Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νοιωθω σαν να ανοιγο κλεινει καποιες στιγμες....κι δεν καταλαβενω το γιατι ( την γιατρο ολο ξεχναω να την ρωτησω) κι δεν ξερω βεβαια κι η μικρη ειναι πολυ ζωηρη κι οσο μεγαλωνει δεινει κατι κλοτσιες που πονανεεεεεεε ,.....:D:D:D

Γιατί δεν την παίρνεις ένα τηλέφωνο;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικάκι πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Ανησύχησα με τα συμπτώματά σου. Η πίεσή σου έπεσε? Πάντως η κοντέσσα μιά χαρά! Άννυ κι εσένα μιά χαρά η μπουμπού ε? Πολύ χαίρομαι κοριτσάκια.

Άννα22, πράγματι σαν συσπάσεις είναι αυτά που περιγράφεις, και είναι εντελώς φυσιολογικό στον μήνα που είμαστε. Τώρα για το "άνοιγμα" της μήτρας, ούτε εγώ καταλαβαίνω τι εννοείς. Πάντως τώρα που είναι μεγάλα τα μωράκια μας κάνουν πολύ μεγάλες κινήσεις και εγώ πολλές φορές νιώθω σαν να με γρατζουνάει από μέσα. Μήπως κάτι τέτοιο νώθεις κι εσύ?

Εμείς είχαμε τον κουμπάρο για φαγητό το μεσημέρι (μας κάλεσε όλους ο πεθερός μου) και τώρα ετοιμαζόμαστε να πάμε σε έναν φίλο που έχει γενέθλια.

Αν αντέχω όταν γυρίσουμε θα μπω για καληνύχτα, αν και δεν θα σας προλάβω μάλλον.

Καλή διασκέδαση!

X4pTp3.png

Γεια σας κι από μένα μανούλες!

Ήρθα πάλι!

Τι μου κάνετε?

Όλα τα μωράκια καλά ε? Μπράβο!!!!!

Συσπάσεις ακούω! Τι είναι αυτό βρε κορίτσια? Μόνο εγώ δεν έχω? Τόσο στο κόσμο μου είμαι?????

8ωρο???!!! Σωπα καλε! Τι ειναι medium?

Προχτες ποια κοπελα μας ελεγε για την κουμπαρα της...δε θυμαμαι... ουτε 2 ωρες δεν εκανε νομιζω

Καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένες για πολύ πάντως παρά για 2ωράκι. Αλλωστε η κοπέλα αυτή μπορεί να πήγε στο μαιευτήριο τελευταία στιγμή και να έφαγε το παλούκι σπίτι.

X4pTp3.png

Καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένες για πολύ πάντως παρά για 2ωράκι. Αλλωστε η κοπέλα αυτή μπορεί να πήγε στο μαιευτήριο τελευταία στιγμή και να έφαγε το παλούκι σπίτι.

Συμφωνώ!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Γιατί δεν την παίρνεις ένα τηλέφωνο;

επιδη πραγματικα την εχω ζαλισει !!!

τωρα ποια πρεπει να με παρακολουθει ο γιατρος που θα με ξεγγενησει αλλα εγω τον ντρεπομαι ομως :confused::confused::confused::confused:

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Ετσι ετσι!!! Εμένα μου λέει αν έχεις κάθε 10λεπτο πόνους με παιρνεις τηλ και τον ρωτάω πόση ωρα έχουμε μετα, και μου λέει κανα 8ωρο :confused::confused::confused:

Κι εμένα με "βολεύει" το 8ωρο και ακόμη περισσότερο!

Αρχικά θα κατέβω Αθήνα χωρίς τον καλό μου και όταν θα κοντεύω θα έρθει και αυτός! Δεν μπορεί να φύγει πολλές μέρες από τη δουλειά!

Έτσι αν με πιάσουν ξαφνικά οι πόνοι θα χρειαστεί κανα 6ωρο να έρθει από το νησί!

Αρχικά θα κατέβω Αθήνα χωρίς τον καλό μου και όταν θα κοντεύω θα έρθει και αυτός! Δεν μπορεί να φύγει πολλές μέρες από τη δουλειά!

Έτσι αν με πιάσουν ξαφνικά οι πόνοι θα χρειαστεί κανα 6ωρο να έρθει από το νησί!

καλησπέρα και πάλι!!!!τι κάνετε;Κική μου με τι θα έρθεις απ το νησί;οπότε τι αγχώνομαι εγώ;εσύ έχεις πραγματικά ταξίιιιιιιδι!εκεί δεν υπάρχει γιατρός;:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Πάνω στο καλύτερο θα φτάσει!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Κοιλίτσες... σας αφήνω να κάνω το μπανάκι μου γιατί θα πάμε επίσκεψη με τους 2 άντρες της ζωής μου σε ένα φιλικό ζευγάρι!!! Πάω να ετοιμαστώώώώώώώ

Φιλάκια πολλά σε όλες σας και ότι και αν κάνετε καλά να περάσετε!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Κοιλίτσες... σας αφήνω να κάνω το μπανάκι μου γιατί θα πάμε επίσκεψη με τους 2 άντρες της ζωής μου σε ένα φιλικό ζευγάρι!!! Πάω να ετοιμαστώώώώώώώ

καλά να περάσεις Βάλια μου.....;)Κική τώρα έβαλα το μυαλό στο κεφάλι μου.....θα είσαι εδώ μάλλον...οκ!!!!εδώ είναι χάλια ο καιρός για να πάμε οπουδήποτε:(:(οι άλλες μανούλες τι θα κάνουν;βαριεμαιιιιιιι

Grya.jpgGryap3.png

Καλά να περάσετε Βάλια μου!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλησπέρα και πάλι!!!!τι κάνετε;Κική μου με τι θα έρθεις απ το νησί;οπότε τι αγχώνομαι εγώ;εσύ έχεις πραγματικά ταξίιιιιιιδι!εκεί δεν υπάρχει γιατρός;:rolleyes:

Εγώ θα γίνω κάτοικος Αθήνας Αρκετές μέρες πριν τον τοκετό! Εκτός απροόπτου βέβαια! Φτου φτου μακριά από μας!

Ο καλός μου θα έρθει με ότι υπάρχει εκείνη την ώρα! Θα πούμε στο μπέμπη τι δρομολόγια θα έχει για να κανονίσει την ώρα!!!! :D

Αν έχει αεροπλάνο θα είναι στο μαιευτήριο σε μία ώρα! Αν έχει δρομολόγιο για

Άγιο Κων/νο θα είναι εκεί σε 5 ώρες! Αν έχει για Βόλο θέλει κανα 7ωρο και όλα αυτά με την ελπίδα ότι θα μπορεί να φύγει εκείνη τη στιγμή που θα με πιάσουν οι πόνοι!

Βέβαια εγώ ελπίζω ότι ο γιατρός θα μου πει, σύμφωνα με τις εξετάσεις, πότε με υπολογίζει για να μπορέσει να έρθει κάνα δυο μέρες νωρίτερα και να μην έχουμε το άγχος της μετακίνησης!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...