Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ!!!ΟΧΙ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ :-) ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΝΑ ΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ...ΤΡΩΩ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΝΩ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΙΚΟ!ΧΑ ΧΑ!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!:-D:twisted:8)2 ΦΡΥΓΑΝΙΕς ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ??ΚΑΛΕ ΤΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ ΜΕ 2 ΦΡΥΓΑΝΙΤΣΕΣ?ΒΑΛΕ ΕΚΕΙ 2 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ!:mrgreen:

Μ'αρέσει το σύστημά σου!

Εγώ γενικά δεν έτρωγα πρωινό πριν μείνω έγκυος. Ξύπναγα, έφευγα για δουλειά και έπινα εκεί καφέ. Κι έτσι δεν με πολυπειράζει να φάω αφου πιω το σίδηρο.

Βέβαια διαβάζοντας για πανκεικς, φρεντσ τοαστ κλπ...ε τι να κάνω κι εγώωωω.

Το ψωμί το έχω κόψει τελείως! Μόνο αν πάμε έξω για φαγητό ή αν φάω τοστ (άρα ψωμί για τοστ)!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικακυ δεν εχεις παραπονο! Κονομισες και πυτζαμουλες! χιχι

Οσο για τα νερα αν ειναι πολλα.......τι να σου πω κι εγω...δεν μου εχει συμβει

Υποθετω οτι θα γεμιζει το σερβιετακι γρηγορα ωστε να σε κανει να θορυβηθεις-----υποθετω οτι τον τελευταιο καιρο οι περισσοτερες θα φορατε εεε? Εγω παντως εχω αρκετα υγρα και ετσι ημουν κ στο Στελιο

Μπα, δεν ήταν τόσο πολλά, απλά ήταν κάμποσα.. κατατοπιστικότατη ε? Πάντως σταμάτησαν και επανήλθαν τα παλιά καλά υγρά τα κλασσικά όλης της εγκυμοσύνης..

GaiGp3.png

Bonjour μανούλες!!! Διάβασα ότι είχατε καταπληκτικό βράδυ... Ψυχραιμία...

Εμείς καλά περάσαμε χτες αν εξαιρέσεται ότι ο μπεμπούλης μου με τάραξε χτες και δεν βολευόμουν πουθενά... Γυρίσαμε κατά τη 01.00 και μέχρι της 02.00 δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι που χαφνικά πεταχτηκα από το κρεββάτι με έντονες καούρες και πήγα και μπαστακώθηκα στην τουαλέτα... Δράμα η κατάσταση... δεν ήξερα τι ήθελα..Πόναγε η κοιλιά μου χαμηλά είχα και τις καούρες, αφήστε τα. Εν το μεταξύ είχα και συσπάσεις... αφού είπα πάει γεννάω... αλλά όπως βλέπετε είμαι εδώ ακόμα... Μάλλον κάτι πρέπει να με έχει ενοχλήσει γιατί η κοιλίτσα μου δεν είναι και ιδιαίτερα καλά...

Ο καλός μου με συγκίνησε πολύ σήμερα!!! Μου έδωσε το δώρο μου για το ότι θα γεννήσω το παιδάκι μας!!! Με στενοχώρησε και με συγκίνησε πολύ γιατί τα λεφτά μας είναι μετρημένα και δεν τρέχουν από τα μπατζάκια μας καθόλου... αλλά ήθελε πολύ να μου κάνει δώρο.

Σήμερα κοριτσούδια μου θα πάμε να φάμε στην μάνα του (γκρρρρρρρρρρρρρ) η οποία βέβαια χτες μου είπε αν το μωρό μοιάσει στον άντρα μου θα πάρει όλο τον μήνα... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Nikole μου καλό ταξίδι και θα περιμένουμε νέα σου!!!

καουρες κ εσυ ε???σε νοιωθω!!!!!!

καλε τι δωρο σου πηρε ο καλος σου?????:P;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Bonjour μανούλες!!!

Σήμερα κοριτσούδια μου θα πάμε να φάμε στην μάνα του (γκρρρρρρρρρρρρρ) η οποία βέβαια χτες μου είπε αν το μωρό μοιάσει στον άντρα μου θα πάρει όλο τον μήνα... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Καλημέρα και σε σένα Βάλια μου!

Πολύ γέλιο η πεθερά σου! Ο,τι θέλουν λένε ρε παιδί μου!

X4pTp3.png

Μ'αρέσει το σύστημά σου!

Εγώ γενικά δεν έτρωγα πρωινό πριν μείνω έγκυος. Ξύπναγα, έφευγα για δουλειά και έπινα εκεί καφέ. Κι έτσι δεν με πολυπειράζει να φάω αφου πιω το σίδηρο.

Βέβαια διαβάζοντας για πανκεικς, φρεντσ τοαστ κλπ...ε τι να κάνω κι εγώωωω.

Το ψωμί το έχω κόψει τελείως! Μόνο αν πάμε έξω για φαγητό ή αν φάω τοστ (άρα ψωμί για τοστ)!

κ εγω ετσι...δεν ετρωγα ποτε!αλλα τωρα εχω λυσσαξει απο την πεινα!!!!παω να φαω..περασε μια ωρα!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Ημουν μόνη μου από τις 22:00 και μετά και βαριόοοοοομουν. Ευτυχώς είχα παρέα το υπερκινητικό ζουζούνι και τράβαγα βίντεο με την κοιλιά να κουνιέται και φωτογραφίες.

Γενικά καλά. Λίγες ενοχλήσεις αλλά τίποτα φοβερό.

Κερνάω πρωινό:

1170693owcjtoryhs.gif

Και μην νομίζεις ότι δεν το είδα, απλά ήμουν φουλ και το προσπέρασα. Τώρα που ψιλοχωνεύω αναρωτιέμαι πώς να είναι τα πανκέικς χωρίς σιρόπι αλλά με φράουλες...

ΚΑΚΟΥΡΓΑ ...........

GaiGp3.png

Ενα μονόπετρο... και μου λέει ο γλυκούλης μου... "Αφού δεν σου πήρα ακριβό δαχτυλίδι στο γάμο στο πήρα τώρα..."

Πολύ με συγκίνησε σας λέω... εδώ θα δανειστούμε λεφτά για την γέννα και εκείνος πάει και κάνει τέτοια πράγματα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα και σε σένα Βάλια μου!

Πολύ γέλιο η πεθερά σου! Ο,τι θέλουν λένε ρε παιδί μου!

Ασε Δημητρούλα... θα με εκνευρίσουν πάλι σίγουρα με τις μ@λ@κίες τους μάνα και κουνιάδα...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Ενα μονόπετρο... και μου λέει ο γλυκούλης μου... "Αφού δεν σου πήρα ακριβό δαχτυλίδι στο γάμο στο πήρα τώρα..."

Πολύ με συγκίνησε σας λέω... εδώ θα δανειστούμε λεφτά για την γέννα και εκείνος πάει και κάνει τέτοια πράγματα...

ΜΠΡΑΒΟ του παντως..καταλαβαινω αυτο που λες για τα οικονομικα...αλλα πραγματικα μπραβο του!

pSC1p2.png

Τι γλυκό! Καλοφόρετο να'ναι και να σας φέρει ακόμα περισσότερη τύχη.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Bonjour μανούλες!!! Διάβασα ότι είχατε καταπληκτικό βράδυ... Ψυχραιμία...

Εμείς καλά περάσαμε χτες αν εξαιρέσεται ότι ο μπεμπούλης μου με τάραξε χτες και δεν βολευόμουν πουθενά... Γυρίσαμε κατά τη 01.00 και μέχρι της 02.00 δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι που χαφνικά πεταχτηκα από το κρεββάτι με έντονες καούρες και πήγα και μπαστακώθηκα στην τουαλέτα... Δράμα η κατάσταση... δεν ήξερα τι ήθελα..Πόναγε η κοιλιά μου χαμηλά είχα και τις καούρες, αφήστε τα. Εν το μεταξύ είχα και συσπάσεις... αφού είπα πάει γεννάω... αλλά όπως βλέπετε είμαι εδώ ακόμα... Μάλλον κάτι πρέπει να με έχει ενοχλήσει γιατί η κοιλίτσα μου δεν είναι και ιδιαίτερα καλά...

Ο καλός μου με συγκίνησε πολύ σήμερα!!! Μου έδωσε το δώρο μου για το ότι θα γεννήσω το παιδάκι μας!!! Με στενοχώρησε και με συγκίνησε πολύ γιατί τα λεφτά μας είναι μετρημένα και δεν τρέχουν από τα μπατζάκια μας καθόλου... αλλά ήθελε πολύ να μου κάνει δώρο.

Nikole μου καλό ταξίδι και θα περιμένουμε νέα σου!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Υπομονή κοριτσάρα θα περάσουν οι καούρες κάποτε....περαστικά για την κοιλίτσα σου!

Τώρα κοίτα να δεις που συγκινήθηκα και εγώ (που δεν θα πάρω δώρο ...) αυτά είναι παιδιά βρε....

Και αμα έχεις τέτοιον άντρα , χέστηκες για την πεθερά....

GaiGp3.png

Και μενα στην αρχη ειχαν ανησυχησει που δεν με εβρισκαν κ μου την ειπαν κι απο πανω...μετα το πηραν αποφαση

Βαλια σου βγηκε ψιλο-ξινη η βολτα εεε? Ελπιζω να συνελθεις συντομα

Οσο για το δωρακι ΜΕΓΕΙΕΣ! Σε καταλαβαινω απολυτα! Και μενα οταν γεννησα το Στελιο μου εφερε δαχτυλιδακι στο μαιευτηριο και δεν το περιμενα γιατι ηξερα οτι ημασταν τσιμα τσιμα στα λεφτα αλλα αφου το ενιωσε και το εκανε...δε βαριεσαι "και με τα 5 φυλακη και με τα 10 μεσα" που λενε

Τωρα βεβαια ειμαι σχεδολν σιγουρη οτι δεν θα παιξει δωρο--- γιατι με το ζορι εχουμε τα χρηματα της γεννας

QuW0p3.png

Συγκινητικό όντως.

Εμένα ο δικός μου έχει γενέθλια τέλος Απρίλη και του έχω υποσχεθεί το καλύτερο δώρο. Τον μπεμπάκο μας! :oops:

X4pTp3.png

Μπράβο στο παιδί!!!!

σνιφ σνιφ συγκινούμαι και εύκολα η δόλια....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...