Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ω ΡΕ ΜΑΝΑ!!!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ!!!!

ΡΕ ΒΙΚΥ!!!!!!!!ΓΕΝΝΑΣ ΡΕ!!!!!!!!:P:tongue::tongue::tongue::P:p

ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ............................................

ΚΑΛΕ...........................ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!!!!!!!!!!!!!!

Διαβάζω ξανά και ξανά την περιγραφή σου Βίκυ και μόλις συνειδητοποίησα ότι αύριο είναι 15 Μαρτίου, δηλαδή η ημερομηνία που σου είχε πει ο γιατρός σου! Ρε λες! Μάντης τελικά!!!

X4pTp3.png

Διαβάζω ξανά και ξανά την περιγραφή σου Βίκυ και μόλις συνειδητοποίησα ότι αύριο είναι 15 Μαρτίου, δηλαδή η ημερομηνία που σου είχε πει ο γιατρός σου! Ρε λες! Μάντης τελικά!!!

ααααααα!!15 μαρτη ειχε πει??????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Βικακι ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΕΚΛΑΨΑ,ΣΤΕΡΕΨΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑ!!!!!! ΑΧ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΑΣ??ΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΚΟΝΤΕΣΣΑ ΝΑ ΒΓΕΙ????????ΜΑΚΑΡΙ!@!!! ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΑΚΙ Κ ΕΧΕ ΤΟ ΤΗΛ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Angel αντε αρχισαμεεεε!!! Μια χαρα! Να εισαι ετοιμη και ολα θα πανε τελεια! Αχ τι ωραια που ερχονται τα μπεμπακια μας! Με το καλο και η Παναγιτσα κοντα μας!

Μπηκα στον 8ο μηνα επιτελους!

opGup3.png

gKjZp3.png

Διαφημίσεις

Angel αντε αρχισαμεεεε!!! Μια χαρα! Να εισαι ετοιμη και ολα θα πανε τελεια! Αχ τι ωραια που ερχονται τα μπεμπακια μας! Με το καλο και η Παναγιτσα κοντα μας!

Μπηκα στον 8ο μηνα επιτελους!

αντε κοριτσαρα μου κ εσυ!μπηκες στον 8ο!!λιγο ακομη κ τελος!!!!!

pSC1p2.png

Σε ευχαριστω Annie μου! Ευτυχως περναει ο καιρος! Ανυπομονω νομιζω οτι θα σκασω! 40 μερες μενουν μεχρι να γεννηθει ο μπεμπης! Ελπιζω να παμε μεχρι εκει χωρις απροοπτα!

opGup3.png

gKjZp3.png

Σε ευχαριστω Annie μου! Ευτυχως περναει ο καιρος! Ανυπομονω νομιζω οτι θα σκασω! 40 μερες μενουν μεχρι να γεννηθει ο μπεμπης! Ελπιζω να παμε μεχρι εκει χωρις απροοπτα!

ολα καλα θα πανε!!!!think possitive!αφου φτασαμε ως εδω δεν φοβομαστε τιποτα πλεον!:P

pSC1p2.png

Το γεγονός ότι δεν επέστρεψε η Βίκυ από το στέγνωμα μαλλιών με κάνει να πιστεύω ότι τα συμπτώματα συνεχίζουν... :)

Ευτυχώς ξεκουράστηκε σήμερα επομένως αν όντως ξεκινάει η διαδικασία θα έχει δυνάμεις!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...