Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε κοριτσακια μου? Εγω ειπα να κανω ενα γρηγορο διαλειμμα απο τις δουλειες, να δω πως τα περνατε

Βικακυ εχε το νου σου κοριτσακι. Συμφωνω κι επαυξανω με τις προλαλλησασες!!! Της θειας μου με την γνωστη πλεον χειρο-εξεταση της εσπασε κατα λαθος το σακο ο γιατρος και η μπεμπα της εχασε 400γρ σε 3 μερες!!!!!! Μπηκε εσπευσμενα για γεννα

Αν δεις αρκετα υγρα οπωσδηποτε τηλεφωνο!!!

κοριτσια!!!!!ΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK??το μικρο της ειναι ΑΡΙΣΤΕΑ. IREV,ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ???

Αριστεα Σταυρου απο Κρητη?... Νομιζω οτι ειναι μανουλα απο εδω που εχει ηδη γεννησει

QuW0p3.png

Τι κανετε κοριτσακια μου? Εγω ειπα να κανω ενα γρηγορο διαλειμμα απο τις δουλειες, να δω πως τα περνατε

Βικακυ εχε το νου σου κοριτσακι. Συμφωνω κι επαυξανω με τις προλαλλησασες!!! Της θειας μου με την γνωστη πλεον χειρο-εξεταση της εσπασε κατα λαθος το σακο ο γιατρος και η μπεμπα της εχασε 400γρ σε 3 μερες!!!!!! Μπηκε εσπευσμενα για γεννα

Αν δεις αρκετα υγρα οπωσδηποτε τηλεφωνο!!!

Αριστεα Σταυρου απο Κρητη?... Νομιζω οτι ειναι μανουλα απο εδω που εχει ηδη γεννησει

ναι για αυτην λεμε Ιρεβ μου, αλλα ποια ειναι????δεν ειναι απο τις μανουλες Απριλιου?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ναι για αυτην λεμε Ιρεβ μου, αλλα ποια ειναι????δεν ειναι απο τις μανουλες Απριλιου?

Μήπως η Irev εννοεί τη Στέγια; Κι εγώ έχω αυτή την πρόσκληση...

Κι εγώ θέλω νανάκια, βάλτε με στο club, αλλά περιμένουμε τους κουμπάρους και φτιάχνω πίτσα...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Κι εγώ θέλω να κοιμηθώ αλλά δεν μπόρεσα!

Ξάπλωσα αλλά πήρε τηλ η αδερφή μου για να έρθει για καφέ και μετά πήρε και η μαμά μου για να μου πει ότι θα έρθει μετά κάποιος άλλος για καφέ!

Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μήπως η Irev εννοεί τη Στέγια; Κι εγώ έχω αυτή την πρόσκληση...

Κι εγώ θέλω νανάκια, βάλτε με στο club, αλλά περιμένουμε τους κουμπάρους και φτιάχνω πίτσα...

χαίρεται μανούλες....Βικάκυ ξεκουράσου λίγο.....μπράβο για την μπέμπα σου:D

Η Στέγια δεν είναι από Κρήτη άρα άλλη είναι δεν ξέρω ποια:cool:

Άννυ εσύ τι πήρες από φαρμακείο...;;;;;;;;;;;;;;;

Grya.jpgGryap3.png

Γεια σου Κική και Nikole!!! Tι κάνετε; Εγώ βγήκα για περπάτημα... 3 τεταρτα περπάτησα και κουράστικα...

γεια σου Βάλια μου....περπατάς ε;εγώ το έχω κόψει γιατί έχω πονάκια χαμηλά...Δευτέρα θα δούμε τι γίνεται τελικά...

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες! Ελπίζω να είστε όλες καλά, δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω. Λοιπόν πήγα εχθές στον γιατρό και είδα τον κούκλο! 2860 έχει φτάσει και είναι όλα καλά (σάκος, υγρο, θέση κ.τ.λ.). Δεν έχει κατέβει ακόμα ο μπεμπάκος μου οπότε περιμένουμε. Θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες περίπου, αν ενδιάμεσα δω αίμα, εχω τακτικούς πόνους ή δω βλέννα μου είπε να τον ενημέρωσω άμεσα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες! Ελπίζω να είστε όλες καλά, δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω. Λοιπόν πήγα εχθές στον γιατρό και είδα τον κούκλο! 2860 έχει φτάσει και είναι όλα καλά (σάκος, υγρο, θέση κ.τ.λ.). Δεν έχει κατέβει ακόμα ο μπεμπάκος μου οπότε περιμένουμε. Θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες περίπου, αν ενδιάμεσα δω αίμα, εχω τακτικούς πόνους ή δω βλέννα μου είπε να τον ενημέρωσω άμεσα!

μπράβο κοριτσάρα με τον μπεμπάκο σου....μια χαρά...ο πλακούντας σε τι κατάσταση είναι;χέρι έπεσε;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

γεια σου Βάλια μου....περπατάς ε;εγώ το έχω κόψει γιατί έχω πονάκια χαμηλά...Δευτέρα θα δούμε τι γίνεται τελικά...

Περπατάω όσο μπορώ γιατί είναι ψηλά το μωρό... Τι να κάνω;;; :cry::cry:

Ασε που μετά από κάθε περπάτημα νιώθω σαν ερήπιο... Δεν μπορώ να κουνηθώ...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Εμείς τα είπαμε και από το τηλέφωνο αλλά και πάλι χαίρομαι που όλα είναι τέλεια!!! Φιλενάδα... υπομονή τώρα μέχρι να αποφασίσουν τα μωράκια μας να βγουν!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

μπράβο κοριτσάρα με τον μπεμπάκο σου....μια χαρά...ο πλακούντας σε τι κατάσταση είναι;χέρι έπεσε;

Δεν μου είπε τι βάθμου είναι παρά μόνο ότι είναι φυσιολογικός για την ηλικια κυησης.. Χέρι ευτυχώς δεν έπεσε, μόνο την κοιλιά μου πίεσε με τα χέρια του περιφερειάκα! Ναι Βάλια μου υπομονή τι μας έμεινε το πολύ 3 εβδομάδες! Είπαμε το πολύ πολύ να κάνουμε ανάσταση στο μαιευτήριο! Τόσο καιρό βιαζόμουνα τώρα ξαφνικά με έχει πιάσει κάτι και λέω ας έρθει όποτε θέλει αρκεί να πάνε όλα καλά!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Andria μου μπραβο για τον μπεμπη σου!!! κοντοζυγωνει ο καιρος που θα τον εχεις αγκαλιτσα!!

με πηρε λιγο ο υπνακος κοριτσια και τωρα σηκωθηκα και προσπαθω να συναρμολογηθώ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...