Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν μας βλεπω να κοιμομαστε!κ εγω σκεφτομουν να σας πω να της στειλετε μυνημα αλλα δεν ξερω...λετε να της ειπε ο γιατρος να παει Ελενα να την εξετασουν?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νομιζω οτι το πιο σωστο θα ηταν να παει να τη δει γιατρος... Τωρα καμια φορα και ο καθε γιατρος... λεει τα δικα του...ξερω κι εγω

Παντως ειναι και νυχτα κι εγω αν ημουν στη θεση της δεν θα ησυχαζα αν δεν με εβλεπε ο γιατρος

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι το πιο σωστο θα ηταν να παει να τη δει γιατρος... Τωρα καμια φορα και ο καθε γιατρος... λεει τα δικα του...ξερω κι εγω

Παντως ειναι και νυχτα κι εγω αν ημουν στη θεση της δεν θα ησυχαζα αν δεν με εβλεπε ο γιατρος

Ούτε κι εγώ!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Συμφωνω μαζι σου!

Πιστευω οτι αν πηγε για υπνο θα μας εγραφε οτι παει να ξαπλωσει

ή κατι αλλο!!!Τι να πω??

Λετε αν στειλουμε μηνυμα να ενοχλισουμε???ειναι 12:25 ακομα.........

Δεν ξερω..............

Διαφημίσεις

καλησπέρα και πάλι....

Μόλις γύρισα από το μαιευτήριο, Δήμητρα είδες που το μελετούσα το καρδιοτοκογράφημα? έκανα και από τούτο.....

Προετοιμαζόμαστε και ελπίζουμε όχι σύντομα για να μην ταλαιπωρηθώ γιατί η μικρή κοιτάζει τα αστέρια από εμπρός... Η βλέννη αυτή ήταν διαστολική κάπως έτσι το είπε τεσπά, κάνει ο οργανισμός προεργασία κλπ... αλλά ανακαλύψαμε ότι κάνω αρκετές συσπάσεις τις οποίες δεν αντιλαμβανόμουν μέχρι πρότινος. Αρα δεν γεννάμε απόψε...λάθος συναγερμός.

GaiGp3.png

καλησπέρα και πάλι....

Μόλις γύρισα από το μαιευτήριο, Δήμητρα είδες που το μελετούσα το καρδιοτοκογράφημα? έκανα και από τούτο.....

Προετοιμαζόμαστε και ελπίζουμε όχι σύντομα για να μην ταλαιπωρηθώ γιατί η μικρή κοιτάζει τα αστέρια από εμπρός... Η βλέννη αυτή ήταν διαστολική κάπως έτσι το είπε τεσπά, κάνει ο οργανισμός προεργασία κλπ... αλλά ανακαλύψαμε ότι κάνω αρκετές συσπάσεις τις οποίες δεν αντιλαμβανόμουν μέχρι πρότινος. Αρα δεν γεννάμε απόψε...λάθος συναγερμός.

Δεν πειράζει Βικάκι μου! Ηταν πολύ ωραίο πάντως! Όπως και να έχει πλησιάζει ο καιρός!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλησπέρα και πάλι....

ΣΚΑΣΑΜΕ!

ποτε πηγες κ γυρησες ρε θηριο?δηλαδη τι ειναι αυτη η βλενη?δεν ειναι το πωμα???

κ ποτε θα γυρησει η μικρη???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...