Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε Αντζυ που πηγες?????

κοριτσια παω να ετοιμαστω...να παω μια βολτα κεντρο να παρω καμια πυτζαμα, να πιω κ ενα καφεδακι και μετα παω να δω την ζουζουνα μου!:tongue:

θα τα πουμε το βραδυ!!!

μακια!!!

φιλιά στη μπουμπού....περιμένουμε νέα:Dκαλά να περάσεις;)

Grya.jpgGryap3.png

ANNY MOY ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ MSN!! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ...ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ...ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΡΑΚΑ...ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ...ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ Κ ΘΑ ΦΑΩ ΤΩΡΑ!!ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 5 ΦΕΥΓΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ JUMBO ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΨΩΝΑΚΙΑ!!! :-) ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑΝΙ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ!!ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΩΡΑΚΙ :wink: ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΕΙΡΑ!!!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΤΕΛΙΚΑ??

2 ώρες αδειάζαμε το παλιό. Έχω εδώ λεκανάκια κουβάδες σφουγγαρίστρες και σια.

Τώρα το έβγαλε αλλά έφυγε για δουλειά και θα ξαναγυρίσει το απόγευμα για να βάλει το καινούργιο. Λέμε τώρα....

Μόλις έκατσα και ήπια ένα γάλα γιατί από το πρωί έτρεχα σαν τον Βέγγο, τελείωσα όμως και 2 τράπεζες με λογαριασμούς αναλήψεις κλπ, βρήκα σώμα καλοριφέρ και μου το φέρανε και σε 10 λεπτάκια, πήγα σούπερ μάρκετ, και τώρα θα απλώσω ένα πλυντήριο να μπω να κάνω μπανάκι γιατί κατά τις 6 εχω ραντεβού με τον γιατρό.

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα σημερινά, ελπίζω το βράδυ να τα δω με την ησυχία μου...

Εσύ θα πας για ψώνια ?

Επεξεργάστηκαν by angel_

GaiGp3.png

2 ώρες αδειάζαμε το παλιό. Έχω εδώ λεκανάκια κουβάδες σφουγγαρίστρες και σια.

Τώρα το έβγαλε αλλά έφυγε για δουλειά και θα ξαναγυρίσει το απόγευμα για να βάλει το καινούργιο. Λέμε τώρα....

Μόλις έκατσα και ήπια ένα γάλα γιατί από το πρωί έτρεχα σαν τον Βέγγο, τελείωσα όμως και 2 τράπεζες με λογαριασμούς αναλήψεις κλπ, βρήκα σώμα καλοριφέρ και μου το φέρανε και σε 10 λεπτάκια πήγα σούπερ μάρκετ, και τώρα θα απλώσω ένα πλυντήριο να μπω να κάνω μπανάκι γιατί κατά τις 6 εχω ραντεβού με τον γιατρό.

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα σημερινά, ελπίζω το βράδυ να τα δω με την ησυχία μου...

Εσύ θα πας για ψώνια ?

Πω πω...τα διάβαζα και κουράστηκα!

Εγώ πάλι χαζελυω κάποια βιντεάκια:http://www.youtube.com/profile?user=gurgle#g/u

Μερικά είναι πολύ καλά!

X4pTp3.png

ΑΝΤΖΥ αμα πας Jumbo, μπορείς να ρωτήσεις πόσο έχει το Scooter της Ντόρας?

Το Θέλει το βαφτηστήρι και φοβάμαι λιγάκι μην είναι τίποτα βαρύ γιατί ήδη γονάτισα τον λογαριασμό μου, είναι και η λαμπάδα, και ένα ρουχαλάκι και ένα δωράκι για το αδερφάκι της, μην χρειαστούμε καμία 250 αριά ευρώ.....

GaiGp3.png

Πω πω...τα διάβαζα και κουράστηκα!

Εγώ πάλι χαζελυω κάποια βιντεάκια:http://www.youtube.com/profile?user=gurgle#g/u

Μερικά είναι πολύ καλά!

Γειά σου Δήμητρά μου!!!!

Favorite και χαλαρά χάζι μετά... Είμαι πτώμα, και δεν πρόλαβα να πάω το αμάξι για πλύσιμο και έχει γίνει καφέ η μ@λακία από την παλιοβροχή...

Να πάω εγώ για ύπνο να πας εσύ μέχρι τον γιατρό μου? Και μετά μου λές τί σου είπε.....:-D:-D

GaiGp3.png

Γειά σου Δήμητρά μου!!!!

Favorite και χαλαρά χάζι μετά... Είμαι πτώμα, και δεν πρόλαβα να πάω το αμάξι για πλύσιμο και έχει γίνει καφέ η μ@λακία από την παλιοβροχή...

Να πάω εγώ για ύπνο να πας εσύ μέχρι τον γιατρό μου? Και μετά μου λές τί σου είπε.....:-D:-D

Γεια σου!! Οκ πάω εγώ γιατρό και συ νάνι!

Τι ώρα πρέπει να'μαι εκεί;;; :tongue:

Κι εγώ λιωμένη στον καναπέ είμαι! Αντε ξάπλωσε λιγάκι!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου!! Οκ πάω εγώ γιατρό και συ νάνι!

Τι ώρα πρέπει να'μαι εκεί;;; :tongue:

Κι εγώ λιωμένη στον καναπέ είμαι! Αντε ξάπλωσε λιγάκι!

ε ρε μανούλα μου κρύοοοοοοοοοοοοοοοο.

Εβαλε αέρα πάλι...

βγήκα να ποτίσω και έγινα αρχαία.

Δεν προλαβαίνω να αράξω γιατί στις 6 πρέπει να 'μαι στο Έλενα και εγώ ούτε μπάνιο δεν έχω κάνει ακόμα.....:cry::cry::cry::cry:

GaiGp3.png

Γεια σας και από εμένα!!! Συγχαρητήρια για το πρώτο μωράκι!!!

MARIONG μου να σας ζήσει η μπέμπα σας! Να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε και να είναι γερή και καλότυχη!!!

Μανούλες με το καλό σε όλες μας!!!

Και οι μανούλες που θα δουν τα μωράκια τους σήμερα να τα απολαύσουν και να είναι καλά!!! Αννη, Annie, Βικάκι και όποια άλλη μανούλα είναι περιμένουμε τα νέα σας με αγωνία!!!

Εγώ χάθηκα σήμερα και με συγχωρείτε, αλλά πήγα λαϊκή το πρωί, μετά για πασχαλιάτικα δώρα, δώρα και λαμπάδα στο βαφτιστήρη μας και μετά έκατσα με την μανούλα μου και κάναμε τυροπιτάκια!!!

Η κοπέλα από εκεί που πήρα την λαμπάδα μου είπε ότι δεν βλέπει να τον βγάζω όλο τον Μάρτιο... Αφήστε που πρέπει να έχει κατέβει η κοιλιά μου γιατί πλέον όταν ανεβαίνω σκάλες η κοιλιά βρίσκει στα μπούτια μου... χαχαχα

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Πόσο χάρηκα με τα νέα της Μαρίας! Να σου ζήσει!!! Αντέ με το καλό και οι υπόλοιπες. Ατλαντις και bubbles, όλα να πάνε τέλεια και σε σας κοριτσάκια.

Βικάκι και όποιες άλλες δειτε τα μωράκια σας στείλτε τους φιλάκια κι από μας.

Εμείς τρέχαμε όλη μέρα να βρούμε πλακάκια γιατί υποτίθεται ότι θα τα έβαζαν αυριο το πρωί αλλά τελικά δεν προλαβαίνουν και θα τα βάλουν το άλλο ΣΚ. Οπότε μετά τελειώνουμε και με εκεινο το γραφείο και αρχίζουμε επιτέλους το παιδικό. Ελπίζω μόνο να μην βιαστεί η Αθηνούλα μου...

Πάω να ευχηθώ στην σελίδα της Μαρίας και μετά θα προσπαθήσω να κοιμηθώ λίγο γιατί θα'ρθει ο κουμπάρος το βραδάκι. Σας φιλώ όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Πριν λίγο ξύπνησα αλλά τώρα είμαι εδώ κι εγώ!

Βάλια μου πως νιώθεις; Γενικά μ'όλες τις συζητήσεις, τους πρώτους τοκετούς και τα σεμινάρια εγώ έχω αρχίσει λίγο να αγχώνομαι... Αλλά πιο πολύ ανυπομονώ! Θέλω να χαϊδέψω το στρουμπουλό δερματάκι του και να μοσχοβολίσει το σπίτι μωρουδίλα!!!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...