Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

touki - 06/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes: alikys - 07/04/2010 (αγορακι)

:tongue: Mariong - 09/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: Marakious -10/04/2010(κοριτσακι)

ΙΑΣΩ:

:rolleyes: mary73 - 07/04/2010 (αγοράκι)

:tongue: βασ32 - 17/04/2010 (κοριτσάκι)

ΛΗΤΩ:

:rolleyes: tatti - 13/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes: Joanna30 - 27/04/2010 (αγοράκι)

ΕΛΕΝΑ:

:tongue: anna_22 - 26/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes:ELISAVET-08/04/2010(αγορακι)

:tongue:atlantis-17/04/2010(κοριτσακι)Ολυμπιον Πατρας

:tongue:thalia81-27/04/2010(κοριτσακι)

:rolleyes:Tania 84 25/04/2010(αγορακι)Ιπποκρατειο Θεσσαλονικη

λοιπον!!ΟΣΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ!!!!!

πρέπει να σβήσουμε κάποια;αρχηγεεεεεεεεεεεεεεεεε ξύπνα!!!!έχεις δουλειά:mrgreen:

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα και απο εμένα στις πρωινές μανούλες!!!!

Σήμερα μετά απο μέρες ξύπνησα με κέφια, ας σημειώσουμε τη μέρα:tongue::tongue::tongue:

Χτες κοιμήθηκα καλά χωρίς καούρες απλά με μερικά πιασίματα!

ΚΑι χτες συνέβη το απίστευτο, ενώ έχω δοκιμάσει τα πάντα για να μου φύγει η καούρα και δεν έπιανε τίποτα, έφαγα κα΄τι γλυκό και αμέσως ηρέμησα!!! Το αξιοσημείωτο είναι πως σε όλη την εγκυμοσύνη τα γλυκά δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω και ξαφνικά τώρα αλλάζουμε συνήθειες!!!

Τι να πω?

Πάω να κάνω λίγες δουλίτσες γιατί θα έρθει η κουνιάδα σήμερα και τα λέμε μετά!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα και απο εμένα στις πρωινές μανούλες!!!!

Σήμερα μετά απο μέρες ξύπνησα με κέφια, ας σημειώσουμε τη μέρα:tongue::tongue::tongue:

Χτες κοιμήθηκα καλά χωρίς καούρες απλά με μερικά πιασίματα!

ΚΑι χτες συνέβη το απίστευτο, ενώ έχω δοκιμάσει τα πάντα για να μου φύγει η καούρα και δεν έπιανε τίποτα, έφαγα κα΄τι γλυκό και αμέσως ηρέμησα!!! Το αξιοσημείωτο είναι πως σε όλη την εγκυμοσύνη τα γλυκά δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω και ξαφνικά τώρα αλλάζουμε συνήθειες!!!

Τι να πω?

Πάω να κάνω λίγες δουλίτσες γιατί θα έρθει η κουνιάδα σήμερα και τα λέμε μετά!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!

καλημέρα και σε σενα μανούλα.....τώρα προς το τέλος όλα μπορούν να συμβουν:rolleyes:κουνιάδα;:cool::cool::cool::cool::cool:με το μαλακο τις δουλειές ε!;)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες.

Συγχαρητήρια σε όσες είδαν τα μωράκια τους χθες. Το Βικάκι τι έγινε?

Εμείς είχαμε τον κουμπάρο εδώ και κοιμηθήκαμε αργά. Ήμον πολύ κουρασμένη για να μπω αλλά δεν υπήρχε και πολύ κινητικότητα απ'ότι είδα τώρα.

Πάλι είδα ένα κουφό όνειρο και ήταν με την Βίκυ κιόλας. Είναι η δεύτερη φορά που βλέπω ότι έχω γεννήσει και ότι είναι αγοράκι τελικά. Πολύ περίεργο.

Πάλι έχουμε εργάτες και τρεξίματα οπότε θα μπαίνω κατά καιρούς να βλέπω τι γίνεται.

Καλό ΣΚ σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημερα κι απο μενα μανουλες κ καλο σ/κ!

Τανια μεγαλωσε η μπεμπουλα σου,τι καλα!:tongue:

εγω χθες στον υπνο μου επαθα κατι τρομερο. μου ηρθε αναγουλα κ πεταχτηκα επειδη δεν μπορουσα να αναπνευσω ουτε απο τη μυτη ουτε απο το στομα για λιγο. φοβηθηκα πολυ κ ολο το βραδυ στριφογυρνουσα κ ανησυχουσα για το μπεμπη αλλα ευτυχως αρχισε να κουνιεται κ ησυχασα. ουφ!

παω να παρω μπροκολο για το μεσημερι κ επιστρεφω!

121749,xcitefun-good-morning.gif

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημερα μανουλες κι απο μενα!!!!!!!χαλια κοιμηθηκα,η μεση,ο γοφος,τα ποδια μου...ολα πιασμενα!ουτε γυμναστικη να χα κανει!!! Νικολιτσα explain βρε καλο μου τι να κανω με τη λιστα γιατι ακομα ειναι πρωι και δεν τα πιανω ολα!!!

ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???????????

η ΑΝΝΥ ακομα κοιμαται>???αααα..........

Τάνια μου συγχαρητηρια και για τη μπεμπουλινα σου!!!!!!μπραβο :wink:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα μανουλες κι απο μενα!!!!!!!χαλια κοιμηθηκα,η μεση,ο γοφος,τα ποδια μου...ολα πιασμενα!ουτε γυμναστικη να χα κανει!!! Νικολιτσα explain βρε καλο μου τι να κανω με τη λιστα γιατι ακομα ειναι πρωι και δεν τα πιανω ολα!!!

ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???????????

η ΑΝΝΥ ακομα κοιμαται>???αααα..........

Τάνια μου συγχαρητηρια και για τη μπεμπουλινα σου!!!!!!μπραβο :wink:

καλημέρα Άντζυ μου.....που έχουν χαθεί όλες σήμερα;τη φίλη της Βάλιας σκεφτόμουν....όλα καλά τελικά με την εγκυμοσύνη της;όσο για τη λίστα απλά σβήσε όσες έδωσαν τηλέφωνα στην λίστα με τα τηλ.και αν θυμάσαι ΠΗΤ να συμπληρώσουμε τη strata στην άλλη λίστα :Dη Βίκυ που είναι;η bubbles μήπως γέννησε;έχεις τηλ;ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα Άντζυ μου.....που έχουν χαθεί όλες σήμερα;τη φίλη της Βάλιας σκεφτόμουν....όλα καλά τελικά με την εγκυμοσύνη της;όσο για τη λίστα απλά σβήσε όσες έδωσαν τηλέφωνα στην λίστα με τα τηλ.και αν θυμάσαι ΠΗΤ να συμπληρώσουμε τη strata στην άλλη λίστα :Dη Βίκυ που είναι;η bubbles μήπως γέννησε;έχεις τηλ;ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

δεν ξερω καλε,ολες να κοιμουνται????η Βικυ ουτε νεα απο την κοντεσσα δε μας εχει πει :-( μηπως ειχαν δουλειες με τα καλοριφερ χτες..ποιος ξερει.ουτε η Βαλια μας ειπε τι εγινε :-( οσες εδωσαν τηλ να τις υπογραμμισω??για να μην σβηνω τωρα που ειναι ετοιμη η λιστα μας να τη βαζουμε συχνα κ να κανουμε αλλαγες! δε θυμαμαι πΗΤ της Στρατας,οταν μπει ας μας πει! η bubbles ειναι στο facebook η http://www.facebook.com/profile.php?ref=sgm&id=539559929 ή η

http://www.facebook.com/profile.php?ref=sgm&id=609627632?? γιατι αυτες τις δυο τις εχω μπερδεψει!γενικα εχω μπλεξει τις Δεσποινες!παρακαλουνται οι ΔΕΣΠΟΙΝΕΣ να μας γραψουν ονομα και ψευδωνυμο να ξεχωρισουμε ποια ειναι ποια!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω καλε,ολες να κοιμουνται????η Βικυ ουτε νεα απο την κοντεσσα δε μας εχει πει :-( μηπως ειχαν δουλειες με τα καλοριφερ χτες..ποιος ξερει.ουτε η Βαλια μας ειπε τι εγινε :-( οσες εδωσαν τηλ να τις υπογραμμισω??για να μην σβηνω τωρα που ειναι ετοιμη η λιστα μας να τη βαζουμε συχνα κ να κανουμε αλλαγες! δε θυμαμαι πΗΤ της Στρατας,οταν μπει ας μας πει! η bubbles ειναι στο facebook η http://www.facebook.com/profile.php?ref=sgm&id=539559929 ή η

http://www.facebook.com/profile.php?ref=sgm&id=609627632?? γιατι αυτες τις δυο τις εχω μπερδεψει!γενικα εχω μπλεξει τις Δεσποινες!παρακαλουνται οι ΔΕΣΠΟΙΝΕΣ να μας γραψουν ονομα και ψευδωνυμο να ξεχωρισουμε ποια ειναι ποια!!!!!

η bubble είναι η despina demirtzi.η άλλη είναι η Δέσποινα88 υπάρχει και τρίτη Δέσποινα ε;η Δέσποινα78 νομίζω..η πρωινή που δεν ξέρω αν σου έστειλε τηλ.θα σβήσεις απ τη λίστα που θα σου βάλω τώρα όχι απ την τελική λίστα μας βρε....μισο...

Grya.jpgGryap3.png

τωρα το ειδα. μαλλον εννοεις τις αλλες Δεσποινες! :confused:

a%3E

οχι!!!εσυ εισαι η παλια και γνωστη Δεσποινα απο Καβαλα!!εχω και το κινητο σου και σε εχω και στο facebook!οι αλλες με εχουν μπερδεψει!:oops:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...