Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συγκινητικό όντως.

Εμένα ο δικός μου έχει γενέθλια τέλος Απρίλη και του έχω υποσχεθεί το καλύτερο δώρο. Τον μπεμπάκο μας! :oops:

:P:p:p:p:p:p:p:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ μανούλες μου σας ευχαριστώ πολύ... Αν είναι να μας πάνε "μέσα" ας μας πάνε... Τι να πω... Ετσι κι αλλιώς από τότε που παντρευτήκαμε όλα στραβά και ανάποδα μας πάνε...

Το μόνο πραγματικά ευχάριστο γεγονός ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΑΣ!!!

Δεν μου αρέσει να κλαίγομαι και με συγχωρείτε... αλλά πιστεύω ότι με καταλαβαίνεται...

Για τα πεθερικά τι να πω;;; Πάλι πρέπει να κάνω ΥΠΟΜΟΝΗ για άλλη μια φορά...

Θα κάνει μουσακά να φάμε κι εγώ ελπίζω να μην με πηράξει...

Πάντως είπα στον μπέμπη μου αν θέλει να βγει... να κάνουμε και εμείς με την σειρά μας το δώρο μας στον μπαμπά μας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Συγκινητικό όντως.

Εμένα ο δικός μου έχει γενέθλια τέλος Απρίλη και του έχω υποσχεθεί το καλύτερο δώρο. Τον μπεμπάκο μας! :oops:

Και τί δώρο!!!! Το καλύτερο όλων των εποχών!!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Αλλάζω θέμα αν δε σας πειράζει. Σκεφτόμαστε με τον άντρα μου με το που θα γεννηθεί το παιδάκι μας να ανοίξουμε ένα λογαριασμό στο όνομά του και να αρχίσουμε να βάζουμε εκεί ό,τι λεφτά μπορεί να έρθουν γι'αυτόν.

Το έχει σκεφτεί καμιά σας ή το'χει ψάξει;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες!!! Πίνουμε πρωινο καφεδάκι και κουσκουσεύουμε?

Ε, να καθίσουμε και εμείς με την μπέμπα λίγο να τα πούμε.

Andria συγχαρητήρια για το μπεμπάκο σου, μεγάλωσε και αυτός!

Bάλια μεγειά το μονόπετρο και καλοφόρετο! και να το φοράς συνέχεια για να σου θυμίζει πόσο πολύ σ΄αγάπαει οπ αντρούλης σου! Αυτά τα δώρα είναι τα καλύτερα, όταν ξέρεις οτι ο άλλος στο κάνει με όλη του την καρδιά χωρίς να υπολογίζει τα περαιτερω.

Βίκυ οι πυτζαμούλες είναι κοντομάνικες? ΄Γιατί θέλω να πάω να ρίξω και εγώ μια ματιά μπας και τελειώσω κάποια στιγμή με αυτά τα πράγματα.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Αλλάζω θέμα αν δε σας πειράζει. Σκεφτόμαστε με τον άντρα μου με το που θα γεννηθεί το παιδάκι μας να ανοίξουμε ένα λογαριασμό στο όνομά του και να αρχίσουμε να βάζουμε εκεί ό,τι λεφτά μπορεί να έρθουν γι'αυτόν.

εγω που λες εχω βαλει ηδη κουμπαρα μεσα στο παιδικο!!!!ενα μεγαλο γουρουνι!καλυτερα να αφηνουν λεφτα για το παιδι παρα να φερνουν χαζα δωρα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

εγω που λες εχω βαλει ηδη κουμπαρα μεσα στο παιδικο!!!!ενα μεγαλο γουρουνι!καλυτερα να αφηνουν λεφτα για το παιδι παρα να φερνουν χαζα δωρα!

Καλή ιδέα! Κι όταν γεμίσει ο κουμπαράς τότε ανοίγει κι ο λογαριασμός! ;)

X4pTp3.png

Δήμητρα και εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν το έψαξα το θέμα καθόλου, γιατί έχω την υποψία οτι θα το κάνουν οι γονείς μου και θα βάζουν ανά τακτά διαστήματα κάποια λεφτά στο λογαριασμό (έτσι είχε κάνει και ο παππούς μου σε εμένα και τον αδερφό μου και όταν μεγαλώσαμε είχαμε ένα καλό ποσό στην άκρη).

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Το έχουμε σκεφτεί κι εμείς αυτό αλλά μας προλάβανε οι γονείς μου, οι οποίοι μας είπαν ότι δεν θα μας φέρουν κάποιο άλλο δώρο στη γέννηση του παιδιού παρά μόνο όταν βαφτιστεί (γιατί σαν αβάπτιστο δεν μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό) θα του ανοίξουν ένα λογαρισμό...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Το έχουμε σκεφτεί κι εμείς αυτό αλλά μας προλάβανε οι γονείς μου, οι οποίοι μας είπαν ότι δεν θα μας φέρουν κάποιο άλλο δώρο στη γέννηση του παιδιού παρά μόνο όταν βαφτιστεί (γιατί σαν αβάπτιστο δεν μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό) θα του ανοίξουν ένα λογαρισμό...

Δεν το είχα σκεφτεί το θέμα του ονόματος...!!! Σπίρτο είμαι! :mrgreen:

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...