Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αννα, αν δεν κανω λαθος η πιεση ειναι επιφοβη κυριως για σενα σε ενα φυσιολογικο τοκετο

Ψαξ το λιγο κ στο ιντερνετ

Σας αφηνω κι εγω γιατι παλι με επισκεφτηκαν οι εμετοι........δεν μπορω αλλο......

Ονειρα γλυκα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

hello κοιλίτσες!!!!

έγινε το χαλί πισίνα....και δεν μπορώ να το βγάλω. Το σήκωσα προσωρινά και μετά βλέπουμε...

Η κοντέσα δεν έχει βάλει κ@λο κάτω απόψε. Πάει πέρα δώθε μες στον πανικό, σαν να μην ξέρει τί κάνει.... Ακόμα και ο λόξιγγάς της κράτησε λίγο. Έχω αρχίσει και αγχώνομαι και εγώ μου φαίνεται αλλά δεν το έχω καταλάβει (το μπεμπάκι γατόνι όμως το κατάλαβε...).

Βαριέμαι πολύ.....

GaiGp3.png

Τί κάνετε κοριτσούδια;!

Έβαλα τον αντρούλη για ύπνο και στρώθηκα...!

Περαστικά στις άρρωστες, στις ταλαίπωρες γενικά και στις χτυπημένες από ζημιές στο σπίτι!

Καληνύχτα και στις νυσταγμένες!

Πήγαμε οι 3 μας (Στέλιος, μπεμπακος κι εγώ!) στη γιατρό και όλα μια χαρά!

Ζυγίζει 2.400, έχει το κεφάλι κάτω και έχει κατέβει λίγο στη λεκάνη!!! :D :D :D :D :D

Γύρω στα 3, 3+κάτι κιλά υπολογίζουμε τον κύριο να βγαίνει! Αμνιακά υγρά και πλακούντας καλά!

Για τις σουβλιές χαμηλά μου είπε το ίδιο, πως πιέζει το κεφάλι... Μου είπε περπάτημα 1 ώρα τη μέρα και μου έδωσε μια θεραπεία με κολπικά υπόθετα γιατί βρέθηκε μικρόβιο στην καλλιέργεια...

Σας λέω επίσης πως πήρα τον τελευταίο μήνα 5 κιλά!!!!!! :shock: :shock: :shock: Και είμαι αισίως στα +13!!! :oops: Το παθατε το σοκ κι εσείς?! Ευτυχώς είπε πως είναι εντάξει...(πρώτη φορά το ακούω από γιατρό!) Κι η πίεση καλά, 6,5 με 10. Μου είπε να βγάζω τη βέρα στον ύπνο μην πρηστώ κάποια στιγμή και σφηνώσει...

Χέρι δεν έβαλε αλλά μάλλον σε 15 μέρες που θα ξαναπάμε δε θα τη γλιτώσω!

Της είπα και τα δικά μου, σε περίπτωση που όλα πάνε καλά βέβαια, πως δε θέλω πρόκληση ακόμη και αν κλέισω τον 9ο, και θέλω να έχω εγώ το μωρό την πρώτη ώρα στην αίθουσα τοκετών και συμφώνησε σε όλα! Ευτυχώς!

Μας έδωσε κι ένα βαλιτσάκι με ενημερωτικά και δειγματάκια nivea και sudocream. Τα nivea μυρίζουν ΤΕΛΕΙΑ! Μωρουδίλα! Αλλά έχω πάρει ήδη την απόφαση να χρησιμοποιήσω βιολογικά, αντιαλλεργικά προϊόντα οπότε θα παραλείβομαι εγώ για να χαίρομαι! Η μαμά μου με διαβεβαίωσε πως θα μυρίζει μωρουδίλα ανεξαρτήτως του τί χρησιμοποιώ και παρηγορήθηκα λίγο...

Αυτά τα δικά μας!

Δήμητρα, σε ευχαριστούμε για τη λίστα, και ευτυχως που τα ξαναέγραψες γιατί δεν τα είχα σημειώσει την πρώτη φορά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

οπως βλεπω δεν ειναι καμια εδω,κανετε ολες νανι!Βικακι μου τι ηταν κι αυτο??καιρος για ζημιες γαμωτο κι αυτος...ελπιζω να φτιαχτει γρηγορα!και να μην αγχωνεσαι,εγω ειχα εσενα να μας κρατας σε ψυχραιμια,μη λυγισεις τωρα!!!!

Ιωαννουλα μου μπραβο για το μπεμπινο σας,μεγαλωσε τοοοοοσο πολυ ε!!πω πω!τι καλα!

αχ αυριο η Μαιρη γενναει!!!το πρωτο μωρο του καφε μας!πολυ χαιρομαι,ολα να πανε καλα!!:-)

σημερα ειμαι ολη μερα χαλια με το στομαχι απο το πρωι που φαγα αυτο το κωλο πιροσκι....τι το θελα??? με ενα πιατο -μαλλον μισο- μακαρονακι κοφτο σκετο την εχω βγαλει,δεν ειχα ορεξη για τιποτα αλλο,ολο ανακατευομουν...δεν ειχα ορεξη-ποια?εγω!- ο Κωστας απορησε,λεει δεν εισαι καλα αγαπη μου σημερα! και τωρα σηκωθηκα απο το κρεβατι να πιω γαλα με εχει πιασει αυτη η ατιμη καουρα παλι:-( χαλια προβλεπεται κι αυτη η νυχτα!

καληνυχτα σε ολες τις μανουλιτσες κ τα μωρακια μας!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα κι από μένα μανούλες. Άργησα, ως συνήθως, αλλά δεν σας ξέχασα. Βικάκι μου, ελπίζω να διορθωθεί εύκολα και ανώδυνα η ζημιά.

Mariong, όλα καλά να πάνε.

Ιωάννα, συγχαρητήρια για τον μπέμπη σου!

Όνειρα γλυκά σε όλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέραααααααααααααααααααααααα..........να μας ζήσει το μωρουλίνιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που ήρθε ή έρχεται!!!!!:tongue:Mariong μας με το καλό.....!!!!!!!!Ιωάννα μου παλικαράκι ο μπεμπάκος....:Dπεριμένουμε νέα από τα υπόλοιπα μπεμπάκια σήμερα........ξυπνήστεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα Νικολ!!!

και εσύ πουρνό πουρνό ε?

Σήμερα γεννάει η Mariong? πω πωωωωωωω!!! Λέτε να έχει το μωράκι της στην αγκαλιά τέτοια ώρα? (ζηλεύω......)

Ιωάννα μου πάντα τέτοια καλά και ευχάριστα να έχεις από την γιατρό σας!!!

Όλα φυσιολογικότατα και πάνω απ'όλα υγεία να έχουν τα ροζ μικροσκοπικά ζουζουνάκια μας... (Λάλησα πρωινιάτικα....)

Νικολ θα πιούμε καφέ?

GaiGp3.png

καλημέρα Νικολ!!!

και εσύ πουρνό πουρνό ε?

Σήμερα γεννάει η Mariong? πω πωωωωωωω!!! Λέτε να έχει το μωράκι της στην αγκαλιά τέτοια ώρα? (ζηλεύω......)

Ιωάννα μου πάντα τέτοια καλά και ευχάριστα να έχεις από την γιατρό σας!!!

Όλα φυσιολογικότατα και πάνω απ'όλα υγεία να έχουν τα ροζ μικροσκοπικά ζουζουνάκια μας... (Λάλησα πρωινιάτικα....)

Νικολ θα πιούμε καφέ?

θα πιούμε Βίκυ μου γιατί είμαι έτοιμη για ύπνο πάλι...τι ώρα πας γιατρό;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

θα πιούμε Βίκυ μου γιατί είμαι έτοιμη για ύπνο πάλι...τι ώρα πας γιατρό;

Α καλά, γιατρό έχω στις 6 το απόγευμα έχω χρόνο μπροστά μου.

Με έχει πιάσει μία βαρεμάρα άλλο πράμα. Χτες τσαντίστηκα με την ζημιά όχι καθ'αυτού με αυτή αλλά γιατί να γίνει τώρα? Και άλλα έξοδα μπαχαλο το σπίτι γιατί είναι και μικρό και όπως και να το κάνεις έφερε τα πάνω κάτω και επίσης σκεφτόμουν αμα γεννήσω την νύχτα εδω μέσα τί θα γίνει?

Θα πάω κατά τις 9 να αγοράσω ένα καλοριφέρ να μου το φέρουν σφαίρα να το βάλει ο άντρας μου το μεσημέρι να τελειώνουμε μπας και στεγνώσει και η μικρή πρέσπα-χαλί.

Εσύ κοιμήθηκες το βράδυ?

GaiGp3.png

η μπέμπα μου ζήλεψε τη μπέμπα της Mariong και σπρώχνει απ το πρωί:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.........λαλαλαλαλαλαλαλα....

Φιλενάδα δεν μετακομίζεις σιγά-σιγά κατά δω μεριά, έλα να κοιμηθούμε παρεούλα, τους άντρες στο σαλόνι στρωματσάδα να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, και επίσης μπας και ζηλέψει η δικιά μου και αρχίσει να σκέφτεται να βγει.........

GaiGp3.png

Α καλά, γιατρό έχω στις 6 το απόγευμα έχω χρόνο μπροστά μου.

Με έχει πιάσει μία βαρεμάρα άλλο πράμα. Χτες τσαντίστηκα με την ζημιά όχι καθ'αυτού με αυτή αλλά γιατί να γίνει τώρα? Και άλλα έξοδα μπαχαλο το σπίτι γιατί είναι και μικρό και όπως και να το κάνεις έφερε τα πάνω κάτω και επίσης σκεφτόμουν αμα γεννήσω την νύχτα εδω μέσα τί θα γίνει?

Θα πάω κατά τις 9 να αγοράσω ένα καλοριφέρ να μου το φέρουν σφαίρα να το βάλει ο άντρας μου το μεσημέρι να τελειώνουμε μπας και στεγνώσει και η μικρή πρέσπα-χαλί.

Εσύ κοιμήθηκες το βράδυ?

άμα θέλει να σε χαλάσει σε χαλάει...βρίσκουν ώρες να γίνουν οι μ@λ@κίες.....τι κοιμήθηκα...κάθε 2 ώρες ξυπνάω για πιπί!άστα βράστα.....ελπίζω να τελειώσεις με το καλοριφέρ...

Grya.jpgGryap3.png

Φιλενάδα δεν μετακομίζεις σιγά-σιγά κατά δω μεριά, έλα να κοιμηθούμε παρεούλα, τους άντρες στο σαλόνι στρωματσάδα να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, και επίσης μπας και ζηλέψει η δικιά μου και αρχίσει να σκέφτεται να βγει.........

Δευτέρα με χαρά Αθήνα για χεράκι:mrgreen:τι ν κάνω..το παίρνω στην πλάκα..τι σου είπε ο γιατρός;είναι ψηλά;ρώτα τον σήμερα!!!!έφτασε ο καιρόοοοοος...ο Αυτιάς είναι μ@@@@@@@@@κας......κάργα όμως

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...