Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

Ευχαριστούμε πολύ πολύ ❤️❤️🙏🏼🏻💪🏻

πρίν από 16 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

Ευχαριστούμε!!με το καλό και εσύ τον επόμενη μήνα!! ❤️
      3 έβαλα. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ,πείτε μου γιατί πρέπει να ξαπλώσω πάλι!έχουμε κανένα μωράκι????

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

τι μαγειρευετε σημερα???????????

Μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι! :rolleyes:

καλημέρα....πολύ ύπνο βρε καμάρι μου.....λοιπόν πρόκληση γίνεται όταν έχει περάσει η πητ σου(νομίζω όσα σου λέω,οτι μου έχουν πει)γίνεται με τεχνιτούς πόνους με κάποιο υγρό που σου δίνουν αν δεν κάνω λάθος και με σπάσιμο των νερών(πως και τι δεν γνωρίζω)αν ξέρει κάποια ας μας πεί!

Λοιπόν σαν καλή μαθήτρια θα σου πω αυτά που έμαθα αυτή τη βδομάδα. Υπάρχουν 3 τρόποι:

1. Μπορεί να βάλουν ένα κολπικό υπόθετο που περιέχει την ουσία (προσταγλανδίνη) που έχει και το σπέρμα αλλά x10 ! Η ουσία αυτή μαλακώνει τον τράχηλο.

2. Μπορεί να βάλουν ορο με οξυτοκίνη.

3. Μπορεί να σπάσουν το θυλάκιο (δηλαδή τα νερά).

Ατλαντις μου μπράβο και σε σένα! Μην αγχώνεσαι!!! Ερχεται και θα πάνε όλα καλά!!!

X4pTp3.png

Χριστινακι καλα να περασεις!

atlantis ευχομαι ολα να πανε καλα! η Παναγιτσα να ειναι μαζι σου κ να κρατησεις την κορουλα σου αγκαλια!

σημερα γενναει η mariong με καισαρικη. σημερα ειναι 36W. ολα να πανε καλα κ για σενα. ποσο ηταν η μπεμπα σου την τελευταια φορα?

επισης θα ηθελα να ρωτησω τις μανουλες που μπηκαν ή κοντευουν στον 9ο αν κ ποτε σας πηρε κολπικο υγρο για καλλιεργεια. εγω θα παω απο βδομαδα κ αναρρωτιεμαι αν εχω καποιο μικροβιο θα προλαβουμε να το καταπολεμησουμε?

a%3E

Επεξεργάστηκαν by despoina82

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

αχ,πείτε μου γιατί πρέπει να ξαπλώσω πάλι!έχουμε κανένα μωράκι????

Σήμερα γεννάει η mariong. Μπορεί να γέννησε κιόλας. Και η bubbles πλησιάζει...άρχισε η διαστολή. Αρα σε μερικές ώρες-μέρες θα έχουμε κι άλλο μωράκι!

X4pTp3.png

μπράβο,με το καλό!!!!!!όταν λες κι άλλο?έχει ήδη γεννηθεί κάποιο??

Αν γέννησε η mariong τότε της bubbles και το δικό σου θα είναι 2ο και 3ο...εκτός απροόπτου. :D

Καλή ξεκούραση!

X4pTp3.png

σας ευχαριστώ πολύ...νιώθω μέσα μου οτι με τη βοήθεια της Παναγίτσας όλα θα πάνε καλά κι αυτό μου δίνει δύναμη!

την Τρίτη ήταν 2500 κιλά,γι'αυτό εύχομαι να μείνει μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς της λίγο ακόμα,να πάρει λίγα γρ.ακόμα και να μην ταλαιπωρηθεί...

σας αφήνω,θα μπω όποτε μπορέσω,να μου είστε όλες καλά!

πάμε γερά,ε?

σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια σας μπαμπουσκίτσες!

Ιστορική ημέρα η σημερινή! Το πρώτο μωράκι της παρέας! Κρίμα να μην έχουμε τηλέφωνο να μάθουμε τα νέα τους!

Bubbles και Atlantis, είστε οι επόμενες ε??? ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!! Έρχονται τα μωράκια σας!!!!!!!!!!!!!!

Άννη, Βίκυ, Τάνια, Ανδριάννα με το καλό να δείτε τα μπεμπάκια σας και να ακούσετε τα καλύτερα νέα! Θα περιμένουμε κι εμείς να μάθουμε!

Ιrev, αμάν βρε πουλάκι μου... Τί ταλαιπωρία... Τα αιμαγγειώματα γιατί τα έβγαλες; Εγώ έχω ευρυαγγείες γενικά και τώρα που έχει τεντώσει η κοιλιά έχουν εμφανιστεί κι εκεί... Είναι το ίδιο; Υπομονή και περαστικά σου πάντως!

Βίκυ, καλό κουράγιο και σε σένα, σε καταλαβαίνω απόλυτα για την αγανάκτηση... Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και να σου πω καλύτερα τώρα παρά να είχες και τη μπέμπα μέσα στο χαμό...

Μαράκι, εύχομαι να είναι από τα τελευταία και επιτέλους να ηρεμήσετε...

Χριστινιώ μου, άντε δυο μερούλες έμειναν!!! Καλά να περάσεις στο παρτάκι σας!

Το μικρόβιο είναι αιμόφιλος και απ' ό, τι κατάλαβα είναι σχετικά απλή η αντιμετώπιση του, αλλά μια βδομαδούλα θεραπεία τη θέλει...

Για το φάσκιωμα που γράφετε, νομίζω πως ο όρος είναι υπερβολικός για αυτό που κάνουμε σήμερα! Απλώς τυλίγουμε το μωρό, καθόλου σφιχτά, σε ένα σεντονάκι ή μια πάνα για να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια όπως όταν είχε γύρω του τα τοιχώματα της μήτρας. Λένε πως σε περιπτώσεις που είναι ανήσυχο είναι πολύ αποτελεσματικό!

Τί άλλο ξεχνάω; :rolleyes:

Σήμερα πήγαμε με την πεθερά μου και είδαμε τη βαφτιστηρούλα μας που είναι πλέον 2 μηνών!!! Είναι ένα γλυκάκι...! Πολύ ήρεμη, γαλήνια, συνέχεια κουνούσε τα δαχτυλάκια και τα χεράκια της σαν να πλέκει!

Ααααχ πόσο ανυπομονώ...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Χριστινακι καλα να περασεις!

atlantis ευχομαι ολα να πανε καλα! η Παναγιτσα να ειναι μαζι σου κ να κρατησεις την κορουλα σου αγκαλια!

σημερα γενναει η mariong με καισαρικη. σημερα ειναι 36W. ολα να πανε καλα κ για σενα. ποσο ηταν η μπεμπα σου την τελευταια φορα?

επισης θα ηθελα να ρωτησω τις μανουλες που μπηκαν ή κοντευουν στον 9ο αν κ ποτε σας πηρε κολπικο υγρο για καλλιεργεια. εγω θα παω απο βδομαδα κ αναρρωτιεμαι αν εχω καποιο μικροβιο θα προλαβουμε να το καταπολεμησουμε?

Εμένα μου είπε χθες που της πήγα τα αποτελέσματα να ξεκινήσω τη θεραπεία από βδομάδα. Δευτέρα λέω να αρχίσω και διαρκεί μια εβδομάδα. Και αύριο μπαίνω στο μήνα μου να φανταστείς. Αλλά πιστεύω είναι εξατομικευμένα αυτά... Αν πχ έχεις μεγάλο μωρό και υπάρχει μεγαλύτερη περίπτωση να γεννήσεις νωρίτερα τότε ίσως καλό θα ήταν να γίνει πιο νωρίς κι η θεραπεία. Εξαρτάται και από το τί θα βρεθεί... Μύκητας, μικρόβιο, και τί μικρόβιο...

Πότε έχεις ραντεβού; Αν σε αγχώνει πάρε το γιατρό ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!

θα εχουμε το πρώτο νινάκι μας σήμερα??????:tongue:αχ θα τρελαθώ .......

ερχεται και η σειρά μας σιγα σιγα.........:rolleyes:

από την μια ανυπομωνώ και από την άλλη αγχώνομαι πάρα πολύ ..........

εγώ χθες είχα μάθημα με την μαιά..... περί θηλασμού περιποιήση του μωρού και αναπνοούλες...........

θα πρέπει να κάνω και κάτι ασκησόυλες για να πάρει σωστή θέση ο μπεμπέκος γιατι ναι μεν είναι προς τα κάτω άλλα είναι λίγο κάπως...:?

πρέπει να περιμένω να φύγουν οι γονεισ μου από το σπίτι για να μην γελάσει και το παρδαλό κατσίκι................:tongue::oops:

είναι λιγάκι γελίες αν τις βλέπεις:oops::oops::oops::oops: αλλά είναι πολύ αποτελεσματικές.........!! αντε να δουμε σε μια εβδομαδα εχω ραντεβου με τον γιατρό οπότε θα δείξει αν κάνουν δουλειά τί να πω:confused:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Εμένα μου είπε χθες που της πήγα τα αποτελέσματα να ξεκινήσω τη θεραπεία από βδομάδα. Δευτέρα λέω να αρχίσω και διαρκεί μια εβδομάδα. Και αύριο μπαίνω στο μήνα μου να φανταστείς. Αλλά πιστεύω είναι εξατομικευμένα αυτά... Αν πχ έχεις μεγάλο μωρό και υπάρχει μεγαλύτερη περίπτωση να γεννήσεις νωρίτερα τότε ίσως καλό θα ήταν να γίνει πιο νωρίς κι η θεραπεία. Εξαρτάται και από το τί θα βρεθεί... Μύκητας, μικρόβιο, και τί μικρόβιο...

ειχα παει στις 2 του μηνος κ μου ειπε να ξαναπαω στις 23! εγω αποφασισα να παω στις 18 για να νοιωθω κ πιο σιγουρη αλλα φοβαμαι μηπως δεν προλαβω την αντιμετωπιση καποιου μικροβιου. σημερα μπηκα στον 9ο κ ο μπεμπης ειναι χαμηλα κ πριν 10 μερες ηταν 2600. παω να τον παρω τηλ μηπως μου πει να παω νωριτερα.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Ιωαννούλα σήμερα μπήκες στον 9ο! Κοίτα το τικεράκι σου! ;)

Λοιπόν μόλις διάβασα αυτό: http://health.in.gr/pregn/printa.asp?ArticleId=17752&CurrentTopId=17670&IssueTitle=%C5%E3%EA%F5%EC%EF%F3%FD%ED%E7&CurrentArticle=17752

Εχει πολύ ενδιαφέρον και απαντάει σε πάρα πολλές ερωτήσεις περί τοκετού! Διαβάστε το αν προλαβαίνετε.

X4pTp3.png

εκανα το μπανακι μου,εβαλα κ την μασκουλα μου στην μουρη, και μολις ηρθε το delivery γιαγια Αννα!χαχα!παστιτσιο!!!!!!!

πολυ χαιρομαι για τα νινακια που ερχονται!

atlantis μου ολα καλα θα πανε μην στεναχωριεσαι μονο!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΙΩΑΝΝΑΑΑΑΑΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ 9ο!!!!!!!:D:D:D:D

tatti moy..τι ασκησεις ειναι αυτες κ ντρεπεσαι???τι κανεις δηλαδη?κατακορυφους?χιιχιχ!σε πειραζω....:D:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...