Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν το είχα σκεφτεί το θέμα του ονόματος...!!! Σπίρτο είμαι! :mrgreen:

Μπορείς να ανοίξεις τώρα στο όνομα σου ένα λογαριαμό και μετά την βάφτιση να βάλεις το μωρό σαν δεύτερο όνομα. Έτσι και αλλιώς νομίζω οτι δεν μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό μόνο στο όνομα του παιδιού για όσο είναι ανήλικο.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και στις υπολοιπες μανουλιτσες φιλες και τα μωρακια σας!!!!!

Βαλια μου μπραβο στον αντρουλη σου!!!μεγεια το δαχτυλιδακι σου(να μας το δειξεις μην κανεις την παπια!!) πολυ συγκινητικο ειδικα που σε σκεφτηκε τωρα που ειναι τοσο στριμωγμενα τα πραγματα ..ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙ ΔΕ ΜΕ ΒΛΕΠΩ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΦΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ....ΠΟΥ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ,ΟΥΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα και στις υπολοιπες μανουλιτσες φιλες και τα μωρακια σας!!!!!

Βαλια μου μπραβο στον αντρουλη σου!!!μεγεια το δαχτυλιδακι σου(να μας το δειξεις μην κανεις την παπια!!) πολυ συγκινητικο ειδικα που σε σκεφτηκε τωρα που ειναι τοσο στριμωγμενα τα πραγματα ..ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙ ΔΕ ΜΕ ΒΛΕΠΩ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΦΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ....ΠΟΥ ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ,ΟΥΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ!!!!

Αντζυ μου και σε εμένα κανονικά δεν θα έπρεπε να κάνει τίποτα δώρο... Μου φτάνει η αγάπη του και το υπέροχο πλάσμα που μου χάρησε και μεγαλώνει μέσα μου... Δεν φαντάζεσαι πόσο χάλια είμαστε οικονομικά... Ενα θα σου πω.. είχε μαγαζί 6 χρόνια και το έκλεισε πριν ενάμιση χρόνο και ακόμα πληρώνουμε τις τράπεζες οι οποίες θα τελειώσουν του ...... να μην πω...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα και σε εσένα Άντζυ! Βρε κάτι θα σου πάρει και εσένα και ας μην είναι μονόπετρο. Όσο για το οικονομικό όλοι νομίζω στο ίδιο καζάνι βράζουμε, πολύ ζόρι!

Σας αφήνω για λίγο, πάω να βάλω και εγώ το φαγητό να γίνεται, σήμερα έχει ρολάκια κοτόπουλο με πατατούλες στο φούρνο.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααααααααααααααααα

ΠΑΩ ΕΛΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟΣΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ...........

ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ...

ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΑΩ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ...

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ !!!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ Μ'ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ!!ΧΑ ΧΑ!!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΗΘΕΛΑ,ΑΣ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟ,ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερααααααααααααααααααααααααααααα

ΠΑΩ ΕΛΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟΣΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ...........

ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ...

ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΑΩ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ...

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ !!!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

Ελπίζουμε όλες να μην είναι κατι σοβαρό. Πες μας τα νέα σου όταν γυρίσεις.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

κ εγω ξαπλωνα Βαλια μου αλλα με πιασαν κ μενα οι καουρες μου κ σηκωθηκα..λεω να σιδερωσω,θα ρθει κ η μαμα να μου καθαρισει την κουζινα!;)πως περασατε στην πεθερα???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σου Βάλια! Με γειά το δαχτυλίδι! Το πιο συγκινητικό είναι πως σκέφτηκε και πήρε κάτι για να σε ευχαριστήσει!

Γεια και στις υπόλοιπες μπαμπουσκίτσες!

Εμείς σήμερα πήγαμε για καφέ με τους άλλους μας κουμπάρους, αυτούς που μας πάντρεψαν, και μετά καπάκι για φαγητό στην πεθερά μου. Πριν γυρίσαμε και περιμένω να ζεσταθεί το νερό για ντουσάκι!

Εγώ τους 2 τελευταίους μήνες έχω περισσότερα υγρά αλλά σερβιετάκι δε φοράω γιατί δεν είναι υγιεινό και είμαι και επιρρεπής στις κολπίτιδες... Απλώς πλένομαι και αλλάζω πολύ συχνότερα. Ξεκίνησα και τη θεραπεία χθες το βράδυ, να τελειώνω και με αυτό...

Irev, πραγματικά, αυτό που λες είναι το πιο ουσιαστικό: να σε καταλαβαίνει ο άνθρωπός σου... Να νιώθεις πως είστε μαζί ακόμη κι αν οι απόψεις σας δεν ταυτίζονται εντελώς... :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Annie μου εντελώς αδιάφορα... οι μ@λ@κιες από την μια μπαίναν και από την άλλη βγαίναν... Αμαν αυτες οι καούρες που μας πιάνουν...

κ εγω δεν γλυτωσα την επισκεψη!ηρθαν τελικα κατα τη 1:30 κ παλι καλα που τους ειχα πει οτι 3 θα φυγω κ ετσι εφυγαν!αλλιως μπορει να ηταν ακομη εδω!!!:o:mrgreen:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...