Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καμία βολτίτσα με το αμάξι για κανένα παγωτάκι (μέσα στο αμάξι.....):tongue::tongue:

ειδικα αμα του πω για αμαξι θα κλειδωθει στο σπιτι!!!δεν γουσταρει καθολου!μονο με την μηχανη του ασχολειται!τοσο καιρο που ειμαι εγκυος κ αναγκαστικα παμε με το αυτοκινητο ολο την ψωνιζει!!!!

εγω βλεπω wipe out τουλαχιστον εχει γελιο!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Εγώ πάντως δεν θα χρειαστεί να προσποιηθώ, από τώρα είμαι "Κάπως".

Και αμα πώ και τίποτα ας πούμε νωρίς-νωρίς ήρθατε, ξέρεις τί θα είμαι ε?

Οξύθυμη... (το άκουσα και αυτό προσφάτως...)

Μωρε ουτε εγω θα προσποιηθω αλλα οταν εχω κοσμο προσπαθω να μην

δειχνω ¨κουρασμενη¨ αλλα τι να κανω αφου ειμαι κομματια??Ρε κοριτσια 9:30 το βραδυ επισκεψη σε εγκυο?Δηλαδη δεν σκεφτονατι οτι κουραζομαστε

πιο ευκολα και θελουμε να κοιμηθουμε????

δειχνω ¨κουρασμενη¨ αλλα τι να κανω αφου ειμαι κομματια??Ρε κοριτσια 9:30 το βραδυ επισκεψη σε εγκυο?Δηλαδη δεν σκεφτονατι οτι κουραζομαστε

αφου ο κοσμος ειναι ΓΚΑΟΥ ΜΠΙΟΥ!!!!

pSC1p2.png

ειδικα αμα του πω για αμαξι θα κλειδωθει στο σπιτι!!!δεν γουσταρει καθολου!μονο με την μηχανη του ασχολειται!τοσο καιρο που ειμαι εγκυος κ αναγκαστικα παμε με το αυτοκινητο ολο την ψωνιζει!!!!

εγω βλεπω wipe out τουλαχιστον εχει γελιο!

Εμένα δεν οδηγεί καν αμάξι (δεν έχει ούτε δίπλωμα, του αρέσει με το μηχανάκι και σε αυτόν...). Εγώ μας πάω βόλτες... και γουσταρω τρελά να οδηγάω...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

φιλεναδιτσες εφαγα!!!εκανα σνιτσελακι-συνταγη της φιλης Αννυς με μεγαλη επιτυχια- με πατατουλες και σαλατα!μιαμ!! αλλα τωρα θελω κι εγω παγωτακι που το ειπατε :-)

οσο για τις επισκεψεις μαλλον εγω ειμαι πολυ γαιδουρα,αν ερχονται και κατσικωνονται παιρνω το μαξιλαρακι μου κ το κουβερτακι μου το Γούινι και ξαπλωνω στον καναπε σα να μη συμβαινει τπτ! μα ειναι δυνατον??ας ερθουν πρωι που αντεχω...το βραδυ θελω να αραξω,καθομαι στο λαπτοπακι μου,στην τηλεοραση,με τον Κωστη μου..δε θελω κοσμο!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλά και εγώ της έχω πει ότι είμαι από τα χαράματα στο πόδι με μαστόρους και γενικέε καθαριότητες αλλά τσίου-τσίου.... ή αλλιώς γκάου μπίου που λέει και η Άννυ...

GaiGp3.png

αφου ο κοσμος ειναι ΓΚΑΟΥ ΜΠΙΟΥ!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα να σαι καλα κοριτσαρα μου!!!Με εκανες και

γελασα με το ΓΚΑΟΥ ΜΠΙΟΥ!!!!!!!

Δυστυχως εχεις δικιο ετσι ειναι!!!!!!

φιλεναδιτσες εφαγα!!!εκανα σνιτσελακι-συνταγη της φιλης Αννυς με μεγαλη επιτυχια- με πατατουλες και σαλατα!μιαμ!! αλλα τωρα θελω κι εγω παγωτακι που το ειπατε :-)

οσο για τις επισκεψεις μαλλον εγω ειμαι πολυ γαιδουρα,αν ερχονται και κατσικωνονται παιρνω το μαξιλαρακι μου κ το κουβερτακι μου το Γούινι και ξαπλωνω στον καναπε σα να μη συμβαινει τπτ! μα ειναι δυνατον??ας ερθουν πρωι που αντεχω...το βραδυ θελω να αραξω,καθομαι στο λαπτοπακι μου,στην τηλεοραση,με τον Κωστη μου..δε θελω κοσμο!!!!!!

Γειά σου Προεδράρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είπες πολλές όμορφες λέξεις μαζεμένες σε ένα ποστ..... μαξιλαράκι, κουβερτάκι, ξαπλώνω-καναπες-λαπτοπάκι-τηλεόραση....

Αχχχχχχχχχχχχ

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου Προεδράρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είπες πολλές όμορφες λέξεις μαζεμένες σε ένα ποστ..... μαξιλαράκι, κουβερτάκι, ξαπλώνω-καναπες-λαπτοπάκι-τηλεόραση....

Αχχχχχχχχχχχχ

Κ Γουινι!!!!

χαχαχαχα

pSC1p2.png

χα χα χα!!!!!!!μα τι να κανουμε βρε Βικακι μου,ειμαστε ετοιμογεννες μανουλες,που χουμε βαρυνει πολυυυυυυυυ,κουραζομαστε,ποναμε..κι εχουμε και τον καθενα να ακουμε μαλακισμενες συμβουλες-ως συνηθως- και να μας κατσικωνονται κιολας!ε,μα δε μπορωωωωωωω !!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ο άντρας μου κοιτάει το ρολόι...... χεχεχεχε

Ξέρει όμως πως εγώ είμαι ποιό πολύ παρμένη από αυτόν....

α ναι 10 παρα ειναι!!!καλα πες...περιμενεεεεεε μαστοραααα!!!!

κ μενα που λες πολυ μ αρεσει να οδηγαω αλλα τον τελευταιο μηνα δυσανασχετω πολυ με την κοιλια κ την ζωνη!φωναζει κ ο Κωστας μην πεσει κανεις πανω μου κ εχουμε αλλα κ ετσι το ψιλοπαρατησα το αθλημα!

pSC1p2.png

ΣΩΩΩΩΩΩΣΤΗ!!!!!!!!!!!Καλα προεδρε η καλυτερη εισαι με το μαξιλαρακι

το κουβερτακι και τον γουινι!!!!

!!!Φοβερη!!!!!Ετσι θελουν!!

Κοριτσια μου σας αφηνω γιατι ηρθανε!!!!:evil::evil::evil:Αν δεν σας πρλαβω μετα καληνυχτα!!!

χα χα χα!!!!!!!μα τι να κανουμε βρε Βικακι μου,ειμαστε ετοιμογεννες μανουλες,που χουμε βαρυνει πολυυυυυυυυ,κουραζομαστε,ποναμε..κι εχουμε και τον καθενα να ακουμε μαλακισμενες συμβουλες-ως συνηθως- και να μας κατσικωνονται κιολας!ε,μα δε μπορωωωωωωω !!!!!!!

Εγώ μετά τις 22.30 δεν ανοίγω που να έρθει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σας λέω.........

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...