Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΒΡΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΣ?

ΚΙ ΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΕΞΕΤΑΣΗ? ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

αυτα δεν ειναι στανταρ!ο καθε γιατρος θελει αλλα πραγματα!εγω ας πουμε καθε φορα που παω επισκεψη κανω γενικη ουρων, αλλη κανει γενικη αιματος!

αυτα πρεπει να τα ρωτησεις τον γιατρο σου

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ να περάσεις Βάλια! Με μεγάλη χρονοκαθυστέρηση η ευχή αφού μίλαγα στο τηλέφωνο που σαραντίζει σήμερα και μου έλεγε τα νέα της. 40' λεπτάκια στο τηλέφωνο.

Αννυ πόσο δίκιο έχεις να τα παίρνεις! Απαράδεκτο! Κι εγώ δεν χαρίζομαι σε κάτι τέτοια...δεν μπορώ φουντώνω.

X4pTp3.png

ΒΡΕ ΜΑΛΟΥΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣ...

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΛΙΕΣ ΣΑΣ?

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΙΚΡΗ Ή ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ..ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ....ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.....

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Καλά, της επίσκεψης γίνεται.....

Και εμένα πριν που λέω θα σας διαβάσω είχα επίσκεψη για τον άντρα μου ο οποίος έλειπε για σούπερ μάρκετ...

Μετά με παίρνει η μητέρα μου και μου λέει να περάσουμε αμα είναι και της λέω πάρε με σε 5 λεπτά να μου πεις να ξέρω να μην φύγω (και καλά.....). Μία ώρα μετά την παίρνω και της λέω τί θα κάνετε, α, θα ρθούμε λέει κατά τις 9.30 και μετά (βαμπίρ) και γιατί δεν μου το λες λέω? ε να με πήρε ο ύπνος στο λεωφορείο (?????) και τώρα κατέβηκα (που 'σαι Γιάννη, κουκιά σπέρνω...)

Και ήθελα τόοοοσο πολύ να κοιμηθώ νωρίς ...........

GaiGp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες.

Συγχαρητήρια σε όσες είδαν τα μωράκια τους χθες. Το Βικάκι τι έγινε?

Εμείς είχαμε τον κουμπάρο εδώ και κοιμηθήκαμε αργά. Ήμον πολύ κουρασμένη για να μπω αλλά δεν υπήρχε και πολύ κινητικότητα απ'ότι είδα τώρα.

Πάλι είδα ένα κουφό όνειρο και ήταν με την Βίκυ κιόλας. Είναι η δεύτερη φορά που βλέπω ότι έχω γεννήσει και ότι είναι αγοράκι τελικά. Πολύ περίεργο.

Πάλι έχουμε εργάτες και τρεξίματα οπότε θα μπαίνω κατά καιρούς να βλέπω τι γίνεται.

Καλό ΣΚ σε όλες!

Γεια σου Μαράκι!! Τί καλό έκανα εγώ στο όνειρο? Περίμενα τον γαμπρο?:mrgreen::mrgreen:... δεν αποκλείεται...:tongue:

Τι κανετε κοριτσακια μου? Εγω ειπα να κανω ενα γρηγορο διαλειμμα απο τις δουλειες, να δω πως τα περνατε

Βικακυ εχε το νου σου κοριτσακι. Συμφωνω κι επαυξανω με τις προλαλλησασες!!! Της θειας μου με την γνωστη πλεον χειρο-εξεταση της εσπασε κατα λαθος το σακο ο γιατρος και η μπεμπα της εχασε 400γρ σε 3 μερες!!!!!! Μπηκε εσπευσμενα για γεννα

Αν δεις αρκετα υγρα οπωσδηποτε τηλεφωνο!!!

Για πες μου Irev μου, πώς είναι τα "αρκετά" υγρά ? Από χτες το σκέφτομαι και δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι λίγα ή αρκετά... Πάντως απόψε είναι λιγότερα από το πρωί...

GaiGp3.png

αυτα δεν ειναι στανταρ!ο καθε γιατρος θελει αλλα πραγματα!εγω ας πουμε καθε φορα που παω επισκεψη κανω γενικη ουρων, αλλη κανει γενικη αιματος!

αυτα πρεπει να τα ρωτησεις τον γιατρο σου

Καλησπέρα Κοριτσάρα μου!!!!!!!!!!!

Πολύ μου άρεσε η απάντηση στους μουσαφίριδες.... ζήλεψα να σου πώ την αλήθεια, αλλά σκέφτηκα την μίρλα της μαμάς μου αμα της έλεγα άστο για απόψε γιατί θα είναι αργά.

Τί κάνει η Κλειούλα?

GaiGp3.png

Καλέ να περάσεις Βάλια! Με μεγάλη χρονοκαθυστέρηση η ευχή αφού μίλαγα στο τηλέφωνο που σαραντίζει σήμερα και μου έλεγε τα νέα της. 40' λεπτάκια στο τηλέφωνο.

Αννυ πόσο δίκιο έχεις να τα παίρνεις! Απαράδεκτο! Κι εγώ δεν χαρίζομαι σε κάτι τέτοια...δεν μπορώ φουντώνω.

Γειά σου Δημητρά μου!!!!!

Τί κάνεις μανούλα?

Πώς είσαι σήμερα?

Για πες εμπειρίες από την λεχώνα !!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Κοριτσάρα μου!!!!!!!!!!!

Πολύ μου άρεσε η απάντηση στους μουσαφίριδες.... ζήλεψα να σου πώ την αλήθεια, αλλά σκέφτηκα την μίρλα της μαμάς μου αμα της έλεγα άστο για απόψε γιατί θα είναι αργά.

Τί κάνει η Κλειούλα?

ξερεις σε ποιον τα ειπα ολα αυτα???

στον μπαμπα μου με την γυναικα του!!!!

ε οχι ρε φιλεναδα οτι θα τους περιμενα ξανα...γιατι το 8:30-9 θα γινοταν 10 με αυτους!κ θα καναν κ καμια αρμενικη βιζιτα (ως συνηθως) κ δεν γουσταρω μια!

Η κλειουλα μας χοροπηδαει ολη μερα!μονο οταν ουρλιαζα στο τηλ σταματησε!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!

Ποσο σε καταλαβαινω Αννυ μου!!!!Ποσο δικιο εχεις!!!!!

Και εγω περιμενω κατι φιλους κατα τις 9:30 και κοιμαμαι ορθια!

Μαλλον δεν καταλαβαινουν τι να πω???Και δεν εχω καθολου ορεξη

για μπλα μπλα και βλακειες!!!Ουφ ελπιζω μονο να κατσουν λιγο......

Ρε τι τραβαμε!!!!

χαίρεται μανούλες....Βικάκυ ξεκουράσου λίγο.....μπράβο για την μπέμπα σου:D

Η Στέγια δεν είναι από Κρήτη άρα άλλη είναι δεν ξέρω ποια:cool:

Άννυ εσύ τι πήρες από φαρμακείο...;;;;;;;;;;;;;;;

Γειά σου Νικολ μου!!!!!

Ξεκουράζομαι όσο μπορώ... σε χειμερία νάρκη νάρκη θα πρέπει να πέσω για να στανιάρω...

GaiGp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες! Ελπίζω να είστε όλες καλά, δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω. Λοιπόν πήγα εχθές στον γιατρό και είδα τον κούκλο! 2860 έχει φτάσει και είναι όλα καλά (σάκος, υγρο, θέση κ.τ.λ.). Δεν έχει κατέβει ακόμα ο μπεμπάκος μου οπότε περιμένουμε. Θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες περίπου, αν ενδιάμεσα δω αίμα, εχω τακτικούς πόνους ή δω βλέννα μου είπε να τον ενημέρωσω άμεσα!

Μπράβο! Υπέροχα τα νέα σας Άννυ μου!!!!!

Σαν την μπουμπού μου ακριβώς είναι ο μπεμπάκος σου! Με το καλό κοριτσάρα μου....

GaiGp3.png

ξερεις σε ποιον τα ειπα ολα αυτα???

στον μπαμπα μου με την γυναικα του!!!!

ε οχι ρε φιλεναδα οτι θα τους περιμενα ξανα...γιατι το 8:30-9 θα γινοταν 10 με αυτους!κ θα καναν κ καμια αρμενικη βιζιτα (ως συνηθως) κ δεν γουσταρω μια!

Η κλειουλα μας χοροπηδαει ολη μερα!μονο οταν ουρλιαζα στο τηλ σταματησε!

Καλά.... και εμένα όταν η μάμα μου λέει κατά τις 9.30 καλές 11 θα έρθει και από πίσω ο πατριός μου θα μουρμουράει που την περίμενε 2 ώρες να ετοιμαστεί. Και εννοείται ότι σε μία ώρα θα της πώ ότι νυστάζω... (και εννοείται ότι θα με γράψει κανονικότατα...).

Πάλι καλά που θα έρθει με τον πατριό μου, γιατί αλλιώς μετά θα έπρεπε να την πάω και σπίτι να μην ψάχνει για ταξί τέτοια ώρα...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...