Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Nikole μου καλημέρα εγώ έχω ξυπνήσει απο τις 6, άπλωσα, έφτιαξα σαντουιτσάκια για την δουλειά και είμαι στο γραφείο απο τις 7:30. Έχω δουλίτσα αλλά συγχρόνως σας διαβάζω και γράφω!!! ολά καλά γλυκούλα???:tongue::tongue::tongue:

καλημέρα....εδώ είμαι και εγώ...έπλυνα την προίκα της μικρή μου η οποία μου δείχνει το πόδι της αν δεν κάνω λάθος...πάντως κάτι εξέχει στο πλάι:D:Dερχονται καλέεεεεεεεεεεεεεε....άντε να τελειώσεις Χριστινάκι και εσύ με τη δουλειά

Επεξεργάστηκαν by nikole

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!

Μόλις γύρισα από την γιατρό. Η μπουμπού είναι 2.550. Έπεσε και χέρι και μου είπε ότι έχει αρχίσει η διαστολή και περιμένουμε ανά πάσα στιγμή κι αν δεν προκύψει ως την Πέμπτη, μπαίνουμε με πρόκληση λόγω γήρανσης του πλακούντα. Εγώ ατάραχη, ήραθ γραφείο να τελειώσω κάτι εκκρεμότητες και να πάω το μεσημέρι σπίτι να φτιάξω την βαλιτσούλα μου!

ουπς νατη και η δεύτερη μανούλα....κοριτσάκι με το καλό και σε σένα!!!:tongue::tongue:

Γουντμορνιγκ κ απο μενα!:tongue:

κοιμηθηκα κ εγω με δοσεις για πιπι ρουμ αλλα ειδα τελεια ονειρα :D

Ιωαννα μου τελεια τα νεα για τον μπεμπακο μας!!!!

Bubbless!!!!παρατα την δουλεια!σπιτι γρηγορα να τελειωσεις εκρεμοτητες!Καλα γεννητουρια να χουμε κοριτσια!μπηκαμε στην τελικη ευθεια!!!:P:p:p

Σημερα θα δω κ εγω την μπεμπα μου!λετε να ξαναφαω χερι?:shock:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Επίσης η κουμπάρα μου που σας είχα πει, γέννησε χθες έναν ζούζουνο 3.200! Μπήκε στην κλινική στις 10.00 το βράδυ, έκανε επισκληρίδιο και 11:45 γεννήθηκε ο μπέμπης! Εύχομαι σε όλες μας τέτοιες γέννες!!!!

πρωτοτοκη ηταν η φιλη σου???κ γεννησε τοσο γρηγορα??????:?μπραβοοοοοο

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα σε όλες!

Μόλις γύρισα από την γιατρό. Η μπουμπού είναι 2.550. Έπεσε και χέρι και μου είπε ότι έχει αρχίσει η διαστολή και περιμένουμε ανά πάσα στιγμή κι αν δεν προκύψει ως την Πέμπτη, μπαίνουμε με πρόκληση λόγω γήρανσης του πλακούντα. Εγώ ατάραχη, ήραθ γραφείο να τελειώσω κάτι εκκρεμότητες και να πάω το μεσημέρι σπίτι να φτιάξω την βαλιτσούλα μου!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......όταν αρχίζει η διαστολή γεννάς κοριτσάρα μου(έτσι ξέρω)μέχρι αύριο σε βλέπω μανούλα και εσένα...γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..καλέ πήγαινε φτιάξε βαλίτσα.......καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........βάλτε Αλφα

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Επίσης η κουμπάρα μου που σας είχα πει, γέννησε χθες έναν ζούζουνο 3.200! Μπήκε στην κλινική στις 10.00 το βράδυ, έκανε επισκληρίδιο και 11:45 γεννήθηκε ο μπέμπης! Εύχομαι σε όλες μας τέτοιες γέννες!!!!

όπως τα λες μακάρι και σε μας έτσι γρήγορα!!!;););)

καλημέρα....εδώ είμαι και εγώ...έπλυνα την προίκα της μικρή μου η οποία μου δείχνει το πόδι της αν δεν κάνω λάθος...πάντως κάτι εξέχει στο πλάι:D:Dερχονται καλέεεεεεεεεεεεεεε....άντε να τελειώσεις Χριστινάκι και εσύ με τη δουλειά

Κοντεύω....!!! Δευτέρα και Τρίτη μετά παλαλααααα!!! Σήμερα έχουμε και γιορτούλα στην εταιρία...μια χαράαααα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......όταν αρχίζει η διαστολή γεννάς κοριτσάρα μου(έτσι ξέρω)μέχρι αύριο σε βλέπω μανούλα και εσένα...γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..καλέ πήγαινε φτιάξε βαλίτσα.......καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........βάλτε Αλφα

Τι γλύκα τα μωράκια που κολυμπάνε! Πολύ πλάκα!

X4pTp3.png

Κοντεύω....!!! Δευτέρα και Τρίτη μετά παλαλααααα!!! Σήμερα έχουμε και γιορτούλα στην εταιρία...μια χαράαααα!!!

τι γιορτάζεται;φαί έχει ;δέχεστε επισκέψεις;:D:tongue:μακάρι να έχω τέτοια διάθεση κάθε μέρα......μου ρχεται να χορέψω.........

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Bubbless!!!!παρατα την δουλεια!σπιτι γρηγορα να τελειωσεις εκρεμοτητες!Καλα γεννητουρια να χουμε κοριτσια!μπηκαμε στην τελικη ευθεια!!!:P:p:p

Καλημέρα μανουλίτσα...τουλάχιστον εσύ πήρες την πρώτη κρυάδα να δούμε εμείς??? να σου πω! σε συγκεκριμένη βδομάδα σου βάζουν το χέρι ή όποτε θεωρήσει ο γιατρός ότι πρέπει να δει...τράχηλους κλπ???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πω πω ευτυχώς που εμένα ο γιατρός μου είναι και ξάδερφος και θα μπορώ να του βγάλω λίγο το λάδι με το περίμενε.....;);););) να χαλαρώσω κλπ!!!

εσύ γιατί το έφαγες τόσο νωρίς Άννυ μου;άντε να μας πείς νέα για την Κλειώ μας;)

Ηάλλη Άννυ έχει πόνους χαμηλά;τι νοιώθεις;αχ......κοντεύουμε!!!!

Grya.jpgGryap3.png

τι γιορτάζεται;φαί έχει ;δέχεστε επισκέψεις;:D:tongue:μακάρι να έχω τέτοια διάθεση κάθε μέρα......μου ρχεται να χορέψω.........

έχουν ήδη ανάψει κάρβουνα πίσω και έχουν στήσει ολόκληρη ταβέρνα με καρέκλες τραπέζια πιάτα κλπ θα ψήσουνε χταπόδια, καλαμάρια, γαρίδες και γενικά σαρακοστιανά...!!! θα είναι όμορφα!!! Εμείς φέτος επειδή δεν κόψαμε πίτα την πρωτοχρονία είπαμε να κάνουμε κάτι πιο παρείστικο;););)

Περασα κι εγω για μια καλημερα γιατι με περιμενει πολυ σιδερο...

Ειχα μια φρικτη νυχτα...στις 12μιση ξερνουσα, γεμισα και παλι αιμμαγγειωματα σε ολο το προσωπο... Και μετα ολη νυχτα ειχα κραμπες στην κοιλια! Δεν εχω κοιμηθει σχεδον καθόλου.

ναι και η Irev για εκεί είναι αν θυμάμαι καλά... πολύ πέραση έχει αυτός ο 5ος :tongue::tongue:

Το φαντάζεσαι να συμπέσουμε? Θα έχει φοβερή πλάκα... Το επισκεπτήριό μας το φαντάζεσαι??:mrgreen::mrgreen:

Τι ειναι στον 5ο? Εχω χασει πεισοδια? Η γυναικα του ξαδερφου μου που γεννησε το Νοεμβριο και την επισκεφτηκα ηταν σε μονοκλινο στον 6ο!!! Για ενημερωστε με καλε!

maraki2108 τελειωμο δεν εχουν και σενα οι εργασιες βρε παιδι μου...υπομονη

Καλημέρα σε όλες!

Οπως φαινεται θα ειναι το δευτερο μωρακι της παρεας! Με εναν πονο μανούλα.

Πηγες γραφειο??????? Εισαι τρελλη????? Χαρας το κουραγιο σου!

μανουλα εμας ο παιδιατρος μας εδωσε ενα ενημερωτικο φυλλαδιο με διαφορες ερωτησεις-απαντησεις κ για το φασκιωμα γραφει οτι μερικα μωρακια βολευονται καλυτερα με τα φασκιωμα που γενικα δεν χρειαζεται αλλα ουτε απαγορευεται. λεει να δοκιμασουμε μερικες φορες κ αν δεν του αρεσει να μην το κανουμε.

a%3E

Ξερω κι απο το Στελιο οτι ειναι καλο καποιου ειδους φασιωμα...μη φανταστειτε εκεινο το παλιο στυλακι που δεν αφηνε τα μωρα να κουνηθουν κ να αναπνευσουν... Αλλα καλο ειναι να κραταμε σχετικα ισιο το κορμακι τους

Εμενα παντως απο την πρωτη μερα που γεννηθηκε ως τωρα που κοντευει τα 2...μη διαννοηθεις να του βαλεις τα χερια μεσα στα σκεπασματα!!! Ακομα κι αν κρυωνει και χρειαστει να του ριξεις δυο κουβερτες που λεει ο λογος, τα χερια τα θελει απ' εξω

Οποτε ολα ειναι σχετικα

QuW0p3.png

ελα ελα ελα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: εμας θα μας προσέξουν ιδιάτερα!!!

καλέ που είναι η angoula, valia, maraki klp κοιμάστε καλέ??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...