Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ τι φωνη εχει βρε παιδι μου αυτος ο Θηβαιος! αχ αχ! ειμαι ερωτευμενη με τη φωνη του!

αυτα που ακους ειναι για να κοψεις φλεβα! ακου κ κατι πιο γλυκο που τραγουδαει με το γιο του!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

"ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΧΑΜΗΛΑ, ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΧΑΜΗΛΑ,ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΕΧΕΙΣ...ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΞΑΝΑ,ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΑΧΑ...ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΕΧΕΙΣ..."

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας μανουλιτσες!!!Τι μου κανετε?????

Αρχηγε δεν θελω τετοια!!!Για να παιρνουμε τα πανω μας σιγα σιγα!!!!!!!!!

Λοιπον αν καποια κοπελα εχει παρει το καθησματακι αυτοκινητου με την βαση της maxi cosi την familyfix

να επισκευθει το site της maxi cosi γιατι μου στειλανε mail οτι σε καποιες βασεις υπαρχει προβλημα!Και αν ξερετε καποιον που να εχει παρει την συγκεκριμενη βαση ενημερωστε γιατι ειναι κριμα να υπαρχει προβλημα και

να χτυπησει καποιο παιδακι.

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!! Σήμερα πέρασα πού πολύ ωραία! Ξυπνήσαμε με τον αντρούλη μου κατα τις 11.30 χουζουρέψαμε και μετά πήγαμε για φαγητό με άλλα δύο ζευγάρια στην Πεντέλη και μετά για γλυκό!!! ΚΟΛΑΣΗ! Γυρίσαμε κατά τις 6 και πέσαμε για ύπνο μέχρι τις 8.30. Δεν έχω διαβάσει πως περάσατε, διαβάζω κι επιστρέφω!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Λοιπόν απ' ότι διαβασα η Αντζυ είναι πεσμένη διχως λόγο κι αφορμή! Σαν εμενα χθες!!! Think positive και όλα θα φτιάξουν!!! Βάλια μου, είδες τι καλό άντρα που έχεις???

Είναι καμία εδώ ή μιλάω μόνη μου???:confused:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Εδω ειμαι κ εγω..ειχα την μαμα μου εδω κ σου συμμαζευε το σπιτι!

λοιπον ειδα οτι μιλατε για το Δωρο Πασχα.

εω παρει τηλ την επιθεωρηση εργασιας για αυτο κ ακουστε τι ισχυει.

εγω εχω αναρωτικες απο αρχες του ετους.δεν εχω δουλεψει καθολου δηλαδη το 2010.

η αδεια τοκετου απο το ικα ηταν απο τις 27/2.

οποτε απο 27/2 εως και 30/4 πληρωνει ο εργοδοτης.

απο 1/1 ως 27/2 που ειχα αναρωτικη πληρωνει το ικα ενα ποσοστο.

(την αναρωτικη δεν μπορει να την αναλαβει ο εργοδοτης, την αδεια τοκετου ομως που ειναι υποχρεωτικη κ φαινεται οτι δεν φταιει ο εργαζομενος για την απουσια του την πληρωνει ο εργοδοτης!)

ελπιζω να βοηθησα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!!!

Αντζούλα μου συγνώμη για πριν που έφυγα απότομα, αλλά σηκώθηκα να πάω προς πιπί μου και έπαθα ένα σοκ με αυτό που αντίκρυσα....μία μεγάλη βλένη με καφέ (παλιό) αίμα. Μετά από λίγα λεπτάκια περισσότερη εμφανίστηκε στο χαρτί. Ακόμα δεν ξέρουμε τί είναι (ή μάλλον ξέρουμε και κάνω ότι δεν τρέχει τίποτα)... και περιμένω να περάσει η ώρα να δώ τί άλλο θα παρουσιαστεί. Έχω μιλήσει με τον γιατρό και θα ξαναμιλήσουμε λιγάκι αργότερα αναλόγως τα ευρήματα. Δεν πονάω πουθενά, απλά έχω ένα μόνιμο πλέον πέτρωμα στην κοιλιά... Λέτε? :-)

GaiGp3.png

καλησπέρα κορίτσια!!!

Αντζούλα μου συγνώμη για πριν που έφυγα απότομα, αλλά σηκώθηκα να πάω προς πιπί μου και έπαθα ένα σοκ με αυτό που αντίκρυσα....μία μεγάλη βλένη με καφέ (παλιό) αίμα. Μετά από λίγα λεπτάκια περισσότερη εμφανίστηκε στο χαρτί. Ακόμα δεν ξέρουμε τί είναι (ή μάλλον ξέρουμε και κάνω ότι δεν τρέχει τίποτα)... και περιμένω να περάσει η ώρα να δώ τί άλλο θα παρουσιαστεί. Έχω μιλήσει με τον γιατρό και θα ξαναμιλήσουμε λιγάκι αργότερα αναλόγως τα ευρήματα. Δεν πονάω πουθενά, απλά έχω ένα μόνιμο πλέον πέτρωμα στην κοιλιά... Λέτε? :-)

ΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ !!!ΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!:P:p:p:p:p:p

κανε μπανιο να εισαι ετοιμη!!!!

αν και προχθες μου ειπε ο γιατρος για αυτη τη βλενη οτι μπορει να μην εμφανισεις κανενα αλλο συμπτωμα για καποιες μερες ακομη αλλα μπορει κ να εμφανισεις πολυ πολυ γρηγορα!!!!!:P:p:p:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλησπέρα κορίτσια!!!

Αληθεια λες???????????Πραγματικα ανατριχιασα!!!Ερχετε το 2ο μωρακι της παρεας μας?????????????????????????????????????????????????????????

Θα τρελλαθω!!!!!!

καλησπέρα κορίτσια!!!

Καλησπέρα και απο μένα μανουλίτσες!!!

όσον αφορά τα ευρήματα σου καλή μου έχω να πω πως:

η μαία μου στο 1ο μαθημα που μας είπε τί θα μας υποψιάσει πως πάμε για τοκετό είναι και η βλένα που περιγράφεις... πολύ μεγάλη με σταγονίτσες αίμα μέσα.... λέγετε βίσμα αν δεν κάνω λάθος και είναι στην αρχή της μήτρας για να προφηλάσει τα μωράκια απο μικρόβια κλπκλπ.

όταν λέει το δεις αυτό είναι σημάδι πως τις επόμενες 2 μέρες γεννάς!!!!!!!!!!!!!

Η ώρα η καλή!! με ένα πονάκι τόσο δα!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...