Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρίσαμε και μεις απο το γιατρό!!!!

Η μπουμπού μου είναι 2850! Πλακούντας και αμνιακό υγρό μια χαρά!!

Χέρι ούτε εμεις φάγαμε, ευτυχώς!!!

Τη φατ΄σούλα της ως συνήθως τηνείχε μέσα στον πλακούντα και ότι δεν ήταν μεσα το έκρυβε μα τα χεράκια της! Πολύ ντρέπεται αυτό το παιδί!!!

Μου είπε ότι ήταν η τελευταία φορά που τη μετρήσαμε γιατί απο δω και πέρα δεν έχει νόημα, αφού το μωρό είναι στριμωγμένο και οι μετρήσεις δεν θα είναι καλές!

Την άλλη βδομάδα θα πάω για NST!!

Η πεταλουδίτσα είναι ακομη αρκετά ψηλά οπότε αργούμε ακόμη!

Αννυ μπράβο για την κούκλα σου!!!

Μπραβο Τανια μου κ για την δικη σου κορακλα!!!!!!!

αχ πολυ χαιρομαι!

μαλλον χαιρεται κ η μπουμπου μαζι μου γιατι δεν σταματει να κουνιεται!!!!:P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αννα τι εννοείς τα δωμάτια του ΙΚΑ;;;;

Δεν υπάρχουν "ειδικά" δωμάτια για τις ασφαλισμένες στο ΙΚΑ... Κατά την εισαγωγή σου στο νοσοκομείο λες τι δωμάτιο θες λουξ, μονόκλινο, δίκλινο...και ανάλογα αν υπάρχει διαθέσιμο πας εκεί. Εξαρτάται.

Τα λουξ μονόκλινα και τα απλά μονόκλινα είναι πιο ακριβά.

Λουξ :200

Μονόκλινο :130

Δίκλινο :110

Τρίκλινο : 80

Οι τιμές είναι οι ίδιες και για ασφάλεια Δημοσίου και για ΙΚΑ & είναι για κάθε μία ημέρα νοσηλείας. Το επίδομα τοκετού από το ΙΚΑ είναι αν δεν απατώμαι 991,20 ?.

Τον γιατρο ή νοσοκομο που ρωτησαμε μας ειπε πως ειναι του ιΚΑ αυτα τα δωματια...μαλλον εννοουσε πως τα καλυπτει το ΙΚΑ για τα λεφτα για το δωματιο....

Το μονοκλινο τι εννοεις?

Κι

Τι διαφορα εχει απο το λουξ δλδ?

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Αννα τι εννοεις απο που πηραμε τα μπιμπερο?

παντου πουλανε!και στα jumbo κ σε φαρμακεια κ σε μαγαζια με παιδικα!

κοστιζουν περιπου 5-6 ευρω νομιζω.

Εννοω το εξης...

Αλλοι λενε να παρουμε τα μπιμπερο απο φαρμακειο .αλλοι οχι.... κι παει λεγοντας ...

Σε καλη τιμη να ειναι κι καλα που να παμε να τα παρουμε?

Θα ερθει ο ανδρας μου κι θα παμε να τα ψωνισουμε ολα αυτα !

κι επιδη δεν το εχω ψαξει το θεμα κιολας με πιανει κι μια βαρεμαρα τελευταια :(

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εννοω το εξης...

Αλλοι λενε να παρουμε τα μπιμπερο απο φαρμακειο .αλλοι οχι.... κι παει λεγοντας ...

Σε καλη τιμη να ειναι κι καλα που να παμε να τα παρουμε?

Θα ερθει ο ανδρας μου κι θα παμε να τα ψωνισουμε ολα αυτα !

κι επιδη δεν το εχω ψαξει το θεμα κιολας με πιανει κι μια βαρεμαρα τελευταια :(

τις ιδιες μαρκες θα βρεις κ στα φαρμακεια κ στα Jumbo.

pSC1p2.png

Τον γιατρο ή νοσοκομο που ρωτησαμε μας ειπε πως ειναι του ιΚΑ αυτα τα δωματια...μαλλον εννοουσε πως τα καλυπτει το ΙΚΑ για τα λεφτα για το δωματιο....

Το μονοκλινο τι εννοεις?

Κι

Τι διαφορα εχει απο το λουξ δλδ?

Τα λουξ είναι μεγαλύτερα από τα μονόκλινα, με τηλεόραση με LCD οθόνη, με πολυθρόνα ανακλινόμενη και μπορείς να έχεις επισκέψεις όλη μέρα.

Κορότσια που θα γεννήσετε Ελενα...βοηθήστε! Εγώ γεννάω στο Αλεξάνδρα.

X4pTp3.png

Καλησπερα μανουλες

2 ώρες αδειάζαμε το παλιό. Έχω εδώ λεκανάκια κουβάδες σφουγγαρίστρες και σια.

Τώρα το έβγαλε αλλά έφυγε για δουλειά και θα ξαναγυρίσει το απόγευμα για να βάλει το καινούργιο. Λέμε τώρα....

Μόλις έκατσα και ήπια ένα γάλα γιατί από το πρωί έτρεχα σαν τον Βέγγο, τελείωσα όμως και 2 τράπεζες με λογαριασμούς αναλήψεις κλπ, βρήκα σώμα καλοριφέρ και μου το φέρανε και σε 10 λεπτάκια, πήγα σούπερ μάρκετ, και τώρα θα απλώσω ένα πλυντήριο να μπω να κάνω μπανάκι γιατί κατά τις 6 εχω ραντεβού με τον γιατρό.

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα σημερινά, ελπίζω το βράδυ να τα δω με την ησυχία μου...

Εσύ θα πας για ψώνια ?

Μπραβο κουραγιο!!!

Ακομα να γυρισεις απο το γιατρο καλε? Μαλλον καπου σουλατσαρεις...

Annie μπραβο για την κορουλα, μεγεια και τα ρουχαλακια σου

Κι εγω πηρα χτες μια ρομπα και 3 "βρακες του παππου" ακομη...

taniabell συγχαρητηρια και σε σενα...κοριτσαρος!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Βικύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...που είσαι΄;;;;;;;;;;;;η μπέμπα μου έχει λυσσάξει σήμερα......και τη νοιώθω πολύυυυυυυυ χαμηλά!!!!!!!!!:rolleyes:

Μια από τα ίδια...αλλά τη βαρεμάρα αυτή σήμερα... Πάλι καλά που μου έκανε παρέα ο μικρούλης με τις κλωτσιές του αλλιώς δεν παλευόταν.

Βικούλαααααα! Ελα να μας πεις τα νέα κοριτσάρα!

X4pTp3.png

έχουν κανονίσει σήμερα να ξεσαλώσουν τα μωρούλια;πολύ κούνημα και συσπάσεις...άντε να ρθεί η Δευτέρα να δώ τι θα μου πεί!!!!!!!:rolleyes:πάλι nst:rolleyes::confused:σπαστικό είναι!!!μάλλον θα αποχωρήσω γιατί έχει τρελαθεί η μικρή.......Άννυ πότε πας πάλι;καλό βράδυ μανούλες....εμένα μου άρεσε η μέρα σήμερα..είχα όρεξη!!!!:-D

Grya.jpgGryap3.png

έχουν κανονίσει σήμερα να ξεσαλώσουν τα μωρούλια;πολύ κούνημα και συσπάσεις...άντε να ρθεί η Δευτέρα να δώ τι θα μου πεί!!!!!!!:rolleyes:πάλι nst:rolleyes::confused:σπαστικό είναι!!!μάλλον θα αποχωρήσω γιατί έχει τρελαθεί η μικρή.......Άννυ πότε πας πάλι;καλό βράδυ μανούλες....εμένα μου άρεσε η μέρα σήμερα..είχα όρεξη!!!!:-D

ξανα 29 του μηνα!σε 2 βδομαδες δηλαδη.θα χω μπει κ στον μηνα μου!;)

αυτο το nst ειναι βαρετο?ειναι καρδιοτοκογραφημα???εμενα δεν μου ειπε κατι ακομη για αυτο....

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...