Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!

θα εχουμε το πρώτο νινάκι μας σήμερα??????:tongue:αχ θα τρελαθώ .......

ερχεται και η σειρά μας σιγα σιγα.........:rolleyes:

από την μια ανυπομωνώ και από την άλλη αγχώνομαι πάρα πολύ ..........

εγώ χθες είχα μάθημα με την μαιά..... περί θηλασμού περιποιήση του μωρού και αναπνοούλες...........

θα πρέπει να κάνω και κάτι ασκησόυλες για να πάρει σωστή θέση ο μπεμπέκος γιατι ναι μεν είναι προς τα κάτω άλλα είναι λίγο κάπως...:?

πρέπει να περιμένω να φύγουν οι γονεισ μου από το σπίτι για να μην γελάσει και το παρδαλό κατσίκι................:tongue::oops:

είναι λιγάκι γελίες αν τις βλέπεις:oops::oops::oops::oops: αλλά είναι πολύ αποτελεσματικές.........!! αντε να δουμε σε μια εβδομαδα εχω ραντεβου με τον γιατρό οπότε θα δείξει αν κάνουν δουλειά τί να πω:confused:

Είδες, μπαίνουμε στην τελική ευθεία! Εγώ θυμάμαι στην αρχή που έλεγα "πώς θα περάσει τόσος καιρός!" και όμως να' μαστε...

Κοιτάζει κι ο δικός σου στην "λάθος" μεριά; Η γιατρός μου είπε πως για τον τοκετό θέλουμε να κοιτάζει προς τα δεξιά και ένω τόσους μήνες έτσι ήταν στραμμένος, χθες που τον είδαμε είχε γυρίσει και κοίταζε αριστερά... Αλλά μου είπε πως γυρίζει πλευρά ακόμη και να κοιμάμαι στο αριστερό πλευρό για να τον βοηθήσω...

Εσένα πώς είναι; Και τί ασκήσεις σου είπαν να κάνεις;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

οκ τον πηρα τηλ κ ησυχασα. μου ειπε πως δεν χρειαζεται να κανω καλλιεργεια. την επομενη φορα που δεν θα γλιτωσω το χερακι:| θα δει αν εχω κολπιτιδα κ θα κανω θεραπεια με υποθετα. ελπιζω ο μπεμπης μου να περιμενει μεχρι τοτε!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

δεν προλαβα να διαβασω τιποτα απο τα προηγουμενα θα σας πω μονο

ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΚΟΡΑΚΛΑ 2900 ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ 9ο ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΙΑ 1 ΜΕΡΑ!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΜΑΙΡΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

δεν προλαβα να διαβασω τιποτα απο τα προηγουμενα θα σας πω μονο

ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΚΟΡΑΚΛΑ 2900 ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ 9ο ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΙΑ 1 ΜΕΡΑ!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΜΑΙΡΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!θα τρελαθω!!!!!εχουμε το πρωτο μας μωρακι!!!!!να της ζησει!!!!!!!!:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Ιωαννούλα σήμερα μπήκες στον 9ο! Κοίτα το τικεράκι σου! ;)

Λοιπόν μόλις διάβασα αυτό: http://health.in.gr/pregn/printa.asp?ArticleId=17752&CurrentTopId=17670&IssueTitle=%C5%E3%EA%F5%EC%EF%F3%FD%ED%E7&CurrentArticle=17752

Εχει πολύ ενδιαφέρον και απαντάει σε πάρα πολλές ερωτήσεις περί τοκετού! Διαβάστε το αν προλαβαίνετε.

Πωπω... Δήμητρα, συγκινήθηκα πάρα πολύ με το άρθρο αυτό...

Μου φαίνεται απίστευτο πως μέσα στον επόμενο μήνα θα μου συμβούν όλα αυτά. Διαβάζω τις περιγραφές και πότε φοβάμαι, πότε νιώθω τεράστια περιέργεια για όλα αυτά και πάντα ανυπομονώ τρελά να γνωρίσω το γιο μου!

Είδα και το τικεράκι μου! Όντως πήγε στον 9ο!

Πάω να κάνω βαλίτσαααα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Πωπω... Δήμητρα, συγκινήθηκα πάρα πολύ με το άρθρο αυτό...

Μου φαίνεται απίστευτο πως μέσα στον επόμενο μήνα θα μου συμβούν όλα αυτά. Διαβάζω τις περιγραφές και πότε φοβάμαι, πότε νιώθω τεράστια περιέργεια για όλα αυτά και πάντα ανυπομονώ τρελά να γνωρίσω το γιο μου!

Είδα και το τικεράκι μου! Όντως πήγε στον 9ο!

Πάω να κάνω βαλίτσαααα!

Κι εγώ το ίδιο έπαθα. Νομίζω ότι είναι αρκετά κατατοπιστικό, περιγραφικό αλλά και υπέρ του φυσικού τοκετού! Χωρίς να αποκλείει τις εναλλακτικές σε περίπτωση ανάγκης. Εβαλα και τον άντρα μου και το διάβασε. ;)

X4pTp3.png

έχει και στον 5ο τα λούξ....για 6ο είσαι εσύ;και εκεί μια χαρά είναι να σου πω την αλήθεια!όσο για το αν θα βρούμε ελπίζω να μην μείνουμε με τη χαρά....:rolleyes::cool:θα δείξει.....τι είναι αυτά που έβγαλες στο πρόσωπο και γιατί τα έβγαλες;:rolleyes:

Τι εννοεις λουξ? Τα εχεις δει? Μου φαινεται την Τεταρτη θα κοψω καμια βολτα σε 5ο και 6ο να δω τι παιζει...

despoina Φοβερη ιδεα τα τορτελλινια (προβλημα κι αυτο με το φαγητο καθε μερα)!!!!!!! Αλλα για αυριο...σημερα ηθελε φασολαδα ο αντρουλης μου

atlantis μου την Τρίτη !!! Ουάου!!! Καλε καθε μερα θα εχουμε και γεννητουρια σε λίγο.

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΙΡΟΥΛΑ!

Χριστίνα Τκαλό τσιμπούσι!!!

Όσο για τα αιμαγγειώματα ... ναι ειναι κατι σαν ευρυαγγείες...ειναι στρογγυλα βασικα. Πρωτη φορα το ειχα παθει απο τρελλο τσακωμο με μια καθηγητρια στα 14 μου και με ειχαν περασει απο κοσκινο ολων των ειδων οι γιατροι... Μεχρι κι οτι μπορει να ειχα "λυκο" και να πεθαινα μας ειχαν πει... Τελικα ποτε δεν καταληξαμε γιατι συμβαινει αλλα οταν περναω μεγαλη συγχηση με κλαμα, οταν κανω εμετο...κλπ... γεμιζω τετοια στο προσωπο και κανουν 3-4 μερες να φυγουν. Ισως να παιζει και ρολοοτι εχω πολυ υψηλο αιματοκριτη (βαραω κατι 44αρια...) τι να πω...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

τελειωσα με τα νυχια μου! αχ τι χαρα εχουμε τη πρωτη μπεμπα της παρεας μας!!!!!!

ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΗ ΜΑΙΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΚΟΝΤΑ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..να της ζήσει της μανούλας η κοράκλα της.....γερή και δυνατή!!!!!!!!!!!!ήρθε το πρώτο μωράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..........:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Τι εννοεις λουξ? Τα εχεις δει? Μου φαινεται την Τεταρτη θα κοψω καμια βολτα σε 5ο και 6ο να δω τι παιζει...

despoina Φοβερη ιδεα τα τορτελλινια (προβλημα κι αυτο με το φαγητο καθε μερα)!!!!!!! Αλλα για αυριο...σημερα ηθελε φασολαδα ο αντρουλης μου

atlantis μου την Τρίτη !!! Ουάου!!! Καλε καθε μερα θα εχουμε και γεννητουρια σε λίγο.

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΙΡΟΥΛΑ!

Χριστίνα Τκαλό τσιμπούσι!!!

Όσο για τα αιμαγγειώματα ... ναι ειναι κατι σαν ευρυαγγείες...ειναι στρογγυλα βασικα. Πρωτη φορα το ειχα παθει απο τρελλο τσακωμο με μια καθηγητρια στα 14 μου και με ειχαν περασει απο κοσκινο ολων των ειδων οι γιατροι... Μεχρι κι οτι μπορει να ειχα "λυκο" και να πεθαινα μας ειχαν πει... Τελικα ποτε δεν καταληξαμε γιατι συμβαινει αλλα οταν περναω μεγαλη συγχηση με κλαμα, οταν κανω εμετο...κλπ... γεμιζω τετοια στο προσωπο και κανουν 3-4 μερες να φυγουν. Ισως να παιζει και ρολοοτι εχω πολυ υψηλο αιματοκριτη (βαραω κατι 44αρια...) τι να πω...

ρίξε μαι ματιά στον 5ο...είναι πιο καινούργια...έχουν πολυθρόνα που σηκώνει τα πόδια για όποιον μείνει-άνεση-!!!!οι πόρτες είναι πιο μοντέρνες:cool:...την ίδια δουλειά κάνουν μωρέ αλλά να πας να τα δείς....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...