Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο μένα

Χαιρομαι που ειστε όλες καλά.

Εγώ ειμαι τώρα 22εβδ 4 ημ και απο κιλά +4. Φοβάμαι τα χριστουγεννα μηπως εκτροχιαστώ γιατι κανω μεγάλο αγώνα με τα γλυκά-την αδυναμία μου δηλ. Απο τώρα και μετά θα αρχίσουμε μάλλον να παιρνουμε κανονικά βάρος .Μη ξεχνάμε το βάρος των παιδιων μας μονον θα εξαπλσιαστει και και μεις όσο ναι κατι θα πάρουμε.

αυριο θα κάνω διαφορες εξετάσεις μεταξύτων οποίων ζάχαρι την οποια μου ειπε ο γιατρος θα την κανω 1 ώρα μετα το πρωινό μου. Τι ειεναι τώρα αυτο δεν καταλαβα καλά

Συγνωμη που γίνομαι κουραστικη αλλα ειχα ξαναρωτήσει μήπως καμια απο τις κοπέλες που θα πάνε τοΙΑΣΩ γνωρίζει τιμές για εξάκλινο. .Ξερετε αν μας ενημερώνουν απο το τηλ??

Ναστε καλά κορίτσια--καλο βράδυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω τον ρωτησα κοριτσια,στην ψυχρα.για να ξερω του λεω να κανονισω τα εξοδα μας....:wink:

επισης εστειλα μαιλ κ στο γενεσσις κ με πηραν τηλ κ μου ειπαν τις τιμες.βεβαια θα παω κ απο εκει μια βολτα να δω πως ειναι τα δωματα κ να ξαναδω τον τιμοκαταλογο γιατι ολο αλλαζει...

εγω να δειτε τι κολλημα εχω φαει με τα μωρουδιακα!!!

εχω σκυλοβαρεθει σημερα!!!ο συζηγος δουλευει, στην μαμα βαριεμαι να παω,εχει κρυο, και ολο θελω να τρωω!!!!!:lol::lol::-P:-P

Annie τι τιμη σου ειπε ο γιατρος???? Δεν χρειαζεται να πεις ονομα γατρου μην εκθέτουμε κιόλας!!!

Απλά ρωτώ για να κάνω ερευνα και συγκριση. εχω καταλάβει ο καθένας παιρνει οτι θέλει

Annie τι τιμη σου ειπε ο γιατρος???? Δεν χρειαζεται να πεις ονομα γατρου μην εκθέτουμε κιόλας!!!

Απλά ρωτώ για να κάνω ερευνα και συγκριση. εχω καταλάβει ο καθένας παιρνει οτι θέλει

Καλα ..ενοειται οτι ο καθενας παιρνει οτι θελει...μου ειπε για Φ/Τ 1300 :!:για Φ/Τ με χρηση ..πως το ειπε να δεις:confused:...να χρησιμοποιησει δηλαδη βεντουζα :rolleyes:1400:!: κ καισαρικη 1500:!:..καπως ετσι μου τα πε...η κλινικη ειναι αλλο κομματι ξεβρακωματος γιατι ειναι απο τις πιο ακριβες στην Θεσ/νικη αλλα ο γιατρος ειναι μονο εκει..οποτε τον ακολουθουμε αναγκαστικα:mad:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα σε όλες σας!!!

Πικρη συζήτηση ανοιξατε με τα κιλά... Λοιπόν εγώ πέρνω το χρυσο και απο οτι βλέπω ειμαι αδιαφιλονικητο φαβορι για την πρωτια +10 μεχρι τωρα και δεν ξεκίνησα την εγκυμοσυνη με λιγα κιλα, αχχχχχχ..... θα το ξαναπω πικρη ιστορία!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα και απο μένα

Χαιρομαι που ειστε όλες καλά.

Εγώ ειμαι τώρα 22εβδ 4 ημ και απο κιλά +4. Φοβάμαι τα χριστουγεννα μηπως εκτροχιαστώ γιατι κανω μεγάλο αγώνα με τα γλυκά-την αδυναμία μου δηλ. Απο τώρα και μετά θα αρχίσουμε μάλλον να παιρνουμε κανονικά βάρος .Μη ξεχνάμε το βάρος των παιδιων μας μονον θα εξαπλσιαστει και και μεις όσο ναι κατι θα πάρουμε.

αυριο θα κάνω διαφορες εξετάσεις μεταξύτων οποίων ζάχαρι την οποια μου ειπε ο γιατρος θα την κανω 1 ώρα μετα το πρωινό μου. Τι ειεναι τώρα αυτο δεν καταλαβα καλά

Συγνωμη που γίνομαι κουραστικη αλλα ειχα ξαναρωτήσει μήπως καμια απο τις κοπέλες που θα πάνε τοΙΑΣΩ γνωρίζει τιμές για εξάκλινο. .Ξερετε αν μας ενημερώνουν απο το τηλ??

Ναστε καλά κορίτσια--καλο βράδυ

Καλημέρα μανούλες!!! Λοιπόν αμα τους στείλεις e-mail στο Ιασω θα σου στείλουν τον τιμοκατάλογο!!! To e-mail είναι: [email protected]

Τι κάνετε μανούλες;;; Από σήμερα είπαν ότι χαλάει και άλλο ο καιρός οπότε όσο μπορούμε προσοχή!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καθε χρόνο στις γιορτές πηγαίναμε βόλτα για ώρες στην Αθήνα και τον Εθνικο κήπο. Φέτος δεν νομίζω να πάμε, δεν θα αντέξω. Πέρασα όμως πριν λίγες μέρες από την Αθήνα και ήταν πανέμορφα στολισμένη (ευτυχώς μάζευαν πλέον τα βουνά σκουπίδια)

Α, έκανα αίτημα και για το group μας στο facebook. Ακόμη δεν έχει γίνει αποδεκτό, αλλά από ότι ειδα είναι μόλις 14 κορίτσια. Είσαι εσύ Valia μου;

vrowp3.png

cwGLp3.png

Καθε χρόνο στις γιορτές πηγαίναμε βόλτα για ώρες στην Αθήνα και τον Εθνικο κήπο. Φέτος δεν νομίζω να πάμε, δεν θα αντέξω. Πέρασα όμως πριν λίγες μέρες από την Αθήνα και ήταν πανέμορφα στολισμένη (ευτυχώς μάζευαν πλέον τα βουνά σκουπίδια)

Α, έκανα αίτημα και για το group μας στο facebook. Ακόμη δεν έχει γίνει αποδεκτό, αλλά από ότι ειδα είναι μόλις 14 κορίτσια. Είσαι εσύ Valia μου;

Και εγώ θέλω να πάμε βόλτα στην Αθήνα αλλά φοβάμαι τον κόσμο με τη γρίπη... και έτσι δεν ξέρω τι θα κάνουμε...

Είμαι στο group και εγώ!!!! Εσένα πως θα σε βρούμε;;; Πως πάει η εγκυμοσύνη σου;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Κορίτσια καλημέρα! Έχω καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω ανελλιπώς! Φρίκαρα με την ιστορία της Irev! Καλά πραγματικά δεν ξέρω γιατί επιμένει ο κόσμος να είναι τόσο χαζός; Εγώ στην παρέα μου, που βρισκόμαστε πολύ συχνά ζήτησα να μη φιλιόμαστε πια, ούτε να φιλάνε τον άντρα μου γιατί έτσι μας είπε ο γιατρός και το τι άκουσα δε λέγεται! Ειρωνεία ρε παιδιά! Το ξεχνάνε συνέχεια και όλο και έχουμε επαφές. Τι να κάνω δηλ να τους σπρώχνω;;; Όλο σκέφτομαι ότι είμαι η πρώτη που μένω έγκυος απο την παρέα γι αυτό και υπάρχει τέτοια συμπεριφορά αλλά πραγματικά βγαίνω έξω απο τα ρουχα μου όταν με κοροιδεύουν ( φιλικά πάντα μεν, σπαστικά δε)!

Εγώ είμαι σταθερά στα +6 εδώ και αρκετό καιρό και η κοιλιά μου δε βλέπω να μεγαλώνει δραματικά.

Κρέμα για τις ραγάδες στην κοιλιά και στους γοφούς βάζω από το 2ο μήνα και από τον 3ο βάζω βαζελίνη στο στήθος. Στο στήθος μάλλον κάτι θα κάνω γιατί είναι τρομακτική η διαφορά. Στην κοιλιά το δέρμα μου είναι πολύ μαλακό ακόμα, δεν είναι τσιτωμένο οπότε προχωράμε καλά. Βέβαια θα δείξει στο τελευταίο δίμηνο!!!

Την Πέμπτη θα δω την μπεμπούλα μου και θα μάθω και για την εξέταση για τη καμπύλη.

Α! Χρόνια ΠΟλλά βρε σε όσες γιορτάζουν! Φιλακια!!!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Κι εγώ δεν αφήνω κανέναν να με φιλήσει κι ας λένε ό,τι θέλουν.Αυτοί αν αρρωστήσουν θα μείνουν μια μέρα στο κρεββάτι και την άλλη θα είναι περδίκια ενώ εμείς..........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Γεια σας μανούλες

μετά από 10 μέρες, πίσω στο γραφείο..............κι έχω μια βαρεμάρα, που δεν περιγράφεται!!!

Σχετικά με τις ραγάδες, εγώ είχα πριν κι απο την πρωτη εγκυμοσυνη (απο το παχυνε-αδυνατισε) αλλά χαμηλά στην κοιλιά (με το μπικίνι δηλαδή ούτε που φαίνονταν)

Σε όλη την εγκυμοσύνη έβαζα 1-2 κρέμες που μου πρότειναν και νόμιζα ότι όλα πήγαιναν καλά -------- αφού γένησα όμως, κι άρχισα να ξεφουσκώνω........ άρχιζαν οι ήδη υπάρχουσες λεπτές ραγάδες...να ανεβαίνουν προς τα πάνω και να φαρδαινουν....Απελπισία!!! Σε κάποια σημεία έφτασαν το στομάχι. Ααα και στο στήθος έκανα λίγες...

Χάλια κορίτσια, χάλια------------ δε θέλω να σκέφτομαι το πόσο μπορεί να χειροτερέψει μετά κι από αυτή τη γέννα...

QuW0p3.png

Καλημέρα κορίτσάκια μου...!

έγω ξυπνησα με την μύτη μου να τρέχει...... κλαπς :-(

Μάλλον την άρπαξα την Κυριακή που κάναμε γενική το σπίτι... και ήταν όλα ανοιχτά..:rolleyes: Κατα τ΄αλλα όλα καλά!!!

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

αααα!!τα νευρα μου!!!παιρνω τηλ στο Ιπποκρατειο που κανουν μαθηματα ανωδυνου τοκετου.

το σηκωνει μια κυρια,αναρωτιεται,,λει παρτε τηλ στο 892617, παιρνω, το σηκωνει αλλη κυρια, δεν ξερει ,ρωταει ενα γιατρο, ο γιατρος λεει παρτε τηλ στο 892617,λεω γιατι που πηρα??????και τελικα λεει μιλαει το τηλ κ κανει εκτροπη σε αυτους κ αυτοι δεν ξερουν να με εξυπηρετησουν!!!!!δηλαδη λεω αν μιλαει ολη μερα το τηλ, ολη μερα θα μιλαω μαζι σας!!!!

ΕΛΕΟΣ ρε παιδια με τα κωλονοσοκομια τους!!!!!:mad::x:x

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!!!

annie, πήρα και εγω τηλεφωνο στο Ιπποκρατειο για τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου, πριν κανενα μηνα περιπου, τους βρηκα ευκολα δεν μπορω να πω, μου κρατησαν τα στοιχεια μου (ονομα-τηλ-πητ) και ειπαν θα επικοινωνησουν αυτοι μαζι μου οταν και αν ξεκινησουν μαθηματα. Ακομα περιμένω τηλεφωνο...

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...