Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Μαράκι μου!!!!!!

Να το δεις κάποια μέρα θα τελειώσουν οι εργάτες και θα φύγουν και θα νοσταλγείς την φασαρία τους...:tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φιλενάδα 3 άφησα να φάει μόνο ο καλός μου..... έσκασα μιλάμε..:-D:-D

Μέχρι να φύγουν αυτοί θα έχω την "φασαρία" της μπουμπούς μου που την προτιμώ! Καλά, τίποτα δεν μας άφησες? Και λέγαμε να'ρθουμε επίσκεψη...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να βγάλουμε φωτο με τους εργάτες εννοείς φαντάζομαι. Έχουν γίνει μέλη της οικογένειας πλέον και θα μας λείψουν. Τελειώνουν όμως το άλλο ΣΚ (καλώς εχόντων των πραγμάτων) και μετά ξεκινάμε το παιδικό (επιτέλους!).

Βικάκι με γειά τα νυχτικάκια. Στο όνειρό μου χθες είμασταν και οι 2 ξαπλωμένες στο κρεβάτι του μαιευτηρίου (ήταν διπλό) και όπως ήμασταν σκεπασμένες με το σεντόνι και κράταγα την κοιλιά μου που κουνιόταν συνειδητοποιώ ότι δεν ήταν κοιλιά αλλά το μωρό. Είχα γεννήσει και δεν το'χα καταλάβει. Υποτίθεται ότι με κοίμησαν και δεν το'ξερα (όπως είχε συμβεί με την μάνα μου όταν με γέννησε). Μόνο που το μωρό μου ήταν αγοράκι. Εσύ ακόμα περίμενες να γεννήσεις.

Παράξενο όνειρο αλλά έχω συνηθίσει.

Ά, καλά, φέτα δλδ η Λούση ε?

Μωρέ καλά το ψηλιάζομαι και εγώ ότι θα πάρει και κανέναν μήνα επιπλέον για να βγει. Θα πάω να κάτσω στις μανούλες Μαϊου, εδώ δεν με παίρνει πλέον...:(:(

Το γιατί ήταν αγοράκι το καταλαβαίνεις φαντάζομαι... :-)

Υπερπαραγωγή ......... έγραψες Μαράκι μου!!!!!

GaiGp3.png

Καλημέρα Αγγελικούλα!

Πίνετε πολύ νωρίς το σίδηρο και προλαβαίνετε να φατε... εγώ δεν έχω φάει ακόμα αλλα θα σας πω τι θα φάω...γαλατάκι και φρυγανιά με μερέντααααααα!!!! (μπορεί και 2 φρυγανιές χιχιχι)

X4pTp3.png

Μέχρι να φύγουν αυτοί θα έχω την "φασαρία" της μπουμπούς μου που την προτιμώ! Καλά, τίποτα δεν μας άφησες? Και λέγαμε να'ρθουμε επίσκεψη...

Α σε σκέφτηκα, και για να στο αποδείξω τα τράβηξα και φωτό με το κινητό...:D:D:D

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοιλίτσες....τι κάνετε;εδώ βρέχει.....μεσημεράκι θα πάμε Κόρινθο!!!!!!!και αύριο Αθήνα......οπότε θα χαθώ μέχρι αύριο....τώρα πάμε στο χωριό του Χρήστου:cool:φιλιά πολλά σε όλες...τα λέμε αργότερα αν προλάβω να μπώ....

Καλημέρα Νικολίτσα!!!!

Καλό δρόμο και καλή επιτυχία για αύριο!!

GaiGp3.png

Καλημερα κι απο μενα

Ξυπνησα με τρελλη λιγουρα αλλα βαριεμαι ακομα κ να φαω...περιμενω να αξιωθει ο αντρουλης μου να φτιαξει κανενα τοστακι.

Το βραδυ ξυπνησα στις 4 κι εψαχνα το Βασιλη μες το σπιτι!!!!!! Τελικα ειχε παει στον μικρο γιαιτ ξυπνησε κι εκλαισγε και τον πηρε εκει ο υπνος... Μετα το πιπι μου ηρθε να φας malteasers!!! ελεεινη εεεε?

Annie; αφου ειχες το θαρρος και τους ειπες να μην πατησουν, παλι καλα!

Έχεις δίκιο!!!!

Έτσι τα πήρα κι εγώ το μεσημέρι!

Ξάπλωσα λίγο και πριν προλάβω να ισιώσω χτύπησε το κινητό!

Ήταν η αδερφή μου! Να έρθω λέει? Όχι τώρα τις λέω ξάπλωσα!!!

Μετά από 15 λεπτά πήρε η μάνα μου! Θα έρθει λέει ο τάδε να σας δει αλλά δεν ξέρω τι ώρα!

Έβγαζα καπνούς από τα αυτιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλοι μεσημεριάτικα με θυμήθηκαν?

Εγω εχω κανενα εξαμηνο που κλεινω οοοοοοολα τα τηλέφωνα το μεσημερι πλεον!!! Δεν φτανει που δεν με αφηναν να κοιμηθω, μου ξυπνουσαν και το Στελλακο! Εεεμαααααααα

Iwanna μου αυτο ειναι το πιο σημαντικο! Να σε καταλαβαινει ο ανθρωπος σου! Απο κει και περα, θα δεις τι θα κανεις.

maraki.. καλα για το ονειρο τι να πω...Καθε φορα και μια εκλπηξη...χαχαχα

QuW0p3.png

Βικακυ δεν εχεις παραπονο! Κονομισες και πυτζαμουλες! χιχι

Οσο για τα νερα αν ειναι πολλα.......τι να σου πω κι εγω...δεν μου εχει συμβει

Υποθετω οτι θα γεμιζει το σερβιετακι γρηγορα ωστε να σε κανει να θορυβηθεις-----υποθετω οτι τον τελευταιο καιρο οι περισσοτερες θα φορατε εεε? Εγω παντως εχω αρκετα υγρα και ετσι ημουν κ στο Στελιο

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αγγελικούλα!

Πίνετε πολύ νωρίς το σίδηρο και προλαβαίνετε να φατε... εγώ δεν έχω φάει ακόμα αλλα θα σας πω τι θα φάω...γαλατάκι και φρυγανιά με μερέντααααααα!!!! (μπορεί και 2 φρυγανιές χιχιχι)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ!!!ΟΧΙ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ :-) ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΝΑ ΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ...ΤΡΩΩ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΝΩ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΙΚΟ!ΧΑ ΧΑ!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!:-D:twisted:8)2 ΦΡΥΓΑΝΙΕς ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ??ΚΑΛΕ ΤΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ ΜΕ 2 ΦΡΥΓΑΝΙΤΣΕΣ?ΒΑΛΕ ΕΚΕΙ 2 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ!:mrgreen:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα κι απο μενα

Ξυπνησα με τρελλη λιγουρα αλλα βαριεμαι ακομα κ να φαω...περιμενω να αξιωθει ο αντρουλης μου να φτιαξει κανενα τοστακι.

Το βραδυ ξυπνησα στις 4 κι εψαχνα το Βασιλη μες το σπιτι!!!!!! Τελικα ειχε παει στον μικρο γιαιτ ξυπνησε κι εκλαισγε και τον πηρε εκει ο υπνος... Μετα το πιπι μου ηρθε να φας malteasers!!! ελεεινη εεεε?

Εγω εχω κανενα εξαμηνο που κλεινω οοοοοοολα τα τηλέφωνα το μεσημερι πλεον!!! Δεν φτανει που δεν με αφηναν να κοιμηθω, μου ξυπνουσαν και το Στελλακο! Εεεμαααααααα

Ωραία λιγούρα και αυτή... μεταμεσονύχτια....

Ποτέ στην ζωή μου δεν έχω φάει μέσα στην νύχτα και φοβάμαι μην αρχίσω τώρα...

Πάντως πάμπολες φορές έχω μαγειρέψει μακαρονάδες μετά από ξενύχτι και μάλιστα πολύ περιποιημένες για να στρώσουν τα στομάχια ...

Αυτό με τα κλειστά τηλ. το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά μετά θα έρθουν να χτυπάνε τα κουδούνια γιατί θα ανησυχήσουν.. οπότε αστα να βαράνε μακρυά.....

GaiGp3.png

Bonjour μανούλες!!! Διάβασα ότι είχατε καταπληκτικό βράδυ... Ψυχραιμία...

Εμείς καλά περάσαμε χτες αν εξαιρέσεται ότι ο μπεμπούλης μου με τάραξε χτες και δεν βολευόμουν πουθενά... Γυρίσαμε κατά τη 01.00 και μέχρι της 02.00 δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι που χαφνικά πεταχτηκα από το κρεββάτι με έντονες καούρες και πήγα και μπαστακώθηκα στην τουαλέτα... Δράμα η κατάσταση... δεν ήξερα τι ήθελα..Πόναγε η κοιλιά μου χαμηλά είχα και τις καούρες, αφήστε τα. Εν το μεταξύ είχα και συσπάσεις... αφού είπα πάει γεννάω... αλλά όπως βλέπετε είμαι εδώ ακόμα... Μάλλον κάτι πρέπει να με έχει ενοχλήσει γιατί η κοιλίτσα μου δεν είναι και ιδιαίτερα καλά...

Ο καλός μου με συγκίνησε πολύ σήμερα!!! Μου έδωσε το δώρο μου για το ότι θα γεννήσω το παιδάκι μας!!! Με στενοχώρησε και με συγκίνησε πολύ γιατί τα λεφτά μας είναι μετρημένα και δεν τρέχουν από τα μπατζάκια μας καθόλου... αλλά ήθελε πολύ να μου κάνει δώρο.

Σήμερα κοριτσούδια μου θα πάμε να φάμε στην μάνα του (γκρρρρρρρρρρρρρ) η οποία βέβαια χτες μου είπε αν το μωρό μοιάσει στον άντρα μου θα πάρει όλο τον μήνα... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Nikole μου καλό ταξίδι και θα περιμένουμε νέα σου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα κι απο μενα

Annie; αφου ειχες το θαρρος και τους ειπες να μην πατησουν, παλι καλα!

μα με βγαλαν απο τα ρουχα μου!κ μολις ξαναμιλησα μαζι τους και ειπε 1 με 2 θα ρθω..λεω καλα ..αν δεν ερθεις, 3 εχω ραντεβου κ θα χω φυγει!για να δω τι ωρα θα ρθει!

κ μου λεει ,ηρεμησες απο χθες?λεω θες να ξανασκοτωθουμε???δεν σε παιρνει!!!!

ακου εκει να ειρωνευεται κιολας!!!!!!!:twisted:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...