Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ημουν μόνη μου από τις 22:00 και μετά και βαριόοοοοομουν. Ευτυχώς είχα παρέα το υπερκινητικό ζουζούνι και τράβαγα βίντεο με την κοιλιά να κουνιέται και φωτογραφίες.

Γενικά καλά. Λίγες ενοχλήσεις αλλά τίποτα φοβερό.

Κερνάω πρωινό:

1170693owcjtoryhs.gif

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κ απο μενα ζουζουνες!ξυπνησα κ εγω απο τον μαρτυρικο μου υπνο!!!

αυτος ο πονος στα ποδια ειναι ανυποφορος!!!!

ο Κωστας πηγε στο βουνο για eduro αλλα δεν θα αργησει.

Βικακυ φθηνα την γλιτωσες χθες!:tongue:

τι θα μαγειρεψετε σημερις κορτσουδες????/(μολις ξυπνησα το φαι σκεφτομαι):tongue:

Καλημέρα Άννυ !!!!!!!

Ο άντρας πήρε τα βουνά ε? Πώς είναι ο καιρός επάνω σήμερα? Εδώ μουντάδα ρε παιδί μου....

Άσε πάνφθηνα έως τσάμπα την έβγαλα... Με λυπήθηκαν όπως έγραψα και χτες...

Μου έφερε και 2 μπυτζαμούλες ανοιξιάτικες από το ιντιμισιμι φοβερές, η μία για από πάνω έχει ένα σούπερ γλυκό λευκό κρουαζέ μπλουζάκι αμάνικο με λαστιχάκι κάτω από το στήθος πολύ εξυπηρετικό φαίνεται για τον θηλασμό!!

Σήμερα το πρόγραμμα έχει κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο!!

GaiGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Ελπίζω να περάσατε όμορφα χθες βράδυ. Εμείς πήγαμε σε έναν φίλο που είχαμε χρόνια να δούμε και είχε γενέθλια. Ωραία ήταν. Φυσικά γυρίσαμε αργά και ξυπνήσαμε νωρίς γιατί έχουμε μαστόρους, αλλά έχουμε συνηθίσει πια.

Ήμουν νωρίτερα εδώ και σας διάβασα αλλά μου κόψαν το ρεύμα γα να περάσουν κάτι καλώδια πίσω οπότε επανήλθα τώρα που έχω πάλι ιντερνετ, οπότε με πρόλαβες Βικακι με το καφέ. Αυτά τα french toast τι ήθελες να τα αναφέρεις? Με σκότωσες!

Μια πολύ καλή μέρα να έχετε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλώς τη και τη Μαρία. Καλημέεεεερα!!!

Μια μέρα πρέπει να μας συστήσεις και τους εργάτες! Ξέρουμε τόσα για αυτούς!

Αντε τουλαχιστον έρχονται και προχωράνε σιγά σιγά! Οταν τελειώσουν να βγάλετε οπωσδήποτε φωτογραφίες!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

πωπω αυτα τα πρωινα σας με σκοτωνουν..κ πειναω αλλα πηρα τον σιδηρο πριν μιση ωρα!

επισης κ τα μεσημεριανα σας μ αρεσουν!!!εγω λεω να κανω μπιφτεκακια με ρυζακι.

Βικυ...τσαμακωσες κ τις πυτζαμουλες.μην μιλας καθολου!!!χαχαχα

Μαρακι...ελεος αυτοι οι εργατες σας!!!ποτε θα σας αδειασουν την γωνια τελος παντων???

ξερεις τι ειναι 'τσαμακωνω'' ε?

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ!!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΙ ΗΠΙΑ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ,ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ! ΒΙΚΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ :-)

ΧΑΛΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ..!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλώς τη και τη Μαρία. Καλημέεεεερα!!!

Μια μέρα πρέπει να μας συστήσεις και τους εργάτες! Ξέρουμε τόσα για αυτούς!

Αντε τουλαχιστον έρχονται και προχωράνε σιγά σιγά! Οταν τελειώσουν να βγάλετε οπωσδήποτε φωτογραφίες!

Να βγάλουμε φωτο με τους εργάτες εννοείς φαντάζομαι. Έχουν γίνει μέλη της οικογένειας πλέον και θα μας λείψουν. Τελειώνουν όμως το άλλο ΣΚ (καλώς εχόντων των πραγμάτων) και μετά ξεκινάμε το παιδικό (επιτέλους!).

Βικάκι με γειά τα νυχτικάκια. Στο όνειρό μου χθες είμασταν και οι 2 ξαπλωμένες στο κρεβάτι του μαιευτηρίου (ήταν διπλό) και όπως ήμασταν σκεπασμένες με το σεντόνι και κράταγα την κοιλιά μου που κουνιόταν συνειδητοποιώ ότι δεν ήταν κοιλιά αλλά το μωρό. Είχα γεννήσει και δεν το'χα καταλάβει. Υποτίθεται ότι με κοίμησαν και δεν το'ξερα (όπως είχε συμβεί με την μάνα μου όταν με γέννησε). Μόνο που το μωρό μου ήταν αγοράκι. Εσύ ακόμα περίμενες να γεννήσεις.

Παράξενο όνειρο αλλά έχω συνηθίσει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα κοιλίτσες....τι κάνετε;εδώ βρέχει.....μεσημεράκι θα πάμε Κόρινθο!!!!!!!και αύριο Αθήνα......οπότε θα χαθώ μέχρι αύριο....τώρα πάμε στο χωριό του Χρήστου:cool:φιλιά πολλά σε όλες...τα λέμε αργότερα αν προλάβω να μπώ....

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Ελπίζω να περάσατε όμορφα χθες βράδυ. Εμείς πήγαμε σε έναν φίλο που είχαμε χρόνια να δούμε και είχε γενέθλια. Ωραία ήταν. Φυσικά γυρίσαμε αργά και ξυπνήσαμε νωρίς γιατί έχουμε μαστόρους, αλλά έχουμε συνηθίσει πια.

Ήμουν νωρίτερα εδώ και σας διάβασα αλλά μου κόψαν το ρεύμα γα να περάσουν κάτι καλώδια πίσω οπότε επανήλθα τώρα που έχω πάλι ιντερνετ, οπότε με πρόλαβες Βικακι με το καφέ. Αυτά τα french toast τι ήθελες να τα αναφέρεις? Με σκότωσες!

Μια πολύ καλή μέρα να έχετε όλες!

Καλημέρα Μαράκι μου!!!!!!

Να το δεις κάποια μέρα θα τελειώσουν οι εργάτες και θα φύγουν και θα νοσταλγείς την φασαρία τους...:tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φιλενάδα 3 άφησα να φάει μόνο ο καλός μου..... έσκασα μιλάμε..:-D:-D

GaiGp3.png

καλημέρα κοιλίτσες....τι κάνετε;εδώ βρέχει.....μεσημεράκι θα πάμε Κόρινθο!!!!!!!και αύριο Αθήνα......οπότε θα χαθώ μέχρι αύριο....τώρα πάμε στο χωριό του Χρήστου:cool:φιλιά πολλά σε όλες...τα λέμε αργότερα αν προλάβω να μπώ....

Καλημέρα! Καλό ταξίδι! :)

X4pTp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ!!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΙ ΗΠΙΑ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ,ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ! ΒΙΚΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ :-)

ΧΑΛΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ..!

Μπον ζουρ !!!!!!!!!!

Τί κάνει το κορίτσι μας?????

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...