Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πριν λίγο ξύπνησα αλλά τώρα είμαι εδώ κι εγώ!

Βάλια μου πως νιώθεις; Γενικά μ'όλες τις συζητήσεις, τους πρώτους τοκετούς και τα σεμινάρια εγώ έχω αρχίσει λίγο να αγχώνομαι... Αλλά πιο πολύ ανυπομονώ! Θέλω να χαϊδέψω το στρουμπουλό δερματάκι του και να μοσχοβολίσει το σπίτι μωρουδίλα!!!

Δημητρούλα μου... και εγώ αγχωμένη είμαι και αρκετά... αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να μην το σκέφτομαι... Και εγώ ανυπομονώ πάρα πολύ να τον δω, να τον πάρω αγκαλιά και να είναι καλά!!!

Τώρα που κοντεύει ο καιρός η αναμονή νομίζω δεν παλεύεται...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι φοβερό πάντως. Το μυαλό μου ΟΛΗ μέρα είναι εκεί!

Συνέχεια!!!

Κι εμένα το ίδιο... Ευτυχώς που έχω βρει εσάς γιατί νιώθω ότι τους πρήζω όλους γύρω μου λέγοντας συνέχεια για το μωρό...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Που είστε ρε κορίτσιααααα;;;;

Βλέπω βίντεο μόνη μου και μία γελάω και μία κλαίω! Μπείτε και πείτε καμιά κουβέντα!!!

Δε γύρισε καμιά από το γιατρό της να μας πει ευχάριστα νέα;

X4pTp3.png

Καλησπερα μανουλιτσες !!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΛΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΙΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ γρρρρρρρρρρρρρρρ

ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ......ΠΩ ΠΩ ΠΩ...ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΜΟΑΧΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.....αχχχχχχχχχχχχχχ

αυτο που ειδα λοιπον ειναι......

να σας κρατησω σε αγωνιαααα???

ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!

ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΟΥ.............ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...

ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ......

ΚΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ.ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΔΩΑΜΤΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΠΑΘΥΑ ΠΛΑΚΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΚ.ΤΙ ΒΡΩΜΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ?ΤΙ ΘΟΡΥΒΟΣ?ΟΤΙ ΚΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ.

ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 2 ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΙ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩς.ΚΑΘΑΡΑ,ΖΕΣΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΦΑΣΑΡΙΑ ...ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΤΙΡΙΟ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ?ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ? ΚΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ?

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Mανουλινια ηρθα!!!!

η μπεμπα μας πηγε 2300γρ!!!!:Pο πλακουντας τελειος,το αμνιακο τελειο,ολα καλα!!ηταν υπερκινητικη (κ δεν ειχα φαει γλυκο)μας εδειξε κ την μουριτσα κ ανοιγοκλεινε κ τα ματια κ το στομα της!

εγω πηρα +1 σε δυο βδομαδες!δηλαδη συνολο +12!!!:roll:

δεν εφαγα χερι ευτυχως!μου μιλησε κ για τα σημαδια του τοκετου...στην λεκανη λεει θα κατεβει κατα την 37η βδομαδα.υπολογιζει οτι θα γεννηθει 3500.

αυτα...αν θυμηθω κατι αλλο θα σας πω..

πηγα και h&m και πηρα μια τελεια βρακα πυτζαμα μαζι με ενα φανελακι με κουμπια απο πανω κ ειμαι κομπλε!

οι αλλες ακομη να ρθειτε να μας πειτε νεα??????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Αννα τι εννοείς τα δωμάτια του ΙΚΑ;;;;

Δεν υπάρχουν "ειδικά" δωμάτια για τις ασφαλισμένες στο ΙΚΑ... Κατά την εισαγωγή σου στο νοσοκομείο λες τι δωμάτιο θες λουξ, μονόκλινο, δίκλινο...και ανάλογα αν υπάρχει διαθέσιμο πας εκεί. Εξαρτάται.

Τα λουξ μονόκλινα και τα απλά μονόκλινα είναι πιο ακριβά.

Λουξ :200

Μονόκλινο :130

Δίκλινο :110

Τρίκλινο : 80

Οι τιμές είναι οι ίδιες και για ασφάλεια Δημοσίου και για ΙΚΑ & είναι για κάθε μία ημέρα νοσηλείας. Το επίδομα τοκετού από το ΙΚΑ είναι αν δεν απατώμαι 991,20 ?.

Επεξεργάστηκαν by dim_angel

X4pTp3.png

Mανουλινια ηρθα!!!!

η μπεμπα μας πηγε 2300γρ!!!!:Pο πλακουντας τελειος,το αμνιακο τελειο,ολα καλα!!ηταν υπερκινητικη (κ δεν ειχα φαει γλυκο)μας εδειξε κ την μουριτσα κ ανοιγοκλεινε κ τα ματια κ το στομα της!

εγω πηρα +1 σε δυο βδομαδες!δηλαδη συνολο +12!!!:roll:

δεν εφαγα χερι ευτυχως!μου μιλησε κ για τα σημαδια του τοκετου...στην λεκανη λεει θα κατεβει κατα την 37η βδομαδα.υπολογιζει οτι θα γεννηθει 3500.

αυτα...αν θυμηθω κατι αλλο θα σας πω..

πηγα και h&m και πηρα μια τελεια βρακα πυτζαμα μαζι με ενα φανελακι με κουμπια απο πανω κ ειμαι κομπλε!

οι αλλες ακομη να ρθειτε να μας πειτε νεα??????

Μπράβο Annie!!! Πολύ ωραία νέα!!! Μεγαλώνει η κοπελάρα σου!!!

X4pTp3.png

μπραβο ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!

ΒΙΚΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???? ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ :-(

ΠΗΡΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ JUMBO ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5,15 ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ 9,30!!ΧΑ ΧΑ!!! ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΕΙ,ΠΟΛΥ ΠΟΙΚΙΛΙΑ Ε!!

Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Κ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ :-( ΘΑ ΔΩΣΩ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΜΠΩ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΝΕΑ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γυρίσαμε και μεις απο το γιατρό!!!!

Η μπουμπού μου είναι 2850! Πλακούντας και αμνιακό υγρό μια χαρά!!

Χέρι ούτε εμεις φάγαμε, ευτυχώς!!!

Τη φατ΄σούλα της ως συνήθως τηνείχε μέσα στον πλακούντα και ότι δεν ήταν μεσα το έκρυβε μα τα χεράκια της! Πολύ ντρέπεται αυτό το παιδί!!!

Μου είπε ότι ήταν η τελευταία φορά που τη μετρήσαμε γιατί απο δω και πέρα δεν έχει νόημα, αφού το μωρό είναι στριμωγμένο και οι μετρήσεις δεν θα είναι καλές!

Την άλλη βδομάδα θα πάω για NST!!

Η πεταλουδίτσα είναι ακομη αρκετά ψηλά οπότε αργούμε ακόμη!

Αννυ μπράβο για την κούκλα σου!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Αννα τι εννοεις απο που πηραμε τα μπιμπερο?

παντου πουλανε!και στα jumbo κ σε φαρμακεια κ σε μαγαζια με παιδικα!

κοστιζουν περιπου 5-6 ευρω νομιζω.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...