Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βίκυ, όταν πήγα σε αυτή τη γιατρό γύρω στον 3ο μήνα, μου είπε πως δεν χρειάζεται να κάνουμε καλλιέργεια παρα μόνο όταν θα έφτανα στην 30ή εβδομάδα, ωστέ να μην υπάρχει κάτι στον τοκετό και μολυνθεί το μωρό.

Παλιά έκανα μόνη μου όποτε πίστευα πως κάτι είχα, αλλά στην εγκυμοσύνη οι περισσότεροι μικροβιολόγοι δεν αναλαμβάνουν να πάρουν δείγμα κολπικού υγρού, οπότε στην προηγούμενη επίσκεψη μου πήρε η γιατρός και το πήγα εγώ στο μικροβιολογικό. Μπορείς να του το ζητήσεις για να κάνεις καλού κακού αν έχεις κάποια αμφιβολία...

Καλλιέργεια ούρων δεν έχω κάνει στην εγκυμοσύνη, παρόλο που παλιά πάθαινα κυστίτιδες. Πιστεύω πάντως πως θα το καταλάβω αμέσως γιατί τα συμπτώματα που είχα πάντα ήταν πολύ έντονα...

Περιμένω τη μαμά μου και την αδερφή μου!!! :-D

Γιούπι!!!

Α μπα, δεν έχω υποψίες για τπτ απλά αναρωτιόμουν. Δεν έχω κάνει ποτέ κολπίτιδα κυστίτιδα κλπ κλπ παρά μία μόνο φορά μύκητες από λανθασμένη λήψη βαριάς αντιβίωσης και μία φορά ουρολοίμωξη όταν ήμουν στο δημοτικό.

Ελεγχο προ εγκυμοσύνης έκανα κάθε 6 μήνες μαζί με το ΠΑΠ (καλλιέργεια κολπικού και ούρων) καθαρά για τυπικούς και προληπτικούς λόγους.

Περιμένεις καλή παρεούλα ε? Να περάσετε καλά!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω ειμαι κι εγω κοριτσακια..γυρισαμε ..η μερα μου σημερα δεν ειναι για περιγραφες γιατι δεν εχω καθολου ορεξη..νιωθω γενικα σκατα!αρα δεν ειμαι κι η καταλληλοτερη για κουβεντα αυτη τη στιγμη!εσεις,ολες καλα??

Γεια σου Αντζούλα !!!

Σε πείραξε κανείς κοριτσάρα μου ή απλά έχεις πεσμένη διάθεση?

GaiGp3.png

Βικακι και Ιωαννουλα μου οχι ,δεν εχω λογο συγκεκριμενο,απλα μαλλον δεν ειναι η μερα μου κι ειμαι σαν κλαμμενο μ..... και τιποτα δε μου φτιαχνει τη διαθεση.. :-( Ιωαννουλα καλως να τις δεχτεις :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Αλλάζω θέμα αν δε σας πειράζει. Σκεφτόμαστε με τον άντρα μου με το που θα γεννηθεί το παιδάκι μας να ανοίξουμε ένα λογαριασμό στο όνομά του και να αρχίσουμε να βάζουμε εκεί ό,τι λεφτά μπορεί να έρθουν γι'αυτόν.

Το έχει σκεφτεί καμιά σας ή το'χει ψάξει;

γεια σας μανουλες! ελπιζω να περασατε ενα καλο σ/κ αν κ καποιες κουραστικες επισκεψεις δεν ελλειψαν,ε? εγω κοιμαμαι απο τις 10:30. αν εχουμε παρεα αντε να αντεξω μεχρι τις 11:00 κ μετα αρχιζουν τα χασμουρητα!

για λογαριασμο που λεγατε κι εμεις θα το κανουμε οταν με το καλο γεννηθει το μωρακι μας. παντως να ξερετε οτι δεν χρειαζεται να ειναι βαφτισμενο το παιδακι. το ξερω σιγουρα επειδη εκανα πρακτικη σε τραπεζα. απλα πηγαινεις με τη ληξιαρχικη πραξη γεννησης κ στο ονομα γραφει αβαπτιστο. οταν βαπτιστει πηγαινεις κ σου εκτυπωνουν αλλο βιβλιαριο με το ονομα του παιδιου.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Bίκυ, είσαι τυχερή που δεν είχες ποτέ κάτι τέτοιο! Εύχομαι ποτέ να μην έχεις!

Άντζυ μου, σε καταλαβαίνω... Χωρίς λόγο... Άτιμες ορμόνες... :evil:

Σας ευχαριστώ! Πάω να φορέσω κάτι κόσμιο! ;):D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ΩΡΑΙΑ...ΦΥΓΑΤΕ ΟΛΕΣ,ΤΙ ΚΑΛΑ!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ!!

Αντε από 'δω βλαμμένο μου...........

Δεν μπορείς να αυτοκτονήσεις απόψε, απαγορεύεται.

Δεν έφυγα, αλλά πήγα να σβήσω το φαί γιατί θα γινόταν κάρβουνο.

Εσένα κάτι σε πείραξε και δεν το λες, αστα τα σάπια...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ,ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ..ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΑΙΩ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΩΡΕ ΞΕΡΕΙΣ,ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΝΤΥΘΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΙΣΤΗΚΑ...ΕΣΚΑΣΑ ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΟΥΒΑΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ.ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΑΜΙΛΗΤΗ ΗΜΟΥΝ.ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ,ΜΠΑΛΚΟΝΙ Ή ΕΣΤΩ ΤΑΡΑΤΣΑ...

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΩΡΑΙΑ...ΦΥΓΑΤΕ ΟΛΕΣ,ΤΙ ΚΑΛΑ!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ!!

οχι Αντζουλα μου δεν εισαι μονη σου! μη στεναχωριεσαι σε παρακαλω! να σου αφιερωνω ενα τραγουδακι!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

οχι Αντζουλα μου δεν εισαι μονη σου! μη στεναχωριεσαι σε παρακαλω! να σου αφιερωνω ενα τραγουδακι!

a%3E

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑ!;)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...