Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια

Είχα ένα σ/κ που διαπίστωσα για πολλοστή φορά τη γαϊδουριά του κόσμου!!!

Το Σάββατο πήγαμε στον κουνιάδο μου, όπου είε γεννέθλια κ γιορτή ο ανηψιός μας (να το χαιρόμαστε το πουλάκι μου)-----αλλά ήταν εκεί η νονά του, η οποία όταν τη ρώτησα που είναι τα παιδιά (7χρονών+7μηνων) μου απάντησε πως αναρρώνουν γιατί ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΤΗΝ Η1Ν1 !!!!!!!!

Απορώ ακόμα με τον εαυτό μου πως κρατήθηκα και δεν άρχισα να τους σκυλοβρίζω εκεί μεσα και να σηκωθώ να φύγω επι τοπου. Αυτή βέβαια κατάλαβε πως στράβωσα (αφού της την είπα), φύγανε στο 10λεπτο... Το είπα στον άντρα μου που τα πήρε κι αυτός (αλλά ως συνήθως μούγγα) κ μετά από 20 λεπτά την κάναμε κι εμείς.

Ε Λ Ε Ο Σ !!! Αν αυτοί είναι ζώα και δεν φοβούνται για το γιο τους (2 χρονων παιδακι) Δεν σκέφτηκαν πως θα έπρεπε να μας ενημερώσουν (εγώ έγκυος κ ο Στέλιος ενάμισι έτους) ???!!! Και στην τελική αν είμασταν κι εμείς ηλίθιοι, ας πηγαίναμε (που αποκλείεται βέβαια) Αλλά θα ήταν δική μας απόφαση.

Το αποκορύφωμα είναι πως σήμερα μάθαμε ότι το ανηψάκι μας από χτες το πρωί έχει 38-39 πυρετό!!! Κι ευχομαι βέβαια να μην είναι ο ιός και πληρώσει το παιδάκι τις μ@κίες των γονιών του!! Θα το πήγαιναν το απόγευμα στο γιατρό... Τόση ανευθυνότητα πια!!!

Έλεος πια με την ανευθυνότητα μερικών...ανατρίχιασααααααα!!! Μα καλά δε σκέφτονται κ δεν υπολογίζουν τίποτα πια....απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!

Καλησπέρα γκαστρούλες...

Τελικά το ανηψάκι μου, έχει απλή ίωση που τον πείραξε στις αμυγδαλές (πρησμένες κ κατακκόκινες) γι' αυτό ο καημενούλης έκανε 39 πυρετό...

Τουλάχιστον δεν έχει τον ιό........με τους ηλίθιους γονείς που έχει --- τι να κάνει κι αυτο?

Κορίτσια.......θα φύγει καμιά σας για τις γιορτές?

QuW0p3.png

Μόλις μάθαμε κορίτσια ότι δεν θα δουλέψουμε την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς και πολύ έχω χαρεί!!! Εμείς ίσως φύγουμε Χριστούγεννα για Ναύπακτο... αλλά ακόμα παίζεται λόγω της δουλειάς του αντρούλη μου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γειά σας και απο εμένα εγκυούλες, εδώ βρέχει απο το πρωί και να σας πω την αλήθεια μου α΄ρέσει πάρα πολύ!!!

Η γιορτούλα μας ευτυχώς στέφτηκε με επιτυχία όλα πήγαν καλά και επιτέλους μας έφυγε το άγχος. Απο δω και πέρα θα ηρεμήσουμε...

irev τι να πω ,τυχερό ήταν το παιδάκι και ελπίζω το ίδιο και εσείς!!! Καλά τόση ανευθυνότητα, αν είναι δυνατόν!!!! Και εμείς πάντως εδώ και κανένα μήνα αποφεύγουμε τις εξόδους και το συνωστισμό. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να προστατευτούμε, τι να κάνουμε, και όποιος θέλει ας παρεξηγηθεί!! Πάντως πολλοί είναι που δεν το καταλαβαίνουν...

Καλά ρε κορίτσια τι τιμές είναι αυτές που ακούω??

Εδώ ευτυχώς είμαστε σε κανονικά επίπεδα, στην κλινική του γιατρού μου ΄θα μου κοστίσει περίπου 2000 με 2200 ( 800 παίρνει ο γιατρός, 800 η κλινική και extra αν χρειαστέι ο αναισθησιολόγος και ο παιδίατρος). Και οι τιμές είανι για δίκλινο.Μήπως θέλει καμία να της κλείσω δωμάτιο????χιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue:

Επεξεργάστηκαν by taniabell

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Μόλις μάθαμε κορίτσια ότι δεν θα δουλέψουμε την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς και πολύ έχω χαρεί!!! Εμείς ίσως φύγουμε Χριστούγεννα για Ναύπακτο... αλλά ακόμα παίζεται λόγω της δουλειάς του αντρούλη μου!!!

Αυτά είναι πολύ ωράια νέα!!! άντε και εγώ περιμένω την άλλη Τετάρτη να κλέισουμε για 15 μερούλες!!!!!!!!!

Ωραία ιδέα η Ναύπακτος, εμείς για Χριστούγεννα θα τα περάσουμε στα Γιαννιτσά και για Πρωτοχρονιά θα επιστρέψουμε στο σπιτάκι μας...:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Αυτά είναι πολύ ωράια νέα!!! άντε και εγώ περιμένω την άλλη Τετάρτη να κλέισουμε για 15 μερούλες!!!!!!!!!

Ωραία ιδέα η Ναύπακτος, εμείς για Χριστούγεννα θα τα περάσουμε στα Γιαννιτσά και για Πρωτοχρονιά θα επιστρέψουμε στο σπιτάκι μας...:tongue:

Τέλεια!!! Να ανανεωθούμε λιγάκι γιατί με το που γεννήσουμε μας περιμένει γογλγοθας!!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!Τι κανετε???

Ευτυχως που δεν εχει τιποτα το παιδακι Irev μου.Το φυλαγε ο Θεος και απο τους αμυαλους γονεις του!

Εγω σημερα λεω να παω μια βολτουλα απο το excellent στη Ν.Ιωνια να παρω μια ιδεα απο τιμουλες.........:rolleyes::rolleyes:Να δω και σε ποσο καιρο τα παραλλαμβανεις για να προγραμματιστουμε.............................

Κοριτσακια αν ξερετε κανενα μαγαζι με καλες τιμες ενημερωστε κ εμας να παμε καμια βολτουλα:P:p

Φιλακια.........

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!Τι κανετε???

Ευτυχως που δεν εχει τιποτα το παιδακι Irev μου.Το φυλαγε ο Θεος και απο τους αμυαλους γονεις του!

Εγω σημερα λεω να παω μια βολτουλα απο το excellent στη Ν.Ιωνια να παρω μια ιδεα απο τιμουλες.........:rolleyes::rolleyes:Να δω και σε ποσο καιρο τα παραλλαμβανεις για να προγραμματιστουμε.............................

Κοριτσακια αν ξερετε κανενα μαγαζι με καλες τιμες ενημερωστε κ εμας να παμε καμια βολτουλα:P:p

Φιλακια.........

Πηγαίνετε και στο motherbaby!!! Και αυτό έχει πολύ καλές τιμές!!!

www.motherbaby.gr

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

...................

Καλά ρε κορίτσια τι τιμές είναι αυτές που ακούω??

Εδώ ευτυχώς είμαστε σε κανονικά επίπεδα, στην κλινική του γιατρού μου ΄θα μου κοστίσει περίπου 2000 με 2200 ( 800 παίρνει ο γιατρός, 800 η κλινική και extra αν χρειαστέι ο αναισθησιολόγος και ο παιδίατρος). Και οι τιμές είανι για δίκλινο.Μήπως θέλει καμία να της κλείσω δωμάτιο????χιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue:

wow!!!!2000 ΟΛΑ?????:confused::confused::!::!:

1800 κανει περιπου η κλινικη το δικλινο!!!!!+αναισθησιολογος 140 +νεογνολογος 150 +επισκληριδιος 100 η δόση!!!!:!:

μηπως να ρθουμε εκει??????:confused::confused::?::?::?::?:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!!!

annie, πήρα και εγω τηλεφωνο στο Ιπποκρατειο για τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου, πριν κανενα μηνα περιπου, τους βρηκα ευκολα δεν μπορω να πω, μου κρατησαν τα στοιχεια μου (ονομα-τηλ-πητ) και ειπαν θα επικοινωνησουν αυτοι μαζι μου οταν και αν ξεκινησουν μαθηματα. Ακομα περιμένω τηλεφωνο...

thalia μου, μηπως ξερεις που ακριβως γινονται αυτα τα μαθηματα???γιατι πολυ φοβαμαι που ειναι μεσα στο νοσοκομιο με ολες αυτες τις γριπες!!!!

pSC1p2.png

καλησπέρα γκαστρούλες!!!!

tatti Μου περαστικά σου γλυκιά μου άντε υπομονή λιγάκι και θα σου περάσει το κρυωματάκι...

Κορίτσια σήμερα μου ήρθε να δηλώσω παραίτηση.... αλλά μετά μας έδωσαν το δώρο και άλλαξα γνώμη.....

Κάθε μέρα αισθάνομαι και ποιο ζορισμένη στο πρωινό ξύπνημα , στο περπάτημα και δεν έχω όρεξη να ακούω κανέναν, θέλω ησυχία και ηρεμία πειράζει?

Άντε να δω τον γιατρούλη μου την άλλη βδομάδα να δούμε τί να κάνω με αυτό το θέμα....

Ωραία θέμα ανοίξατε με τις τιμές, μετά τα κιλά της εγκυμοσύνης η δεύτερη πίκρα... ο λογαριασμός.... Εμένα στο Έλενα υπολογίζω γύρω στο 1.800 όλα μαζί άνευ καισαρικής γιατί εκεί πέφτει η τιμή του μονόκλινου δωματίου (αν βρω φυσικά.....).

Φυσικά, έχει καθίσει κανείς να υπολογίσει και όλα τα υπόλοιπα ...προκαταρκτικά? Τακτικές Εξετάσεις, οι μεγάλοι υπέρηχοι, τακτική επίσκεψη γιατρού κλπ κλπ? Να 'χουμε να δίνουμε....

Να ρωτήσω και εγώ κάτι, έχει σταματήσει καμία από την δουλειά με αναρρωτική? Τί προβλέπει το ΙΚΑ ως αμοιβή για αυτά τα διαστήματα? Αξίζει τον κόπο ή είναι ...επιδοματικού χαρακτήρα ?

GaiGp3.png

καλησπέρα γκαστρούλες!!!!

tatti Μου περαστικά σου γλυκιά μου άντε υπομονή λιγάκι και θα σου περάσει το κρυωματάκι...

Κορίτσια σήμερα μου ήρθε να δηλώσω παραίτηση.... αλλά μετά μας έδωσαν το δώρο και άλλαξα γνώμη.....

Κάθε μέρα αισθάνομαι και ποιο ζορισμένη στο πρωινό ξύπνημα , στο περπάτημα και δεν έχω όρεξη να ακούω κανέναν, θέλω ησυχία και ηρεμία πειράζει?

Άντε να δω τον γιατρούλη μου την άλλη βδομάδα να δούμε τί να κάνω με αυτό το θέμα....

Ωραία θέμα ανοίξατε με τις τιμές, μετά τα κιλά της εγκυμοσύνης η δεύτερη πίκρα... ο λογαριασμός.... Εμένα στο Έλενα υπολογίζω γύρω στο 1.800 όλα μαζί άνευ καισαρικής γιατί εκεί πέφτει η τιμή του μονόκλινου δωματίου (αν βρω φυσικά.....).

Φυσικά, έχει καθίσει κανείς να υπολογίσει και όλα τα υπόλοιπα ...προκαταρκτικά? Τακτικές Εξετάσεις, οι μεγάλοι υπέρηχοι, τακτική επίσκεψη γιατρού κλπ κλπ? Να 'χουμε να δίνουμε....

Να ρωτήσω και εγώ κάτι, έχει σταματήσει καμία από την δουλειά με αναρρωτική? Τί προβλέπει το ΙΚΑ ως αμοιβή για αυτά τα διαστήματα? Αξίζει τον κόπο ή είναι ...επιδοματικού χαρακτήρα ?

angel_ μου εγω καθομαι με αναρωτικη!για τις πρωτες 25 μερες συμβαλει κ ο εργοδοτης κ παιρνεις περιπου τον μισθο σου..εγω για παραδειγμα για τον Νοεμβριο εχασα περιπου 50-100? νομιζω...απο εκει κ περα σε πληρωνει μονο ο ΙΚΑΣ(χαχα)κ νομιζω ειναι γυρω στα 700κατι ευρω!εγω επαιρνα πολυ περισσοτερα στην δουλεια μου αλλα δεν αντεχα τις υστεριες τους ,τισ γκρινιες τους, το πολυ αγχος κ τα νευρα!!!κ ετσι τους παρατησα απο τωρα κ παιρνω αναρωτικες γιατι αλλιως θα βγαλω τρελο παιδι!

pSC1p2.png

Γειά σε όλες!

Τί κάνετε; Εγώ όλα καλά αν εξαιρέσουμε τις καούρες... Με την ευκαιρία υπάρχουν τροφές που επιδεινώνουν την κατάσταση; Πάντως εγώ το αισθάνομαι περισσότερο στο λαιμό, παρά στο στομάχι...

Μετά από εκείν τη φορά που ζυγίστηκα και είχα βάλει 1 κιλό σε 15 μέρες δεν τολμώ να ξανανέβω στη ζυγαριά... ;) Σίγουρα ανέβηκε το νούμερο γιατί έχω τσακίσει την τελευταία εβδομάδα σοκολάτες και μελομακάρονα και δε θέλω να στενοχωρηθώ Χριστουγενιάτικα... Η άλλη επιλογή, δλδ να το ράψω το ρημαδοστόμα μου, έχει φάει άκυρο, δεν υπάρχει καν... :cool:

Ε, μα 10 μέρες για τα Χριστούγεννα... Γίνεται; Δε γίνεται! :D

Σήμερα πήγα στο ΙΚΑ να καταθέσω κάτι χαρτιά φορώντας μάσκα και καθόλου δεν το μετάνιωσα γιατί η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, είχε πολύ ζέστη και κόσμο...

Irev, δυστυχώς πάντα υπάρχουν ασυνείδητοι, που είτε δεν τους περνά από το μυαλό πώς να νοιαστούν στοιχειωδώς για τους άλλους,είτε δεν τους ενδιαφέρει... Υπάρχει κι η κατηγορία των πολύ "χαλαρών" που είναι ιδιαίτερα ενοχλητική... Γιατί αυτοί είναι πάντα σωστοί και οι άλλοι απλώς υπερβολικοί. Δλδ καταλαβαίνουν το ζόρι που περνάς, αλλά σε γράφουν κανονικά... Τί να πει κανείς για αυτούς; Απλώς να ευχόμαστε να μην πέσουν στο δρόμο μας και ποτέ, μα ποτέ, να μη φερθούμε όπως αυτοί...

thalia, εμένα στο τηλέφωνο μου είχαν πει να περιμένω μετά την 25η εβδομάδα τηλέφωνο για τα μαθήματα, οπότε έχουμε μέλλον... Λέτε να συναντηθούμε εκεί οι τρεις Σαλονικιές (εσύ, η Annie κι εγώ) αν τελικά τα παρακολουθήσουμε? Πλάκα θα έχει!

tatti, περαστικάααα!

Καλή επιτυχία για τους μεγάλους υπέρηχους στις μαμάδες που θα τους κάνουν αύριο!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σας κοριτσια :)

Σημερα πηρα τον γιατρο μου που μαλλον θα με δει την καινουρια χρονια...

Ενημερωθηκα επισης οτι αρχες Ιανουαριου πρεπει να κανω καμπυλη ζαχαρου 3 ωρων (100γρμ) :(

Ολα τα υπολοιπα μια χαρουλα μεγαλωνω και φουσκωνω

Φιλια

k30rm7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...