Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εγώ θέλω να πάμε βόλτα στην Αθήνα αλλά φοβάμαι τον κόσμο με τη γρίπη... και έτσι δεν ξέρω τι θα κάνουμε...

Είμαι στο group και εγώ!!!! Εσένα πως θα σε βρούμε;;; Πως πάει η εγκυμοσύνη σου;

Εγραψα στο wall!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Σήμερα πήγα για πρώτη φορά στο Κέντρο μάνας και παιδιού Καλλιθέας, αφού μέχρι να μετακομίσω πήγαινα στη Λεωφ. Αλεξάνδρας.

Απογοητευτικά τα πράγματα και σ'αυτό το ΙΚΑ.Για μια ακόμα φορά ένα αγενής γιατρός που σου μιλάει στον ενικό και σου συμπεριφέρεται σαν σκουπίδι επειδή δεν διάλεξες αυτο για προσωπικό γυναικολόγο.

Το μόνο θετικό είναι ότι έγραψα τις εξετάσεις μου κι ότι κάνουν μαθήματα ανώδυνου τοκετού δωρεάν.

Τα μαθήματα είναι 3 και γίνονται μετά τον 8ο από ειδεικευμένη μαία, για να έχουμε βγει σε άδεια μιας και τα μαθήματα γίνονται πρωινές ώρες.

Το 1ο μάθημα αφορά τα αναλωσιμα που χρειάζονται για την υποδοχή του μωρού καθώς και γενικές πληροφορίες για την έναρξη του τοκετού.

Το 2ο, ασκήσεις ανώδυνου τοκετού.

Το 3ο, επανάληψη των ασκήσεων, οδηγίες για την προετοιμασία του σπιτιού και θηλασμός.

Αν την εξυπηρετεί κάποια από εσάς μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο 9406420.

X4pTp3.png

πείτε μου,έχετε ακούσει πιο όμορφο νανούρισμα????

μου βγάζει τόσα συναισθήματα,με ηρεμεί και είπα να το μοιραστώ μαζί σας!enjoy..

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια κοριτσακια.

Αυριο παω για β επιπεδου. Ελπιζω να'ναι ολα καλα. Σημερα εχω πεθανει στον πονοκεφαλο/ημικρανια. Φρικτο! Κοντευει να σπασει το κεφαλι μου.

Κοριτσια, εχει ακουσει καμια αν μες στο σπιτι μπορουμε να ειμαστε χωρις σουτιεν? Εγω ειχα μικρο στηθος εξ αρχης κ τωρα λιγο εχει πρηστει. Υπαρχει περιπτωση να "πεσει" αν δεν φοραω σουτιεν; Σημειωτεον οτι δεν δουλευω οποτε τις περισσοτερες ωρες ειμαι σπιτι. Ξερει καμια;

Σας φιλω κ σας καληνυχτω. Καλα αποτελεσματα σε ολες οσες κανουμε εξετασεις. Θα σας πω αυριο τα δικα μου νεα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Υπεροχο το νανουρισμα Ατλαντις.

Α, ξεχασα να σας πω, σημερα κοιταγα κι εγω την κοιλια μου οταν το ενιωθα να κλωτσαει κ την εβλεπα να κουνιεται! Πολυ ομορφο!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

πείτε μου,έχετε ακούσει πιο όμορφο νανούρισμα????

μου βγάζει τόσα συναισθήματα,με ηρεμεί και είπα να το μοιραστώ μαζί σας!enjoy..

Δεν έχω ακούσει ωραιότερο νανούρισμα, πραγματικά......Συγκινήθηκα πολύ.....

Ας μας αξιώσει ο Θεός να το τραγουδήσουμε στα παιδιά μας................

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημερα!!!

annie, δεν ρωτησα λεπτομερειες για το που γινονται τα μαθηματα, αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι μεσα στο νοσοκομειο.

iwanna, μακαρι να μας ειδοποιησουν και να βρεθουμε εκει, να γνωριστουμε και απο κοντα οι σαλονικιες!

neraidoula, απο οτι ειδα στο facebook σημερα εχεις τα γενεθλια σου, πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη κα του χρονου να σβησεις τα κερακια της τουρτας μαζι με το μωρακι σου!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

neraidoula χρόνια πολλά!!! Να τα εκατοστήσεις και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!!

maraki2108 καλή επιτυχία στην Β-επιπέδου σου!!! Περιμένουμε νέα σου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

neraidoula χρόνια πολλά!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!!!!!!!

maraki2108 καλή επιτυχία στην Β-επιπέδου!!!!

Κορίτσια εχθές έκλεισα τα έπιπλα του μωρού μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο νωρίς ακόμα αλλά δεν κρατήθηκα, μπήκα σε πειρασμό!!!!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

neraidoula χρόνια πολλά!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!!!!!!!

maraki2108 καλή επιτυχία στην Β-επιπέδου!!!!

Κορίτσια εχθές έκλεισα τα έπιπλα του μωρού μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο νωρίς ακόμα αλλά δεν κρατήθηκα, μπήκα σε πειρασμό!!!!!!!!!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Αν λες εσύ βρε ότι είναι νωρίς... εγώ τι να πω που τα έκλεισα πριν 2 εβδομάδες;;; Από που τα πήρες;;; Με το καλό κοπέλα μου!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Γεια κοριτσακια.

Αυριο παω για β επιπεδου. Ελπιζω να'ναι ολα καλα. Σημερα εχω πεθανει στον πονοκεφαλο/ημικρανια. Φρικτο! Κοντευει να σπασει το κεφαλι μου.

Κοριτσια, εχει ακουσει καμια αν μες στο σπιτι μπορουμε να ειμαστε χωρις σουτιεν? Εγω ειχα μικρο στηθος εξ αρχης κ τωρα λιγο εχει πρηστει. Υπαρχει περιπτωση να "πεσει" αν δεν φοραω σουτιεν; Σημειωτεον οτι δεν δουλευω οποτε τις περισσοτερες ωρες ειμαι σπιτι. Ξερει καμια;

Σας φιλω κ σας καληνυχτω. Καλα αποτελεσματα σε ολες οσες κανουμε εξετασεις. Θα σας πω αυριο τα δικα μου νεα.

Καλημέρα! Αρχικά καλή επιτυχία για απόψε στην εξέταση! Όλα καλά να είναι! Όσον αφορά στο σουτιέν πρέπει να το φοράς συνέχεια. Έτσι μου έιπανε εμένα και μάλιστα μου το είπε και η μαμά μου που της το έλεγε και ο δικός της γιατρός. Μόνο στον ύπνο να το βγάζεις γιατί πραγματικά θα αρχίσει να παίρνει την κατιούσα! :wink:

KOWTp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

maraki περιμενουμε τα καλα σου νεα απο τη β επιπεδου:P:p:p

thalia και valia σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου με το καλο τα μωρακια ολων μας!!!!:P:p:p

Το νανουρισμα παααααρα πολυ καλο:P:pΜηπως ομως θα κοιμιζει εμενα αντι για το μωρο?????????χιχι!!!!!!

neraidoula χρόνια πολλά!!! και του χρονου μαζι με το μωρακι σου!!!!!:P:p

οσο για τα επιπλα...εμενα μου λειπει μονο η κουνια για το δωματιο:lol::lol:χαχαχ!!!

οσο για το σουτιεν..αληθεια πρεπει να το φοραμε ολη μερα???δεν μπορω ρε κοριτσια..με σφιγγουν ολα!!!κ επειδη ειχα μικρο στηθος στο σπιτι δεν φορουσα ποτε!πηρα κ καινουργια μεγαλυτερα αλλα μετα απο κανα 2-3 ωρες θελω να το βγαλω!:mad:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα!

neraidoula να τα εκατοστήσεις,με το καλό το μωράκι σου και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!

σήμερα έχει και η αδερφούλα μου γενέθλια και δε θα τη δώ λόγω γρίπης και μου τη δίνει....της έφτιαξα μια τούρτα σοκολάτα που της αρέσει,αλλά δεν αρκεί....:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

maraki περνάει ο πονοκέφαλος?καλά αποτελέσματα για αύριο!!!ωχ,το κάνω κι εγώ αυτο το λάθος με το σουτιέννννννν...

αύριο απόγευμα πάω κι εγώ στο γιατρό και περιμένω πως και πως να δω τη μικρούλα μου!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...