Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κική μουουουουουουουουου....η αλήθεια είναι οτι είμαστε γαιδουρίτσες.....μπλέξαμε με τη λίστα....Καλημέρα και σε σενα και στη Νεραιδούλα που είναι στο περίμενε:rolleyes:....όλα καλά παραπονιάρα;:)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλιτσες και καλο σ/κ να εχουμε

Εμενα η νυχτα ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ----Ιδια με προχτες... Αναγουλα και καουρα μεχρι το Θεο...κλωτσιες και συσπασεις διχως σταματημο! Ειμαι σχεδον αυπνη...

Ακουσατε τιποτα για τον καιρο?...Ελεγα αυριο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να παμε για κανενα καφεδακι αλλα αν εχει κρυο φοβαμαι για το Στελλακο μην μου αρρωστησει.

καλημερα κι απο μενα μανουλες κ καλο σ/κ!

Τανια μεγαλωσε η μπεμπουλα σου,τι καλα!:tongue:

εγω χθες στον υπνο μου επαθα κατι τρομερο. μου ηρθε αναγουλα κ πεταχτηκα επειδη δεν μπορουσα να αναπνευσω ουτε απο τη μυτη ουτε απο το στομα για λιγο. φοβηθηκα πολυ κ ολο το βραδυ στριφογυρνουσα κ ανησυχουσα για το μπεμπη αλλα ευτυχως αρχισε να κουνιεται κ ησυχασα. ουφ!

παω να παρω μπροκολο για το μεσημερι κ επιστρεφω!

121749,xcitefun-good-morning.gif

a%3E

Ακριβως αυτο επαθα την προηγουμενη βδομαδα...Νομιζα πως ημουν ενα σταδιο πριν την αναρροφηση και θα πεθαινα...φρικαλεο συναισθημα

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΚ ,ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,ΟΤΑΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΘΑ ΜΠΕΙ!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!

Ειπα κι εγω... να βιαστηκε τοσο πολυ η μπεμπα?...χαχα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Άννη και Τάνια, μπράβο για τα μωράκια σας!!! Από την κοιλιά έχουν το χαρακτήρα τους...! Το ένα ξεσαλώνει, το άλλο κάθεται ντροπαλούλι! Να τα χαίρεστε!

Άντζυ με γειά τα πράγματα και καλή ξεκούραση!

Δέσποινες, σας έχει πιάσει άγχος και τις δυο μαζί! Όλα καλά θα πάνε μην σας παίρνει από κάτω τώρα στο τάλος! και τα περίεργα σωματικά και τα ψυχολογικά δικαιολογημένα είναι!

Άννη, προφανώς έχεις φύγει αλλά φαρμακείο Σάββατο θα βρεις ανοιχτό;

Εγώ είμαι από χθες λίγο κάπως... Μίλησε ο Στελιος με τον κουμπάρο μας στο τηλέφωνο για τη βάφτιση της μπέμπας τους και σκέφτονται να το κάνουν στις 30 Μαϊου στην Αλεξάνδρεια που είναι 45 λεπτά από Θεσσαλονίκη! (Η ΠΗΤ μου είναι 13 Απριλίου και ο μπέμπης είναι μικρούλης και φαίνεται πως θα πάρει όλο το μήνα)

Υπάρχει βέβαια σοβαρό πρόβλημα υγείας της μιας γιαγιάς το οποίο το κατανοώ αλλά δεν παύει να με στενοχωρεί το γεγονός πως δεν έχουν υπολογίσει το γεγονός πως εγώ θα εχω μόλις σαραντίσει και μπορεί να μην παρευρεθώ καν... Δεν θέλω να τους πιέσω γιατί καταλαβαίνω πως υπάρχουν λόγοι ανωτέρας βίας αλλά δείχνουν να θεωρούν πολύ φυσιολογικό και χωρίς κανένα πρόβλημα το να βρω κάτι αξιοπρεπές να φορέσω μέσα σε 5 μέρες (είναι και του Αγ.Πνεύματος στη μέση) και να ταξιδέψω με ένα βρέφος που θηλάζει! Μπορεί τελικά να είμαι μια χαρά και να μην ζοριστώ καθόλου για όλα αυτά (που δεν το βλέπω!) αλλά ένα άγχος ως τότε θα το φάω και δεν είμαι διατεθιμένη να αγχωθώ και για αυτό, οπότε σκέφτομαι να πω από τώρα πως δεν πάω να μην έχω να το σκέφτομαι. Από την άλλη δεν θέλω ο άντρας μου να πάει σαν ζωντοχήρος να βαφτίσει μόνος του. Θέλω να δείξω ανωτερότητα και να μην το κάνω θέμα αλλά η στενοχώρια παραμένει... Εσείς πώς το βλέπετε; Είμαι υπερβολική; :rolleyes:

Σας ευχαριστώ που με ακούτε... :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα Κική! (έτσι για να μην παραπονιέσαι!)

Ιrev, μήπως να έπαιρνες το γιατρό; Γιατί σε ξαναέπιασαν πάλι οι εμετοί; Περαστικά σου!

Βάσω, εγώ τα καλύμματα από το καρότσι και το καθισματάκι τα έβγαλα και τα έπλυνα στο πλυντήριο, γιατί δεν μπορώ να ξέρω που έχουν ακουμπήσει και ήθελα να ξέρω πως μπαινοβγαίνουν και να μην χρειαστεί να κάθομαι να το ψάχνω σε ώρα ανάγκης (με τσίσα και εμετούς!) Δεν έπαθαν τπτ, στους 30 βαθμούς και στέγνωσαν αμέσως!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλημέρα και στις υπόλοιπες μανούλες....Κική άπαιχτα και τα 2 μωρούλια......χαχαχαχαχα!irev άστατος ο καιρός....δεν κάνει πολύ κρύο όμως......εσύ ξέρεις καλύτερα....Ιωάννα μου στη θέση σου θα καθόμουν σπιτάκι μου....και αυτή την νοοτροπία μην πάει μόνος του ο άντρας σου εγώ δεν την καταλαβαίνω....όλοι θα ξέρουν ότι μόλις 40ντησες οπότε μην ακούω βλακείες!!!τώρα βλέπεις και κάνεις...μπορεί να αποφασίσει να βγεί λίγο νωρίτερα το μπεμπέ αλλά και πάλι με το θυλασμό κάθε 2 ώρες είναι θέμα!μην αγχώνεσαι και γι αυτό όμως;)

Grya.jpgGryap3.png

καλημερα Ιωαννα μου. οντως ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα αλλα πιστευω θα τα καταφερεις. δεν υπαρχει περιπτωση να παει εστω μια βδομαδα πιο μετα η βαφτιση? αν οχι κανονισε απο πριν πως θα φτιαξεις τα μαλλια σου κ βαλε κατι το οποιο δεν θα σε δυσκολεψει να θηλασεις το μωρακι σου. μπορεις να το θηλασεις μεσα στο αυτοκινητο ή στο σπιτι των κουμπαρων πριν να φυγετε για την εκκλησια για να αντεξει οση ωρα θα ειστε εκει. αν ειναι κ μαθημενο στο θορυβο θα ριξει κατι υπνους στο καροτσακι του κ ολα θα ειναι οκ.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Ιωαννα μου δεν θελω να σε απογοηευσω αλλα κουγεται πολυυυυ δυσκολο εγχειρημα ολο αυτο το ταξιδι και η ταλαιπωρια για τη βαφτιση

Εγω ημουν "χαλαρη" απο τις 20 μερες...αλλα με το μωρο μαζι?????!!!!!!!

Μηπως να το αφηνες σε καμια γιαγια τουλαχιστον?

Οσο για τα ρουχα...ασε η μαυρη απελπισια. Παντως παρ' οαλ αυτα δεν θα αφηνα τον αντρα μου μονο του σε καμια περιπτωση...τωρα ---εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια!

Με τους κωλο-εμετους...μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση να τρωω πιο ελαφρια και πιο νωρις το βραδυ.

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου κι εγώ συμφωνώ ότι θα είναι δύσκολα. Όμως αφού έτσι αποφασίστηκε και δεν μπορεί να αλλάξει, δες πώς θα είναι τότε τα πράγματα και αποφασίζεις εκείνες τις μέρες. Θα σε καταλάβουν. Μην το πεις από τώρα όμως γιατί μπορεί να δεις σε εκείνη τη φάση ότι μπορείς. Μόνο προετοίμασε τον άντρα σου ότι υπάρχει το ενδεχόμενο, αν δεις ότι δεν γίνεται, να το βαφτίσει μόνος του, ώστε να είναι προετοιμασμένος. Πάντως πιστεύω πως όλα καλά θα πάνε. Εσύ μπορείς να πάρεις και την μισή ευχη στις 20 μέρες και να βγεις να ψαξεις για φόρεμα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσια ... περιττο να σας πω οτι εγω ειχα αιμα για ενα μηνα!!! Σταματησε για 10 μερες και μολις σαραντισα ξανα τα ιδια για πανω απο μια βδομαδα... Μιλαμε για μεγαλο βασανο!

Αλλες παλι μεσα σε 15 μερες τελειωνουν...

Απλα επειδη ποτε δεν ξερεις... Αναγκαστικα Ιωαννιτσα... μονο βλεποντας και κανοντας

QuW0p3.png

Καλημέρα Κική! (έτσι για να μην παραπονιέσαι!)

Ιrev, μήπως να έπαιρνες το γιατρό; Γιατί σε ξαναέπιασαν πάλι οι εμετοί; Περαστικά σου!

Βάσω, εγώ τα καλύμματα από το καρότσι και το καθισματάκι τα έβγαλα και τα έπλυνα στο πλυντήριο, γιατί δεν μπορώ να ξέρω που έχουν ακουμπήσει και ήθελα να ξέρω πως μπαινοβγαίνουν και να μην χρειαστεί να κάθομαι να το ψάχνω σε ώρα ανάγκης (με τσίσα και εμετούς!) Δεν έπαθαν τπτ, στους 30 βαθμούς και στέγνωσαν αμέσως!

Σκεφτομαι να τα βγαλω να τα πλυνω αλλα φοβαμαι μηπως δεν μπορω να τα

ξαναβαλω!!!Θα δουμε!!!!

Καλημέρα κι από μένα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

despina77 δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Και στην καρδούλα του δικού μου ζουζουνιού βρέθηκε ασβεστωμα αλλά ο γιατρός είπε ότι συμβαίνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό και αν δεν συνοδεύεται και από 2ο δείκτη δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Γι'αυτό δε μας βάζουν να κάνουμε κι άλλες εξετάσεις.

irev υπομονή! Τελειώνουν τα "βάσανα".

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...