάνει που πάω ενώ ανα πάσα στιγμή μπορώ να κολλήσω το οτιδήποτε, κρατάω μόνη μου 25 παιδιά, τα ακούω και απο πάνω!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...