Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΣΩΩΩΩΩΩΣΤΗ!!!!!!!!!!!Καλα προεδρε η καλυτερη εισαι με το μαξιλαρακι

το κουβερτακι και τον γουινι!!!!

!!!Φοβερη!!!!!Ετσι θελουν!!

Κοριτσια μου σας αφηνω γιατι ηρθανε!!!!:evil::evil::evil:Αν δεν σας πρλαβω μετα καληνυχτα!!!

καλα να περασετε κ good luck!:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ μετά τις 22.30 δεν ανοίγω που να έρθει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σας λέω.........

ε ναι ρε φιλε!η φωναζε απο μεσα κ εσυ ''δεν ειμαι εδω, δεν ειμαι εδω''!!!!

δεν παιρνεις κανα τηλ να τους προλαβεις αν ειναι να αργησουν???μενουν μακρυα?

pSC1p2.png

α ναι 10 παρα ειναι!!!καλα πες...περιμενεεεεεε μαστοραααα!!!!

κ μενα που λες πολυ μ αρεσει να οδηγαω αλλα τον τελευταιο μηνα δυσανασχετω πολυ με την κοιλια κ την ζωνη!φωναζει κ ο Κωστας μην πεσει κανεις πανω μου κ εχουμε αλλα κ ετσι το ψιλοπαρατησα το αθλημα!

Δεν παίζει τέτοιο σενάριο σου λέω.... Δεν με ενοχλεί και καθόλου η ζώνη ή η οδήγηση γενικώς, πάντα οδηγούσα σχεδόν ξάπλα πίσω πίσω το κάθισμα οπότε είμαι άνετα.

Αφού σκεφτόμουν να οδηγήσω εγώ μέχρι το μαιευτήριο όταν έρθει η ώρα αλλά δεν με αφήνουν...:cool::cool:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

χα χα χα!!!!!!!μα τι να κανουμε βρε Βικακι μου,ειμαστε ετοιμογεννες μανουλες,που χουμε βαρυνει πολυυυυυυυυ,κουραζομαστε,ποναμε..κι εχουμε και τον καθενα να ακουμε μαλακισμενες συμβουλες-ως συνηθως- και να μας κατσικωνονται κιολας!ε,μα δε μπορωωωωωωω !!!!!!!

Αμα μου ξαναπεί πάλι απόψε την ιστορία της γέννησής μου άλλη μία φορα θα πηδηχτώ από το παράθυρο............:twisted::twisted::twisted::twisted:

GaiGp3.png

ε ναι ρε φιλε!η φωναζε απο μεσα κ εσυ ''δεν ειμαι εδω, δεν ειμαι εδω''!!!!

δεν παιρνεις κανα τηλ να τους προλαβεις αν ειναι να αργησουν???μενουν μακρυα?

Όχι κοντά μένει η μητέρα μου, απλά είναι τα ζα μου είν'άργά........

Θα τσακωθούμε και θα μου μουρμουράει μετά και ο άλλος που τσακώνομαι...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Τον ρωτάω τι θα κάνουμε γιατί λέγαμε να βγούμε και μου λέει ότι θες. Εσύ τι θες ρε μεγαλε??? Οταν βαριέται κλασική απάντηση "ότι θες". Να σας πω την αλήθεια μου κι εγώ βαριόμουν να βγω γιατί θα ήμασταν μόνοι μας, με παρέα δεν ήθελα να βγούμε γιατί αν κουραζόμουν κάποια στιγμή δεν θα μπορούσαμε να φύγουμε... Ολα μου φταίνε...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αμα μου ξαναπεί πάλι απόψε την ιστορία της γέννησής μου άλλη μία φορα θα πηδηχτώ από το παράθυρο............:twisted::twisted::twisted::twisted:

αυτο το παθαινω με την πεθερα μου!καθε φορα μου λεει πως γεννησε κ πως θηλασε τον Κωστα!!!!!!

ελεος ομως!!!!δεν θελω να ξερω ρε φιλε πως θηλασε ο αντρας μου!!!!!Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!

pSC1p2.png

Βικυ μη μου πεις ότι δεν έχουν έρθει ακόμα;

Andria γιατί τα έχεις πάρει; Τι έγινε;

το σκεφτηκα κ εγω αυτο!αλλα αν ερθουν κ δεν σε δουν να σηκωνεσαι να ετοιμαστεις για να φυγεις, αυτοι ακομη καθονται!

ασε σου λεω...δραμααα η κατασταση!!!!

Ε και δεν ετοιμάζεστε και καλά...και πες ας κατεβούμε όλοι μαζί. Κάνετε μια υπέροχη βόλτα το τράγωνο και επιστρέφετε. :D

X4pTp3.png

αυτο το παθαινω με την πεθερα μου!καθε φορα μου λεει πως γεννησε κ πως θηλασε τον Κωστα!!!!!!

ελεος ομως!!!!δεν θελω να ξερω ρε φιλε πως θηλασε ο αντρας μου!!!!!Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

X4pTp3.png

Τον ρωτάω τι θα κάνουμε γιατί λέγαμε να βγούμε και μου λέει ότι θες. Εσύ τι θες ρε μεγαλε??? Οταν βαριέται κλασική απάντηση "ότι θες". Να σας πω την αλήθεια μου κι εγώ βαριόμουν να βγω γιατί θα ήμασταν μόνοι μας, με παρέα δεν ήθελα να βγούμε γιατί αν κουραζόμουν κάποια στιγμή δεν θα μπορούσαμε να φύγουμε... Ολα μου φταίνε...

Ετσι κανει κ μενα οταν βαριεται...

ε αστον!δειτε καμια ταινια φατε τιποτα απο εξω κ υπνο νωρις!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...