Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! 
      την φράση μόνο που είπες τόνισα. Πότε δεν είπα ομως ότι το έκανες κακοπροαίρετα! Ελπίζω να μην σε νευρίασα με τις απαντήσεις μου. 

καλό βράδυ! 

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εσύ δεν έχεις σκοπό να μετακομίσεις αθήνα?

πουθενά καλύτερα απ το σπίτι σου....θα δω τι θα μου πεί η γιατρός και ίσως κάτσω Κόρινθο στη μανούλα μου να περιορίσω το δρόμο....θα δούμε!!!!θα προλάβω μωρέ!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εσύ δεν έχεις σκοπό να μετακομίσεις αθήνα?

πουθενά καλύτερα απ το σπίτι σου....δεν νομίζω να μην προλάβω.....το πολύ πολύ πάω Κόρινθο και γεννάω αν δεν προλάβω:D:Dτι λέω η τρελή....ότι να ναι!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Eπεστρεψα μανουλες!!!!Παραγγειλα και το στεγνωτηριο και μου εφυγε κι

αυτο το αγχος...Και το πηρα 249 ευρω......δεν ειναι πολυ καλα??????..Αγγελικουλα ουτε εμεις εχουμε χωρο αλλα θα το βαλω σε μια γωνια στο μπαλκονι μας που ευτυχως ειναι μεγαλουτσικο!!!Αααα νομιζω οτι

εχεις και το δικο μου τηλεφωνο.....εγω το εχω το δικο σου.

Καλημερούδια και καλορίζικο το νέο στεγνωτήριο!!!:tongue:

Τί κάνετε κοριτσούδια;!

Έβαλα τον αντρούλη για ύπνο και στρώθηκα...!

Περαστικά στις άρρωστες, στις ταλαίπωρες γενικά και στις χτυπημένες από ζημιές στο σπίτι!

Καληνύχτα και στις νυσταγμένες!

Πήγαμε οι 3 μας (Στέλιος, μπεμπακος κι εγώ!) στη γιατρό και όλα μια χαρά!

Ζυγίζει 2.400, έχει το κεφάλι κάτω και έχει κατέβει λίγο στη λεκάνη!!! :D :D :D :D :D

Γύρω στα 3, 3+κάτι κιλά υπολογίζουμε τον κύριο να βγαίνει! Αμνιακά υγρά και πλακούντας καλά!

Για τις σουβλιές χαμηλά μου είπε το ίδιο, πως πιέζει το κεφάλι... Μου είπε περπάτημα 1 ώρα τη μέρα και μου έδωσε μια θεραπεία με κολπικά υπόθετα γιατί βρέθηκε μικρόβιο στην καλλιέργεια...

Σας λέω επίσης πως πήρα τον τελευταίο μήνα 5 κιλά!!!!!! :shock: :shock: :shock: Και είμαι αισίως στα +13!!! :oops: Το παθατε το σοκ κι εσείς?! Ευτυχώς είπε πως είναι εντάξει...(πρώτη φορά το ακούω από γιατρό!) Κι η πίεση καλά, 6,5 με 10. Μου είπε να βγάζω τη βέρα στον ύπνο μην πρηστώ κάποια στιγμή και σφηνώσει...

Χέρι δεν έβαλε αλλά μάλλον σε 15 μέρες που θα ξαναπάμε δε θα τη γλιτώσω!

Της είπα και τα δικά μου, σε περίπτωση που όλα πάνε καλά βέβαια, πως δε θέλω πρόκληση ακόμη και αν κλέισω τον 9ο, και θέλω να έχω εγώ το μωρό την πρώτη ώρα στην αίθουσα τοκετών και συμφώνησε σε όλα! Ευτυχώς!

Μας έδωσε κι ένα βαλιτσάκι με ενημερωτικά και δειγματάκια nivea και sudocream. Τα nivea μυρίζουν ΤΕΛΕΙΑ! Μωρουδίλα! Αλλά έχω πάρει ήδη την απόφαση να χρησιμοποιήσω βιολογικά, αντιαλλεργικά προϊόντα οπότε θα παραλείβομαι εγώ για να χαίρομαι! Η μαμά μου με διαβεβαίωσε πως θα μυρίζει μωρουδίλα ανεξαρτήτως του τί χρησιμοποιώ και παρηγορήθηκα λίγο...

Αυτά τα δικά μας!

Δήμητρα, σε ευχαριστούμε για τη λίστα, και ευτυχως που τα ξαναέγραψες γιατί δεν τα είχα σημειώσει την πρώτη φορά!

Καλημέρα Ιωάννα μου:tongue::tongue:...Ο μπεμπάκος μια χαρά, η μανούλα μια χαρά οπότε όλη η οικογένεια χαρούμενη και ευτυχισμένη περιμένει το νέοπ μέλος με ανυπομονησία...!!! Μπράβο κουκλάρα μου τώρα με ένα πόνο και υπομονή.... και γω βάζω κολπικά υπόθετα τώρα και πίνω και αντιβίωση για το μικρόβιο και την άλλη βδομάδα που θα πάω για υπέρηχο 2 doppler θα ξανακάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού...τι να κάνουμε υπάρχουν και αυτά στο πρόγραμμα. Αν επιτρέπεται τι μικρόβιο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:σου βρήκε εσένα? εγώ είχα β΄αιμολυτικό στρεπτόκκοκο!

καλημέραααααααααααααααααααααααα..........να μας ζήσει το μωρουλίνιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που ήρθε ή έρχεται!!!!!:tongue:Mariong μας με το καλό.....!!!!!!!!Ιωάννα μου παλικαράκι ο μπεμπάκος....:Dπεριμένουμε νέα από τα υπόλοιπα μπεμπάκια σήμερα........ξυπνήστεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Nikole μου καλημέρα εγώ έχω ξυπνήσει απο τις 6, άπλωσα, έφτιαξα σαντουιτσάκια για την δουλειά και είμαι στο γραφείο απο τις 7:30. Έχω δουλίτσα αλλά συγχρόνως σας διαβάζω και γράφω!!! ολά καλά γλυκούλα???:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ξύπνησα καλά, χωρίς πονοκέφαλο!!!

Α ρε Βικούλα κρίμα με το καλοριφέρ, σπάσαν κι αυτού τα νερα. :tongue:

Ελπίζω να μάθουμε σήμερα νέα της mariong!!!

Αννα22 νομίζω ότι στην περίπτωση της πίεσης απαγορεύεται ο φυσιολογικός τοκετός, για την προστασία της μάνας. Μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο. Αρα σε αυτή την περίπτωση δεν πειράζει. Το θέμα είναι να έχεις το μωράκι σου.

X4pTp3.png

Καλημέρα σε όλες κουράγιο σε όλες και όλα θα πάνε καλά για όλες.

Μπορει και να έχει γεννήσει Η Μαριονγκ??????? Δεν αποκλειεται κατα τις 6,30 το πρωι θα εμπεινε αν θυμάμαι κάλά και η καισαρική ειναι γρήγορη!!!!!!!!!

Αν κάποιος εχεις νεα ασ μας πει.

Νικόλ θα προλάβεις να πάς στο μαιευτηριο πρωτοτοκη εισαι τι στο καλό δεν θα βγει και στο λεπτό!!!!!!!!!

Θα ξαναμπώ να σας πώ τα νεα μου απο τι εξετάσεις που εκαναν εχθες--τα ξαναλέμε

Καλημέρα σε όλες!

Μόλις γύρισα από την γιατρό. Η μπουμπού είναι 2.550. Έπεσε και χέρι και μου είπε ότι έχει αρχίσει η διαστολή και περιμένουμε ανά πάσα στιγμή κι αν δεν προκύψει ως την Πέμπτη, μπαίνουμε με πρόκληση λόγω γήρανσης του πλακούντα. Εγώ ατάραχη, ήραθ γραφείο να τελειώσω κάτι εκκρεμότητες και να πάω το μεσημέρι σπίτι να φτιάξω την βαλιτσούλα μου!

mWsZp3.png

Επίσης η κουμπάρα μου που σας είχα πει, γέννησε χθες έναν ζούζουνο 3.200! Μπήκε στην κλινική στις 10.00 το βράδυ, έκανε επισκληρίδιο και 11:45 γεννήθηκε ο μπέμπης! Εύχομαι σε όλες μας τέτοιες γέννες!!!!

mWsZp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Μόλις γύρισα από την γιατρό. Η μπουμπού είναι 2.550. Έπεσε και χέρι και μου είπε ότι έχει αρχίσει η διαστολή και περιμένουμε ανά πάσα στιγμή κι αν δεν προκύψει ως την Πέμπτη, μπαίνουμε με πρόκληση λόγω γήρανσης του πλακούντα. Εγώ ατάραχη, ήραθ γραφείο να τελειώσω κάτι εκκρεμότητες και να πάω το μεσημέρι σπίτι να φτιάξω την βαλιτσούλα μου!

Κι αλλα γεννητούρια πλησιάζουν!! :D:D

Αντε με το καλό!!!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλιτσες! με το καλο να γεννηθει το πρωτο μπεμπακι της παρεας (αν δεν εχει γεννηθει ηδη) κ μια μια να παιρνουμε σειρα! :tongue:

Ιωαννα συγχαρητηρια για τον μπεμπακο σου!

Τανια με το καλο να δεις κ εσυ τη ζουζουνα σου!

εμεις σημερα μπηκαμε στον 9ο κ κερναμε μπισκοτακια-φορμακια!

onesie.jpg

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Ασχετο, για το φάσκιωμα ποια η γνώμη σας; Οχι το φάσκιωμα που κάνανε οι παλίες με 30 μετρα φασκιά και ήταν σαν μούμια το παιδι, Αλλά με το τύλιγμα στο σεντονάκι ώστε να μην κουννάει τα χεράκια στον ύπνο. Δεν με ενθουσιάζει η ιδέα...αλλά εσείς έχετε άποψη, ακούσει κάτι;

μανουλα εμας ο παιδιατρος μας εδωσε ενα ενημερωτικο φυλλαδιο με διαφορες ερωτησεις-απαντησεις κ για το φασκιωμα γραφει οτι μερικα μωρακια βολευονται καλυτερα με τα φασκιωμα που γενικα δεν χρειαζεται αλλα ουτε απαγορευεται. λεει να δοκιμασουμε μερικες φορες κ αν δεν του αρεσει να μην το κανουμε.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημέρα Νικολ!!!

και εσύ πουρνό πουρνό ε?

Σήμερα γεννάει η Mariong? πω πωωωωωωω!!! Λέτε να έχει το μωράκι της στην αγκαλιά τέτοια ώρα? (ζηλεύω......)

Ιωάννα μου πάντα τέτοια καλά και ευχάριστα να έχεις από την γιατρό σας!!!

Όλα φυσιολογικότατα και πάνω απ'όλα υγεία να έχουν τα ροζ μικροσκοπικά ζουζουνάκια μας... (Λάλησα πρωινιάτικα....)

Νικολ θα πιούμε καφέ?

και γω θέλεω φιλενάδες μανάδες!!! Καλημέρα μπουμπου:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα σε όλες!

Καλημέρα κι από μένα!!! Σήμερα θα δω τον μπεμπάκο μου! Οι εξετάσεις χθες στο Ιασώ βγήκαν πολύ καλές και ησύχασα... Βρε bubbles λες να μου βάλει χέρι κι εμένα ο γιατρός σήμερα! Έχω πολύ αγωνία να μου πει κι εμένα αν έχει κατέβει ο μπεμπάκος μου, αν έχει αρχίσει η διαστολή (χλωμό το βλέπω..) :?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...