Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

despina77 δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Και στην καρδούλα του δικού μου ζουζουνιού βρέθηκε ασβεστωμα αλλά ο γιατρός είπε ότι συμβαίνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό και αν δεν συνοδεύεται και από 2ο δείκτη δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Γι'αυτό δε μας βάζουν να κάνουμε κι άλλες εξετάσεις.

irev υπομονή! Τελειώνουν τα "βάσανα".

Ξερεις...επειδη ξερω ακριβως τι με περιμενει... Προσπαθω να εκμεταλλευτω τις τελευταιες μερες και να κοιμαμαι λιγακι τωρα που "ας πουμε οτι μπορω"

Αν δεν κοιμαμαι απο τωρα...πως θα αντεξω?

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΗΡΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΩΣ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ!!ΨΩΝΙΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΛΙΓΑΚΙ,ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΝΤΥΡΙΑΚΙ ..Ο ΚΩΣΤΗΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΑΡΓΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ!ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΣΝΙΤΣΕΛ ΠΟΥ ΠΗΡΑ :-) ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ????????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ηρθα κ εγω..βρηκα φαρμακειο, πηγα κ μαναβη κ σουπερ,φυγαν παλι ποσα λεφτα!!:?

Ιωαννιτσα μου, εγω στο ειχα ξαναπει οτι δυσκολο θεμα το κοβω..αλλα βλεπεις κ κανεις..ενταξει η Αλεξανδρεια ειναι μιση ωρα δρομος αν βγεις απο την πολη αλλα με προβληματιζει το θεμα του θηλασμου!το μωρο μπορει να θελει να τρωει καθε μια ωρα!

απο την αλλη οπως σωστα ειπε η Νικολ(νομιζω)μην σκεφτεσαι οτι θα ναι μονος Στελλιος γιατι ολοι θα ξερουν οτι τωρα γεννησες!!!

οποτε ενημερωσε απλα τον Στελλιο κ αν δεις οτι εισαι οκ βγαινεις κ ψωνιζεις κανα ρουχο κ πας.;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Hello μανούλες!!! Συγχαρητήρια μανούλες που είδατε τα μωράκια σας!!!

Annie & Τάνια ολόκληρες κοπέλες γίνανε οι μπεμπούλες σας!!!

Η Βίκυ ακόμα να μπει να μας πει τι έγινε;

Εμείς πήγαμε για καφεδάκι με τον αντρούλη μου και τώρα θα πάμε να φάμε κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και πατατούλες!!!

Nikole μου η φίλη μου θα κάνει άλλη μια χοριακή και την Δευτέρα έκλεισε ραντεβού να πάει στον γιατρό της οπότε θα σας πω από βδομάδα τα νέα!

Σήμερα ο μπέμπης μου είναι κινητικότατος αλλά με πονάει η μεσούλα μου...

Και η Αννη (andria27) είχε χτες ραντεβού με τον γιατρό της!!! Και είναι όλα καλά με τον μπεμπάκο της!!! Ελπίζω να μπει να σας τα πει!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Χαιρετώ τις κοιλίτσες! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Χθές αν και σας διάβασα δεν πρόλαβα να μπω να γράψω.

Συγχαρητήρια σε όσες μανούλες είδαν τα μωράκια τους.

Εμείς είμαστε μια χαρά, αν εξαιρέσω οτι στο αυτοκίνητο μου έσπασε ένας ιμάντας χθες και το πηγα με οδική βεβαια συνεργείο. Ευτυχώς όμως δεν έκανε μεγάλη ζημιά και σήμερα το πήρα πίσω.

Επίσης άρχισα επιτέλους τα πλυντήρια με τα πράγματα της μπέμπας, γιατί νομίζω οτι έχω μείνει πίσω με τις δουλειές.

Ιωάννα νομίζω οτι οι κουμπάροι είναι λίγο λάθος, κανονικά έπρεπε να συνυπολογίσουν και την δική σου κατάσταση, αλλά παρόλα αυτά μην κάθεσαι και αγχώνεσαι από τώρα, όταν έρθει εκείνη η ώρα βλέπεις πως θα είσαι και αν τα καταφέρεις πηγαίνεις.

Υ.Γ. Άννυ και Ιωάννα στειλτε μου ξανά τα κινητά σας, γιατί μου έκανε ο άντρουλης μου δώρο καινούριο κινητό και από τη χαρά μου κατάφερα να σβήσω όλο τον τηλεφωνικό κατάλογο!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Ακριβώς αυτό Ιωάννα μου.......

είναι η πλατούλα του αντίθετα από ότι πρέπει.......

να κοιμάμαι αριστερά μόνο... πράγμα που εφάρμοζα έτσι κι αλλίως...:rolleyes:

να βάζω 1 μαξιλάρι για 10 λεπτά κάτω από την λεκάνη ξαπλώτη....

μετά να ξαπλώνω 10 λεπτα δεξιά

μετά να κάνω μια άσκηση που είναι ...:oops:όπως τεντώνεται η γάτα.....

και τέλος 10 λεπτα ξάπλα αριστερά...............

ολο αύτο σε ώρα που ο μπέμπης κοιμάται.......... αντε βρες τέτοια ώρα..........:mrgreen::tongue:

Ωωωχ... θα αρχίσω να το κάνω κι εγώ... Τον σκατούλη, τώρα στο τέλος του ήρθε να αλλάξει πλευρό... :?

Καλά που το είπες, πάντως!

Κορίτσια, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! :):oops:

Οι απόψεις διίστανται όπως φαίνεται...

Πάντως δεν ανησυχώ μην πουν όλοι πού είμαι και γιατί λείπω, αλλά δεν το έθεσα καλά για να το καταλάβετε...

Δε θέλω να γίνεται νονός ο άντρας μου και εγώ να μην είμαι μαζί του... Και για μένα και για αυτόν. Έχει οικογένεια και το να είναι μόνος του σε μια τέτοια "γιορτή" δεν μου κάθεται καλά...

Σήμερα το βράδυ θα έρθουν οι κουμπάροι πάντως και θα τα συζητήσουμε, οπότε θα δούμε... Θα σας ενημερώσω!

Irev, με καισαρική και τόσες μέρες αίμα?! Ελπίζω αυτή τη φορά να μη σου κρατήσει τόσο!

Άννη, βρε θηρίο, πού το βρήκες το φαρμακείο? Εγώ για καλλυντικά και παραφαρμακευτικά πηγαίνω σε ένα στα λουλουδάδικα, Άννα Καραπατάκη λέγεται αν θυμάμαι καλά, έχει μεγάλη ποικιλία και πάντα κάνει καλύτερες τιμές! Μέσα στην εβδομάδα θέλω να πάω για τα τελευταία του μπέμπη...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλησπέρα μανούλες!!!!

γκαντεμικές αυτές οι μέρες, μου έφυγε ο τάκος....

Όπως σας τα είπε η Αντζούλα, γύρισα από τον γιατρό 8.30 το απόγευμα στο σπίτι και βρήκα τον άντρα μου με την αδερφή του να κρατάνε τους σωλήνες, το δε νερό επειδή είμαστε τερματικός όροφος από την πίεση έφτανε μέχρι το ταβάνι, όλα λούτσα....

Οι τεχνίτες έφυγαν από το σπίτι τα μεσάνυχτα σχεδόν.

Και σήμερα το πρωί ήρθαν στις 8 και το αποτελείωσαν, αλλά όλα τα έπιπλα ήταν αλλού σε βεράντες κλπ και το χειρότερο ήταν πως τα νερά του καυστήρα ήταν μαύρα οπότε καταλαβαίνετε πώς έγιναν όλα..... Τώρα κάθομαι στο πεντακάθαρο σαλόνι μου και προσπαθώ να τακτοποιήσω το μυαλό μου.

Η κοντέσσα μου δεν βάρυνε πάρα πολύ σε 6 μέρες πήγε 2.850 περίπου , μια χαρούλα είναι... ούτως ή άλλως κατά προσέγγιση είναι αυτά με 10% απόκλιση.

Η θέση σταθερά ψηλά (τί σας έλεγα από το μεσημέρι ο Κάλχας?) και γενικά όλα καλά. Μου βάζει το πιεσόμετρο και τί να δει ο άνθρωπος? 19 μεγάλη 14 μικρή πίεση, μπαστακώθηκα λοιπόν στο νοσοκομείο μέχρι να αρχίσει να πέφτει. Είναι δικαιολογημένη από το στρες κάπως, αλλά μόλις γύρισα σπίτι και είδα ότι είδα σίγουρα ξαναχτύπησε το 19 γιατί ένιωσα να κοκκινίζω μέχρι τα μάτια...

Το θέμα μου είναι αλλού.....

Είχαμε και εχτές αυτήν την υπέροχη χερο-εξέταση, αυτή την φορά ποιό βαρβάτη, καλά μην φανταστείτε ότι πόνεσε αυτή την φορά , απλά ήταν ποιό ενοχλητική, και μου λέει ο γιατρός να μην τρομάξεις αν δεις λίγο αίμα γιατί σκάλισα τον τράχηλο λιγάκι.

Εν το μεταξύ μέχρι να πάω για ύπνο άλλαξα 3 φορές γιατί όλο έβλεπα κάτι βαρβάτες σταγόνες αίμα κάθε που πήγαινα στην τουαλέτα. Το ίδιο συνεχίζεται και σήμερα, όπου παρεούλα στο αίμα κάνει και λίγο νερο-υγρό (??) . Αναρωτιέμαι τί να είναι όλα αυτά...

Ίσως να είναι και από την κούραση.

Θα πάω να πέσω για έναν υπνάκο, και αν συνεχίσει η κατάσταση μέχρι να ξυπνήσω θα πάρω τον γιατρό ένα τηλ. να δώ τί θα μου πεί.

Σας ζάλισα με τα δικά μου, δεν πρόλαβα να διαβάσω τας εξελίξεις σας μανούλια.....

GaiGp3.png

Βίκυ ώρα για ξεκούραση τώρα, μετά από όλη αυτη την αναστάτωση. Κοιμήσου λιγάκι μην τυχόν από το χέρι που έφαγες ξεκινήσει ο τοκετός και πας ξεθεωμένη να γεννήσεις! Πονάκια έχεις καθόλου ή συσπάσεις? Πάντως πάρε και ένα τηλέφωνο τον γιατρό για να είσαι πιο σίγουρη.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Βίκυ, συμφωνώ με την προλαλήσασα Θάλεια!

Να ξεκουραστείς και να πάρεις το γιατρό σου αν δεις πως συνεχίζονται όλα αυτά που λες!

Ααααχ, λες να έχουμε το επόμενο μωράκι μας?!? :confused::D;)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Βικυ μου...ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ!

κ παρε τηλ τον γιατρο γιατι χθες λεγαμε με τον δικο μου οτι αν δω υγρα-νερο να μην νομιζω οτι ειναι τσισα που μου φευγουν,γιατι μπορει να εχει ρηξη ο υμενας απο ψηλα κ να τρεχουν λιγα λιγα..σε αυτην την περιπτωση μου ειπε οτι παω στην κλινικη κ το βλεπουν.

ετσι ειχε γεννησει η ξαδερφη μου στην 34η βδομαδα.:cool:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

κοριτσια!!!!!ΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK??το μικρο της ειναι ΑΡΙΣΤΕΑ. IREV,ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Βικάκι ξεκουράσου, ξάπλωσε και μην κάνεις τίποτα. Κι αν δεις ότι η πίεση δεν πέφτει ή το αίμα για τα υγρά συνεχίζουν γιατρό κατευθείαν, έτσι μου;

Αντζυ κι εγώ έχω λάβει αυτή την πρόσκληση αλλά δεν την ξέρω και δεν την έχω αποδεχτεί....

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...