Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηρθε ο καλός μου και με πήρε αγκαλια και μου είπε να ντυθώ να πάμε βόλτα με το αμαξι... Αχ ποσο στεναχωριέμαι που νευριασα :cry: Φιλια κορίτσια μου, πάω να ντυθώ :D

αντε κοκονα μου!καλα να περασετε!!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε Ανδριαννουλα μου μην θυμωνεις αδικα!!ειδες τι καλος που ειναι??!αντε ντυσου και πηγαινε να ξεσκασει κι ο μπεμπης! :-) καλη διασκεδαση!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

κλεινω κ εγω να δω καμια ταινια με τον αντρα μου!!

σας φιλω κοριτσαρες!!τα λεμε το πρωι!

213824-GNxxJello7Efadesigns.gif

αυτό το πλάσμα που πάει πάνω κάτω τι έχει πάρει;θέλω και εγώ λίγο να κάνω έτσι.:mrgreen:.μονο που το βλέπω κουράζομαι αλλά είναι πολύ φάτσα:D:tongue:....καληνύχτα και από μενα...φιλιά πολλά κοιλίτσες..τα λέμε το πρωί!!!!μπας και μάθουμε τι έγινε και η bubbles...:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Με λυπήθηκαν και έφυγαν μόλις....

Βασικά κοιμόμουν στην κουνιστή πολυθρόνα και που και πού συμμετείχα ως guest star.... :-)

Πάω να χτυπήσω κανένα ωραίο γλυκάκι βλέποντας Θέμο και μετά νανάκιαααααααα

Φιλάκια και όνειρα γλυκά σε όλες τις μανούλες!!!!!!!!

GaiGp3.png

Γεια σας μπαμπουσκίτσες!

Οι πιο πολλές την κάνατε για ύπνο, ε? Μια χαρά και εγώ για μια καληνύχτα πέρασα...

Βίκυ, τη γλίτωσες! Διάβασα όλο το "ιστορικό" της επίσκεψης μαζεμένο και εύτυχώς είχε αίσια κατάληξη!

Ανδριάννα, μπράβο για τον μπέμπη!!! Όλα άψογα! Άντε, με το καλό να τον κρατήσεις στην αγκαλιά σου!

Εμείς με τους κουμπάρους μείναμε στο ότι εγώ δεν θα μπορέσω να πάω... Δεν άλλαξε κάτι στα δεδομένα και δεν συζητήθηκε καν το γεγονός κάποιας αλλαγής, ήταν σαν τετελεσμένο γεγονός και σαν κάτι που δεν το είχαν αποφασίσει αυτοί οι ίδιοι. Τελοσπάντων, από χθες έχω ηρεμήσει, συζήτησα και με το Στέλιο -αφού ηρέμησα μετά την πρώτη αντίδραση, του έδωσα να καταλάβει πώς ακριβώς αισθάνομαι για το θέμα-και λέω να το ξεπεράσω και να μην ασχοληθώ άλλο, με βοήθησε και το γεγονός πως ο Στέλιος με κατάλαβε και συμφώνησε σε όλα μαζί μου...

Χεχε... Πάντως δεν κάθησαν πολύ γιατί είχαν να ταϊσουν το μωρό οπότε δεν μας κούρασαν!;)

Και αύριο έρχεται η μαμά μου για μια μέρα αλλά πολύ χαίρομαι! Είναι συνεργάσιμη! ;)

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!!!!!!!!!!!

Κυριακή μουντάδα αλλά χωρίς προβλήματα, πλημμύρες κλπ..........

Άρχισε η χρονομηχανή και έχουμε πεθάνει στο γέλιο με τα τραγουδάκια που βάζει το MAD...

Σήμερα όπως προείπαμε Κυριακή το μενού άλλαξε ελαφρώς και το breakfast είχε french toast :-) κολασηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Διάβασα την εφημεριδούλα μου και ήπια τον καφεδάκο μου, οπότε πάω να σας φτιάξω καφεδάκια κορίτσια μου!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Μόλις ξύπνησα αλλά βλέπω ότι όλες μας εκμεταλλευόμαστε την Κυριακή.

Ο καιρός δε λεέι, άρα ώρα για χουχουλιασμα και συζυγική θαλπωρή.

Ο δικό μου βέβαια ήταν νύχτα χθες΄κι έτσι τώρα θα κοιμάται μέχρι μια σεβαστή ώρα.

X4pTp3.png

Kαλημερα κ απο μενα ζουζουνες!ξυπνησα κ εγω απο τον μαρτυρικο μου υπνο!!!

αυτος ο πονος στα ποδια ειναι ανυποφορος!!!!

ο Κωστας πηγε στο βουνο για eduro αλλα δεν θα αργησει.

Βικακυ φθηνα την γλιτωσες χθες!:tongue:

τι θα μαγειρεψετε σημερις κορτσουδες????/(μολις ξυπνησα το φαι σκεφτομαι):tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Α δεν είδα ότι είσαι εδώ Βίκυ μου!

Καλημέεερα!! :tongue:

Πως είσαι σήμερα;

Καλημέρα Δήμητρά μου!!!!

Σήμερα είμαι ξεκούραστη όσο δεν φαντάζεσαι και με καλή διάθεση!!!!

Κρίμα που δεν έχει λιακάδες να κάνουμε τσάρκα, αλλά και εντός μία χαρούλα είναι όπως τα είπες και εσύ !!!

Η μπέμπα χοροπηδάει από την χαρά της που τρώει γλυκό, τα χτεσινά συμπτώματα σταμάτησαν σχεδόν εντελώς ?(καλό αυτό)? αλλά έχουμε ψιλοσυσπασούλες (κάτι είναι και αυτό...).

Πώς ήταν το βράδυ σου?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...