Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , kate82 είπε:

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Δεν μου ειπε με ποσο ξεκινησα,εχω κανει μεχρι τωρα 2 υπερηχους και μου ειπε ολα καλα, αυριο prp και την Δευτερα Ετ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Οχι δεν έχω.... :(

ούτε και εγώ και επειδή το ακούω να παίζει αρκετά, αναρωτιέμαι αν είναι προληπτικό (μάλλον) ή αν πρέπει να δει κάποια συμπτώματα και μετά να με βάλει. Διάβασα στο πάρεντς ότι μόλις μπεις στο μήνα σου ο γιατρός σε βάζει να κάνεις. :confused::confused:

GaiGp3.png

Σε επόμενη εγκυμοσύνη σκέφτομαι να την κάνω για Ελενα. Αν και ο γυναικολόγος που είχα ήταν πολύ καλός, αλλά ακούω τόσα για το Ελενα. Εχει και μονόκλινα που δεν έχει το Αλεξάνδρα...

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Σε επόμενη εγκυμοσύνη σκέφτομαι να την κάνω για Ελενα. Αν και ο γυναικολόγος που είχα ήταν πολύ καλός, αλλά ακούω τόσα για το Ελενα. Εχει και μονόκλινα που δεν έχει το Αλεξάνδρα...

Και το Αλεξάνδρα όμως είναι από τα καλύτερα μαιευτήρια, με εξαίρεση τα δωμάτια.

Εγώ αααααμμμμαααααα κάποτε κάνω δεύτερο παιδάκι δεν έχω ιδέα αν θα ακολουθήσω τον γιατρό μου ο οποίος σταματάει από το δημόσιο τώρα, ή αν θα βρω άλλον προκειμένω να γεννήσω στο Έλενα. Ανάλογα το οικονομικό τότε φαντάζομαι. Από άποψη γιατρού όμως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και διχάζομαι... Φυσικά μέχρι τότε έχω μπόλικο χρόνο να το ξανασκεφτώ...:cool::cool:

GaiGp3.png

Βίκυ, όταν πήγα σε αυτή τη γιατρό γύρω στον 3ο μήνα, μου είπε πως δεν χρειάζεται να κάνουμε καλλιέργεια παρα μόνο όταν θα έφτανα στην 30ή εβδομάδα, ωστέ να μην υπάρχει κάτι στον τοκετό και μολυνθεί το μωρό.

Παλιά έκανα μόνη μου όποτε πίστευα πως κάτι είχα, αλλά στην εγκυμοσύνη οι περισσότεροι μικροβιολόγοι δεν αναλαμβάνουν να πάρουν δείγμα κολπικού υγρού, οπότε στην προηγούμενη επίσκεψη μου πήρε η γιατρός και το πήγα εγώ στο μικροβιολογικό. Μπορείς να του το ζητήσεις για να κάνεις καλού κακού αν έχεις κάποια αμφιβολία...

Καλλιέργεια ούρων δεν έχω κάνει στην εγκυμοσύνη, παρόλο που παλιά πάθαινα κυστίτιδες. Πιστεύω πάντως πως θα το καταλάβω αμέσως γιατί τα συμπτώματα που είχα πάντα ήταν πολύ έντονα...

Περιμένω τη μαμά μου και την αδερφή μου!!! :-D

Γιούπι!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

εδω ειμαι κι εγω κοριτσακια..γυρισαμε ..η μερα μου σημερα δεν ειναι για περιγραφες γιατι δεν εχω καθολου ορεξη..νιωθω γενικα σκατα!αρα δεν ειμαι κι η καταλληλοτερη για κουβεντα αυτη τη στιγμη!εσεις,ολες καλα??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

εδω ειμαι κι εγω κοριτσακια..γυρισαμε ..η μερα μου σημερα δεν ειναι για περιγραφες γιατι δεν εχω καθολου ορεξη..νιωθω γενικα σκατα!αρα δεν ειμαι κι η καταλληλοτερη για κουβεντα αυτη τη στιγμη!εσεις,ολες καλα??

Γιατί ρε Αντζούλα?!? Τί έγινε;

Ααααχ, έφαγα μόλις κι ακόμη πεινάω.... :?

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...