Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!

Ποσο σε καταλαβαινω Αννυ μου!!!!Ποσο δικιο εχεις!!!!!

Και εγω περιμενω κατι φιλους κατα τις 9:30 και κοιμαμαι ορθια!

Μαλλον δεν καταλαβαινουν τι να πω???Και δεν εχω καθολου ορεξη

για μπλα μπλα και βλακειες!!!Ουφ ελπιζω μονο να κατσουν λιγο......

Ρε τι τραβαμε!!!!

Και δεν το μαρτυράμε....

Γειά σου κοριτσάρα μου!!!!!! Και εσύ άρχισε να ξαπλώνεις σιγά σιγά... άμα αρχίσεις το ροχαλητό ίσως να φύγουν...:mrgreen::mrgreen:, εγώ πάντως έτσι θα κάνω, αλήθεια..

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά.... και εμένα όταν η μάμα μου λέει κατά τις 9.30 καλές 11 θα έρθει και από πίσω ο πατριός μου θα μουρμουράει που την περίμενε 2 ώρες να ετοιμαστεί. Και εννοείται ότι σε μία ώρα θα της πώ ότι νυστάζω... (και εννοείται ότι θα με γράψει κανονικότατα...).

Πάλι καλά που θα έρθει με τον πατριό μου, γιατί αλλιώς μετά θα έπρεπε να την πάω και σπίτι να μην ψάχνει για ταξί τέτοια ώρα...

παλι καλα δηλ..ακου εκει να την πας κ σπιτι.....εμενα τωρα θα θελουν να ρθουν αυριο!κ παντα μας θυμουνται μεσημερι!κ αυριο εχει ρεπο ο Κωστας κ θελω να κατσω μαζι του! ωωω ρεεεε πως θα την γλυτωσω??????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλώς την!!! :-D Πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα!! Πίεση πηρες ξανά σήμερα;

Καλά το ξέρω ότι απαντάω αλλα αντί άλλων αλλά ας όψεται.....

Δεν την πήρα ξανά σήμερα, θα μου φέρει η μητέρα μου το πιεσόμετρό της να την παρακολουθήσω όλη την εβδομάδα. Σήμερα Σάββατο ήταν κλειστό το φαρμακείο και δεν είχα εδώ πιεσόμετρο. Αλλά δεν ένιωσα τίποτα περίεργο σήμερα, ενώ εχτές το απόγευμα ήμουν εκτός τόπου και χρόνου με ζαλάδα και πονοκέφαλο.

GaiGp3.png

παλι καλα δηλ..ακου εκει να την πας κ σπιτι.....εμενα τωρα θα θελουν να ρθουν αυριο!κ παντα μας θυμουνται μεσημερι!κ αυριο εχει ρεπο ο Κωστας κ θελω να κατσω μαζι του! ωωω ρεεεε πως θα την γλυτωσω??????

Πές θα λείπουμε όλη μέρα, μην έρθετε και δεν μας βρείτε, άλλη στιγμή .. ή πες ότι θα είμαστε σπίτι μόνο το απόγευμα 6-8 γιατί πριν και μετά έχουμε να πάμε σε κάτι τραπέζια...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο! Υπέροχα τα νέα σας Άννυ μου!!!!!

Σαν την μπουμπού μου ακριβώς είναι ο μπεμπάκος σου! Με το καλό κοριτσάρα μου....

Ευχαριστώ πολύ Βίκυ μου! Κι εμείς μάλλον δεν θα βγούμε οπότε καθομαστε και χαζολογάμε... Λιγο υπολογιστή, λίγο τηλεόραση...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Πές θα λείπουμε όλη μέρα, μην έρθετε και δεν μας βρείτε, άλλη στιγμή .. ή πες ότι θα είμαστε σπίτι μόνο το απόγευμα 6-8 γιατί πριν και μετά έχουμε να πάμε σε κάτι τραπέζια...

το σκεφτηκα κ εγω αυτο!αλλα αν ερθουν κ δεν σε δουν να σηκωνεσαι να ετοιμαστεις για να φυγεις, αυτοι ακομη καθονται!

ασε σου λεω...δραμααα η κατασταση!!!!

pSC1p2.png

Ευχαριστώ πολύ Βίκυ μου! Κι εμείς μάλλον δεν θα βγούμε οπότε καθομαστε και χαζολογάμε... Λιγο υπολογιστή, λίγο τηλεόραση...

κ εμεις σπιτι...ο Κωστας σχολαει στς 10 κ σιγα μην εχει ορεξη για βολτες..οχι οτι κ εγω αντεχω...

pSC1p2.png

το σκεφτηκα κ εγω αυτο!αλλα αν ερθουν κ δεν σε δουν να σηκωνεσαι να ετοιμαστεις για να φυγεις, αυτοι ακομη καθονται!

ασε σου λεω...δραμααα η κατασταση!!!!

Ε τότε πες θα λείπουμε όλη μέρα και άντε γειά....

Τους βαριέμαι και εγώ, τα ίδια και τα ίδια και παίρνει και το τηλεκοντρόλ ο άλλος και κάνει και ζάπινγκ έχει άποψη για όλα (ζέστη-κρύο, χαμηλά φώτα) θέλει να βλέπει όλες τις αθλητικές ειδήσεις-εκπομπές.

Κάτσε σπίτι σου μεγάλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Και το κατσίκωμα φυσικά κατσίκωμα...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Λες Βικακυ???Να αρχισω να κοιμαμαι ορθια ε????Σαν να εχει δικιο!!!

Λεω να ακολουθησω την συμβουλη σου!!!!!

Εγώ πάντως δεν θα χρειαστεί να προσποιηθώ, από τώρα είμαι "Κάπως".

Και αμα πώ και τίποτα ας πούμε νωρίς-νωρίς ήρθατε, ξέρεις τί θα είμαι ε?

Οξύθυμη... (το άκουσα και αυτό προσφάτως...)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...